ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Εχουμε καποια ενημέρωση σχετικα με serial number και πρόβλημα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Τα πρώτα τεμάχια που παραδόθηκαν ήταν 2.000. Το ότι βλέπουμε 100 - 100 να πιστώνονται στο απόθεμα δεν σημαίνει απαραίτητα νέο στοκ. Τώρα είναι στα τελευταία 50-60 κομμάτια από το original stock που αναγράφω παραπάνω. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... Κάποια κομμάτια είχαν κιτρινίλες στην οθόνη. δεκτο...κατι θα ξερεις περισσοτερο!αλλα οσο αναφορα πρωτες με προβληματα και επομενες παρτιδες χωρις προβληματα εκει εχω μια μικρη ενστανση!περιμενουμε και βλεπουμε και τις επομενες! υ.γ. κιτρινηλες,κυματισμοι υπο πιεση,τριγμους στο σωμα του κινητου.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδια χαιρετώ. Είμαι φανατικός με την apple γενικά, άρρωστος θα μπορούσα να πω. Αυτό φυσικά δεν μου απαγόρευσε ποτέ να δοκιμάσω τα samsung galaxy, nexus one, nexus s, xperia mini και Galaxy Note. Μπορώ να πώ ότι μου αρέσει πάρα πολύ και το One X, και σκέφτομαι να προβώ στην αγορά της συσκευής αυτής και να αφήσω λίγο στην άκρη το 4s. Με όλα αυτά εδω πέρα, πιο πολύ έχω μπερδευτεί παρά να καταλήξω κάπου :) Πάντα φιλικά και με καλή διάθεση. Αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα της οθόνης και μόνο, με τους κυματισμούς. Η μπαταρία δεν με πολυαπασχολεί μιας και όταν έχεις περάσει απο το nexus one και nexus s, μετά συνηθίζεις χαχα :) Σας ευχαριστώ πολύ Απ όσο διαβάζω στο XDA, πλέον δεν ασχολείται κανείς με τους κυματισμους που είναι σε φυσιολογικο επίπεδο ( γύρω απο USB ) και με ισχυρή πίεση. Αυτο που τους απασχολεί είναι κάποιες συσκευές όπου μετακινηται η οθόνη προς τα κάτω όταν την πιέσεις στις γωνίες και μάλιστα τρίζει, κάποιες άλλες που στην αναπαραγωγή βίντεο η games κάνουν στην μια πλευρά της οθόνης κάτι σαν παράσιτα (flicker) και κάποιες κίτρινες κηλίδες. Αν αληθεύει λοιπόν ότι σύντομα θα υπάρχουν νέες παρτίδες περίμενε μερικές μέρες και πάρτο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Και το δικό μου φεύγει σήμερα με TNT για Γαλλία λόγω κίτρινης κηλίδας κάτω δεξιά που όσο ζεσταινόταν η συσκευή μεγάλωνε.. Ήδη έχω ζητήσει αν είναι ανάγκη να περιμένουν λίγο καιρό μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα. Επίσης τους είπα ότι αν στείλουν ανοιγμένη συσκευασία θα τους το στείλω πίσω Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Αυτα παιδια που σηζηταμε ειναι απλως υποθεσεις ,απο την στιγμη που δεν υπαρχει ουτε απο την htc,ουτε απο το expansys κατι επισημο οτι οι επομενες παρτιδες θα ειναι οκ, ολα τα αλλα ειναι απλως σεναρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το είδα κι εγώ σε Γερμανό σήμερα. Επιφανειακά λοιπόν λέω...Το νέο sense μοιάζει σαν αγορασμένο από το play....προτιμώ το sense που έχω στο DS τώρα!! Στην έβδομη οθόνη δεν πάει στην πρώτη,όπως μέχρι τώρα, αλλά πρέπει να γυρίσεις πίσω....Οθόνη πάρα πολύ καλή!!!!! Χρώματα λίγο..σκοτεινά να πω...μουντά, άχρωμα; Ίσως μιλώ επηρεασμένος από το note βέβαια. Κάπου μου σκάλωσε...και πάγωσε αλλά θα του είχαν βγάλει την πίστη. Λεπτό και πολύ καλή κατασκευή. Απλά να πω ότι δεν μου έκανε την ίδια εντύπωση όταν είχα πρωτοδεί το sensation....Άλλες εποχές βέβαια τότε. Ίσως εγώ να είμαι ο παράξενος. Και ξαναλέω το νέο sense μεγάλη απογοήτευση για μένα..... Έτσι έλεγα κι εγω στην αρχη για το sense αλλα όταν το εστησα σωστα το συμπαθισα:lol: Δεν συνεχίζει αλλα δεν χρειάζεται να γυρίσεις πίσω scrollαροντας. Αρκεί ένα χαιδεμα στο κεντρικό soft button για να επανελθεις στην αρχική η δυο φορές για να έχεις όλες τις οθόνες μπροστά σου. Για την λειτουργία της συσκευής δεν μπορείς να δεις τίποτα σε αυτές που έχουν στα καταστήματα. Εμένα αυτο που μ έκανε να το αγοράσω ήταν το design και το polycarbonate. Το ζήλευαν απο καιρο στα Lumia αλλα το WP δεν μου επέτρεπε να το αγοράσω. Ένταξη το Sii ήταν επαναστατική συσκευη αλλα την εμμονή της Samsung στο φουλ πλαστικο δεν την άντεχα. Επίσης για όσους δεν γνωρίσαμε τα smartphones μέσω των Galaxy, η HTC παραμένει ψηλά σε εκτίμηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Εμένα αυτο που μ έκανε να το αγοράσω ήταν το design και το polycarbonate. για μενα πολυ σημαντικο σε αισθηση και στην καθημερινοτητα... συμφωνω απολυτα μαζι σου Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το είδα κι εγώ σε Γερμανό σήμερα. Επιφανειακά λοιπόν λέω...Το νέο sense μοιάζει σαν αγορασμένο από το play....προτιμώ το sense που έχω στο DS τώρα!! Στην έβδομη οθόνη δεν πάει στην πρώτη,όπως μέχρι τώρα, αλλά πρέπει να γυρίσεις πίσω....Οθόνη πάρα πολύ καλή!!!!! Χρώματα λίγο..σκοτεινά να πω...μουντά, άχρωμα; Ίσως μιλώ επηρεασμένος από το note βέβαια. Κάπου μου σκάλωσε...και πάγωσε αλλά θα του είχαν βγάλει την πίστη. Λεπτό και πολύ καλή κατασκευή. Απλά να πω ότι δεν μου έκανε την ίδια εντύπωση όταν είχα πρωτοδεί το sensation....Άλλες εποχές βέβαια τότε. Ίσως εγώ να είμαι ο παράξενος. Και ξαναλέω το νέο sense μεγάλη απογοήτευση για μένα..... Κι όμως αυτο το νέο sense μου αρέσει παρα πολυ και μπράβο στην htc,η μονη εταιρεία που έχει ασχοληθει πραγματικα και μας δίνει ενα υπέροχο sense. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Εγω αν ειχε κιτρινιλες θα το αλλαζα.δεν εχει.μοπνο κματισμους κανει και απο το να αλλαξω και να χω κιτρνη οθονη...πιο μετα ισως να χουν βγει παρτιδες στην αγορα.2 χρονια εγγυηση εχουμε. αλλο θεμα με φοβιζει.αρκετες φορε (5-6)στο ξεκλειδωμα ο κυκλος δε κουνιεται η κουνιεται πολυ δυσκολα.λες και νεκρωνει το τατς τι μπορει να ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Εγω αν ειχε κιτρινιλες θα το αλλαζα.δεν εχει.μοπνο κματισμους κανει και απο το να αλλαξω και να χω κιτρνη οθονη...πιο μετα ισως να χουν βγει παρτιδες στην αγορα.2 χρονια εγγυηση εχουμε. αλλο θεμα με φοβιζει.αρκετες φορε (5-6)στο ξεκλειδωμα ο κυκλος δε κουνιεται η κουνιεται πολυ δυσκολα.λες και νεκρωνει το τατς τι μπορει να ειναι αυτο? και εμενα μονο τους κυματισμους εχει και δεν ασχολουμαι....το νεκρωμα του δαχτυλιδιου μου το εχει κανει μια φορα πριν απο την αναβαθμιση!γενικα απο software μετα απο 2 βδομαδες και κλεινωντας 1 φορα μονο το κινητο δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα!ουτε επανεκκινησεις ουτε υπερθερμανσεις ουτε κρασαρισματα ουτε παγωματα... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 σε δυο μέρες θα το έχω από κοσμοτέ..τους ρώτησα για τα προβλήματα της οθόνης και μου είπανε ότι οι εισαγωγές της κοσμοτέ δεν έχουν κάποιο θέμα μέχρι στιγμής...αναμένω,... Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 το φόρουμ δεν είναι τσατ! περιοριστείτε στα ουσιώδη ποστ με πληροφορία παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Και το δικό μου φεύγει σήμερα με TNT για Γαλλία λόγω κίτρινης κηλίδας κάτω δεξιά που όσο ζεσταινόταν η συσκευή μεγάλωνε.. Ήδη έχω ζητήσει αν είναι ανάγκη να περιμένουν λίγο καιρό μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα. Επίσης τους είπα ότι αν στείλουν ανοιγμένη συσκευασία θα τους το στείλω πίσω Tην TNT ως τη μεταφορικη που θα το παει πισω την διαλεξες εσυ ή αυτοι στην εστειλαν; Σου απαντησαν στο αν ειναι ανοιγμενη θα τους τη ξαναστειλεις; Edited April 25, 2012 by alfisti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Νομιζω οτι το θεμα εχει φυγει λιγο.εχει εξανλτληθει το θεμα της κιτρινιλας και των υπολοιπων.κατα την γνωμη μου. Αναφορικα με το update που δοθηκε ειναι ουσιωδες ή απλα εμφανιστηκε για να μιλαμε για αναβαθμιση? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Νομιζω οτι το θεμα εχει φυγει λιγο.εχει εξανλτληθει το θεμα της κιτρινιλας και των υπολοιπων.κατα την γνωμη μου. Αναφορικα με το update που δοθηκε ειναι ουσιωδες ή απλα εμφανιστηκε για να μιλαμε για αναβαθμιση? Και σ αυτό έχουμε αναφερθεί εκτενώς. Διόρθωσε όλα τα lag που υπήρχαν. Στο εξής αν υπάρξει κάτι θα αφορά βελτιώσεις σε διάφορα θέματα, όπως αυτονομία κλπ. Αυτό που χρειαζεται διόρθωση και όχι απλή βελτιωση είναι ο official media player. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheo0611 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλησπερα παιδια Ειδα την τιμη στο expasnys Ελλαδας και εχει καμια 40 ευρω απο αυτο της Κυπρου. Σκεφτομαι να το παραγγειλω η να περιμενω λιγο μηπως εχουμε νεα παρτιδα...τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-HTC-iBeats-Monster-Audio-Dr-Dre-Earbuds-Earphone-One-X-Red-White-/221008635758?pt=PDA_Accessories&hash=item337524276e για ριξτε μια ματια εδω και πητε τη γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Και σ αυτό έχουμε αναφερθεί εκτενώς. Διόρθωσε όλα τα lag που υπήρχαν. Στο εξής αν υπάρξει κάτι θα αφορά βελτιώσεις σε διάφορα θέματα, όπως αυτονομία κλπ. Αυτό που χρειαζεται διόρθωση και όχι απλή βελτιωση είναι ο official media player. απο μπαταρια πως παει; δεν εχω βρει ακομα media player που να ειναι ισαξιος με τον native στα μηλα... και εχω δοκιμασει twist android player κλπ Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 mx media player εγω τον αγορασα ειναι οτι καλητερο υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 απο μπαταρια πως παει; δεν εχω βρει ακομα media player που να ειναι ισαξιος με τον native στα μηλα... και εχω δοκιμασει twist android player κλπ Δημήτρη εξαρτάται την χρήση. Εγω όπως το χρησιμοποιω το βλέπω καλύτερο απο το SGS2 με ics και ίδιο με gingerbread. Αν τώρα κάποιος θέλει να το δουλέψει σαν tablet, θα πρέπει μετα απο 4 ώρες θα θέλει πρίζα. Σε σχέση με το nexus S που έχει η γυναίκα μου υπάρχει τεράστια διάφορα υπέρ του HOX. Ο music player που διαθέτει το sense είναι φοβερός. Διαθέτει ενσωματωμένες όλες τις γνωστές μουσικές εφαρμογές. Το πρόβλημα είναι ο video player που είναι ενσωματωμένες στην photo Galery. Στην αναπαραγωγή των βίντεο κάνει σπασιματα σε σημείο που όταν πρώτο έπαιξα βίντεο που είχα τραβήξει με την συσκευη να νομίζω ότι το πρόβλημα προέρχεται απο την κάμερα και κόντεψε να το βάλω αγγελία.:lol: Γενικά μετα απο 12 μέρες συμβίωσης μαζι του δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Χρειάστηκαν κανα δυο μέρες να βρω το καλύτερο στήσιμο, ήλθε και το update που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και η συσκευη δουλεύει σαν iPhone. Η κάμερα όπως έχω ξαναπεί έχει ένα αδύνατο σημείο που όμως καλύπτεται απο τις ευκολίες που προσφέρει. Επειδη ο φακός είναι f2.0 βαθαίνει το πεδίο και είναι σαν να απομακρύνεται το αντικείμενο απο την κάμερα. Αποτέλεσμα αυτου, είναι ότι όταν μεγενθυνεις υπερβολικά μια φωτο στον κομπιούτερ σου, να μην έχεις την καθαρότητα που διαθέτουν αντίστοιχες προτάσεις όπως του iPhone η Galaxy Note. Όμως ο φακός αυτός που δημιουργει το συγκεκριμένο πρόβλημα στην μεγέθυνση, σε αποζημιώνει στις φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό αφου επιτρέπει να περάσει πολυ περισσότερο φως δίνοντας πραγματικά καλές φωτο εκει που τα αλλα δίνουν σκοτεινές γεμάτες θόρυβο φωτογραφίες. Έχει τρομερό HDR για δύσκολες συνθήκες. Καλύτερο απο αυτο του iPhone το οποίο ξεπλενει το χρώμα του ουρανού και το βγάζει άσπρο. Είναι το απόλυτο εργαλείο για δύσκολες φωτο με περίεργες φωτοσκιασεις. Το φλας αυτο ρυθμίζει την ένταση του ανάλογα με την απόσταση απο το αντικείμενο και έτσι δεν έχουμε υπερφωτισμενα πρόσωπα. Γενικά η κάμερα έχει επικεντρωθεί στο να δίνει καλές φωτογραφίες εκει που χρησιμοποιείται περισσότερο ένα κινητο σαν κάμερα. Δεν είναι ότι καλύτερο για τοπία όπου θα πρέπει να μεγενθυνεις και να πάρεις ίσως ένα κομμάτι της φωτο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Αν τώρα κάποιος θέλει να το δουλέψει σαν tablet, θα πρέπει μετα απο 4 ώρες θα θέλει πρίζα. Σε σχέση με το nexus S που έχει η γυναίκα μου υπάρχει τεράστια διάφορα υπέρ του HOX. Η κάμερα όπως έχω ξαναπεί έχει ένα αδύνατο σημείο που όμως καλύπτεται απο τις ευκολίες που προσφέρει. Επειδη ο φακός είναι f2.0 βαθαίνει το πεδίο και είναι σαν να απομακρύνεται το αντικείμενο απο την κάμερα. Αποτέλεσμα αυτου, είναι ότι όταν μεγενθυνεις υπερβολικά μια φωτο στον κομπιούτερ σου, να μην έχεις την καθαρότητα που διαθέτουν αντίστοιχες προτάσεις όπως του iPhone η Galaxy Note. Όμως ο φακός αυτός που δημιουργει το συγκεκριμένο πρόβλημα στην μεγέθυνση, σε αποζημιώνει στις φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό αφου επιτρέπει να περάσει πολυ περισσότερο φως δίνοντας πραγματικά καλές φωτο εκει που τα αλλα δίνουν σκοτεινές γεμάτες θόρυβο φωτογραφίες. Έχει τρομερό HDR για δύσκολες συνθήκες. Καλύτερο απο αυτο του iPhone το οποίο ξεπλενει το χρώμα του ουρανού και το βγάζει άσπρο. Είναι το απόλυτο εργαλείο για δύσκολες φωτο με περίεργες φωτοσκιασεις. Το φλας αυτο ρυθμίζει την ένταση του ανάλογα με την απόσταση απο το αντικείμενο και έτσι δεν έχουμε υπερφωτισμενα πρόσωπα. Γενικά η κάμερα έχει επικεντρωθεί στο να δίνει καλές φωτογραφίες εκει που χρησιμοποιείται περισσότερο ένα κινητο σαν κάμερα. Δεν είναι ότι καλύτερο για τοπία όπου θα πρέπει να μεγενθυνεις και να πάρεις ίσως ένα κομμάτι της φωτο. Τα λες πολυ σωστα Κωστα. Για τη μπαταρια μεγαλο ρολο παιζει η χρηση αλλα εχει καλη αυτονομια. Εγω επειδη αυτες τις συσκευες τις δουλευω σαν tablet/υποκαταστατο netbook δε με καλυψε λογο μικροτερης αυτονομιας αλλα και οθονης σε σχεση με το ΝΟΤΕ που ξαναπηρα αλλα εδω να πω πως ακομα και τα(αρχαια αλλα φημισμενα για την αυτονομια τους)συμπιαν με κορυφαιο εκπροσωπο το 701 με τη νεα μπελα fp1 οσες φορες προσπαθησα να το δουλεψω σα τα τοπ αντροιντ που εχω δηλαδη με ιντερνετ,browsing και συνεχως αναμενη την οθονη ειχε τραγικη αυτονομια που απο 2 μιση 3 μερες που εχει κανονικα δε μου εβγαζε ουτε μερα,λιγοτερο απ το ΟΝΕ Χ και πολυ λιγοτερο απ το ΝΟΤΕ!! Οσο για τη καμερα τα λες ακριβως,ειδικα η ευκολια και η ταχυτητα που σου δινει ειναι ολα τα λεφτα για κινητο ενω και η ποιοτητα ειναι ικανοποιητικη. Το δε HDR σε δωματιο σχεδον σκοτεινο με μονο τη TV on εβγαζε φωτεινες(αν και φυσιολογικα με θορυβο) φωτος τη στιγμη που κανενα αλλο κινητο απο οσα εχω αγορασει δε μπορουσε να κανει. Για μενα και μονο για τη ταχυτητα και τις ευκολιες της καμερας,το σενς και τη ποιοτητα κατασκευης αξιζει καποιος να το αγορασει αν και προσωπικα δε με καλυψε λογο αλλων προτεραιοτητων οπως ειπα παραπανω:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucky13 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 καλημερα εκανα εγκατασταση το igo και μου το διχνει σε μικρη αναληση μηπως εχει κανενας καμια ιδεα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλημέρα!Και εγώ το παράγγειλα και το περιμένω αύριο να το έχω στα χέρια μου!Για τη 1η φόρτιση να το βάλω κατευθείαν η να περιμένω να πέσει η μπαταρία στο 20%?Τι είναι καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Με το που το αναψεις πρωτη φορα, δουλεψε το κανονικα και μολις παει η μπαταρια 20% φορτισε το μεχρι να παει 100% και ασ' το στο 100% για κανα μισαωρακι. Μετα βγαλ' το απο την πριζα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 καλημερα εκανα εγκατασταση το igo και μου το διχνει σε μικρη αναληση μηπως εχει κανενας καμια ιδεα. ευχαριστω Δεν υπάρχει skin για την ανάλυση της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts