Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν δεν κανω λαθος λεει για το ΟΝΕ και οχι το ΟΝΕ Χ

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

αν δεν κανω λαθος λεει για το ΟΝΕ και οχι το ΟΝΕ Χ

Ούτε για το One που έχουμε λέει, αλλά για το One Dual sim που κυκλοφορεί μόνο στην Ασία..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εγώ συνήθως βρεχω λίγο βαμβάκι με οινόπνευμα και το τριβω .

Καθαρο οινοπνευμα ή κανει και αυτο το μπλε? Δεν σου αφηνει γραμμες?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ναι αλλά λεει ότι θα δουν αν έχει κάποιο πρόβλημα αλλιώς θα την δώσουν και για το one ... Kollatos εσύ εχεις περάσει την ρομ με 4.2.2 ? Όσο για το οινόπνευμα εγώ βάζω απο το μπλε
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ατονισαν αρκετα με το οινοπνευμα αλλα ακομη φαινονται μαμωτο! Δηλαδη τωρα εχουν γινει μονιμα τα σημαδια απο την θηκη? Να δοκιμασω με κατι πιο σκληρο (πετσετα βαμβακερη) ή μηπως θα αποκτισω και γραμμες μαζι!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Υπάρχει κανείς που να έχει στείλει το one x του στην arvato που είναι το επίσημο service της HTC; υποθέτω πως έχω πρόβλημα με τη μητρική γιατί το μικρόφωνο δεν λειτουργεί στην ανοιχτή ακρόαση. Πήρα τηλ για να μιλήσω με κάποιον τεχνικό αλλά η κοπέλα που απάντησε μου είπε πως δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω με τους τεχνικούς. Βασικά ήθελα να ρωτήσω αν θα μου βγάλουν το κινητό εκτός εγγύησης λόγω ξεκλειδωτου bootloader και γενικώς πόσο γρήγοροι είναι με τις επισκευές.

Ατονισαν αρκετα με το οινοπνευμα αλλα ακομη φαινονται μαμωτο! Δηλαδη τωρα εχουν γινει μονιμα τα σημαδια απο την θηκη? Να δοκιμασω με κατι πιο σκληρο (πετσετα βαμβακερη) ή μηπως θα αποκτισω και γραμμες μαζι!

Να υποθεσω οτι εχεις δοκιμασει να το καθαρισεις με υγρα μαντηλακια ετσι ? στη θεση σου δε θα χρησιμοποιουσα πετσετα (ή τελος παντων κατι σκληρο) ακριβως για το λογο να μην αποκτησει γρατζουνιες πισω. αν θελεις, δοκιμασε καποιο υγρο καθαριστικο ψεκασμου που κυκλοφορει στο εμποριο, αλλα τριβε με καποιο μαντηλακι.

Καλησπέρα amigos!

Σε ενός φίλου μου το κινητό συνέβει το εξής περίεργο : χθες το βράδυ έβαλε το κινητό να φορτίζει (ήταν στο 16%) και το πρωί που ξύπνησε το κινητό ήταν κλειστό και δεν άνοιγε.Δοκίμασε άλλο φορτιστή , άλλη πρίζα καθώς και από τον υπολογιστή να το φορτίσει.Ενώ το είχε αρκετή ώρα στη πρίζα , άρχισε να φορτίζει.Μου είπε ότι του συνέβει άλλες 3-4 φορές.Έχει τύχει σε κάποιον άλλο?Τι λέτε να φταίει?

Καλησπέρα amigos!

Σε ενός φίλου μου το κινητό συνέβει το εξής περίεργο : χθες το βράδυ έβαλε το κινητό να φορτίζει (ήταν στο 16%) και το πρωί που ξύπνησε το κινητό ήταν κλειστό και δεν άνοιγε.Δοκίμασε άλλο φορτιστή , άλλη πρίζα καθώς και από τον υπολογιστή να το φορτίσει.Ενώ το είχε αρκετή ώρα στη πρίζα , άρχισε να φορτίζει.Μου είπε ότι του συνέβει άλλες 3-4 φορές.Έχει τύχει σε κάποιον άλλο?Τι λέτε να φταίει?

Λίγες σελίδες πίσω ένας φίλος προτείνει ένα τεστ μπαταρίας. Πες τον φίλο σου να το τρέξει.

Να υποθεσω οτι εχεις δοκιμασει να το καθαρισεις με υγρα μαντηλακια ετσι ? στη θεση σου δε θα χρησιμοποιουσα πετσετα (ή τελος παντων κατι σκληρο) ακριβως για το λογο να μην αποκτησει γρατζουνιες πισω. αν θελεις, δοκιμασε καποιο υγρο καθαριστικο ψεκασμου που κυκλοφορει στο εμποριο, αλλα τριβε με καποιο μαντηλακι.

Νωπα μωρομαντηλα εννοεις? Ναι, ηταν το πρωτο που δοκιμασα γιατι τα θεωρισα τα πιο ασφαλη. Θα δοκιμασω με σπρέι που εχω για το μονιτορ και μαντιλακι για γυαλια.

Να ρωτησω κατι παιδια. Του εχω βαλει μια τζελ θηκη η οποια, εσωτερικα, στο πισω μερος της εχει κατι σχεδια σαν κυκλους. Βγαζοντας την προχθες ειδα οτι σε 2-3 σημεια εχει αφησει σταμπες στην πλατη του κινητου! Τοσο ευαίσθητο ειναι πια αυτο το υλικο? Τι μπορω να κανω, αν γινεται τιποτα? Δοκιμασα με μια βρεγμενη πετσετα μπας και φυγουν αλλα τιποτα. Φοβαμαι να βαλω τιποτα αζαξ και τετοια μηπως κανουν σημαδια.

Καμοια ιδεα?

Προσπάθησε με υγρό καθαρισμού οθονών,αν δεν γίνει τίποτα δύσκολα τα πράγματα.Στο δικό μου είχαν μείνει αποτυπώματα απο κάποια πρέσα προφανώς στην arvato και δεν έβγαιναν με τίποτα, μέχρι που τους αναγκασα και μου άλλαξαν κινητό.Μάλλον το υλικό της πλάτης είναι ευαίσθητο.

Υπάρχει κανείς που να έχει στείλει το one x του στην arvato που είναι το επίσημο service της HTC; υποθέτω πως έχω πρόβλημα με τη μητρική γιατί το μικρόφωνο δεν λειτουργεί στην ανοιχτή ακρόαση. Πήρα τηλ για να μιλήσω με κάποιον τεχνικό αλλά η κοπέλα που απάντησε μου είπε πως δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω με τους τεχνικούς. Βασικά ήθελα να ρωτήσω αν θα μου βγάλουν το κινητό εκτός εγγύησης λόγω ξεκλειδωτου bootloader και γενικώς πόσο γρήγοροι είναι με τις επισκευές.

Αν είχε πρόβλημα το μικρόφωνο σου δεν θα μπορούσες να μιλήσεις ούτε σε κανονική κλήση, με το ίδιο μικρόφωνο μιλάς και στις δύο περιπτώσεις.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά του one X. Μια ερώτηση έχει βγει το One X plus από ότι είδα. Ελληνικά δεν υποστηρίζει;;Είναι καλύτερο;;Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το πλάισιο έχει μόνο την έκδοση με τα 16 Gb και όχι αυτό με τα 32Gb. Τι παίζεται;;

Φίλε truckman, δεν είπα ποτέ πως έχει πρόβλημα το μικρόφωνο. Μάλλον για πρόβλημα στη μητρική το κόβω μιας και το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχε αναφερθεί και στο xda και τελικά λύθηκε με αλλαγή μητρικής. Ρωτάω λοιπόν άλλη μια φορά,αν έχει κάποιος εμπειρία, η arvato βγάζει εκτός εγγύησης κινητά με ξεκλειδωτο bootloader και πόσο γρήγορη είναι με τις επισκευές;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά του one X. Μια ερώτηση έχει βγει το One X plus από ότι είδα. Ελληνικά δεν υποστηρίζει;;Είναι καλύτερο;;Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το πλάισιο έχει μόνο την έκδοση με τα 16 Gb και όχι αυτό με τα 32Gb. Τι παίζεται;;

Υποστηρίζει Ελληνικά.

Έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και λίγο καλύτερο επεξεργαστή.

Στο Πλαίσιο έχει το one x όχι το one x +, το one x + βγαίνει σε 32 και 64 mb.

Edited by Sorteps

Μετά την κυκλοφορία του ONE X 32Gb είχε βγάλει και ένα με 16Gb αυτό είναι όλο. Το 32αρι πωλείται κανονικά, μπορεί απλά να μην έχει το Πλαίσιο.

Καλημέρα. Προβληματίζομαι αυτές τις μέρες για το ποιο να αγοράσω. Από την μια μου αρέσει το λευκό χρώμα του one s και από την άλλη υπάρχει το one s+ το οποίο ίσως να είναι υπέρ του που έχει μεγαλύτερη μπαταρία σε διάρκεια (θέλω να πιστεύω). Τι να κάνω δεν ξέρω:wacko:

Καλημέρα. Προβληματίζομαι αυτές τις μέρες για το ποιο να αγοράσω. Από την μια μου αρέσει το λευκό χρώμα του one s και από την άλλη υπάρχει το one s+ το οποίο ίσως να είναι υπέρ του που έχει μεγαλύτερη μπαταρία σε διάρκεια (θέλω να πιστεύω). Τι να κάνω δεν ξέρω:wacko:

Προφανώς παραπάνω εννοείς το one x και όχι το one s και το δίλημμα σου είναι ανάμεσα στο One x ή to one x+!!!

Στην τιμή έχου διαφορά περίπου 20 ευρώ με τα ατού του One x+ ότι έχει μεγαλύτερη μπαταριά, επεξεργαστή, διπλάσια μνήμη και 4G, άρα λογικά πας στο one X+, μετά είναι ο παράγοντας χρώμα καθώς το one x+ βγαίνει μόνο μαύρο.

HTC ONE X vs HTC ONE X+ specs

Ελπίζω να βοήθησα.

Edited by Sorteps

Προφανώς παραπάνω εννοείς το one x και όχι το one s και το δίλημμα σου είναι ανάμεσα στο One x ή to one x+?

Στην τιμή έχου διαφορά περίπου 20 ευρώ με τα ατού του One x+ ότι έχει μεγαλύτερη μπαταριά, επεξεργαστή, διπλάσια μνήμη και 4G, άρα λογικά πας στο one X+, μετά είναι ο παράγοντας χρώμα καθώς το one x+ βγαίνει μόνο μαύρο.

Ελπίζω να βοήθησα.

:) Ναι sorry για το one x και το one x+ εννοώ. Για τα επιχειρήματα έχεις δίκιο με βοήθησες αρκετά. Σε ευχαριστώ

Προφανώς παραπάνω εννοείς το one x και όχι το one s και το δίλημμα σου είναι ανάμεσα στο One x ή to one x+!!!

Ελπίζω να βοήθησα.

Λίγο προσοχή σε αυτά που γραφουμε για να μην αποπροσανατολίζουμε τους φιλους που διαβαζουν. To One X+ δεν έχει διπλασια μνήμη απο το One X (μάλλον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο εννοεις ) συν του ότι η έκδοση για LTE του One X+ αφορα μονο την AT&AT και όχι την global version.

Γιαννης. Μ.

Λίγο προσοχή σε αυτά που γραφουμε για να μην αποπροσανατολίζουμε τους φιλους που διαβαζουν. To One X+ δεν έχει διπλάσια μνήμη από το One X (μάλλον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο εννοεις ) συν του ότι η έκδοση για LTE του One X+ αφορα μονο την AT&AT και όχι την global version.

Σωστά, εννοούσα αποθηκευτικό χώρο, το 4G δεν παίζει σε εμάς?

Φίλε truckman, δεν είπα ποτέ πως έχει πρόβλημα το μικρόφωνο. Μάλλον για πρόβλημα στη μητρική το κόβω μιας και το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχε αναφερθεί και στο xda και τελικά λύθηκε με αλλαγή μητρικής. Ρωτάω λοιπόν άλλη μια φορά,αν έχει κάποιος εμπειρία, η arvato βγάζει εκτός εγγύησης κινητά με ξεκλειδωτο bootloader και πόσο γρήγορη είναι με τις επισκευές;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Από αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει, συσκευές με ξεκλείδωτο bootloader δεν τις περνάνε στην εγγύηση δυστυχώς. Για το πόσο γρήγοροι είναι με τις επισκευές...εχμ εξαρτάται από το αν η συσκευή σου είναι ελληνική επίσημη ή εισαγωγής και απίσης από την πίεση που θα τους ασκήσεις. Έχει τύχει να περιμένω 1,5 μήνα (τις πρώτες φορές που το έστειλα), την τελευταία φορά μου ηρθε πίσω φταγμένο μέσα σε μία εβδομάδα.

Θυμίστε μου πως βγάζω της τρεις τελείες....!!!!

Έχω την Viper και το έχει σε δικό του μενου αλλά από εδώ βρήκα αυτό.

Ρυθμήσεις->Οθόνη και κινήσεις δαχτύλων-> Κουμπί πρόσφατες εφαρμογές -> το αλλάζεις σε αυτό που θές (πάτημα για μενου και κράτημα για πρόσφατα η το ανάποδο)

• The title was changed to HTC One X / X+