Γιάννης Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Εχεις βαλει καποιο live wallpaper?καποιο widget τελευταια στην home screen? Δοκιμασε να μπεις και στο recovery να κανεις κι ενα wipe cache (μονο αυτο ομως) Δεν νομιζω να εβαλα κατι....Αυτο πως το κανουμε ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δεν νομιζω να εβαλα κατι....Αυτο πως το κανουμε ? Πρέπει να μπεις στον bootloader για κάτι τέτοιο, δεν ξέρω μήπως σε μπερδεψω...any way,κανείς επανεκκίνηση το κινητό και μόλις σβήσουν τα πλήκτρα πατάς volume down και θα σου ανοίξει ο bootloader.Εκεί θα δεις επιλογή για να σε βάλει στο recovery στο οποίο θα δεις το wipe cache. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πρέπει να μπεις στον bootloader για κάτι τέτοιο, δεν ξέρω μήπως σε μπερδεψω...any way,κανείς επανεκκίνηση το κινητό και μόλις σβήσουν τα πλήκτρα πατάς volume down και θα σου ανοίξει ο bootloader.Εκεί θα δεις επιλογή για να σε βάλει στο recovery στο οποίο θα δεις το wipe cache. Ευχαριστω.Οταν κανουμε hard reset ή μεσα απο το μενου του κινητου ή κατα την εκκινηση του κινητου σβηνει και οτι εχουμε στην εσωτερικη του μνημη ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ευχαριστω.Οταν κανουμε hard reset ή μεσα απο το μενου του κινητου ή κατα την εκκινηση του κινητου σβηνει και οτι εχουμε στην εσωτερικη του μνημη ?Ναι χανονται τα παντα. Να κάνεις αντίγραφα στον υπολογιστή σου πρώτα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Ναι χανονται τα παντα. Να κάνεις αντίγραφα στον υπολογιστή σου πρώτα Ευχαριστω...να ενα σημαντικο μειον σε οσα κινητα δεν παιρνουν micosd και εχουν ενσωματωμενη μνημη. Edit Συνδεσα το κινητο με usb το βλεπει το pc σαν εξωτερικο δισκο επιλεγω οτι εχει μεσα να τα μεταφερω στο pc σε φακελο που εφτιξα αλλα δεν τα μεταφερει ολα...Γιατι ??? Edited May 3, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Καλησπέρα και καλή ανάσταση, απλά να αναφέρω οτι μετά την επίσημη υποστήριξη του HOX απο την MIUI V5 εγκατέστησα την εν λόγω ROM και είναι μακράν η ποιο καλαίσθητη και λειτουργική σε καθημερινή χρήση. Πολύ καλή και την συστήνω! Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ευχαριστω...να ενα σημαντικο μειον σε οσα κινητα δεν παιρνουν micosd και εχουν ενσωματωμενη μνημη. Edit Συνδεσα το κινητο με usb το βλεπει το pc σαν εξωτερικο δισκο επιλεγω οτι εχει μεσα να τα μεταφερω στο pc σε φακελο που εφτιξα αλλα δεν τα μεταφερει ολα...Γιατι ??? με hard reset δεν χάνονται τα δεδομένα σου από την εσωτερική sd card. είναι σαν να είναι εξωτερική. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 με hard reset δεν χάνονται τα δεδομένα σου από την εσωτερική sd card. είναι σαν να είναι εξωτερική. Σβηνονται τα παντα Σπυρο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 με hard reset δεν χάνονται τα δεδομένα σου από την εσωτερική sd card. είναι σαν να είναι εξωτερική. Σβηνονται τα παντα Σπυρο. Καλημερα και Καλη Ανασταση !!! Αποφασιστε !!:):):) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Απο τον boot loader στανταρ γίνονται τα παντα σβου. Πριν 2-3 μερες το εκανα, με την αναβάθμιση. Νομιζω ομως, οτι μεσα απο τις ρυθμίσεις εχεις επιλογη να τα σβησεις ολα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Απο τον boot loader στανταρ γίνονται τα παντα σβου. Πριν 2-3 μερες το εκανα, με την αναβάθμιση. Νομιζω ομως, οτι μεσα απο τις ρυθμίσεις εχεις επιλογη να τα σβησεις ολα. Υπαρχει διαφορα απο που θα γινει το reset απο τον loader ή απο το μενου του κινητου ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Υπαρχει διαφορα απο που θα γινει το reset απο τον loader ή απο το μενου του κινητου ? Κανε το καλυτερα απο τον bootloader Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Αν κανεις hard reset μεσα απο το κινητο ΔΕΝ σβηνονται ολα. Φωτογραφιες, video και οτιδηποτε αλλο εχεις στον αποθηκευτικο σου χωρο, παραμενουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Κανε το καλυτερα απο τον bootloader Αν κανεις hard reset μεσα απο το κινητο ΔΕΝ σβηνονται ολα. Φωτογραφιες, video και οτιδηποτε αλλο εχεις στον αποθηκευτικο σου χωρο, παραμενουν. Ευχαριστω.Υπαρχει καποιος λογος να γινει απο bootable που γραφει ο φιλος ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ευχαριστω.Υπαρχει καποιος λογος να γινει απο bootable που γραφει ο φιλος ? Προσωπικα, δεν το εχω κανει ποτε. Καποιοι λενε οτι ειναι πιο "καλο" erase. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Προσωπικα, δεν το εχω κανει ποτε. Καποιοι λενε οτι ειναι πιο "καλο" erase. Μαλιστα...Και αναγκαστικο ισως αν δεν ξεκιναει το κινητο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Μετά από κάθε εγκατάσταση νέας rom κάνω hard reset (factory reset) από τον boot loader ο οποίος με παραπέμπει στην custom recavery. Πάντα μένουν τα δεδομένα μου στην SD. Δεν τα χάνω. Τώρα γιατί σε κάποιους τα σβήνει δεν ξέρω. :wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Σπύρο, wipe data factory reset μεσω recovery κανείς δηλαδή και όχι απ την επιλογή του bootloader δηλαδή Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Σπύρο, wipe data factory reset μεσω recovery κανείς δηλαδή και όχι απ την επιλογή του bootloader δηλαδή Ναι. ΑΛλά και στον bootloader όταν μπαίνω και πατάω factory reset με βάζει στην recovery. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ναι. ΑΛλά και στον bootloader όταν μπαίνω και πατάω factory reset με βάζει στην recovery. Είτε από recovery το κάνεις είτε από τον bootloader είναι το ίδιο πράγμα (κάνει ακριβώς την ίδια διεργασία) και φυσικά σβήνει τα πάντα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Έχει κ;νέος πρόβλημα με το σήμα WiFi ενώ παλαιότερα δεν είχε; στο φτιαχνουν αυτό εύκολα; πόσο καιρό το αφήνεις για κάτι τέτοιο; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Χριστός Ανέστη σε ολους!!!!! Μια ερωτηση γιατι έχω ξεχάσει πως μπαινεις στο menu του bootloader για να κανεις factory reset. Έχω το κινητό ανοιχτό και πατάω το volume down μαζί με το επανω κουμπί on-of;;; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Χριστός Ανέστη σε ολους!!!!! Μια ερωτηση γιατι έχω ξεχάσει πως μπαινεις στο menu του bootloader για να κανεις factory reset. Έχω το κινητό ανοιχτό και πατάω το volume down μαζί με το επανω κουμπί on-of;;; Αληθώς ανέστη! Bootloader Mode by pressing the Volume Down key and Power button simultaneously. NOTE: Once in Bootloader Mode, you will be using the Volume keys to navigate and the Power button to select an option. :cool: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Χριστός Ανέστη σε ολους!!!!! Μια ερωτηση γιατι έχω ξεχάσει πως μπαινεις στο menu του bootloader για να κανεις factory reset. Έχω το κινητό ανοιχτό και πατάω το volume down μαζί με το επανω κουμπί on-of;;;Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα παιδια.Χρηστο αδιαβαστος μου ηρθες :lol: :p Κανε επανεκινηση και μολις σβησουν τα πληκτρα πατα volume down και θα μπεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Αληθώς ανέστη! Bootloader Mode by pressing the Volume Down key and Power button simultaneously. NOTE: Once in Bootloader Mode, you will be using the Volume keys to navigate and the Power button to select an option. :cool: Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα παιδια.Χρηστο αδιαβαστος μου ηρθες :lol: :p Κανε επανεκινηση και μολις σβησουν τα πληκτρα πατα volume down και θα μπεις Ευχαριστώ και τους δύο σας!!! Πάρη το αρνί και το κρασί φταίει!!!! Τα ξέχασα όλα!!! Χαχαχα Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts