fanatikos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Υπάρχει service στο εξωτερικό, πχ το δικό μου είναι από Αγγλία, θα το στείλω λοιπόν στην HTC UK και θα το έχω πίσω πολύ πιο γρήγορα απ' ότι έχω ακούσει πως κάνουν εδώ.. και τα μεταφορικά είναι 10 ευρώ..;) Μάλιστα, σωστός! Βέβαια όταν το κινητό είναι αγορασμένο από εδώ δεν κάνουν πολύ καιρό., είναι ταχυτατοι θα έλεγα. Απλά αποδέχεσαι το δεδομένο της καθυστέρησης του πήγαινε - έλα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παιδια οπως γραφω ποιο πανω βρηκα το htc one x+και στο handtec.co.uk 30 ευρω φθηνοτερο απο το clove.co.uk για το clove μου απαντησε ο athanaso και τον ευχαριστω για το handtec ξερουμε αν ειναι αξιοπιστο καταστημα;Βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersonic Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλησπέρα σε όλους, μόλις παρέλαβα το one x μου και είμαι κατενθουσιασμένος. Καθώς είμαι και νέος χρήστης android έχω μια ερώτηση πρωτάρη. Προσπαθώ να οργανώσω τις φωτο μου σε άλμπουμ αλλά δεν βρίσκω πουθενά επιλογή δημιουργίας νέου άλμπουμ στη γκαλερί. Στο manual γράφει μόνο για μετονομασία άλμπουμ και όχι δημιουργία! Μάλιστα λέει να πατήσω το πλήκτρο "το τηλέφωνό μου" αλλά δεν υπάρχει πουθενά τέτοιο πλήκτρο! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παιδια οπως γραφω ποιο πανω βρηκα το htc one x+και στο handtec.co.uk 30 ευρω φθηνοτερο απο το clove.co.uk για το clove μου απαντησε ο athanaso και τον ευχαριστω για το handtec ξερουμε αν ειναι αξιοπιστο καταστημα;Βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο καταστηματα. HTC PRO2, HTC DESIRE HD, και τωρα HTC ONE X απο εκει τα εχω παρει κανενα προβλημα δεν ειχα εξυπηρετηση φοβερη απ οτι θυμαμαι μεχρι και τηλεφωνο με ειχαν παρει για ενα θεμα Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ειδα το βιντεο αλλα δεν καταλαβα πως μπορει να γινει....Θελει καποιο εξοπλισμο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ειδα το βιντεο αλλα δεν καταλαβα πως μπορει να γινει....Θελει καποιο εξοπλισμο ? Πρέπει να χει η tv dlna, αν δεν έχει τότε θέλει κάποιο εξοπλισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ειδα το βιντεο αλλα δεν καταλαβα πως μπορει να γινει....Θελει καποιο εξοπλισμο ? Ναι χρειάζεται το media link, αφού το συνδέσεις στη τηλεόραση σου, προβάλλονται όλα μέσω wifi στην τηλεόραση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 HTC PRO2, HTC DESIRE HD, και τωρα HTC ONE X απο εκει τα εχω παρει κανενα προβλημα δεν ειχα εξυπηρετηση φοβερη απ οτι θυμαμαι μεχρι και τηλεφωνο με ειχαν παρει για ενα θεμαΕννοεις το handtec γιατί απο εκεί σκέφτομαι να το αγοράσω τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδια οπως γραφω ποιο πανω βρηκα το htc one x+και στο handtec.co.uk 30 ευρω φθηνοτερο απο το clove.co.uk για το clove μου απαντησε ο athanaso και τον ευχαριστω για το handtec ξερουμε αν ειναι αξιοπιστο καταστημα;Βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο καταστηματα. Και τα δύο καταστήματα είναι εξίσου αξιόπιστα και πολλά χρόνια στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Εννοεις το handtec γιατί απο εκεί σκέφτομαι να το αγοράσω τελικά. ναι για το handtec λεω Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 γεια χαρα σε ολους! μετα απο πολλες τουμπες αλλα και ενα προβλημα που απο την αρχη ειχε το τηλ (παιζει το τζαμακι της καμερας)θελω να αλλαξω την πλατη του κινητου.εχει βρει κανεις σας στο εμποριο αξιοπιστο και γνησιο αυτο το αξεσουαρ?η τιμη του?αν το παω αβαντο ,μαζι με το αξεσουαρ θα μου το αλλαξουν αμεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 γεια χαρα σε ολους! μετα απο πολλες τουμπες αλλα και ενα προβλημα που απο την αρχη ειχε το τηλ (παιζει το τζαμακι της καμερας)θελω να αλλαξω την πλατη του κινητου.εχει βρει κανεις σας στο εμποριο αξιοπιστο και γνησιο αυτο το αξεσουαρ?η τιμη του?αν το παω αβαντο ,μαζι με το αξεσουαρ θα μου το αλλαξουν αμεσα? Δες στο ebay... γυρο στα 50 ευρω πρεπει να κωστιζει μαζι με τα μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) παιδια εχετε κανενα νεο για την 4.1.2 ;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2109301 εγραψα εδω αλλα η μ,,,,,, βαζουν μ.... Edited January 20, 2013 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μια φωτο που τραβαμε με την καμερα του κινητου μπορουμε να την αποθηκευσουμε αμμεσα σε καποιο φακελο με φωτο στην ενσωματομενη καρτα μνημης του κινητου ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μια φωτο που τραβαμε με την καμερα του κινητου μπορουμε να την αποθηκευσουμε αμμεσα σε καποιο φακελο με φωτο στην ενσωματομενη καρτα μνημης του κινητου ? Όχι Γιάννη, θα πρέπει να την μεταφέρεις με κάποιον file manager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 παιδια εχω ενα προβλημα . εβαλα custom rom ενω ειχα παει σε 3.14.401.31 κ τωρα δεν μπορω να παω στοκ δηλαδη δεν βρισκω ruu . μπορειτε να μου πειτε τι να κανω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Πρέπει να χει η tv dlna, αν δεν έχει τότε θέλει κάποιο εξοπλισμό οχι, αυτο εξηγει και το βιντεο, οτι δεν χρειαζεται dlna, ενω με αυτο το κουτακι ειναι και πιο γρηγορη η μεταφορα εικονας απο το κινητο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 παιδια εχω ενα προβλημα . εβαλα custom rom ενω ειχα παει σε 3.14.401.31 κ τωρα δεν μπορω να παω στοκ δηλαδη δεν βρισκω ruu . μπορειτε να μου πειτε τι να κανω ? Δεν έψαξες αρκετά γι' αυτό:p, εδώ είσαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Δεν έψαξες αρκετά γι' αυτό:p, εδώ είσαι... thank you my friend !;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 παιδια σκεφτομαι να το παρω ξανα υπαρχει ροοτ για το κινητο ? και αν ναι μπορω να επαναφερω το κινητο οπως ηταν αν χρειαστει ? ή μονο μεσω htc dev γινεται ροοτ και unlock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 παιδια σκεφτομαι να το παρω ξανα υπαρχει ροοτ για το κινητο ? και αν ναι μπορω να επαναφερω το κινητο οπως ηταν αν χρειαστει ? ή μονο μεσω htc dev γινεται ροοτ και unlock? Μόνο μέσω htcdev.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιδιά είδατε εικονιτσες από sense 5 ?!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Προσωπικά δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Δεν υπάρχει καμία μεγάλη ουσιαστική διαφορά. Τα εικονίδια άλλαξαν λίγο. Τώρα θα μου πεις τόσες εκδόσεις το sense και δεν έχει αλλάξει... Ελπίζω μόνο να είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Όχι Γιάννη, θα πρέπει να την μεταφέρεις με κάποιον file manager. Ευχαριστω..Ή μεσω καλωδιου απο το pc .... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Εμένα μου φαίνεται πιο minimal και κατ επέκταση πιο όμορφο! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts