alex61 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εγω εχω βαλει απο market το http://www.in.gr και http://www.real.gr Ρωτάω για "από την μάνα του αν έχει" widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 να κανω εγω μια ερωτηση, σαν καλος noob στα htc κινητα. ειδα οτι κανουμε Update απο το κινητο κι οχι απο καποιο βοηθητικο προγραμμα. πηγα στα settings, εκανα check for updates, κατεβασα το πακετακι των 59 Mb που ειχε, πατησα install κι εδω και καποια ωρα εχει κολλησει στο εξης μηνυμα: "download successful verifying update package". παταω οκ σ αυτο, αλλα μενει στο background. εχω κανει κατι λαθος? πως προχωραω? απαντω στον ευατο μου, το ελυσα με τη δευτερη. μαλλον καποιοα προβλημα στο δικτυο (δοκιμασα απο το σπιτι, κι ολα κομπλε). Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Να το προσπαθήσω; Γίνεται; Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν! Σε ενημέρωσαν ότι αυτό που σου πουλάνε είναι branded; Εγώ δεν θα αγόραζα πότε branded, γιατί δεν θέλω να βλέπω τις εφαρμογές τους, αλλά και για την ταχύτητα των αναβαθμισεων. Αμα δεν σε ενημέρωσαν νομίζω ότι θεωρείται παραπλανητική τακτική. Ξέχασα το σημαντικοτερο, δεν σε καλύπτει η εγγύηση στην arvato (επίσημο service). Edited July 26, 2012 by jpjp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Να το προσπαθήσω; Γίνεται; Φυσικά, είναι δικαίωμά σου και υποχρέωσή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ξέρετε αν η cosmote το πουλάει branded? Κι αν είναι έτσι...υπάρχει τρόπος για unbrand? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Η cosmote δεν πουλάει branded συσκευές. Όσο για το συγκεκριμένο καταστημα συνήθως τα HTC κινητά του είναι branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ωχ. Σημερα θα μου ερθει μαλλον, απο αλλο καταστημα και ξεχασα να ρωτησω αν ειναι branded. Μου ειπαν μονο οτι ειναι ευρωπαικο και φοραει τον S4. Ελπιζω να ειμαι τυχερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Η cosmote δεν πουλάει branded συσκευές. Όσο για το συγκεκριμένο καταστημα συνήθως τα HTC κινητά του είναι branded κι εγώ από εκεί το πήρα και μου είπε ότι μόνο στο boot βγάζει λογότυπο της Vodafone, αλλά τελικά δεν βγάζει. Το μόνο που δεν είπε ενώ το ήξερε τελικά ήταν για τον S3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Εγώ το παρήγγειλα προχτες και μου ηρθε χτες.. απο expansys! Σφαιρα ειναι παροτι φοραει S3. Ελα ομως που ψαχνωντας τις φωτογραφιες βρηκα 6 φωτο απο ενα ουγγρο τραβηγμενς στις 5 / 7 / 2012 που σημαινει οτι το κιν ειχε ανοιχτει και χρησιμοποιηθει... Εστειλα μειλ και περιμενω απαντηση. Επσιης στο σαιτ της expansys δεν κανουν καμια αναφορα οτι φοραει τον S3 επεξεργαστη οποτε το ανεφερα και αυτο... ειδωμεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 τραγικα πραγματα, επεστρεψε το οπως ειναι. το κουτι απεξω τι εγραφε? Z520e, 1.5ghz dual core ή κατι αλλο? εγω παντως, απαιτησα να δω το κουτι πριν δωσω χρηματα στο κουριερ. 500 ευρω σκαμε, δεν ειναι παιξε-γελασε. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 τραγικα πραγματα, επεστρεψε το οπως ειναι. το κουτι απεξω τι εγραφε? Z520e, 1.5ghz dual core ή κατι αλλο? εγω παντως, απαιτησα να δω το κουτι πριν δωσω χρηματα στο κουριερ. 500 ευρω σκαμε, δεν ειναι παιξε-γελασε. z560E εγραφε που ειναι ο κωδικος για S3 snapdragon. Δε ξέρω αν θα το στείλω γιατί δεν έχει προβλημα. Απλα ειναι κοροιδία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 προφανως θα ειναι γρηγορο, ειναι υπερχρονισμενο διπυρηνο. το θεμα ειναι οτι πληρωνουμε για κατι αλλο. εγω θα το στελνα πισω επι τοπου. στο σαιτ τους αναφερουν μονο τον 1.5. επισης αυτο με τις φωτογραφιες υποπτο και λογος να το γυρισεις πισω και να απαιτησεις καινουριο. και s4 εννοειται. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Για να εχει φωτογραφιες σημαινει οτι καποιος το πηρε,το χρησιμοποιησε,του εβγαλε καποιο προβλημα και το επεστεψε... Απο την αλλη μπορει και ο προηγουμενος κατοχος να ηθελε S4 και με το που ειδε S3 το γυρισε... Στην θεση σου δεν θα το συζητουσα καν...επιστροφη το συντομοτερο δυνατον Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Η συσκευή ήταν σφραγισμένη...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceidmaster Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Το πήρα,το έχω στα χέρια μου,τι κάνω τώρα εκτός από το να το κοιτάω σαν χάνος? Το έβαλα στο φορτιστή,και άρχισα της ρυθμίσεις από το μενού που σε εισάγει. Η περιγραφή και αρχική του γλώσσα είναι στα γερμανικά,για επεξεργαστή λέει "Doppelkern,1,5GHz",οπότε φαντάζομαι πως είναι ο s4, αφού kern->kernel->πυρήνας->core,και το μοντέλο λέει Ζ520e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Να ρωτησω κατι. Μολις μου ηρθε η συσκευη και πριν το λογοτυπο της HTC βγαινει το λογοτυπο της T mobile. Ομως στην συσκευη επανω δεν γραφει τπτ εκτος απο HTC. Ειναι branded? Το βιβλιαρακι της εγγυησης ειναι και στα ελληνικα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχει μια εφαρμογη που λεγεται telekom music και οταν την ανοιγεις γραφει κατω t mobile, το navigon που λεει powered by t mobile και στον browser μου βγαζει αρχικη σελιδα της t mobile. Kαι κατι αλλο. Τα ακουστικα δεν ειναι beats audio. τα σταματησαν? Edited July 27, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Εγώ το παρήγγειλα προχτες και μου ηρθε χτες.. απο expansys! Σφαιρα ειναι παροτι φοραει S3. Ελα ομως που ψαχνωντας τις φωτογραφιες βρηκα 6 φωτο απο ενα ουγγρο τραβηγμενς στις 5 / 7 / 2012 που σημαινει οτι το κιν ειχε ανοιχτει και χρησιμοποιηθει... Εστειλα μειλ και περιμενω απαντηση. Επσιης στο σαιτ της expansys δεν κανουν καμια αναφορα οτι φοραει τον S3 επεξεργαστη οποτε το ανεφερα και αυτο... ειδωμεν... Μ΄αρέσει που σε επικοινωνία που είχα μαζί τους με διαβεβαίωσαν ότι όλα τους τα κινητά είναι με τον S4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 πως κανουμε ρε παιδια sign out στο android market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Το πήρα,το έχω στα χέρια μου,τι κάνω τώρα εκτός από το να το κοιτάω σαν χάνος? Το έβαλα στο φορτιστή,και άρχισα της ρυθμίσεις από το μενού που σε εισάγει. Η περιγραφή και αρχική του γλώσσα είναι στα γερμανικά,για επεξεργαστή λέει "Doppelkern,1,5GHz",οπότε φαντάζομαι πως είναι ο s4, αφού kern->kernel->πυρήνας->core,και το μοντέλο λέει Ζ520e. Ο S4 είναι αυτός, από ποιο μαγαζί το πήρες και σε τι χρώμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Να ρωτησω κατι. Μολις μου ηρθε η συσκευη και πριν το λογοτυπο της HTC βγαινει το λογοτυπο της T mobile. Ομως στην συσκευη επανω δεν γραφει τπτ εκτος απο HTC. Ειναι branded? Το βιβλιαρακι της εγγυησης ειναι και στα ελληνικα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχει μια εφαρμογη που λεγεται telekom music και οταν την ανοιγεις γραφει κατω t mobile, το navigon που λεει powered by t mobile και στον browser μου βγαζει αρχικη σελιδα της t mobile. Kαι κατι αλλο. Τα ακουστικα δεν ειναι beats audio. τα σταματησαν? μαλλον εισαι branded. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceidmaster Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 giannis12a από το play247 έχει στην Πάτρα και την Αθήνα... Βέβαια μου εμφανίζει τα ίδια με τον ardi21...Και ΟΚ είναι και το δικό μου branded,το κακό ποιο ακριβώς είναι στην υπόθεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsoukalas Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Το ενδεχόμενο να το επιστρέψεις και να πάρεις ένα unbranded ή τα χρήματά σου πίσω δεν υπάρχει; Να ρωτησω κατι. Μολις μου ηρθε η συσκευη και πριν το λογοτυπο της HTC βγαινει το λογοτυπο της T mobile. Ομως στην συσκευη επανω δεν γραφει τπτ εκτος απο HTC. Ειναι branded? Το βιβλιαρακι της εγγυησης ειναι και στα ελληνικα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχει μια εφαρμογη που λεγεται telekom music και οταν την ανοιγεις γραφει κατω t mobile, το navigon που λεει powered by t mobile και στον browser μου βγαζει αρχικη σελιδα της t mobile Αδελφέ περαστικά σου όπως και εμένα… Φυσικά και είναι Branded με t-mobile Γερμανίας. Λογικά θα έχεις την 1.77.111.5 firmware, και δεν θα σου βγάζει σας διαθέσιμη την 1.78.401.2 που είναι η τελευταία. Για τον λόγω ότι είναι branded, και θα πρέπει να περιμένουμε το ξένο δίκτυο να βγάλει την καινούρια έκδοση… Από ότι έχω ψάξει μέχρι τώρα η λύση είναι τα γίνει debrand η συσκευή με την generic EU ROM, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα μπορούμε στο μέλλον να παίρνουμε τα firmware OTA updates, και αν θα έχει πλήρης υποστήριξη ελληνικών. Μπορεί κάποιος που έχει βάλει την 1.78.401.2 να μας απαντήσει αν λύνει τα προβλήματα με το wifi? Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος ποιο έμπειρος πάνω στο θέμα του debranding. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 giannis12a από το play247 έχει στην Πάτρα και την Αθήνα... Βέβαια μου εμφανίζει τα ίδια με τον ardi21...Και ΟΚ είναι και το δικό μου branded,το κακό ποιο ακριβώς είναι στην υπόθεση? Δεν έχεις εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπία και αργείς να πάρεις τις αναβαθμίσεις Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Μπορεί κάποιος που έχει βάλει την 1.78.401.2 να μας απαντήσει αν λύνει τα προβλήματα με το wifi? δεν ειχα καποιο θεμα με το wifi πριν (αντιθετα ειχα καλο σημα σε δικτυο που με το παλιο κινητο ειχα λιγο μικροτερο) και δεν ειδα καποια σημαντικη διαφορα. και γενικα δεν ειδα καποια σημαντικη διαφορα με την ενημερωση. πεταγε το κινητο πριν, πεταει και τωρα. :) Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceidmaster Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ωραία πείτε πως το κάνουμε unbranded,και αν πάθει κάτι το κινητό πoια είναι η διαδικασία service...Φωτιές μου ανάψατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts