Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά φωνητική κλήση πως έχουμε στο κινητό; μπορεί να μπει και να λειτουργήσει σωστά; στο google play υπάρχει μια εφαρμογή 2,47Ε αλλά δε ξέρω πόσο εύκολα θα λειτουργήσει σωστά στο κινητό...

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια η συσκευη μου θα παρει το δρομο της επιστροφης,εχω ερθει σε επικοινωνια με expansys,το προβλημα με τις επανεκκινησεις οπως φανταστηκα εχει και συνεχεια,σημερα το πρωι μου εκανε 2 κολλητα restart ενω εκανα πλοηγηση στο ιντερνετ απο δικτυο κινητης αυτη τη φορα,ενω τις προηγουμενες φορες με wifi,κριμα και το κινητο ειναι γαματο:( Μαλλον θα ζητησω πιστωση χρηματων,δεν ρισκαρω αντικατασταση και να μου φερουν αλλο με αλλο προβλημα τι να πω....:(

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μερικές φωτο:

http://db.tt/SY2OGF1D

http://db.tt/PcTZWxg0

http://db.tt/PcTZWxg0

http://db.tt/vezXIto1

http://db.tt/bs9iPYRQ

Σε όχι καλα φωτισμένο χώρο http://db.tt/bs9iPYRQ

Με zoom στο φακό. http://db.tt/rTRmQUkt

Οι φωτο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο , απο οτι βλεπω υπαρχει προβλημα στην ισορ. λευκου .Εχουν ροζ αποχρωση τα λευκα :happy:

Οι φωτο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο , απο οτι βλεπω υπαρχει προβλημα στην ισορ. λευκου .Εχουν ροζ αποχρωση τα λευκα :happy:

συμφωνω

ακομα και αυτες σε εξωτερικο χωρο ειναι πολυ μετριες και χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις απο φωτογραφια

περιμενα παραπανω απο οσα διατυμπανιζε η htc

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Λοιπόν, σχετικά με τo hardware πρόβλημα της συσκευής, αυτό της παραμόρφωσης μετά απο πίεση στα πλάγια, και επειδή είμαι από τους πρώτους που το έθεσα.

Σήμερα είδα πάλι τη συσκευή σε άλλο κατάστημα.

Λοιπόν. Η συσκευή δεν εμφάνιζε το προβλημα. Ήταν πραγματικά σκληρό κρύσταλλο. Δεν υποχωρούσε και δεν παραμόρφωνε σε κανένα σημείο.

Ακούστε όμως το πιο περίεργο. Έπιασα και το HTC one v. Λοιπον, εδώ τα πράγματα ήταν χειρότερα. Η οθονη υποχωρούσε και Παραμορφωνε παντού ( όχι μόνο στα πλάγια). Επίσης έπιασα και ένα Sony arc. Κι εδώ τα ίδια. Η οθονη υποχωρούσε και Παραμορφωνε παντού.

Επειδή πρέπει να κρίνουμε αλλά πάνω από όλα να είμαστε δίκαιοι. Μήπως όλη αυτή η φήμη για το HTC one x είναι πολύ κακό για το τιποτα;

Δεν ξέρω αλλά επειδή η συσκευή μου αρέσει πολύ, θα περιμένω λίγο να δω τι θα γίνει και με τα άλλα software issues (flickering στην οθόνη που παρεμπιπτόντως μου το.έκανε μια από τις συσκευές που δοκίμασα όταν ανοιξα την κάμερα) και μάλλον θα προβώ σε αγορα.

Για να μη γίνει παρανόηση. Όταν λέμε πιέζουμε την οθόνη για να τεσταρουμε αν υποχωρεί, δεν εννοούμε δυνατα. Απλά ελαφρά με το νύχι σα να γράφουμε σε παλιά touch οθόνη και όχι σε νέα capacitive.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D)

Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100

τελικα κανα νεο με το πως να κανω εγκατασταση mobile maps 10 εχουμε η δεν δουλευει γιατι κατι τετοιο νομιζω.

παιδια και εγω δοκιμασα ενα σημερα στο πλαισιο και η οθονη μπαινει μεσα,οπως ακριβως σε ολες τις Lcd οθονες,δεν θεωρω οτι ειναι προβλημα.

Βέβαια ΜΕ όλα αυτα τα θεματα ποιότητας κατασκευής και compact σχεδιασμού μου γεννήθηκε και μιά απορία. Αφού το htc one x είναι compact κολλητό και δεν έχει βίδες, τι γίνεται όταν πάει στο service. Πως ανήγει για επισκευή; ΛΕΣ να το Ξεκολλανε ΜΕ σίδερο και μετά να το ξανακολλανε ΜΕ UHU;

• Administrators
τελικα κανα νεο με το πως να κανω εγκατασταση mobile maps 10 εχουμε η δεν δουλευει γιατι κατι τετοιο νομιζω.

Στο ICS δουλεύει η τελευταία έκδοση που θα βρεις στο market.

Modpic.gif

παιδια και εγω δοκιμασα ενα σημερα στο πλαισιο και η οθονη μπαινει μεσα,οπως ακριβως σε ολες τις Lcd οθονες,δεν θεωρω οτι ειναι προβλημα.

όχι φίλε. Αυτό που ΛΕΣ ακούστηκε ως δικαιολογία αλλά δεν είναι. Από τη στιγμή που μεσολαβεί το gorilla glass η οποιοδήποτε glass δεν πρέπει μα υποχωρεί η οθόνη. Στο desire που εχω τώρα για παράδειγμα η οθόνη δεν υποχωρεί ακόμα κι αν την πιεσεισ ΜΕ ΜΕ κλειδί.

Ίσως τα νέα κρύσταλλα να είναι λεπτοτερα άλλα δυστυχώς και πιο ελαστικα.

όχι φίλε. Αυτό που ΛΕΣ ακούστηκε ως δικαιολογία αλλά δεν είναι. Από τη στιγμή που μεσολαβεί το gorilla glass η οποιοδήποτε glass δεν πρέπει μα υποχωρεί η οθόνη. Στο desire που εχω τώρα για παράδειγμα η οθόνη δεν υποχωρεί ακόμα κι αν την πιεσεισ ΜΕ ΜΕ κλειδί.

Ίσως τα νέα κρύσταλλα να είναι λεπτοτερα άλλα δυστυχώς και πιο ελαστικα.

ti να πω φιλε μου ισως εχεις δικιο,εμενα δεν μου φενετε για προβλημα παντως.

Στο ICS δουλεύει η τελευταία έκδοση που θα βρεις στο market.

δεν μιλαω για το sygic mobile αυτο μου δουλευει απο την αρχη εγω μιλαω για to mobile maps 10.

• Administrators
δεν μιλαω για το sygic mobile αυτο μου δουλευει απο την αρχη εγω μιλαω για to mobile maps 10.

Το Mobile Maps 10 είναι παλιό και δεν δουλεύει εδώ, θα χρειαστείς την τελευταία έκδοση.

Τέλος να θυμίσω ότι για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

To πηρα πριν 2 ωριτσες και το εχω στη φορτιση.

Πρωτες εντυπωσεις:

Μακραν η καλυτερη οθονη που εχω συναντησει σε κινητο.

Το Sense ψιλοκολλαει. Ειδικα οταν κατεβαζα απο το Android Playstore καποιες εφαρμογες, την ωρα που εγκαθιστουσε καποια, αν δοκιμαζα να σκρολλαρω δεξια-αριστερα τοτε επαυε να ειναι smooth. Τεσπα αυτο δεν ενοχλει.

Δεν ειναι ιδιαιτερα "instant" οταν πας π.χ. να μπεις στο κεντρικο μενου πατωντας το μεσαιο εικονιδιο στην οθονη αναμονης.

Θεωρω οτι με ενα καλο Update θα δειξει τα πραγματικα του δοντια.

Πολυ ποιοτικη κατασκευη και καλο (για HTC) ηχειο.

Κατα τα αλλα, home sweet home, εκπληκτικο os το Android, δικαιολογει απολυτα την πρωτια που εχει παγκοσμιως.

Περιμενουμε το update απο την HTC αλλα και την προταση της Sammy με το S III.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

τελικα οταν σε καλουν ο ηχος ειναι χαμηλος?

Δυστυχώς είναι τραγικά χαμηλός :mad:

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

συμφωνω

ακομα και αυτες σε εξωτερικο χωρο ειναι πολυ μετριες και χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις απο φωτογραφια

περιμενα παραπανω απο οσα διατυμπανιζε η htc

Παιδιά μην ξεχνάτε ότι μέχρι προχθές είχα SGSII και έχω άπειρες φωτο στον υπολογιστή μου.

Ροζ υπήρχε εκει στα περισσότερα firmware. Εδω το πρόβλημα είναι μονο αυτο που είπα. Όμως με το κινητο δεν τραβας τοπία γιατι χρειάζεσαι φακό.

Αν δεν το χρησιμοποιήσετε, δεν μπορείτε να καταλάβετε την ευκολία και την ταχύτητα που τραβά αλλα κυρίως που κάνει focus.

Καμία σχέση σ αυτο με οτι αλλο εχετε υπ οψη σας. Μετα σε εσωτερικό χώρο με φλας τα πράγματα είναι απείρως καλύτερα. Αυτη η παραμόρφωση των χρωμάτων που στο Sii γίνονται απο το φλας μπλε μωβ και υπερφωτιζονται τα κοντινά σημεία ενώ παραμένουν σκοτεινά τα πιο μακρινά, εδω δεν υπάρχει.

Γενικά έχεις εύκολα και γρήγορα καλές φωτο παντού. Μπορει να μην είναι άριστες, αλλα ποτε δεν θα έχεις να διαγράψεις φωτο σκουπίδια. Αυτο είναι που δεν είχα πριν και το έλεγα συνεχώς ότι δεν με ικανοποιούσε η κάμερα του Sii. Σίγουρα θα προτιμουσα την ποιότητα των φωτο του 4s το οποίο κι αυτο είναι γρήγορο.

Με τόση φασαρία στο θέμα αυτο είναι βέβαιο ότι υπάρχουν αρκετές συσκευές με πρόβλημα. Η δικιά μου δεν υποχωρεί καθόλου. Είναι στιβαρη όσο και στις προηγούμενες συσκευές μου.

Αν κάποιος θέλει να την δει ευχαρίστως όσο θα βρίσκομαι Ελλάδα να συναντηθούμε και να πιούμε ένα καφέ.

Δεν λέω υπερβολές. Πιθανότητα το Σεπτέμβριο θα το αλλάξω με ενα εκ των S3 η iPhone 5. Οπότε δεν τρελαίνομαι για υπεράσπιση του αποκτηματος μου.

Απλα δεν μ αρέσει να διαβάζω πράγματα που δεν είναι απολύτως ακριβή η να γενικευονται προβληματα που αφορούν περιορισμένες συσκευές. Δεν απευθύνομαι σ σένα φίλε μου. Γενικά το λέω.

Το one x είναι ένα πολυ καλο smartphone που όμως όπως όλες οι συσκευές τελευταία, ξεκινά με παιδικές ασθένειες τόσο σε hardware όσο και software.

Εδω το iPhone 4s παρέμεινε 5 μήνες μ ένα λειτουργικο που έπασχε απο σοβαρά προβλήματα.

Το Sii βγήκε τέλος Απριλίου και συνήλθε τον Αύγουστο.

Να λέμε και τα καλα, όπως η εμφάνιση και ποιότητα. Όπου το έδειξα σήμερα που έψαχνα μια θήκη patch όλοι οι πωλητές έλεγαν ότι είναι πολυ όμορφο και ξεχωριστό.

@@Megatron

Τα ίδια είδα κι εγω. Απλα δεν έχω κόλληματα η δισταγμούς στο sense. Τώρα στήνω με Apex :)

@@kampamarou

Το ηχείο δεν είναι όσο θα το ήθελα δυνατό. Όμως στον δρόμο το ακούω. Σε συνδυασμό με δόνηση δεν χάνεις κλήσεις.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Συμφωνω με τον Te_Salat.

Προκειται για μια πααααρα πολυ καλη προσπαθεια απο την HTC.

Νομιζω οτι μονο "κακο" σημειο του κινητου ειναι ο Tegra 3. Sorry, αλλα ποτέ δεν τον "συμπαθησα".

Υπαρχουν ακομα περιθωρια για τη βελτιωση στην ταχυτητα, τα οποια περιμενω να δω στο επομενο update.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

To πηρα πριν 2 ωριτσες και το εχω στη φορτιση.

Πρωτες εντυπωσεις:

Μακραν η καλυτερη οθονη που εχω συναντησει σε κινητο.

Το Sense ψιλοκολλαει. Ειδικα οταν κατεβαζα απο το Android Playstore καποιες εφαρμογες, την ωρα που εγκαθιστουσε καποια, αν δοκιμαζα να σκρολλαρω δεξια-αριστερα τοτε επαυε να ειναι smooth. Τεσπα αυτο δεν ενοχλει.

Δεν ειναι ιδιαιτερα "instant" οταν πας π.χ. να μπεις στο κεντρικο μενου πατωντας το μεσαιο εικονιδιο στην οθονη αναμονης.

Θεωρω οτι με ενα καλο Update θα δειξει τα πραγματικα του δοντια.

Πολυ ποιοτικη κατασκευη και καλο (για HTC) ηχειο.

Κατα τα αλλα, home sweet home, εκπληκτικο os το Android, δικαιολογει απολυτα την πρωτια που εχει παγκοσμιως.

Περιμενουμε το update απο την HTC αλλα και την προταση της Sammy με το S III.

το ίδιο συμβαίνει με το one v που έχω εγώ και είναι μονοπύρηνο. Άρα πιστεύω πως το πόσο instant και πόσο smooth είναι η συσκευή έχει να κάνει καθαρά με το λογισμικό, οπότε λογικά με μια αναβάθμιση θα στρώσει πολύ!

Παιδιά μην ξεχνάτε ότι μέχρι προχθές είχα SGSII και έχω άπειρες φωτο στον υπολογιστή μου.

Ροζ υπήρχε εκει στα περισσότερα firmware. Εδω το πρόβλημα είναι μονο αυτο που είπα. Όμως με το κινητο δεν τραβας τοπία γιατι χρειάζεσαι φακό.

Αν δεν το χρησιμοποιήσετε, δεν μπορείτε να καταλάβετε την ευκολία και την ταχύτητα που τραβά αλλα κυρίως που κάνει focus.

Καμία σχέση σ αυτο με οτι αλλο εχετε υπ οψη σας. Μετα σε εσωτερικό χώρο με φλας τα πράγματα είναι απείρως καλύτερα. Αυτη η παραμόρφωση των χρωμάτων που στο Sii γίνονται απο το φλας μπλε μωβ και υπερφωτιζονται τα κοντινά σημεία ενώ παραμένουν σκοτεινά τα πιο μακρινά, εδω δεν υπάρχει.

Γενικά έχεις εύκολα και γρήγορα καλές φωτο παντού. Μπορει να μην είναι άριστες, αλλα ποτε δεν θα έχεις να διαγράψεις φωτο σκουπίδια. Αυτο είναι που δεν είχα πριν και το έλεγα συνεχώς ότι δεν με ικανοποιούσε η κάμερα του Sii. Σίγουρα θα προτιμουσα την ποιότητα των φωτο του 4s το οποίο κι αυτο είναι γρήγορο.

Στη φωτογραφια η ευκολια και η ταχυτητα ειναι παντα δευτερευοντα , το πρωτο ειναι η ποιοτητα της παραγομενης εικονας .Εδω αυτο που βλεπω ( με τα δειγματα που εβαλες) ειναι πολυ κατω του μετριου.

Για του περίεργους, όπως κι εγώ, ορίστε ο εσωτερικός κόσμος του HOX.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Στη φωτογραφια η ευκολια και η ταχυτητα ειναι παντα δευτερευοντα , το πρωτο ειναι η ποιοτητα της παραγομενης εικονας .Εδω αυτο που βλεπω ( με τα δειγματα που εβαλες) ειναι πολυ κατω του μετριου.

Εγω όμως βλέπω κι αυτές που έχω απο το Sii:lol: και μάλιστα στην ίδια οθόνη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

...αν περιμενεται φωτογραφια της προκοπης απο σαμυ και htc θα περιμενεται πολυ.για οσους γνωριζουν απο φωτο μονο το ν8 και σε λιγο το 808 ειναι για φωτογραφιες.Οταν βλεπω λεντακι αντι για κανονικο φλας.......Εχω δοκιμασει πολλες συσκευες και προσφατως τον γαλαξια2 και μαπα το καρπουζι.....

Εγω όμως βλέπω κι αυτές που έχω απο το Sii:lol: και μάλιστα στην ίδια οθόνη.

Δεν με ενδιαφερει πιο βγαζει καλυτερες ( με το sii εχω βγαλει 2 η 3 φορες -για φωτο εχω αλλου "ειδους" μηχανακια) δεν κανω συγκριση, αλλα αυτες που βλεπω ειναι κακες :(

...αν περιμενεται φωτογραφια της προκοπης απο σαμυ και htc θα περιμενεται πολυ.για οσους γνωριζουν απο φωτο μονο το ν8 και σε λιγο το 808 ειναι για φωτογραφιες.Οταν βλεπω λεντακι αντι για κανονικο φλας.......Εχω δοκιμασει πολλες συσκευες και προσφατως τον γαλαξια2 και μαπα το καρπουζι.....

Αγαπητέ μου οι συσκευές αυτές που αναφέρεις προτιμούνται για άλλα πράγματα που δεν τα κάνει το N8. Οπότε δεν έχει νόημα γιατι κανείς απο εμάς που συζητάμε εδω δεν θα αγόραζε κάν το νέο ΝΟΚΙΑ.

Για μένα στην κατηγορία αυτη που μιλάμε το iPhone είναι το καλύτερο στο θέμα camera. Έχω φωτογραφίες απο το iPhone 4 του 2010 που φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή παρα τα 5mpx.

Μιλω πάντα για το κομμάτι ευκρίνεια στο ζουμαρισμα της φωτογραφίας. Κάτι που δεν πετυχαίνει καμία android συσκευη.

• The title was changed to HTC One X / X+