nikosz75013 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Παιδιά διάβασα στο xda ότι άρχισε η αναβάθμιση για Ευρώπη . Edited November 6, 2012 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 To one x υποστηριζεται ενεργα απο xda developers? Κοινως, επειδη δεν το κοβω να παρει κατι παραπερα απο 4.1 , μελλοντικα με custom rom θα μπορει να παρει νεοτερες η ειναι πχ εντελως κλειδωμενο κτλ? Αν σταματησει στην 4.1 θα ναι η μεγαλυτερη κωμωδια που εχει υπαρξει. Μην ξεχνας οτι πριν απο ελαχιστο καιρο ανακοινωθηκε το HOX+ που στην ουσια ειναι "ιδιο" κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Αν σταματησει στην 4.1 θα ναι η μεγαλυτερη κωμωδια που εχει υπαρξει. Μην ξεχνας οτι πριν απο ελαχιστο καιρο ανακοινωθηκε το HOX+ που στην ουσια ειναι "ιδιο" κινητο. Αυτό Φοβάμαι..με το ζόρι να πάρει την 4.2 μετά γεια σας..αν το κάνει αυτό μετά δεν ξανά ΠΕΡΝΩ htc ποτέ.. μετά μόνο nexus..τι δικαιολογία θέλω να δω τι θα πουνε..ότι δεν φτάνει η μνήμη..η ότι βγήκε άλλη ναυαρχίδα και αυτό που είναι τούμπανο δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Αν σταματησει στην 4.1 θα ναι η μεγαλυτερη κωμωδια που εχει υπαρξει. Μην ξεχνας οτι πριν απο ελαχιστο καιρο ανακοινωθηκε το HOX+ που στην ουσια ειναι "ιδιο" κινητο. Και το sgs+ βγήκε 1 χρόνο μετά το sgs (ίδιο με χειρότερη gpu και cpu στο 1.4) αλλά κανένα δεν πήρε επίσημα ics ;) Δεν τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι, απλά δεν θα μου φανεί περίεργο μιας και τα έχουμε δει αυτά από πολλές εταιρίες. Η ύπαρξη και μόνο του + είναι φάουλ. Ίδια συσκευή με λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Μπορούσε να κάνει oc τη cpu με update (λες και χρειάζεται, τεσπα..), να ανακοινώσει 64αρα έκδοση και να δώσει jb. Προτίμησε να βγάλει άλλη συσκευή όμως. Για εμάς μπορεί να είναι ίδια συσκευή αλλά για την εταιρεία είναι διαφορετική και η καινούργια.. Edited November 6, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 καλημέρα. μην αρπαζεσαι φίλε μου,δεν το είπα ειρωνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 καλημέρα. μην αρπαζεσαι φίλε μου,δεν το είπα ειρωνικά Ούτως η άλλως εγώ προσωπικά το φθινόπωρο του 2013 αναμένω το καινούριο beast phone της HTC οπότε είτε πάρει jb+ η όχι δε με νοιάζει αφού το one x μου θα αποσυρθεί σε κάτι 5+ από το one x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μια και μιλατε για το HOX+...Θα ανοιξει καποιο νημα αποκλειστικα για αυτο; Αν ειναι το ανοιγω και γω. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Πότε έρχεται ξέρουμε ; Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μια και μιλατε για το HOX+...Θα ανοιξει καποιο νημα αποκλειστικα για αυτο; Αν ειναι το ανοιγω και γω. Έχει νόημα; Είναι το ίδιο τηλέφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ακομα και το πλεονεκτημα της μεγαλυτερης μπαταριας δεν υπαρχει μια και ο overclocked επεξεργαστης τρωει παραπανω μπαταρια, αρα δεν υπαρχει διαφορα στην αυτονομια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Εγώ γιατί νομίζω ότι είναι άλλο τσιπ; Νομίζω πως υποστηρίζει και LTE ενώ πριν χρησιμοποιούσαν το δυπυπηρινο Qualcomm Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 το ιδιο τσιπ ειναι αν δεν απατωμαι, απλα του εχουν προσθεσει LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Εγώ γιατί νομίζω ότι είναι άλλο τσιπ; Νομίζω πως υποστηρίζει και LTE ενώ πριν χρησιμοποιούσαν το δυπυπηρινο Qualcomm Είναι το ίδιο chip σε ποιο καινούριο revesion... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakos007 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) kalispera paidia....to kinito to ehw peripou 2 mines....ews twra mia hara ola.... einai T-mobile....to provlima pou ehw einai oti me 3G mou trwei polla mb se os services....enw me wi fi einai polu ligotera.... k as einai porissoteri wra hrisis.....ti mporw na kanw???? euharistw Συγγνωμη για τα greeklish τωρα το εμαθα..... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 7, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 καλησπέρα παιδιά.έβαλα το noled σήμερα και έλυσα το θέμα του βασικού πλήκτρου αφού η οθόνη ανάβει και από τΑ virtual keys κάτω και επιπλέον έχω ένα ρολόι μόνιμα αναμενο και ενδείξεις συμβάντων .για την ώρα το συνιστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 καλησπέρα παιδιά.έβαλα το noled σήμερα και έλυσα το θέμα του βασικού πλήκτρου αφού η οθόνη ανάβει και από τΑ virtual keys κάτω και επιπλέον έχω ένα ρολόι μόνιμα αναμενο και ενδείξεις συμβάντων .για την ώρα το συνιστώ Νομίζω πως το noled θα κάνει μεγάλη ζημιά στην αυτονομία της συσκευής μιας και δεν είναι amoled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Έχει νόημα; Είναι το ίδιο τηλέφωνο. Δεν εχεις και αδικο...να ρωτησω ομως κατι με βαση τα τεχνικα χαρακτηριστικα των δυο τηλεφωνων,αφου και για HOX+ ρωταμε εδω. 1) Το HOX γραφει βιντεο στα 24 fps ενω το HOX+ στα 30fps; 2) Το HOX+ εχει ραδιο με RDS; Το λεω γιατι στο GSMarena στη θεση radio λεει TBD... Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δεν εχεις και αδικο...να ρωτησω ομως κατι με βαση τα τεχνικα χαρακτηριστικα των δυο τηλεφωνων,αφου και για HOX+ ρωταμε εδω. 1) Το HOX γραφει βιντεο στα 24 fps ενω το HOX+ στα 30fps; 2) Το HOX+ εχει ραδιο με RDS; Το λεω γιατι στο GSMarena στη θεση radio λεει TBD... Για το πρωτο νομιζω πως εχει αναφερθει εδω οτι με την 4.1 γραφει και το HOX σε 30fps. Ας το επιβεβαιωσει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 καλησπερα και απο μενα δεν αντεξα και το πηρα και γω...αλλα και σε μενα πολυ lag sto sense παγωνει σχεδον η οθονη στην αλλαγη.. εκανα και reset αλλα τα ιδια ..δεν ξερω τι να κανω απογοητευομαι... Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Τι βερσιον φοραει; Δεν υπαρχει λαγκ στο 4.0.4. Μηπως εισαι με 4.0.3; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 bvb ποια εκδοση λογισμικου εχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 οχι παιδια την 4.0.4 εβαλα ειναι καινουργια η συσκευη.. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις λαγκ με 4.0.4. Κάνε ένα τεστ benchmark στο quadrant κ πες μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δεν παιζει λαγκ στην 404. Κατι δεν παει καλα. Ειναι "καθαρη" η συσκευη; Μηπως καποιο προγραμμα που εχεις βαλει σου τρωει τη cpu? Κατεβασε απο το μαρκετ το setcpu και παρακολουθησε λιγο τι κανει η cpu. Αν την βλεπεις συνεχεια στα "κοκκινα" κατι τρεχει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Ενα συγκριτικο HOX και HOX+ Edited November 7, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts