Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Μιλάω για συσκευή μετά από αντικατάσταση λόγω προβλήματος.. Έστειλα την προβληματική με courier στις 25/4 και παρέλαβαν 26/4.. Σε πόσες εργάσιμες θα έχω την καινούρια? Η νέα παραλαβή από expansys θα αρχίσει να αποστέλλεται από Τετάρτη. Μίλησε μαζί τους για λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Και νέο OTA update είναι διαθέσιμο. Έκδοση 1.29.401.7 Edited April 30, 2012 by vassman1974 Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Και νέο OTA update είναι διαθέσιμο. Έκδοση 1.29.401.7 Προς το παρών δεν μου βγάζει. Λέτε να φταίει ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό και δεν χρησιμοποιώ την ελληνική sim με την οποία έκανα την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 updating...! ξερουμε τι ακριβώς κάνει/διορθώνει?? μπράβο στην htc που Δείχνει ποσο πολυ υποστηρίζει τις συσκευές τις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 updating...! ξερουμε τι ακριβώς κάνει/διορθώνει?? μπράβο στην htc που Δείχνει ποσο πολυ υποστηρίζει τις συσκευές τις Το εγκατέστησα, αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό...είδωμεν. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 ποσα mb ειναι...το βραδι θα το κανω εγω εαν ειναι....εντυπωσεις απο αυτους που το πηρανε???? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 ποσα mb ειναι...το βραδι θα το κανω εγω εαν ειναι....εντυπωσεις απο αυτους που το πηρανε???? 35mb είναι. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Μου το έβγαλε κ εμένα ίσως έχει να κάνει με την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Μολις το εγκατεστησα και μου φαινεται οτι εχει να κανει με την ταχυτητα κυριως το update. Πατωντας το δεξι κουμπι, πλεον ανοιγει πιο γρηγορα το μενου με τις προσφατες εφαρμογες. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Το πρώτο που βλέπω μετά την αναβάθμιση είναι ότι διορθωσαν το bug στα μηνύματα που εμφάνιζε τους μίσους με τα στοιχεία από την σιμ και τους αλλους μίσους από τις επαφές. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 εγω παντως μετα το update εχω θεμα.ανοιγει το κινητο και στο σημειο που βαζω το pin κολλαει.δε ξερω τι φταιει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Κ αυξήθηκε η φωτηνοτητα στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Αύριο θα βάλω την κάρτα της Cosmote να δω αν θα μου το δώσει. Νομίζω ότι πάει ανάλογα με τον πάροχο. Σήμερα έκανα ένα ακόμα τεστ στην κάμερα. Είχα κάποιες φώτο από συγκριτικό σε συνθήκες δωματίου χωρίς φλας, που είχα κάνει μεταξύ iPhone 4 και SGS2. Πήρα και με το one x μια φώτο στο ίδιο σημείο για να συγκρίνω κι αυτό. Δεν περίμενα ότι θα έχω τόσο καλό αποτέλεσμα. Απομόνωσα από το πλάνο ένα καντρο που έχει ένα πτυχίο. Το μεγενθυνα 200% σε όλες τις φώτο. Η ευκρίνεια στην φωτογραφία του ΟΝΕ Χ είναι σκάλες ανώτερη. Σε κλειστό χώρο δεν το κερδίζει κανένα. Θα ανεβάσω τις φώτο αυριο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 updating...! ξερουμε τι ακριβώς κάνει/διορθώνει?? μπράβο στην htc που Δείχνει ποσο πολυ υποστηρίζει τις συσκευές τις Ειναι η πρωτη φορα παντως που αντιδρα γρηγορα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Πάντως είναι λογικό να βγαίνουν αναβαθμίσεις συνέχεια για το συγκεκριμένο μιας κ το android δεν είναι έτοιμο για 4 πυρήνες. Όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε άλλο κινητό στα χέρια μας προσ το καλύτερο φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) εκανα factory reset τα εχασα ολα και δεν εχει ελληνικα.τι φταει?τραγικα πραγματα. Edited April 30, 2012 by griniaris Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 εκανα factory reset τα εχασα ολα και δεν εχει ελληνικα.τι φταει?τραγικα πραγματα. Μην απελπιζεσαι κατέβασε από το play την εφαρμογή MoreLocale 2 τρεξτη και θα είσαι οκ με τα ελληνικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εμενα μ'αρέσει που στο update δεν χάνεται τίποτα.είχα βαρεθεί οπότε έκανα αναβαθμίση να ξανα στήνω το κινητό από την αρχή.ένα ελαφρύ λαγκαρισμα του sense βλέπω δεν διορθωθηκε. ελπίζω να έκαναν κάτι με την μπαταρία,ειμαι στην δεύτερη φόρτιση και τα πράγματα είναι λίγο τραγικά.πέφτει με καταιγιστικους ρυθμούς. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Μην απελπιζεσαι κατέβασε από το play την εφαρμογή MoreLocale 2 τρεξτη και θα είσαι οκ με τα ελληνικά. απελπιζομαι γιατι δεν ειχα κανει back up και με το factory reset εχασα τα παντα.φωτογραφιες και ολα.εφαρμογες.τελικα ελληνικα μολις εβαλα σιμ επανηλθαν.δε ξερω τι εφταιξε.κανω το update μετα απο λιγο τρεχω ενα προγραμμα να δω αποδοση και μετα ειπα να κανω επαννεκινηση και αυτο κολλουσε καθε φορα στο ανοιγμα.απογοητευση, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 απελπιζομαι γιατι δεν ειχα κανει back up και με το factory reset εχασα τα παντα.φωτογραφιες και ολα.εφαρμογες.τελικα ελληνικα μολις εβαλα σιμ επανηλθαν.δε ξερω τι εφταιξε.κανω το update μετα απο λιγο τρεχω ενα προγραμμα να δω αποδοση και μετα ειπα να κανω επαννεκινηση και αυτο κολλουσε καθε φορα στο ανοιγμα.απογοητευση, Φωτογραφίες δεν έπρεπε να χαθουν. Εκτός κι αν επέλεξες να γίνει φορματ στην sd card. Με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων χάνεις μόνο τα data των εφαρμογών σου. Όλα τα αλλά επανέρχονται. Μπες στο play store, ρυθμίσεις, εφαρμογές μου και θα βρεις εκεί ότι είχες από εφαρμογές. Απλά θα πρέπει να τις κανείς download. Επίσης επανέρχονται κάποιες ρυθμίσεις σου εφόσον είναι τικαρισμενη η δυνατότητα αυτή στις ρυθμίσεις. Εγώ μετά από επαναφορά δεν χρειάζομαι πάνω από 20' να το φέρω εκεί που ήταν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Φωτογραφίες δεν έπρεπε να χαθουν. Εκτός κι αν επέλεξες να γίνει φορματ στην sd card. Με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων χάνεις μόνο τα data των εφαρμογών σου. Όλα τα αλλά επανέρχονται. Μπες στο play store, ρυθμίσεις, εφαρμογές μου και θα βρεις εκεί ότι είχες από εφαρμογές. Απλά θα πρέπει να τις κανείς download. Επίσης επανέρχονται κάποιες ρυθμίσεις σου εφόσον είναι τικαρισμενη η δυνατότητα αυτή στις ρυθμίσεις. Εγώ μετά από επαναφορά δεν χρειάζομαι πάνω από 20' να το φέρω εκεί που ήταν. πατησα recovery.αυτο εφταιξε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εμενα μ'αρέσει που στο update δεν χάνεται τίποτα.είχα βαρεθεί οπότε έκανα αναβαθμίση να ξανα στήνω το κινητό από την αρχή.ένα ελαφρύ λαγκαρισμα του sense βλέπω δεν διορθωθηκε. ελπίζω να έκαναν κάτι με την μπαταρία,ειμαι στην δεύτερη φόρτιση και τα πράγματα είναι λίγο τραγικά.πέφτει με καταιγιστικους ρυθμούς. Τι εννοεις τραγικα; εγω το πηρα σημερα το φορτισα κλειστο και το δουλευω απο τις 8:30 και ειμαι τωρα στο 22% Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εμενα μ'αρέσει που στο update δεν χάνεται τίποτα.είχα βαρεθεί οπότε έκανα αναβαθμίση να ξανα στήνω το κινητό από την αρχή.ένα ελαφρύ λαγκαρισμα του sense βλέπω δεν διορθωθηκε. ελπίζω να έκαναν κάτι με την μπαταρία,ειμαι στην δεύτερη φόρτιση και τα πράγματα είναι λίγο τραγικά.πέφτει με καταιγιστικους ρυθμούς. Τελικά ρε παιδιά διαβάζοντας για lag ειδικά μετά το update με κάνετε να νομίζω ότι έχω άλλη συσκευή η ότι μετά από τόσα smartphones και λειτουργικά που έχω αλλάξει, δεν μπορώ να αντιληφθώ τα προβλήματα. Δυστυχώς δεν εχω δυνατότητα να κάνω ένα βίντεο από την χρήση της συσκευής μου για να δείξω πόσο smooth είναι. Η εφαρμογή που έχω γι αυτή την δουλειά χρειάζεται να είμαι root. Αυτό που πιθανολογώ για όσους έχουν τέτοια προβλήματα είναι ότι προέρχονται από εφαρμογές. Έχω 12 widgets και καμία 60 άρια εφαρμογές. Δεν παρατηρώ τίποτα που να μπορεί να θεωρηθεί σαν lag. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Αύριο θα βάλω την κάρτα της Cosmote να δω αν θα μου το δώσει. Νομίζω ότι πάει ανάλογα με τον πάροχο. Σήμερα έκανα ένα ακόμα τεστ στην κάμερα. Είχα κάποιες φώτο από συγκριτικό σε συνθήκες δωματίου χωρίς φλας, που είχα κάνει μεταξύ iPhone 4 και SGS2. Πήρα και με το one x μια φώτο στο ίδιο σημείο για να συγκρίνω κι αυτό. Δεν περίμενα ότι θα έχω τόσο καλό αποτέλεσμα. Απομόνωσα από το πλάνο ένα καντρο που έχει ένα πτυχίο. Το μεγενθυνα 200% σε όλες τις φώτο. Η ευκρίνεια στην φωτογραφία του ΟΝΕ Χ είναι σκάλες ανώτερη. Σε κλειστό χώρο δεν το κερδίζει κανένα. Θα ανεβάσω τις φώτο αυριο. Και εμενα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες. Απο το sensation που ειχα ειναι μεγαλη η διαφορα. Η οθονη ειναι απιστευτη και τα χρωματα φαινονται ζωντανα, ειναι και τα 300ppi+. Ειναι αρκετα γρηγορο κινητο αλλα αυτο που διαβαζω εδω οτι εχει βγαλει 2 updates ηδη και λενε καποιοι μπραβο στην HTC δεν νομιζω οτι το εκανε επειδη ενδιαφερεται τοσο πολυ αλλα επειδη μαλλον το εβγαλε στην παραγωγη λιγο πιο νωρις απο οτι περιμενε (λογω deadlines, marketing, να χτυπησει - προλαβει το SGIII κτλ) με αποτελεσμα να το "παιζουμε" λιγο beta testers. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 (edited) Η αλήθεια είναι ότι αυτό που παρατηρώ είναι σαν υποψία λαγκ στις ενναλαγες των σελίδων του sense.δηλαδή ένα πολύ πολύ ελαφρύ σπασιματακι.πιο πολύ για να πω κάτι το λέω.η συσκευή είναι άριστη,οθόνη καταπληκτική,σου δίνει την αίσθηση ότι δεν θα κολλήσει ποτέ.η μπαταρία μέχρι στιγμής το χει το θεματάκι της. κάτι άλλο που παρατήρησα και μου έκανε άσχημη εντύπωση.όταν βάζεις live wallpaper στις ενναλαγες σελίδων παγώνει και συνεχίζει μετά.δλδ το κινητό δεν έχει την δύναμη να τα κάνει ταυτόχρονα;μην τρελαθούμε.σφάλμα της HTC αυτό. Α και κάτι άλλο που έφτιαξε η αναβάθμιση είναι πάλι στα sms που τωρα στέλνω 160 χαρακτήρες στα ελληνικά.πριν με καμία ρύθμιση δεν το κάνε.γενικά μπράβο που διορθώνει τόσο γρήγορα τα.bugs . Edited May 1, 2012 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts