Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καπου πηρε το ματι μου κατι για προσωρινη αλλαγη cid και μετα επαναφορα στο εργοστασιακο?

Δυστυχώς για να αλλάξει το CID θέλει S-off η συσκευή.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεις αλλα με το που το κανεις αυτο παυεις να εισαι στοκ!:D

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μπορεις αλλα με το που το κανεις αυτο παυεις να εισαι στοκ!:D

Φίλε έχω μπερδευτεί. Εγώ που είμαι cid HTC_304 έχω την επίσημη Rom 4.0.4 χωρίςα έχω πειράξει τίποτα...τα βήματα ειναι τα εξής. Συνδέω το κινητό στο pc και τρέχω το ruu Όλα τα αλλά γίνονται μόνα τους;

Μετά θα έχω την επίσημη jb και θα παίρνω κανονικά επόμενα updates;

Edited by chrisdental

Χρειάζεσαι hboot μεγαλύτερο του 1.31.Έχω δώσει οδηγίες σε προηγούμενο ποστ

Παιδιά έβαλα χτες to hboot 1.36 και πέρασα την jb. Ένα έχω να πω τα σπάει. Πολύ γρήγορο και πλέον δεν κολλάει όταν αλλάζεις καρτέλα στην αρχική. Αν δεν βαριέστε περάστε την είναι άλλο κινητό .
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Χρειάζεσαι hboot μεγαλύτερο του 1.31.Έχω δώσει οδηγίες σε προηγούμενο ποστ

Καλημερα.Αυτη η ruu που περασαν τα παιδια ειναι αυτη που θα παρουμε κι εμεις με το 304 ,η θα μας ερθει καποια αλλη,ιδια μεν,αλλα με διαφορετικο αριθμο εκδοσης?

Καλημερα.Αυτη η ruu που περασαν τα παιδια ειναι αυτη που θα παρουμε κι εμεις με το 304 ,η θα μας ερθει καποια αλλη,ιδια μεν,αλλα με διαφορετικο αριθμο εκδοσης?

Καλημερα,

Η ίδια είναι.

Καλημερα, εβαλα και εγω την Jelly bean, ολα κυλισαν ομαλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ταχυτητα της. Εχω καποια θεματακια ομως.

1) Στο σπιτι μου εχω ενα κεντρικο router και 2 αλλα που λειτουργουν σαν access points. Ενω συνδεεται σε ολα οπως πριν, στο internet μπαινει μονο απο το κεντρικο (τα εχω κανει restart ολα).

2) Δεν μπορω να κανω sync τα google contacts, παταω "Touch to sync", εμφανιζεται το συμβολο του sync για μισο δευτερολεπτο και δεν γινεται τιποτα.

3) Στην εφαρμογη Clock εχει default τοποθεσια το Helsinki και δεν υπαρχει επιλογη να το σβησω.

4) Στο weather app, εκει που ελεγε την περιοχη, τωρα λεει απλα "Current Location"

Over the air ή RUU;

Δοκιμασες να κανείς ανανέωση στο weather app με gps ενεργό;

Ναι, πριν δεν εβγαζε καν το Current Location, μονο την Αθηνα που την ειχα βαλει χειροκινητα.
Στις ρυθμισεις->τοποθεσια εχεις δει αν ειναι τικαρισμενο το υπηρεσια τοποθεσιας google?

Ξερετε ποσο παει περιπου αλλαγη οθονης στο htc one x 32αρι απο την arvato (Τρεμοπαιζει κ εχει σκοτεινιάσει) ? Εχω εγγυηση απλα ειχα unlocked bootloader και αν μου πουν για χρεωση θελω να ξερω ποσο περιπου παει. Ευχαριστω.

Ξερετε ποσο παει περιπου αλλαγη οθονης στο htc one x 32αρι απο την arvato (Τρεμοπαιζει κ εχει σκοτεινιάσει) ? Εχω εγγυηση απλα ειχα unlocked bootloader και αν μου πουν για χρεωση θελω να ξερω ποσο περιπου παει. Ευχαριστω.
Για unlocked bootloader δεν προκειται να σου αρνηθουν αλλαγη οθονης μεσα στην εγγυηση,το θεμα ειναι να μην δουν οτι εχει ηδη ανοιχτει,εσυ φυσικα,το κοροιδο...ξαφνικα το επαθε το ερμο,θα γραψεις μεσα στην επιστολη ;)

Για unlocked bootloader δεν προκειται να σου αρνηθουν αλλαγη οθονης μεσα στην εγγυηση,το θεμα ειναι να μην δουν οτι εχει ηδη ανοιχτει,εσυ φυσικα,το κοροιδο...ξαφνικα το επαθε το ερμο,θα γραψεις μεσα στην επιστολη ;)

Πηρα τηλεφωνο σημερα το πρωι στην αρβατο και μου ειπαν να παω να το αφησω σε εναν γερμανο εδω (θεσσαλονικη) για να το πανε αυτοι στην αρβατο. Θα μου δωσουν να συμπληρωσω και επιστολη η να ετοιμασω εγω μονος?

PS. Να ζητησω να μου αλλαξουν back cover(ας το χρεωθω) θα το κανουν ? εχει κανεις καμια εμπειρια?

Edited by Brolly

Tι θα γινει με αυτην την αναβαθμιση ρε παιδια? H samsung ετοιμαζεται για 4.1.2 και δινει αναβαθμισεις του note 2 σε S2&S3 και 'μεις ακομα περιμενουμε να την δωσει σε ολους...

Οταν γραφω μηνυμα μου αφηνει να επιλεξω μονο κεφαλαια γραμματα, συμβαινει και σε σας αυτο? την 4.0.4 εχω και το τηλεφωνο εχει cid 102 γερμανικο νομιζω

Οταν γραφω μηνυμα μου αφηνει να επιλεξω μονο κεφαλαια γραμματα, συμβαινει και σε σας αυτο? την 4.0.4 εχω και το τηλεφωνο εχει cid 102 γερμανικο νομιζω

Και σε μενα συμβαινει με 4.1.1 στην default εφαρμογη.(Στα ελληνικα παντα)

Πάνε Μηνύματα/Σύνθεση/Μενού/Επιλογές Αποστολής/ Ελληνική Κωδικοποίηση και επέλεξε 16 bit.

Καλημερα, εβαλα και εγω την Jelly bean, ολα κυλισαν ομαλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ταχυτητα της. Εχω καποια θεματακια ομως.

1) Στο σπιτι μου εχω ενα κεντρικο router και 2 αλλα που λειτουργουν σαν access points. Ενω συνδεεται σε ολα οπως πριν, στο internet μπαινει μονο απο το κεντρικο (τα εχω κανει restart ολα).

2) Δεν μπορω να κανω sync τα google contacts, παταω "Touch to sync", εμφανιζεται το συμβολο του sync για μισο δευτερολεπτο και δεν γινεται τιποτα.

3) Στην εφαρμογη Clock εχει default τοποθεσια το Helsinki και δεν υπαρχει επιλογη να το σβησω.

4) Στο weather app, εκει που ελεγε την περιοχη, τωρα λεει απλα "Current Location"

Για δοκίμασε τα εξής βήματα:

Ρυθμίσεις - τοποθεσία και στην υπηρεσία εντοπισμού κάνε επανεγκατάσταση, εμένα είχε κολήσει και δεν άλλαζε τοποθεσία (ενημέρωνε κανονικά τον καιρό, αλλά η τοποθεσία έμενε η ίδια).

Ειμαι με την official 4.0.4 περιμενοντας το update. Εχει προκυψει ενα θεματακι με τη μαμα εφαρμογη notes. Δηλαδη οταν παω να γραψω μια νεα σημειωση ή οταν διορθωνω μια υπαρχουσα crashαρει η εφαρμογη. Μου το ειχε ξανακανει αυτο και διορθωθηκε με restart. Τωρα ομως επανηλθε παλι. Συμβαινει σε αλλους αυτο;

Πηρα τηλεφωνο σημερα το πρωι στην αρβατο και μου ειπαν να παω να το αφησω σε εναν γερμανο εδω (θεσσαλονικη) για να το πανε αυτοι στην αρβατο. Θα μου δωσουν να συμπληρωσω και επιστολη η να ετοιμασω εγω μονος?

PS. Να ζητησω να μου αλλαξουν back cover(ας το χρεωθω) θα το κανουν ? εχει κανεις καμια εμπειρια?

Ουτε να το διανοηθεις μεσω Γερμανου και τετοια.Θα μπλεξεις ασχημα.Αυριο το πρωι παρε την htc στο 2111980955.Τους λες εχω προβλημα με την οθονη.Θα σου ανοιξουν καρτελα με τα στοιχεια σου και μεχρι το μεσημερι θα εχουν στειλει κουριερ να το παρει και να το παει στην arvato για λογαριασμο της htc.Θα το συσκευασεις,οχι στο δικο του κουτι,και θα βαλεις μεσα αντιγραφο της αποδειξης αγορας και μια επιστολη που να περιγραφει το προβλημα σου (χαλασε η οθονη ξαφνικα και μου παρουσιαζει αυτα κι αυτα) και φυσικα μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν και το σωμα (προφανως θα το χρεωθεις αυτο).

Tι θα γινει με αυτην την αναβαθμιση ρε παιδια? H samsung ετοιμαζεται για 4.1.2 και δινει αναβαθμισεις του note 2 σε S2&S3 και 'μεις ακομα περιμενουμε να την δωσει σε ολους...

η αναβαθμιση απ οτι εγραψε και η htc hellas θα γινει στα μεσα δεκεμβριου, οποτε εμεις απλα περιμενουμε....

the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

• The title was changed to HTC One X / X+