nikosroggas Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καπου πηρε το ματι μου κατι για προσωρινη αλλαγη cid και μετα επαναφορα στο εργοστασιακο? Δυστυχώς για να αλλάξει το CID θέλει S-off η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μπορεις αλλα με το που το κανεις αυτο παυεις να εισαι στοκ!:D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Μπορεις αλλα με το που το κανεις αυτο παυεις να εισαι στοκ!:D Φίλε έχω μπερδευτεί. Εγώ που είμαι cid HTC_304 έχω την επίσημη Rom 4.0.4 χωρίςα έχω πειράξει τίποτα...τα βήματα ειναι τα εξής. Συνδέω το κινητό στο pc και τρέχω το ruu Όλα τα αλλά γίνονται μόνα τους; Μετά θα έχω την επίσημη jb και θα παίρνω κανονικά επόμενα updates; Edited December 9, 2012 by chrisdental Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Χρειάζεσαι hboot μεγαλύτερο του 1.31.Έχω δώσει οδηγίες σε προηγούμενο ποστ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Παιδιά έβαλα χτες to hboot 1.36 και πέρασα την jb. Ένα έχω να πω τα σπάει. Πολύ γρήγορο και πλέον δεν κολλάει όταν αλλάζεις καρτέλα στην αρχική. Αν δεν βαριέστε περάστε την είναι άλλο κινητό . Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Χρειάζεσαι hboot μεγαλύτερο του 1.31.Έχω δώσει οδηγίες σε προηγούμενο ποστ Καλημερα.Αυτη η ruu που περασαν τα παιδια ειναι αυτη που θα παρουμε κι εμεις με το 304 ,η θα μας ερθει καποια αλλη,ιδια μεν,αλλα με διαφορετικο αριθμο εκδοσης? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλημερα.Αυτη η ruu που περασαν τα παιδια ειναι αυτη που θα παρουμε κι εμεις με το 304 ,η θα μας ερθει καποια αλλη,ιδια μεν,αλλα με διαφορετικο αριθμο εκδοσης? Καλημερα, Η ίδια είναι. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλημερα, εβαλα και εγω την Jelly bean, ολα κυλισαν ομαλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ταχυτητα της. Εχω καποια θεματακια ομως. 1) Στο σπιτι μου εχω ενα κεντρικο router και 2 αλλα που λειτουργουν σαν access points. Ενω συνδεεται σε ολα οπως πριν, στο internet μπαινει μονο απο το κεντρικο (τα εχω κανει restart ολα). 2) Δεν μπορω να κανω sync τα google contacts, παταω "Touch to sync", εμφανιζεται το συμβολο του sync για μισο δευτερολεπτο και δεν γινεται τιποτα. 3) Στην εφαρμογη Clock εχει default τοποθεσια το Helsinki και δεν υπαρχει επιλογη να το σβησω. 4) Στο weather app, εκει που ελεγε την περιοχη, τωρα λεει απλα "Current Location" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Over the air ή RUU; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μεσω RUU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δοκιμασες να κανείς ανανέωση στο weather app με gps ενεργό; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ναι, πριν δεν εβγαζε καν το Current Location, μονο την Αθηνα που την ειχα βαλει χειροκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ναι, πριν δεν εβγαζε καν το Current Location, μονο την Αθηνα που την ειχα βαλει χειροκινητα.Στις ρυθμισεις->τοποθεσια εχεις δει αν ειναι τικαρισμενο το υπηρεσια τοποθεσιας google? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Μονο αυτο με το internet εχει μεινει.. Edited December 10, 2012 by Eladrin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ξερετε ποσο παει περιπου αλλαγη οθονης στο htc one x 32αρι απο την arvato (Τρεμοπαιζει κ εχει σκοτεινιάσει) ? Εχω εγγυηση απλα ειχα unlocked bootloader και αν μου πουν για χρεωση θελω να ξερω ποσο περιπου παει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ξερετε ποσο παει περιπου αλλαγη οθονης στο htc one x 32αρι απο την arvato (Τρεμοπαιζει κ εχει σκοτεινιάσει) ? Εχω εγγυηση απλα ειχα unlocked bootloader και αν μου πουν για χρεωση θελω να ξερω ποσο περιπου παει. Ευχαριστω.Για unlocked bootloader δεν προκειται να σου αρνηθουν αλλαγη οθονης μεσα στην εγγυηση,το θεμα ειναι να μην δουν οτι εχει ηδη ανοιχτει,εσυ φυσικα,το κοροιδο...ξαφνικα το επαθε το ερμο,θα γραψεις μεσα στην επιστολη ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Για unlocked bootloader δεν προκειται να σου αρνηθουν αλλαγη οθονης μεσα στην εγγυηση,το θεμα ειναι να μην δουν οτι εχει ηδη ανοιχτει,εσυ φυσικα,το κοροιδο...ξαφνικα το επαθε το ερμο,θα γραψεις μεσα στην επιστολη ;) Πηρα τηλεφωνο σημερα το πρωι στην αρβατο και μου ειπαν να παω να το αφησω σε εναν γερμανο εδω (θεσσαλονικη) για να το πανε αυτοι στην αρβατο. Θα μου δωσουν να συμπληρωσω και επιστολη η να ετοιμασω εγω μονος? PS. Να ζητησω να μου αλλαξουν back cover(ας το χρεωθω) θα το κανουν ? εχει κανεις καμια εμπειρια? Edited December 10, 2012 by Brolly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Tι θα γινει με αυτην την αναβαθμιση ρε παιδια? H samsung ετοιμαζεται για 4.1.2 και δινει αναβαθμισεις του note 2 σε S2&S3 και 'μεις ακομα περιμενουμε να την δωσει σε ολους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Οταν γραφω μηνυμα μου αφηνει να επιλεξω μονο κεφαλαια γραμματα, συμβαινει και σε σας αυτο? την 4.0.4 εχω και το τηλεφωνο εχει cid 102 γερμανικο νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Οταν γραφω μηνυμα μου αφηνει να επιλεξω μονο κεφαλαια γραμματα, συμβαινει και σε σας αυτο? την 4.0.4 εχω και το τηλεφωνο εχει cid 102 γερμανικο νομιζω Και σε μενα συμβαινει με 4.1.1 στην default εφαρμογη.(Στα ελληνικα παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Οταν γραφω μηνυμα μου αφηνει να επιλεξω μονο κεφαλαια γραμματα, συμβαινει και σε σας αυτο? την 4.0.4 εχω και το τηλεφωνο εχει cid 102 γερμανικο νομιζω Πάνε Μηνύματα/Σύνθεση/Μενού/Επιλογές Αποστολής/ Ελληνική Κωδικοποίηση και επέλεξε 16 bit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλημερα, εβαλα και εγω την Jelly bean, ολα κυλισαν ομαλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ταχυτητα της. Εχω καποια θεματακια ομως. 1) Στο σπιτι μου εχω ενα κεντρικο router και 2 αλλα που λειτουργουν σαν access points. Ενω συνδεεται σε ολα οπως πριν, στο internet μπαινει μονο απο το κεντρικο (τα εχω κανει restart ολα). 2) Δεν μπορω να κανω sync τα google contacts, παταω "Touch to sync", εμφανιζεται το συμβολο του sync για μισο δευτερολεπτο και δεν γινεται τιποτα. 3) Στην εφαρμογη Clock εχει default τοποθεσια το Helsinki και δεν υπαρχει επιλογη να το σβησω. 4) Στο weather app, εκει που ελεγε την περιοχη, τωρα λεει απλα "Current Location" Για δοκίμασε τα εξής βήματα: Ρυθμίσεις - τοποθεσία και στην υπηρεσία εντοπισμού κάνε επανεγκατάσταση, εμένα είχε κολήσει και δεν άλλαζε τοποθεσία (ενημέρωνε κανονικά τον καιρό, αλλά η τοποθεσία έμενε η ίδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ειμαι με την official 4.0.4 περιμενοντας το update. Εχει προκυψει ενα θεματακι με τη μαμα εφαρμογη notes. Δηλαδη οταν παω να γραψω μια νεα σημειωση ή οταν διορθωνω μια υπαρχουσα crashαρει η εφαρμογη. Μου το ειχε ξανακανει αυτο και διορθωθηκε με restart. Τωρα ομως επανηλθε παλι. Συμβαινει σε αλλους αυτο; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Πηρα τηλεφωνο σημερα το πρωι στην αρβατο και μου ειπαν να παω να το αφησω σε εναν γερμανο εδω (θεσσαλονικη) για να το πανε αυτοι στην αρβατο. Θα μου δωσουν να συμπληρωσω και επιστολη η να ετοιμασω εγω μονος? PS. Να ζητησω να μου αλλαξουν back cover(ας το χρεωθω) θα το κανουν ? εχει κανεις καμια εμπειρια? Ουτε να το διανοηθεις μεσω Γερμανου και τετοια.Θα μπλεξεις ασχημα.Αυριο το πρωι παρε την htc στο 2111980955.Τους λες εχω προβλημα με την οθονη.Θα σου ανοιξουν καρτελα με τα στοιχεια σου και μεχρι το μεσημερι θα εχουν στειλει κουριερ να το παρει και να το παει στην arvato για λογαριασμο της htc.Θα το συσκευασεις,οχι στο δικο του κουτι,και θα βαλεις μεσα αντιγραφο της αποδειξης αγορας και μια επιστολη που να περιγραφει το προβλημα σου (χαλασε η οθονη ξαφνικα και μου παρουσιαζει αυτα κι αυτα) και φυσικα μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν και το σωμα (προφανως θα το χρεωθεις αυτο). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Tι θα γινει με αυτην την αναβαθμιση ρε παιδια? H samsung ετοιμαζεται για 4.1.2 και δινει αναβαθμισεις του note 2 σε S2&S3 και 'μεις ακομα περιμενουμε να την δωσει σε ολους... η αναβαθμιση απ οτι εγραψε και η htc hellas θα γινει στα μεσα δεκεμβριου, οποτε εμεις απλα περιμενουμε.... Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts