manan69t Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Μια μέτρια προς καλή οθόνη με 7/10 βαθμολογία δεν την λες μέτρια Εγώ θα της έβαζα 5 Όσο για τα εικονίδια,υπάρχουν launchers και μπορείς να προσαρμόσεις απλά τα πάντα Σωστός και στα 2!! Δυστυχώς το μεγάλο μείον του κινητού είναι η οθόνη κ ιδίως η γωνία θέασης της και η ανάλυση. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Μάλλον αύριο θα το έχω και θα σας πω και εγώ τις εμπειρίες μου! :) το πηρες .....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 το πηρες .....:) Το πήρα και το έδωσα κιόλας!!:p Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Το πήρα και το έδωσα κιόλας!!:p Το περίμενα,δεν είναι τίποτα σπουδαίο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STRATOS77 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) φιλοι μου καλησπερα....εχει κανει καποιος rooting στο τηλεφωνο του?απο εχτες ειμαι κατοχος αυτου του κινητου και ενδιαφερομαι να το ρουταρω... Προγραμματα τροπος κλπ γενικα οτιδηποτε ωστε να πετυχουμε το σκοπο μας.....:lol::lol::lol: Ευχαριστω.. Κανεις να βοηθησει? :(:( Πραγματικα δεν εχει κανει κανεις root αυτο το κινητο?εψαξα στο νετ για να βρω πληροφοριες,αλλα καμμια δεν μου δουλεψε... Υπαρχει καμμια ακρη τι λετε? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 16, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Φίλε μου το έδωσα το κινητακι αλλά πληροφοριακά να σου πω ότι το δούλευα με κάρτα Cosmote οπότε ουδέν θέμα !! με cosmote ok. Χρειάστηκε βέβαια να καλέσω cosmote για να μου δώσουν ρυθμίσεις για την σύνδεση σε 3g, αλλά όλα οκ. Ξέρει κανείς πως αλλάζω τις οθόνες της Vodafone που εμφανίζονται όταν ανοίγει και κλείνει το κινητό Από την μικρή εμπειρία με android για τα λεφτά του είναι αρκετα καλό. Μοναδικό μείον η ανάλυση οθόνης και η γωνία θέασης της οθόνης. Πλάγια δεν βλέπεις τίποτα, μόνο μια ασπρίλα παντού. Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Πλεον και εγω ευτυχης κατοχος του L5.Οντως το μονο αρνητικο που εχει ειναι η αναλυση και η γωνια θεασης αλλα για 4 ιντσες και στα 200 ευρω ειναι μια τιμια επιλογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 χμμμ... χαμηλή ανάλυση, και στο κάτω κάτω δεν βρίσκεις στο δρόμο 200 ευρώ την σήμερον ημέρα. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Παιδες ξερει κανεις αν εχει βγει καποιος ολοκληρωμενος οδηγος για root και καποια rom καλη η μηπως ειναι νωρις ακομα;; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Παιδες ξερει κανεις αν εχει βγει καποιος ολοκληρωμενος οδηγος για root και καποια rom καλη η μηπως ειναι νωρις ακομα;; Ευχαριστω. Για root δες εδώ... https://www.youtube.com/watch?v=DbKVgKNZ140&feature=youtube_gdata_player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 καλησπερα στους φιλους, εβαλα σημερα μια 8 αρα class 10 περασα φωτο τραγουδια ολα οκ, ομως το app2 sd μου λεει οτι η συσκευη δεν υποστηριζει μετακινηση εφαρμογων στην sd:mad: το εχει δει καποιος αυτο το ξερετε?? Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 καλησπερα στους φιλους, εβαλα σημερα μια 8 αρα class 10 περασα φωτο τραγουδια ολα οκ, ομως το app2 sd μου λεει οτι η συσκευη δεν υποστηριζει μετακινηση εφαρμογων στην sd:mad: το εχει δει καποιος αυτο το ξερετε?? Καμία εφαρμογή δεν μπορείς να μετακινήσεις; Ούτε για παράδειγμα το ES File Explorer (το οποίο έχει τη δυνατότητα μεταφοράς στη sd); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καμία εφαρμογή δεν μπορείς να μετακινήσεις; Ούτε για παράδειγμα το ES File Explorer (το οποίο έχει τη δυνατότητα μεταφοράς στη sd); τα δοκιμασα ολα οσα κατεβασα τιποτα, λετε να φταει η μνημη? αλλα αφου βλεπω τα αρχεια μεσα:confused: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ξέρει κανείς πως αλλάζω τις οθόνες της Vodafone που εμφανίζονται όταν ανοίγει και κλείνει το κινητό ξερετε κάτi; Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 θελει root το κινητο για να χρησιμοποιησει την app2sd . γοογλαρε το εξης "l5 root xda" θα σου βγαλει το λινκ και ξεκινα διαβαζε απο κει τι γινεται με ροοτ Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 θελει root το κινητο για να χρησιμοποιησει την app2sd . γοογλαρε το εξης "l5 root xda" θα σου βγαλει το λινκ και ξεκινα διαβαζε απο κει τι γινεται με ροοτ Ευχαριστώ φιλαράκι αλλα δεν θα πολυαπασχοληθώ με το L5 σύντομα θα πάει για ανταλλαγή:shifty::shifty: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αξίζει τα λεφτά του; απ'ότι είδα γίνεται ροοτ, αλλά δεν έχουν βγει custom roms.. Παίζει να βγουν; Και φοράει τίποτα από την LG φάση sence όπως τα HTC, ή είναι καθαρό Android? Βίντεο κατευθείαν από το pc παίζει; όχι full hd, τα κλασσικά .avi των σειρών.. Και πόσο χώρο έχει εσωτερικά για εφαρμογές; (μονο εφαρμογές, όχι άλλα αρχεια) Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά σκέφτομαι να το πάρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Και εγω το καλοκοιταζω, σκεφτομαι μονο την χαμηλη αναλυση για τετοια οθονη :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdelis_20 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 γεια χαρα.Αγορασα το lg optimus l5.μετριο αλλα μεχρι εφτασα σε λεφτα.Μηπως μπορεις να με βοηθησεις να το σπασω.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdelis_20 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 δεν ειναι ασχημο.ειναι γρηγορο αλλα τρωει και τα κολληματα του.εσωτερικος χωρος ικανοποιητικος 2,65 καθαρο.δεν ξερω βεβαια εαν φορτωθει αν θα τα φτυσει αλλα μεχρι τωρα τρεχει..δεν αντιγραφει στην καρτα.προσπαθω να το σπασω ζητησα βοηθεια και θα δουμε.παντως για τα λεφτα του ειναι ενταξει και στο λεω γιατι ειχα iphone 3gs.ειναι πιο γρηγορο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 κάπου στα προηγουμενα ποστς υπαρχει νομιζω ενα λινκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Με root θα μπορουμε να μεταφερουμε τα προγραμματα στην sd η παλι ακυρο; Παιδες μετα απο ενα root που εκανα στο κινητο προχτες σημερα καθως εκανα update στο superuser και πειραζα και αλλες εφαρμογες αρχισαν να κρασαρουν οι εφαρμογες(μηνυματα,επαφες,τηλεφωνο). Την εκανα την συσκευη factory reset και μετα με το super su εκανα unroot.Πλεον ειμαι στοκ.. Για να μην φλυαρω αλλο στο κινητο συνεχιζουν να κρασαρουν οι συγκεκριμενες εφαρμογες. Υπαρχει πουθενα η stock rom να την ξαναπερασω η εστω καποια αλλη που να κανει στο L5? Αν οχι αν το παω για service θα φαινεται αν το εχω κανει root? Ευχαριστω εκ των προτερων. Edited October 6, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=12 Χθες βρήκε η V10J για Ελλάδα και ειναι πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=12 Χθες βρήκε η V10J για Ελλάδα και ειναι πολυ καλη. Πολυ χρησιμο το λινκ που δινεις μιας εχει τα παντα ολα μεσα. Ξερει καποιος αν τα κινητα μας θα πανε σε jelly bean μιας και αλλα κινητα που εχω δει η jb ειναι ελαφρια και smooth απο την ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=12 Χθες βρήκε η V10J για Ελλάδα και ειναι πολυ καλη. όταν το κινητό είναι vodafon παίρνει άλλες αναβαθμίσεις??? εμένα έχει την v10d. Μπορώ να του περάσω την v10j ???θα χάσω ρυθμίσεις ??? εγγύηση ??? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts