Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν το βαλω στο δικο του υπαρχει προβλημα;

εψαξα αλλα δε βρηκα κουτακι κοντα στο μεγεθος του :S

θα παρω καποια αποδειξη απο τον courier σωστα;

διευθυνση αποστολης γνωριζει ο courier μιας και θα τον στειλει η htc

Μην το βαλεις στο δικο του,για παν ενδεχομενο το κουτι με το αυτοκολλητο που γραφει τους αριθμους (imei s/n κλπ) αποτελει αποδειξη ιδιοκτησιας (μου τα ειπαν απο την htc αυτα).

Ο κουριερ θα σου κολησει επανω χαρτι με στοιχεια παραληπτη/αποστολεα που του εχει δωσει ηδη η htc,δεν χρειαζεται να ασχοληθεις εσυ με τιποτα,απλα παρε την αποδειξη που θα σου δωσει.Παντως,στα δικης της εισαγωγης,η htc hellas ειναι γρηγορη,σε δεκα μερες ειχα το δικο μου στα χερια μου παλι και οφειλω να πω οτι ειναι αμεσοι και πολυ εξυπηρετικοι.

Edited by truckman

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην το βαλεις στο δικο του,για παν ενδεχομενο το κουτι με το αυτοκολλητο που γραφει τους αριθμους (imei s/n κλπ) αποτελει αποδειξη ιδιοκτησιας (μου τα ειπαν απο την htc αυτα).

Ο κουριερ θα σου κολησει επανω χαρτι με στοιχεια παραληπτη/αποστολεα που του εχει δωσει ηδη η htc,δεν χρειαζεται να ασχοληθεις εσυ με τιποτα,απλα παρε την αποδειξη που θα σου δωσει.Παντως,στα δικης της εισαγωγης,η htc hellas ειναι γρηγορη,σε δεκα μερες ειχα το δικο μου στα χερια μου παλι και οφειλω να πω οτι ειναι αμεσοι και πολυ εξυπηρετικοι.

μμμ οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες!

μου ειπαν απο την htc οτι το κινητο ειναι απο γερμανια και θα χρειαστουν 2-5 μερες για να ελεγξουν το κινητο και αν εχει προβλημα θα καθυστερησει αν χρειαστει να παραγγειλουν καποιο εξαρτημα

btw τι προβλημα ειχες με τη συσκευη;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

καλημερα,παραγγειλα αυτο το καλωδιο http://www.ebay.com/itm/170916291071?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 μου το εχει στειλει δυο φορες γιατι τι πρωτη του ειπα οτι δε δουλευει,εχθες μου ηρθε και το αλλο και παλι τα ιδια βαζω φλασακι και δε κανει τιποτα ξερετε τι παιζει η αν εχετε παρει και εσεις και σας εκανε το ιδιο?

καλημερα,παραγγειλα αυτο το καλωδιο http://www.ebay.com/itm/170916291071?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 μου το εχει στειλει δυο φορες γιατι τι πρωτη του ειπα οτι δε δουλευει,εχθες μου ηρθε και το αλλο και παλι τα ιδια βαζω φλασακι και δε κανει τιποτα ξερετε τι παιζει η αν εχετε παρει και εσεις και σας εκανε το ιδιο?

Για να δουλέψει θέλει να έχεις την JB και το στικάκι να είναι σε fat32..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Πόσο σου βγήκε η όλη υπόθεση ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει ασχοληθει κανεις με το nfc?Ψαχνω εφαρμογη της προκοπης για αποστολη και ληψη δεδομενων για το κινητο μας

Παιδιά μια ερώτηση γιατί εκτός από νέος σε android, δεν βρήκα σαφή απάντηση.

1) για να κάνω root πρέπει να κάνω unlock ton bootloader? έχει πολλούς τρόπους για ρουτ;

2) αν προχωρήσω σε ρουτ θα πάρω OTA?

Για να δουλέψει θέλει να έχεις την JB και το στικάκι να είναι σε fat32..

Αυτό δεν το έπιασα...Εννοείς με την έκδοση Jelly Bean, απέκτησε πλέον το κινητό αυτό, δυνατότητα usb on-the-go, χωρίς εξ. φορτιστές χωρίς τίποτα;;;; Ισχύει μόνο για αυτό ή και για άλλα κινητά, είτε της HTC είτε κάποιας άλλης εταιρίας, άμα πάρουν την Jelly Bean;;;; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μπορεί να ξαναγυρίσω...Αν μπορείς μια επεξήγηση...

Αυτό δεν το έπιασα...Εννοείς με την έκδοση Jelly Bean, απέκτησε πλέον το κινητό αυτό, δυνατότητα usb on-the-go, χωρίς εξ. φορτιστές χωρίς τίποτα;;;; Ισχύει μόνο για αυτό ή και για άλλα κινητά, είτε της HTC είτε κάποιας άλλης εταιρίας, άμα πάρουν την Jelly Bean;;;; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μπορεί να ξαναγυρίσω...Αν μπορείς μια επεξήγηση...

Ισχυει γενικα για την jelly bean.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ισχυει γενικα για την jelly bean.

Μην με αφήνετε έτσι...αναλύστε το λίγο βρε παιδιά!!! Εννοείς, ότι με ένα απλό καλωδιάκι, μπορώ να συνδέσω πλέον, φλασάκια, φορητούς σκληρούς δίσκους, αναγνώστες καρτών μνήμης, κτλ όπως έκανα στο Νοκια Ε7 που είχα;;; Ισχύει αυτό και στο συγκεκριμένο κινητό και στα άλλα κινητά της HTC και της Motorola και στις άλλες συσκευές;;; Δώστε μου παιδιά μια οριστική απάντηση, μπορεί να με αποτρέψει από το να πάω πάλι στα μηλόφωνα...! :X

Δε μπορούμε να ξέρουμε όλα τα τηλέφωνα που έχουν αυτή τη λειτουργία. HTC One X και Galaxy S2,S3,Note,Note2 το έχουν σίγουρα.

Ρώτα κάποιο φίλο που να έχει το κινητό που σ ενδιαφέρει και θα σου πει :)

Εγώ συνδέω κανονικά στο HOX μου στικάκι πάντως. (JB 4.1.1)

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μην με αφήνετε έτσι...αναλύστε το λίγο βρε παιδιά!!! Εννοείς, ότι με ένα απλό καλωδιάκι, μπορώ να συνδέσω πλέον, φλασάκια, φορητούς σκληρούς δίσκους, αναγνώστες καρτών μνήμης, κτλ όπως έκανα στο Νοκια Ε7 που είχα;;; Ισχύει αυτό και στο συγκεκριμένο κινητό και στα άλλα κινητά της HTC και της Motorola και στις άλλες συσκευές;;; Δώστε μου παιδιά μια οριστική απάντηση, μπορεί να με αποτρέψει από το να πάω πάλι στα μηλόφωνα...! :X

Ναι. Ολα αυτα τα κανεις. Εγω στο GN ειχα βαλει τον πομπο (στικακι) του ασυρατου ποντικιου και στην οθονη εβγαινει δεικτης του ποντικιου.:D

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μην με αφήνετε έτσι...αναλύστε το λίγο βρε παιδιά!!! Εννοείς, ότι με ένα απλό καλωδιάκι, μπορώ να συνδέσω πλέον, φλασάκια, φορητούς σκληρούς δίσκους, αναγνώστες καρτών μνήμης, κτλ όπως έκανα στο Νοκια Ε7 που είχα;;; Ισχύει αυτό και στο συγκεκριμένο κινητό και στα άλλα κινητά της HTC και της Motorola και στις άλλες συσκευές;;; Δώστε μου παιδιά μια οριστική απάντηση, μπορεί να με αποτρέψει από το να πάω πάλι στα μtηλόφωνα...! :X
To θεμα ειναι να το υποστηριζει η καθε συσκευη σε επιπεδο hardware.Το hox το υποστηριζε παντα σε αυτο το επιπεδο αλλα δεν το υποστηριζε ο κερνελ που εδινε στο λειτουργικο η htc.Mε τo επερχομενο update σε jb η htc κανει update και τον κερνελ (επιτελους!!) ο οποιος συνεργαζεται πλεον οπως πρεπει με τον tegra και απελευθερωνει και την δυνατοτητα λειτουργιας του OTG (usb on the go).Θα μπορεις πλεον να χρησιμοποιεις κανονικοτατα στικακια,καρτες μνημης κλπ απλα με το ειδικο καλωδιακι η με ενα ανταπτορακι micro usb->fem usb

Oσο για τις αλλες συσκευες,οπως σου ειπε και ο @Finn θα πρεπει να το υποστηριζουν οι συσκευες για να δουλεψει,οποτε πρεπει να ρωτησεις στα αντιστοιχα νηματα αυτων που σε ενδιαφερουν για να μαθεις τι παιζει

Edited by truckman

Παιδιά αν κάνω το κινητό root και βάλω μέσα την maximus 8.5.μετά αν θέλω να το πουλήσω θαεέχω πρόβλημα;; μπορώ να το ξανά κάνω ΟΠΩΣ ήταν Πριν;;βαρέθηκα να περιμένω την jb..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ναι οι δυνατοτητες ειναι απεριοριστες ...

.. την μανα του και τον πατερα του :D

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Σαν νέος κάτοχος και γω λέω πως το κινητό φυσάει!!!! Μ'αρέσει που έφτιαξα και θέμα HTC desire hd vs one X!!!!! χαχαχα.

Μια ερώτηση: Στην εφαρμογή Google talk ...πως βάζουμε φατσουλες στο κείμενο;

Καλησπέρα παίδες

Απο χθες ενεργοποιησα χθες στην voda πακετο data αλλα για καποιο λογο οταν ενεργοποιω το mobile internet, παρολο που γινεται ON, μου λεει "Disconnected because service is unavailable"

Μπορει καποιος που εχει internet στη voda, να μου πει τι ρυθμισεις εχει στα apn??

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Καλησπέρα παίδες

Απο χθες ενεργοποιησα χθες στην voda πακετο data αλλα για καποιο λογο οταν ενεργοποιω το mobile internet, παρολο που γινεται ON, μου λεει "Disconnected because service is unavailable"

Μπορει καποιος που εχει internet στη voda, να μου πει τι ρυθμισεις εχει στα apn??

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις φιλαράκι.

σ ευχαριστω, αλλα αυτο που ηθελα ειναι οι ρυθμισεις στο Vf Internet (πατα πανω του), αν δεν ζηταω πολλα

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

σ ευχαριστω, αλλα αυτο που ηθελα ειναι οι ρυθμισεις στο Vf Internet (πατα πανω του), αν δεν ζηταω πολλα

Αυτα ειναι φιλε. Όλες οι ρυθμίσεις.

Edited by chrisdental

• The title was changed to HTC One X / X+