Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, ποιά ακουστικά θα προτείνατε για χρήση με Beats Audio;

Τα ενσωματωμένα (δεν έχω ιδέα ποιό μοντέλο είναι, μάλλον τα RCE 195) βγάζουν άριστο ήχο αλλά σε κάποια κομμάτια παραμορφώνουν ελεεινά τα μπάσα, ασχέτως του τι τύπου headset επιλέξω στο sound enhancer. Μείον για εμένα και η έλλειψη πλήκτρων ελέγχου μουστικής, αν και χρησιμοποιώ το smartwatch για αυτή τη δουλειά.

Ένα ζευγάρι HTC RCE E190 που είχα αγοράσει πιο παλιά έχει το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα, τα μπάσα δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου εκτός και αν τα «σφηνώσω» στα αυτιά μου (μάλλον λόγω in-ear σχεδιασμού).

Σκέφτομαι να παραγγείλω τα RCE E160 (τα flat) αλλά με προβληματίζει η απόδοση τους. Τα καινούρια RCE E240 τα έχει δοκιμάσει κανένας;

Για ευνόητους λόγους δεν ενδιαφέρομαι για τα ακουστικά της Monster :p

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ φίλε εκτός από τις ψείρες beats by monster που πήρα πήρα και τα καινούργια ακουστικά της apple και τολμώ να πω ότι είμαι παρά πολύ ενθουσιασμένος !
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδια..Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος one x..Υπαρχει κατι σταθερο και smooth απο custom roms???Απο μπαταρια πως τα παει??

Γιατι παίζει ρολο αυτο? Αν ειναι ομορφη και παραμετροποιησιμη οπως λενε, ειναι σταθερη, χωρις bug και smooth, προσωπικά ελαχιστα με κοφτει τι βγαζει στο untutu και στο Quadrant. :cool:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ρε παιδιά έχω από χθες που έβαλα την viperx και δεν μπορώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές όπως viber whatsapp messenger γιατί λεει δεν είναι συμβατές με το κινητό μ ! Και κάποιες άλλες δεν μπορώ επειδή λεει error 24 και ούτε μπορώ να κάνω restore από titanium backup !!! Please help
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά έχω από χθες που έβαλα την viperx και δεν μπορώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές όπως viber whatsapp messenger γιατί λεει δεν είναι συμβατές με το κινητό μ ! Και κάποιες άλλες δεν μπορώ επειδή λεει error 24 και ούτε μπορώ να κάνω restore από titanium backup !!! Please help

Από ότι λέει εδώ είναι από εφαρμογες που εχουν αφήσει πίσω κάποια αρχεία. Δοκίμασε τα παρακάτω.

1.) Με ένα root file manager, πήγαινε στο /data/data

2.) Βρες τον φάκελο της εφαρμογής (το ακριβές όνομα θα το λεει στο url της εφαρμογής στο Playstore)

3.) Σβήσε όλο το φάκελο.

4.) Δοκίμασε να ξαναπεράσεις την εφαρμογή.

Αλλιως δοκίμασε να κάνεις clear cache και dalvik η ακόμη καλύτερα full wipe και ξαναπέρασε την rom.

Edited by leou

• Administrators

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα apk εκτός market.

Modpic.gif

Δοκίμασα και clear cache και davik και ξεχωριστά να εγκαταστήσω τα apk και από άλλο market αλλά τίποτα !

Δοκίμασε να διαγράψεις τον φάκελο της εφαρμογής απο το \data\data.

Δεν μ βγάζει τέτοιο φάκελο

Αφού τίποτα απ' ότι σου είπαν τα παιδιά δεν δούλεψε γιατί δεν κάνεις ένα wipe να δεις τι θα γίνει? Κι αν συνεχίσει τότε ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη viper..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ε ρε έχω εξεταστική τώρα και μεταβιας ξεκλεψα λίγες ωριτσες για να κάνω όλα τα tweaks !

Ωχ κατάλαβα...

Δεν έχεις κανένα backup να κάνεις restore?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή είναι η βλακεία ότι δεν έκανα backup ! Όταν κάνω backup μια ρομ μετά όταν κάνω restore πρέπει να περάσω ξανά το boot.img ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή είναι η βλακεία ότι δεν έκανα backup ! Όταν κάνω backup μια ρομ μετά όταν κάνω restore πρέπει να περάσω ξανά το boot.img ?

Αν το άλλαξες με την καινούρια ρομ ναι.

Γιατι παίζει ρολο αυτο? Αν ειναι ομορφη και παραμετροποιησιμη οπως λενε, ειναι σταθερη, χωρις bug και smooth, προσωπικά ελαχιστα με κοφτει τι βγαζει στο untutu και στο Quadrant. :cool:

Κανένα ρόλο δεν παίζουν αυτα τα ΒΕΝCH για να αξιολογήσεις μια ROM. Η ρομ είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε να αποδίδει max performance / max batt life. Δεν κολαει πουθενα :)

Το ΗΟΧ+ παίρνει τις αναβαθμίσεις που δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα; Είναι θέμα η απόφαση, λόγω κόστους, να πάρω το One αλλά αφού ανακοινώθηκε ότι θα πάρει το ΗΟΧ την τελευταία έκδοση το σκέφτομαι, όπου σε αυτήν την περίπτωση υπολογίζω το ΗΟΧ+ για το θέμα με την μπαταρία

Κανένα ρόλο δεν παίζουν αυτα τα ΒΕΝCH για να αξιολογήσεις μια ROM. Η ρομ είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε να αποδίδει max performance / max batt life. Δεν κολαει πουθενα :)

Α, γεια σου! Αυτο με τα bench εχει γινει ψυχωση. Καποιοι επιλεγουν αναλογα με το τι φερνει στο antutu, το ενα κινητο ή το αλλο. Εχει παρατραβηξει αυτο το πραγμα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά έχω την viber x επάνω, όλα καλά αλλά τελευταία δεν μου εμφανίζει το κλασσικό θέμα με την τοποθεσία στον καιρό.. Γράφει τρέχουσα τοποθεσία.. Την προηγούμενη φορά είχα σβήσει τα δεδομένα με ότι είχε σχέση με τον καιρό και είχε στρώσει.. Τώρα δεν πετύχαινει, υπάρχει τρόπος εκτός reset?

Φιλικά Γιώργος

Ταπετσαριες οχι live γιατι ειναι πολυ ωραιες αλλα τρωνε πολυ μπατραια εκτος απο αυτες που εχει το κινητο που μπρουμε να βρουμε παιδια ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ταπετσαριες οχι live γιατι ειναι πολυ ωραιες αλλα τρωνε πολυ μπατραια εκτος απο αυτες που εχει το κινητο που μπρουμε να βρουμε παιδια ?

Ευχαριστω.

Zedge, mobile9.

Zedge, mobile9.

Ευχαριστω.Σε google play δεν εχει κατι ? Εγω δεν βρηκα παρα μονο live.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω.

Μα φυσικά στο Play Store..

Εκτός από τις 2 πρώτες που έχω δοκιμάσει και στις συστήνω άφοβα για τις υπόλοιπες δεν ξέρω να σου πω αν αξίζουν ή όχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to HTC One X / X+