Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα,

υπαρχει μηπως σ εκαποιο πλαισιο, public κλπ ανοιχτο για να το δουμε??

οχι φυσικα:)

εκανα ενα πολυ mini συγκρητικο με το one s και το gsII μου.

τα αποτελεσματα δειτε τα.

συγνωμη για το κουνημα,τραβουσα με s95 και χωρις καποιο εξτραδακι οποτε λογικο ειναι.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Διαβάστε αυτό το άρθρο,το οποίο αφορά το SIII,αλλά στην ουσία αυτή την οθόνη φοράει και το S.Ίσως εξηγείται ο λόγος χρησιμοποίησης της super Amoled pentile... http://www.gsmarena.com/samsung_used_pentile_amoled_in_galaxy_s_iii_because_itll_last_longer-news-4235.php?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Διαβάστε αυτό το άρθρο,το οποίο αφορά το SIII,αλλά στην ουσία αυτή την οθόνη φοράει και το S.Ίσως εξηγείται ο λόγος χρησιμοποίησης της super Amoled pentile... http://www.gsmarena.com/samsung_used_pentile_amoled_in_galaxy_s_iii_because_itll_last_longer-news-4235.php?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Το ειπαμε και στο thread του s3.

Το μπλε εικονοστοιχειο φθηρει πιο ευκολα σε σχεση με το κοκκινο και το πρασινο και επειδη οι rgb amoled εχουν περισσοτερα μπλε pixels απο τις pentile, ως καλυτερη επιλογη στο περας του χρονου κρινεται η pentile.

Με βαση το αρθρο παντα ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Το ειπαμε και στο thread του s3.

Το μπλε εικονοστοιχειο φθηρει πιο ευκολα σε σχεση με το κοκκινο και το πρασινο και επειδη οι rgb amoled εχουν περισσοτερα μπλε pixels απο τις pentile, ως καλυτερη επιλογη στο περας του χρονου κρινεται η pentile.

Με βαση το αρθρο παντα ;)

Αυτός είναι και ο λόγος φίλε μου που έδωσα το link για να δούμε το λόγω του ότι χρησιμοποιήθηκε και στο s αυτή η οθόνη,διότι έχει θεωρηθεί κάτι το αρνητικό για τη συσκευή...;)

My Device:

Αυτός είναι και ο λόγος φίλε μου που έδωσα το link για να δούμε το λόγω του ότι χρησιμοποιήθηκε και στο s αυτή η οθόνη,διότι έχει θεωρηθεί κάτι το αρνητικό για τη συσκευή...;)

Ανητικο σιγουρα ειναι, προβλημα ομως δεν ειναι...το οτι συμβαινει σχεδον σε ολες τις amoled δεν νομιζω να ειναι λογος ανησυχιας.Μαλλον, χαρακτηριστικο τους πρεπει να ειναι.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδια ξερουμε ποτε θα ερθει στα καταστηματα για να το προμηθευτουμε??? κοτσοβολος mediamarkt ktl... ??

Μέχρι τέλος του μηνα λογικά

οχι φυσικα:)

εκανα ενα πολυ mini συγκρητικο με το one s και το gsII μου.

τα αποτελεσματα δειτε τα.

συγνωμη για το κουνημα,τραβουσα με s95 και χωρις καποιο εξτραδακι οποτε λογικο ειναι.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Εντάξει,πάει σφαίρα το άτιμο...άντε να έρθει Ελλάδα να το δούμε και από κοντά!!

Το εχω ερωτευτεί:p:p

My Device:

οντως παει σφαιρα και μπραβο στην htc,μετα απο πολυ καιρο εφτιαξε ενα κινητο που πραγματικα λεει πολλα:)

και εγω εκει θα παω μετα το Incredible S !

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

system update 1.77.111.5 58,74Mb

Μηπώς αναφέρεσαι σε κάποια branded συσκευή? Γιατί εμείς έχουμε ήδη την 1.78.401.2 εδώ και μερικές ημέρες.

Μηπώς αναφέρεσαι σε κάποια branded συσκευή? Γιατί εμείς έχουμε ήδη την 1.78.401.2 εδώ και μερικές ημέρες.

OK σωστος αυτο ηταν ευχαριστω

:)

Αυτό που έχουν κάνει με το menu γίνεται να απενεργοποιηθεί κάπως, χωρίς custom rom?Το δεξί κουμπί δηλαδή τώρα χρησιμοποιείται μόνο για να δούμε τις ανοιχτές εφαρμογές?

Αυτό που έχουν κάνει με το menu γίνεται να απενεργοποιηθεί κάπως, χωρίς custom rom?Το δεξί κουμπί δηλαδή τώρα χρησιμοποιείται μόνο για να δούμε τις ανοιχτές εφαρμογές?

Ναι και μου αρέσει παρά πολύ

Ναι και μου αρέσει παρά πολύ

Στις τρίτες εφαρμογές όμως βλέπω οτι πιάνει αρκετό χώρο πάνω από τα on-screen buttons, και λίγο αχρηστεύει το τρίτο button.

Τελικα παιδια εχει η οθονη του One S, αυτη την ελαφρια μπλε αποχρωση του Galaxy GSII, λογω της Amoled, ή οχι? Γιατι συνηθισμενος απο τα ουδετερα χρωματα του HD2, πραγματικα μου την "σπαει".

Υ.Γ. και κατι αλλο.. φανταζομαι οτι γινεται να μεταφερθουν επαφες κατευθειαν απο Microsoft Outlook.

Edited by argal
Αρης

Στις τρίτες εφαρμογές όμως βλέπω οτι πιάνει αρκετό χώρο πάνω από τα on-screen buttons, και λίγο αχρηστεύει το τρίτο button.

Αν έχεις δει πολλές εφαρμογές, έχουν το menu στην επάνω μπάρα δεξιά και δεν υπάρχει η όντως άσχημη μπάρα κάτω. Απλά αρκετές ακόμα δεν έχουν υιοθετήσει το ics design.

Τελικα παιδια εχει η οθονη του One S, αυτη την ελαφρια μπλε αποχρωση του Galaxy GSII, λογω της Amoled, ή οχι? Γιατι συνηθισμενος απο τα ουδετερα χρωματα του HD2, πραγματικα μου την "σπαει".

Υ.Γ. και κατι αλλο.. φανταζομαι οτι γινεται να μεταφερθουν επαφες κατευθειαν απο Microsoft Outlook.

μπορεις να δεις το βιντεο που χω ανεβασει με ενα mini συγκρητικο σε σχεση με το sgII

Καλησπερα ,μολις παρελαβα και εγω το κνητο και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο μια πρωτη ματια..θελω την βοηθεια σας, επειδη ειναι Branded δυστηχως το τηλεφωνο θελω να το flasharo με την original ROM για να απαλλαγω απο το ηλιθιο λογοτυπο της Vodafone και το lag που εχει οταν ανοιγει και κλεινει το τηλεφωνο..μπορει καποιος να βοηθησει? εψαξα σε xda αλλα γινεται χαμος στο φορουμμμ

Καλησπερα ,μολις παρελαβα και εγω το κνητο και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο μια πρωτη ματια..θελω την βοηθεια σας, επειδη ειναι Branded δυστηχως το τηλεφωνο θελω να το flasharo με την original ROM για να απαλλαγω απο το ηλιθιο λογοτυπο της Vodafone και το lag που εχει οταν ανοιγει και κλεινει το τηλεφωνο..μπορει καποιος να βοηθησει? εψαξα σε xda αλλα γινεται χαμος στο φορουμμμ

Αν δεν βρεις τροπο να μπορείς να περάσεις μετα πάλι την rom της Vodafone βγαίνεις για πάντα εκτός εγγύησης.

Οπότε πρώτα θα πρέπει να βρεις κάπου του αρχείο της rom που έχεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,