Lakerdas Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Root μπορει να ηταν. Με στοκ ρομ δεν θα ηταν σιγουρα. Μπορεί να ήταν root και να χρησιμοποίησε αυτήν την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ας περιμενουμε τοτε να μας πει και ποια ηταν. PS: Εγινε ενημερωση στο play store πριν λιγο και τωρα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα. Βγαζει σφαλμα ενημερωσης απο το διακομιστη. Τι στο καλο κανανε; κανε επανεκκινηση αυτο εκανα και τωρα ολα καλα,, Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Με root και την κατάλληλη εφαρμογή από το μάρκετ διαβάζει κανονικά ntfs. Εγώ πχ χρησιμοποιώ το stickmount.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StreetKa Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Πρέπει να έχεις συνδέσει την tv ασύρματα στο wifi που έχεις και το κινητό σου καθώς επίσης να έχεις τικάρει την επιλογή DLNA στις ρυθμίσεις wifi του κινητού σου. Ευχαριστώ πολύ! Ούτε που πήγε το μυαλό μου να κοιτάξω τις ρυθμίσεις του WiFi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Μπορεί να ήταν root και να χρησιμοποίησε αυτήν την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter Με root και την κατάλληλη εφαρμογή από το μάρκετ διαβάζει κανονικά ntfs. Εγώ πχ χρησιμοποιώ το stickmount.. ΟΚ. Ωραία τότε, με μια απλή εφαρμογή βλέπουμε ΚΑΙ NTFS. Φαντάζομαι δουλεύουν σωστά έτσι? Δηλαδή θα μπορούμε να δούμε καμιά HD ταινιούλα χωρίς να γίνεται κάθε τρεις και λίγο unmount το fs? @kollatos αφού το έχεις δουλέψει εσύ, πως πάει? Είναι σταθερό το mount που κάνει? Δικαιώματα έχει κανονικά το λειτουργικό (write, delete κλπ δηλαδή ένας file manager το βλέπει κανονικά) ή την διαχείρηση την κάνει μέσα από την εφαρμογή? κανε επανεκκινηση αυτο εκανα και τωρα ολα καλα,, Ναι, μετά το σκέφτηκα και έκανα restart και έστρωσε. Περίεργο βέβαια, δεν θυμάμαι να ήθελε restart στις προηγούμενες αναβαθμήσεις. Edited November 20, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Όταν με το καλό πάρει την JB αναβάθμιση θα χρειάζεται και πάλι root για να βλέπει εξωτερικό fat32 στικάκι με usb on the go; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Δεν χρειάζεται root για fat32. Για ntfs ναι. Αλλά για να μην απογοητεύεστε ακόμα για την μη υποστήριξη αρχείων μεγαλύτερων από 4gb, δοκιμάστε με το καλό τα stick σας φορμαρισμένα σε exfat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 αν εχουμε ηδη περασει μια custom rom, ποια ειναι η πιο απλη διαδικασια για να περασουμε μια αλλη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 αν εχουμε ηδη περασει μια custom rom, ποια ειναι η πιο απλη διαδικασια για να περασουμε μια αλλη ? Μαι διαδικασία υπάρχει, περνάς την rom από recovery και τον kernel από fastboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Kollatos αυτό το προγραμματακι που μας είπες ότι χρησιμοποιείς τι κάνει ακριβώς ? Επεισης άμα πάρω αυτό από το πλαίσιο κ βάλω προέκταση θα δουλεύει σαν otg ? http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Konig-Adapter-Micro-USB-To-USB-B-Female-CMP-ADAPT-35.htm Edited November 20, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Kollatos αυτό το προγραμματακι που μας είπες ότι χρησιμοποιείς τι κάνει ακριβώς ? Επεισης άμα πάρω αυτό από το πλαίσιο κ βάλω προέκταση θα δουλεύει σαν otg ? http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Konig-Adapter-Micro-USB-To-USB-B-Female-CMP-ADAPT-35.htm Το πρόγραμμα απλά κάνει mount το ntfs και μετά με οποιονδήποτε file manager βλέπω τα αρχεία από το στικάκι.. Ναι θα δουλέψει κανονικά με αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Kollatos αυτό το προγραμματακι που μας είπες ότι χρησιμοποιείς τι κάνει ακριβώς ? Επεισης άμα πάρω αυτό από το πλαίσιο κ βάλω προέκταση θα δουλεύει σαν otg ? http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Konig-Adapter-Micro-USB-To-USB-B-Female-CMP-ADAPT-35.htmΠηγαινε σε ενα μαγαζι που πουλαει ηλεκτρονικα ανταλακτικα και παρτο απο εκει,θα σου ερθει και φθηνοτερα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καμιά θηκούλα σε δερματίνη όπως αυτή έχει να μου προτείνει κανείς; Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Το πρόγραμμα απλά κάνει mount το ntfs και μετά με οποιονδήποτε file manager βλέπω τα αρχεία από το στικάκι.. Ναι θα δουλέψει κανονικά με αυτό. Γραφεις, σβηνεις κανονικα μεσα απο τον file manager; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Γραφεις, σβηνεις κανονικα μεσα απο τον file manager; Φυσικά.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καμιά θηκούλα σε δερματίνη όπως αυτή έχει να μου προτείνει κανείς; Για δες αυτή (σε άσπρο ή μαύρο), η οποία δεν είναι ολόκληρη δερμάτινη, αλλά τη βρίσκω πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καμιά θηκούλα σε δερματίνη όπως αυτή έχει να μου προτείνει κανείς; http://www.ebay.co.uk/itm/Beyza-Leather-Slim-Zero-Series-Vertical-Pouch-Case-Cover-for-HTC-One-X-/230876942439?var=530097800587 εγώ παρήγγειλα αυτήν Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγω αγορασα θηκη απο το πλαισιο!!! Η οποια ειναι απλα εκπληκτικη. Διαφανης απο πισω, μαλακη και καλυπτει τελεια οτι πρεπει. κανει το κινητο σκετο γλυπτο χωρις να του δινει ογκο. Με καμια 15 ευρω...τρεξτε!!!!!!!!!!!! Τη συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!! Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγω αγορασα θηκη απο το πλαισιο!!! Η οποια ειναι απλα εκπληκτικη. Διαφανης απο πισω, μαλακη και καλυπτει τελεια οτι πρεπει. κανει το κινητο σκετο γλυπτο χωρις να του δινει ογκο. Με καμια 15 ευρω...τρεξτε!!!!!!!!!!!! Τη συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!! Αυτές οι θήκες που πουλάει το ΠΛΑΙΣΙΟ, αν κατάλαβα καλά , που είναι σαν τζελ. κοστίζουν 1-2€ στο ebay.... μην σπρώχνεστε ! :P Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Αυτές οι θήκες που πουλάει το ΠΛΑΙΣΙΟ, αν κατάλαβα καλά , που είναι σαν τζελ. κοστίζουν 1-2€ στο ebay.... μην σπρώχνεστε ! :P Λάθος. Εγώ φταίω...έπρεπε να ανεβάσω και φωτο. Αυτή λοιπόν ειναι η θήκη. Με πολύ καλής ποιότητα πλαϊνα κι πίσω διαφανές πλαστικό σκληρουτσικο αλλα όχι ανελαστικό. Εφαρμόζει τέλεια στο hoxακι και μάλιστα δυσκολεύεσαι να τη βγάλεις κιόλας!!!! Δείτε τη και αποφασίζει ο καθένας... Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Βγαίνει και σε άσπρο αυτή η θήκη? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Φιλε μου δε ρωτησα καθοτι το εχω σε γκρι αλλα η ατιμη εχει πολυ φινετσα και εφαρμογη. Καλυπτει και το πλαινο κουμπι εντασης και το power on/off αλλα εχει ειδικο σχεδιασμο για να μπορεις να τα πατας ανετα. Σπανια μια θηκη να ομορφαινει το κινητο. Ε αυτη το κανει!!! Τελος παντων προσωπικη αποψη αυτη. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά καλημέρα! Είμαι να σκάσω... όταν λέμε να σκάσω, τάσεις αυτοκτονίας! :( Έχω το κινητό 2 μήνες και ξαφνικά χθες βράδυ, χωρίς να το πιέσω κάπου, χωρίς να μου πέσει κάτω κάνει το εξής... ξαφνικά χιόνια πολύχρωμα στην οθόνη, παραμόρφωση των γραφικών της οθόνης ή και σταματάει να ανάβει. Έχει μεγάλο θέμα το κινητό γιατί κ που θα ανάψει μια στις πέντε η οθόνη, είναι παραμορφωμένα τα γραφικά και δεν πατιούνται σωστά ότι πατάω.. τι κάνω; Τι μπορεί να συνέβη; Έχω εγγύηση; Είναι αγορασμένο από ebay από Αγγλία κι είναι branded vodafone. :( :( :( Από ιδιώτη το πήρα όμως.. service εδώ αθήνα ή πειραιά που έχει; Που προτείνετε να πάω; Πρέπει να έχω μαζί μου κάποια χαρτιά; Πήρα στο 2111980955, έδωσα IMEI, εξυπηρετικότατοι. Όσο κι αν μου φάνηκε κουλό, μου είπε το παλικάρι να κάνω factory reset. Δεν πείσθηκα, μα έπαιξε για λίγο η οθόνη και το έκανα από τα μενού του κινητού. Έγινε κ reboot και τώρα παίζει! Τι μπορεί να έγινε ρε παιδιά; Τυχαίο είναι ή άμα αρχίσω να το κουνάω πάλι θα αρχίσει τα κουλά; Μπορεί να το έπαθε αυτό από εφαρμογή; Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι χθες ή σήμερα! Να σημειωθεί πως μου είπαν πως αν δεν λυθεί το πρόβλημα, έχουν υπηρεσία δωρεάν κούριερ, που θα τον στείλουν να παραλάβει το κινητό από το χώρο μου. Update2: Μετά το reset κι ένα δυο ανοιγοκλεισίματα της οθόνης, το κινητό άρχισε πάλι τα κουλά του. Σε πιο άσχημη φάση θα έλεγα. Μίλησα μαζί τους και θα στείλουν κούριερ να πάρει το κινητό δωρεάν. Το θέμα είναι πως είδαν πως η συσκευή είναι κλειδωμένη από vodafone αγγλίας και μου είπαν πως θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους αν πρέπει να γίνει αλλαγή πλακέτας κλπ.. και θα καθυστερήσει 4-7 βδομάδες στη χειρότερη :( Παιδιά είχα στείλει το κινητό για service την προηγούμενη Τετάρτη μετά το πρόβλημα που είχα. Προχθές Δευτέρα πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο νέο για τη συσκευή μου κι αν ξέρουν τι έχει ή πότε θα το έχω στα χέρια μου πάλι. Η κοπέλα με ενημέρωσε ευγενικά ότι το έλαβαν την Παρασκευή(!!!) και δεν το έχουν δει καν. :cry: Πρόσθεσε πάλι πως θα περιμένω 4-5 εργάσιμες εβδομάδες. Σήμερα και μόλις πριν λίγο, μου χτύπησε το κουδούνι κούριερ κι ήρθε το κινητό από arvato (ενώ μου είπε ο κούριερ πως σε όλους έτσι κάνουν, στέλνουν πίσω χωρίς να έχουν ενημερώσει καν). Το κινητό είναι με ζελατίνες, σαν καινούριο και στο συνοδευτικό χαρτί βλέπω πως άλλαξαν τα παρακάτω.. εκτός από οθόνη κ μπαταρία(;;;!!!), τα άλλα τι είναι; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά είχα στείλει το κινητό για service την προηγούμενη Τετάρτη μετά το πρόβλημα που είχα. Προχθές Δευτέρα πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο νέο για τη συσκευή μου κι αν ξέρουν τι έχει ή πότε θα το έχω στα χέρια μου πάλι. Η κοπέλα με ενημέρωσε ευγενικά ότι το έλαβαν την Παρασκευή(!!!) και δεν το έχουν δει καν. :cry: Πρόσθεσε πάλι πως θα περιμένω 4-5 εργάσιμες εβδομάδες. Σήμερα και μόλις πριν λίγο, μου χτύπησε το κουδούνι κούριερ κι ήρθε το κινητό από arvato (ενώ μου είπε ο κούριερ πως σε όλους έτσι κάνουν, στέλνουν πίσω χωρίς να έχουν ενημερώσει καν). Το κινητό είναι με ζελατίνες, σαν καινούριο και στο συνοδευτικό χαρτί βλέπω πως άλλαξαν τα παρακάτω.. εκτός από οθόνη κ μπαταρία(;;;!!!), τα άλλα τι είναι;Οθόνη και μπαταρια Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Το πρώτο είναι για την εγγύηση, λέει ότι το κινητό είναι σε εγγύηση. 2,3 είναι οθόνη, μπαταρία κ το 4 είναι ένα αυτοκόλλητο που μπαίνει σε μια βίδα κ γράψει void οπότε ξέρουν αν έχει ανοιχτεί ή όχι η συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts