Jump to content

LG Optimus L7 (P700)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό θα ήταν να συγκρίνουμε όμοιες τουλάχιστον σε χαρακτηριστικά και τιμή, συσκευές.

• Απαντήσεις 664
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ.. το είχα ένα χρόνο.. μου έσπασε κυριολεχτικά τα νεύρα… τόσα πολλά lags και γενικά χαμένα λεφτά… ώσπου πήγα και πήρα iphone και ησύχασα…

Μάλιστα. Πήρες Hyundai και επειδή δε τράβαγε, πήρες Porsche που ήθελες εξ αρχής αλλά πήρες το Hyundai. :banghead:

Χα χα!

Πραγματικά, κάτι τυπάκια είναι έρμαια της ασχετοσύνης τους!

Λοιπόν, το κινητό είναι απίστευτο, καταπληκτικό, σπέρνει, κόβει τη γη!

Καλημέρα σας!

Γεια σας Προκειται να παρω το LG OPTIMUS L7 P700 κι εχω αποριες

οταν το παρω τη πρεπει να κανω πρωτα?ποσες ωρες να το φορτιζω?

Και δεχετε την κανονικη sim?την normal sim.Πριν κυκλοφορησουν τα microsim nanosim

Ευχαριστω

Ρε φιλαράκι πραγματικά δεν τα λυπάσαι τα χρηματάκια σου να τα πετάξεις σε αυτό το πράγμα ;

Ξόδεψε τα σε τρόφιμα καλύτερα.

Καλησπέρα στην παρέα!

Φίλος ενδιαφέρεται για το εν λόγο κινητό και θα ήθελα να μου πείτε :

- έχει παρουσιάσει προβλήματα ?

- τι έκδοση τρέχει αυτή την στιγμή ?

- είναι ποιοτική κατασκευή ?

- γενικά στα λεφτά που κοστίζει τώρα ( περίπου 140 ) θεωρείτε οτι αξίζει η αγορά του ?

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη , γιατί εγώ δεν έχω δουλέψει ποτέ τηλέφωνα τις LG.

Καλησπέρα στην παρέα!

Σε επίπεδο hardware δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να πούμε ότι βγάζει γενικώς. Όλα δουλεύουν φυσιολογικά. Σε επιπεδο software είναι αρκετά αργό με τη μαμά ROM όταν αρχίζεις να του φορτώνεις εφαρμογές.

Η επίσημη ελληνική της LG είναι νομίζω η 20d (ICS 4.0)

Αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό, αλλά προσωπικά θα έλεγα αρκετά ποιοτική.

- γενικά στα λεφτά που κοστίζει τώρα ( περίπου 140 ) θεωρείτε οτι αξίζει η αγορά του ?

Ανάλογα τη χρήση που το θες, αλλά αν του βάλεις και μια Cyanogen ROM, εκτοξεύεται σε επιδόσεις και σίγουρα θα σε καλύψει άνετα για όλα τα βασικά.

Σε επίπεδο hardware δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να πούμε ότι βγάζει γενικώς. Όλα δουλεύουν φυσιολογικά. Σε επιπεδο software είναι αρκετά αργό με τη μαμά ROM όταν αρχίζεις να του φορτώνεις εφαρμογές.

Η επίσημη ελληνική της LG είναι νομίζω η 20d (ICS 4.0)

Αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό, αλλά προσωπικά θα έλεγα αρκετά ποιοτική.

Ανάλογα τη χρήση που το θες, αλλά αν του βάλεις και μια Cyanogen ROM, εκτοξεύεται σε επιδόσεις και σίγουρα θα σε καλύψει άνετα για όλα τα βασικά.

Ευχαριστω πολυ.Να εισαι καλα...

Όλα σωστά μόνο που η επίσημη ROM είναι Jelly Bean (4.1.2) όχι ICS! :p

Το ψιλιαζόμουν ότι είχα μείνει πίσω στις επίσημες! Αλλά με τη Cyanogen ξεχνάς όλα τ' άλλα :)

Το ψιλιαζόμουν ότι είχα μείνει πίσω στις επίσημες! Αλλά με τη Cyanogen ξεχνάς όλα τ' άλλα :)

Η v20d είναι η τελευταία όπως είπες αλλά είναι 4.1.2. Η Cyanogen είναι super αλλά το ότι δεν έχει viber και skype με κρατάει στην επίσημη. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό έτσι;;;

Η v20d είναι η τελευταία όπως είπες αλλά είναι 4.1.2. Η Cyanogen είναι super αλλά το ότι δεν έχει viber και skype με κρατάει στην επίσημη. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό έτσι;;;

Όχι. Αλλά δεν τα χρησιμοποιώ οπότε δεν με χαλάει καθόλου. Το μόνο που με πειράζει στην Cyanogen είναι ότι δεν υποστηρίζει Bluetooth Streaming (για car audio, bluetooth headsets κλπ.)

Καλημερα! χρειαζομαι και εγω βοηθεια !

το παθαινει συχνα αλλα δε ξερω τι φταιει!

ξαφνικα δεν δεχομαι μηνυματα!

ενω εγω στελνω (χωρις να μου ερχεται αναφορα παραδοσης αλλα στον αλλον πανε) και μετα απο 2-3 ανοιξε-κλεισε φτιαχνει και μου ερχονται ολα τα μνμτ μαζεμενα! Ξερει κανεις τι φταιει ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :):)

Καλημερα! χρειαζομαι και εγω βοηθεια !

το παθαινει συχνα αλλα δε ξερω τι φταιει!

ξαφνικα δεν δεχομαι μηνυματα!

ενω εγω στελνω (χωρις να μου ερχεται αναφορα παραδοσης αλλα στον αλλον πανε) και μετα απο 2-3 ανοιξε-κλεισε φτιαχνει και μου ερχονται ολα τα μνμτ μαζεμενα! Ξερει κανεις τι φταιει ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :):)

Πήγαινε στις ρυθμίσεις->εφαρμογές-> στην εφαρμογή μηνυμάτων που έχεις (δεν ξέρω αν έχεις την εργοστασιακή ή αν έχεις βάλει κάποια άλλη), πάτα πάνω την εφαρμογή και πάτα εκκαθάριση cache. Υπάρχει πιθανότητα να χάσεις τα μηνύματά σου όμως οπότε πάρε ένα backup καλού κακού...

Ξανα εφτιαξε μονο του σε ευχαριστω πολυ! θα το δοκιμασω την επομενη φορα !

πως παιρνουμε backup ?στα μνμτα ?

Υπάρχουν εφαρμογές στο Play Store. Εγώ για μηνύματα χρησιμοποιώ το GoSms γιατί μπορώ να στείλω μέχρι 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά. Αυτό το πρόγραμμα το έχω βάλει και μια φορά την εβδομάδα να μου κρατάει backup.

• 2 weeks later...

Εγινα πρόσφατα κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου και οι πρώτες εντυπώσεις ειναι καλές.

Παρά τα οσα διάβασα όμως και προσπάθησα δεν κατάφερα να βρώ τρόπο να εγκαταστήσω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης.

Δεν γίνεται ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά;

Και μου κάνει εντύπωση γιατί σε ένα πολύ παλαιότερο Samsung i5800, με android 2.2 , που είχα ήταν εύκολη υπόθεση και το είχα φορτώσει με ενα σωρό εφαρμογες.

Ευχαριστώ εν των προτέρων και κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Καλορίζικο. Είναι θέμα λειτουργικού η μη μεταφορά εφαρμογών στη κάρτα.

σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, πληροφοριακά να σου πώ οτι η έκδοση android είναι η 4.1.2 ,ειναι root κει η έκδοση λογισμικου 20e

Εφόσον είσαι root γίνεται με κάποιο πρόγραμμα. Κοίτα στο θέμα τροποποιήσεις/βελτιώσεις και αν δεν έχει κάτι (δε θυμάμαι) κάποιος από τα παιδιά εδώ θα σου πει.

Εγινα πρόσφατα κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου και οι πρώτες εντυπώσεις ειναι οι χειροτερες.....κωλουσε παρα πολυ γενικα στο μενου του και ειδιαιτερα οταν πηγαινα να κανω μια κληση. κωλουσε απιστευτα και μου πραγματοποιουσε την κληση μετα απο μερικα δευτερολεπτα. το εστειλα για αναβαθμιση και εβαλα το android τελευταια εκδοση 4.1.2 και παλι ομως δεν ειδα καμια απολυτος διαφορα. κολλαει εξισου οπως πρωτα. επειδη σκεφτομαι να το πουλησω μετα την απογοητευση μου, υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το κρατησω λιγο καιρο????? ευχαριστω!!!

Εγινα πρόσφατα κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου και οι πρώτες εντυπώσεις ειναι οι χειροτερες.....κωλουσε παρα πολυ γενικα στο μενου του και ειδιαιτερα οταν πηγαινα να κανω μια κληση. κωλουσε απιστευτα και μου πραγματοποιουσε την κληση μετα απο μερικα δευτερολεπτα. το εστειλα για αναβαθμιση και εβαλα το android τελευταια εκδοση 4.1.2 και παλι ομως δεν ειδα καμια απολυτος διαφορα. κολλαει εξισου οπως πρωτα. επειδη σκεφτομαι να το πουλησω μετα την απογοητευση μου, υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το κρατησω λιγο καιρο????? ευχαριστω!!!

φαντάζομαι την απογοητευση σου, παντως μου κανει εντυπωση πως σε καποιους το συγκεκριμενο μοντελλο ειναι τοσο απογοητευτικό ενω σε καποιους αλλους ειναι μια χαρά/

Μεταξύ των "άλλων" κι εγώ που το βρίσκω και ιδιαίτερα γρήγορα.

Τι να πω, άβυσσος η τεχνολογία......

φαντάζομαι την απογοητευση σου, παντως μου κανει εντυπωση πως σε καποιους το συγκεκριμενο μοντελλο ειναι τοσο απογοητευτικό ενω σε καποιους αλλους ειναι μια χαρά/

Μεταξύ των "άλλων" κι εγώ που το βρίσκω και ιδιαίτερα γρήγορα.

Τι να πω, άβυσσος η τεχνολογία......

Πραγματικα αβυσος η τεχνολογια....γενικα ειναι αρκετα καλο σαν κινητο αρκει να μην κωλουσε κι'ολας!! υπαρχει καποιος που να εχει κανει καμια παρεμβαση και να του βγηκε σε καλο και να διορθωθηκαν ολα τα προβληματα???

• The title was changed to LG Optimus L7 (P700)