Jump to content

LG Optimus L7 (P700)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με την κάμερα το έχω προσέξει και εγώ… βασικά μετά την αναβάθμιση η ραμ είναι πάρα πολύ λίγη εμένα γύρο στα 30… και η κάμερα όντος είναι πιο θολή! Γίνετε να επιστρέψουμε σε παλαιότερη έκδοση? Την ics ? η είναι καλυτέρα να κάνουμε root ?

• Απαντήσεις 664
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκδοση λογισμικου 20d μου λεει τι ρουτ να κανω πως δουλευει το greenfy παιδια?????????

Στο greenify απλα διαλεγεις ποια προγραμματα θελεις να μην δουλευουν στο backround και οταν η οθονη σβησει/κλειδωση τοτε αυτο μετα απο λιγο κανει HIBERNATING δηλαδη τα βαζει για "υπνο";)

Αυτό με την κάμερα το έχω προσέξει και εγώ… βασικά μετά την αναβάθμιση η ραμ είναι πάρα πολύ λίγη εμένα γύρο στα 30… και η κάμερα όντος είναι πιο θολή! Γίνετε να επιστρέψουμε σε παλαιότερη έκδοση? Την ics ? η είναι καλυτέρα να κάνουμε root ?

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο! Η rom δεν εχει σχεσει με το αν πρεπει η οχι να κανεις root! To root ειναι πολυ καλο εαν σκαλιζεις το τηλεφωνο..., διοτι σου δινει (σαν τα windows) δικαιωματα διαχδειριστη!!;) Τωρα οσο για την καμερα δεν γνωριζω γιατι ειναι θολη, αλλα ψαξε και στο xda μηπως βρεις κατι επ'αυτου...

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο! Η rom δεν εχει σχεσει με το αν πρεπει η οχι να κανεις root! To root ειναι πολυ καλο εαν σκαλιζεις το τηλεφωνο, διοτι σου δινει (σαν τα windows) δικαιωματα διαχδειριστη!!;) Τωρα οσο για την καμερα δεν γνωριζω γιατι ειναι θολη, αλλα ψαξε και στο xda μηπως βρεις κατι επ'αυτου...

Δες εδω για το πως να βαλεις την v20d την ρουταρισμενη απο την οποια μετα αμα θες πας και στην cm10:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359369

Δηλαδη για να το ξεκολλησουμε το greenfy δεν κανει δουλεια χωρις το ρουταρισμα

Χρειάζεται root οπωσδηποτε!

Λοιπον στο φιλο που εχει το ιδιο προβλημα με μενα με κολληματα.φιλε σταυρο το ξαναεκανα ρησετ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ξαναπερασα τα απ που ειχα και τα εχασα με το σησετ κ παει σφαιρα 50 με 100 ελευθερα κ ουτε ρουτ ουτε πουτ.το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δεν δοθλευει το εικονιδιο του μαιλ αλλα εχω gmail οποτε δεν μου χρειαζεται.ισως αν ξανακανω ρησετ να δουλεψει κ το μαιλ αλλα δεν το πειραζω ποτε απο την στιγμη που παει σφαιρΑ!!!!!!κανε το ιδιο σταυρο κ περιμενω να μου πεις

Φίλε akis1980, δεν βρήκα ευκαιρία να σου απαντήσω για το Factory Reset πιο πριν. Ναι επιβάλλεται και πολλές φορές θέλει και 2η ή 3η φορά! Γι' αυτό όπως είδες κι εσύ με την 2η έστρωσαν τα πάντα στο τηλέφωνό σου.

Αν και μετά την επίσημη 4.1.2, δείτε ότι το τηλέφωνο συνεχίζει να μην ανταπεξέρχεται στις ανάγκες σας, θα σας πρότεινα να προχωρήσετε σε root και να περάσετε την ROM Cyanogen. Εγώ την πέρασα το Σάββατο και η διαφορά είναι τεράστια. Ακολουθεί μίνι review μετά από 2 μέρες χρήσης:

Στα συν:

• Ταχύτητα. Η διαφορά είναι εμφανής από το πρώτο λεπτό.
  • Καθαρό. Δεν υπάρχουν άχρηστες εφαρμογές του κατασκευαστή, οι οποίες απλά τρώνε χώρο.
  • Εμφάνιση. Το UI είναι υπέροχο χωρίς να χρειαζεται να εγκατασταθεί κάποιος launcher (Go, Nova κλπ) Υποστηρίζονται και scrolling widgets!
  • Αξιοπιστία. Έχω την αίσθηση πλέον ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνό μου και να μην μου κολλήσει τη στιγμή που το χρειάζομαι
  • Αναβαθμισεις. Συνεχείς αναβαθμισεις που διορθωνουν προβληματα όπως τα παρακάτω.

Στα μείον (προβλήματα που θα λυθούν σύντομα):

• Δεν δουλεύει το ράδιο.
  • Δεν δουλεύει η εφαρμογή Viber.
  • Δεν δουλεύει το streaming του ήχου σε συσκευές bluetooth όπως ακουστικά ή ηχοσύστημα αυτοκινήτου.

Edited by RaZieL137
Typo

Προς ενημερωση για οποιον δεν το γνωριζει: καθε κυριακη προς το απογευμα κυκλοφορει η αναβαθμιση της cm10!:)

Προς ενημερωση για οποιον δεν το γνωριζει: καθε κυριακη προς το απογευμα κυκλοφορει η αναβαθμιση της cm10!:)

Σωστά. Και ξέχασα άλλο ένα πλεονέκτημα της Cyanogen. Live Updates!. Κατεβάζεις την νεά έκδοση απευθείας από το τηλέφωνο και την περνάς εύκολα και γρήγορα.

Μόλις το έκανα φιλε και 2 φορες , έμενα το ίδιο είναι πάλη, δεν ξέρω.. πάλη η RAM είναι γύρο στα 30.. δεν ξέρω έχω γύρο στα 6 προγράμματα πάνω… αδικαιολόγητο… anyway με έχει κουράσει αφάνταστα νομίζω είναι καιρός να μπει στο ντουλάπι με τα υπόλοιπα!!

Μόλις το έκανα φιλε και 2 φορες , έμενα το ίδιο είναι πάλη, δεν ξέρω.. πάλη η RAM είναι γύρο στα 30.. δεν ξέρω έχω γύρο στα 6 προγράμματα πάνω… αδικαιολόγητο… anyway με έχει κουράσει αφάνταστα νομίζω είναι καιρός να μπει στο ντουλάπι με τα υπόλοιπα!!

Βαλε cm10 που σου λεω να δεις την υγεια σου, η οποια δεν εχει αχρηστα προγραμματα (μπολικη ram) επανω + οτι ειναι σε ολα γρηγοροτερη + ποιο ομαλη + τον kernel + τους καινουργιους drivers του επεξεργαστη= Μετα θα λες τι κινηταρα ειναι αυτη που εχω...!

Υ.Γ: Κι εγω να το "σκοτωσω..." ηθελα στην αρχη που το πηρα λογο που ηταν ποιο αργο και απο το replay, αλλα μετα απο ολα αυτα που σου αναφερω... δεν το αλλαζω με τιποτα!

Edited by memostrikas

Θα το δοκιμάσω τώρα … αλλά ρε φιλέ είμαι λίγο άσχετος από αυτά, ελπίζω να μην τα κάνω χειροτέρα.. πρεπει να μπω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359369 και να κανω ότι λέει κατά βήμα?

Εχω την jelly bean , κανει?

Θα το δοκιμάσω τώρα … αλλά ρε φιλέ είμαι λίγο άσχετος από αυτά, ελπίζω να μην τα κάνω χειροτέρα.. πρεπει να μπω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359369 και να κανω ότι λέει κατά βήμα?

Εχω την jelly bean , κανει?

Πες μου ακριβως ποια εχεις και αν ειναι root και αν εχει και CWM!

Δεν εχω ιδεα απο αυτα, δεν ειμαι root και εχω 4.1.2

Θα σου στειλω pm!

Φιλέ @memostrikas σε ευχαριστώ πάρα πολύ το κινητό έχει γίνει αγνώριστο όντος πετάει.. να σε καλά ! :)

Φιλέ @memostrikas σε ευχαριστώ πάρα πολύ το κινητό έχει γίνει αγνώριστο όντος πετάει.. να σε καλά ! :)

Κοιτα και στο τροποποιησεις βελτιωσεις φιλε σταυρο

που εχω γραψει για το autokiller, για να εχεις ακομη ποιο πολυ ram και να ειναι ακομα ποιο γρηγορο το κινητα σου!

Υ.Γ: Ολα τα ευχαριστω να τα στειλω κι εγω με την σειρα μου στον φιλο μας τον πανο, διοτι χαρη σ'αυτον εμαθα οτι εμαθα και βοηθαω με την σειρα μου και αλλους!:D

Μεμο στειλε μνμ κ σε.μενα τις οδηγιες αναλυτικα ισως το κανω κ εγω

Παλικαρια δεν εχω τιποτα ιδιαιτερες οδηγιες απλα οτι γραφει αναλυτικοτατα ο φιλος pkatsaras θα κανετε! Κι εγω απο εκει τα εκανα ολα...:)

A ν ειναι να μην δουλευει το ραδιο το αφηνω ετσι εξαλου μονοπυρηνο ειναι αργοτερα θα παρω ενα δυπηρινο να μην κολαει παντως ειναι κινηταρα ας κολαει κ λιγο

• The title was changed to LG Optimus L7 (P700)