truckman Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Δεν πειράζει δηλαδή που είναι custom Rom ?Οχι βρε συ,δεν τρεχει τιποτα.Εφοσον εχεις περασει το boot.img της custom που φορας θα γινει κανονικα το factory reset.Σε περιπτωση (λεμε τωρα..) καποιας ασυμβατοτητας της συγκεκριμενης λειτουργιας λογω της custom,το πολυ πολυ να σου βγαλει σφαλμα οτι δεν μπορεσε να προχωρησει το factory reset κι αυτο ειναι ολο. edit: αφου θελεις να κανεις αυτη τη δουλεια για την μπαταρια,γιατι δεν της κανεις battery calibration μια κι εισαι ρουτ? καλημέρα παιδιά.παρατηρώ μερικές φορές όταν ξεχνάω στην φόρτιση το κινητό όλο το βράδυ να μην έχει φορτίσει παρά μέχρι την μέση-σας έχει τύχει αυτό; υπάρχει τρόπος επίσης με κάποια ρύθμιση να μειώσουμε την πράσινιλα στις φωτό ? Εύχαριστω εκ των προτέρωνΠηρες hox?Με s3 δεν ησουν?Πρασινιλα δεν εχουμε στις φωτο,λιγο παραπανω κοκκινο λογω θερμοτερων χρωματων της οθονης,ναι. Edited November 3, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 καλημέρα παιδιά.παρατηρώ μερικές φορές όταν ξεχνάω στην φόρτιση το κινητό όλο το βράδυ να μην έχει φορτίσει παρά μέχρι την μέση-σας έχει τύχει αυτό; υπάρχει τρόπος επίσης με κάποια ρύθμιση να μειώσουμε την πράσινιλα στις φωτό ? Εύχαριστω εκ των προτέρων Παντα το αφηνω στο φορτιστη ολο το βραδυ. Ποτε δεν ειδα αυτο που αναφερεις. Παντα το πρωι που το βγαζω και φευγω για την δουλεια ειναι στο 100%. Και μαλιστα χρησιμοποιω το φορτιστη του δευτερου κινητου μου, του s2, απο τοτε που το πηρα. Δεν ειχα κανενα προβλημα, ποτε! Πρασσινιλα; Ποια πρασσινιλα; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 εγω το θεμα που εχω ειναι το φορτίζω ολο το βραδυ και το πρωι με το που το βγάζω απο τι φόρτιση μετα απο κανα λεπτο πέφτει στο 99 γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 εγω το θεμα που εχω ειναι το φορτίζω ολο το βραδυ και το πρωι με το που το βγάζω απο τι φόρτιση μετα απο κανα λεπτο πέφτει στο 99 γιατι?Κατεβασε απο το store αυτην την εφαρμογη και οταν το φορτισεις πληρως δες τι miliampers σου γραφει και στειλε μου πμ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 το S3 το έδωσα για το οne γιατί έβλεπα τίποτε στον ήλιο. Το οne είναι σαφώς καλύτερο. Αυτο που με ενοχλεί είναι ότι αργεί να φορτίσει και παραδόξως με ένα νοκια φορτίστη ποιο γρήγορα.την πράσινιλα στις φωτό την βλέπω σε τεχνητό φωτισμό σε κλειστό χώρο.το κινητό δεν έχει ελληνικα στο σύστημα του μόνο στην σύνταξη μηνύματος κτλ. Μπορώ να του βάλω εγω και πως βλέπω τι έκδοση φοράει και αν χρειάζεται αναβάθμιση. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ειμαι νεοπας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Οχι βρε συ,δεν τρεχει τιποτα.Εφοσον εχεις περασει το boot.img της custom που φορας θα γινει κανονικα το factory reset.Σε περιπτωση (λεμε τωρα..) καποιας ασυμβατοτητας της συγκεκριμενης λειτουργιας λογω της custom,το πολυ πολυ να σου βγαλει σφαλμα οτι δεν μπορεσε να προχωρησει το factory reset κι αυτο ειναι ολο. edit: αφου θελεις να κανεις αυτη τη δουλεια για την μπαταρια,γιατι δεν της κανεις battery calibration μια κι εισαι ρουτ? Έχω δοκιμάσει να κάνω calibrate αλλά τίποτα απολυτως . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Οχι βρε συ,δεν τρεχει τιποτα.Εφοσον εχεις περασει το boot.img της custom που φορας θα γινει κανονικα το factory reset.Σε περιπτωση (λεμε τωρα..) καποιας ασυμβατοτητας της συγκεκριμενης λειτουργιας λογω της custom,το πολυ πολυ να σου βγαλει σφαλμα οτι δεν μπορεσε να προχωρησει το factory reset κι αυτο ειναι ολο. Το μόνο που κάνει, όπως ήδη σου είπα, είναι να διαγράφει τα cache και data partition, δεν πειράζει τίποτα άλλο.. εγω το θεμα που εχω ειναι το φορτίζω ολο το βραδυ και το πρωι με το που το βγάζω απο τι φόρτιση μετα απο κανα λεπτο πέφτει στο 99 γιατι? Εξαρτάτε αν το φορτίζεις σβηστό ή αναμμένο.. Αν είναι σβηστό δεν είναι φυσιολογικό αν είναι αναμμένο τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί σαν αναμμένο όταν φορτίσει πλήρως κόβει μόνο του τη φόρτιση και ξαναρχίζει μόνο όταν πέσει κάτω από το 90%.. Οπότε από τη στιγμή που τελειώνει η φόρτιση μέχρι να το δεις εσύ το πρωί λογικό είναι να έχει χάσει λίγο από τη φόρτισή του.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 πόσο κάνει να φορτίσει βρεπαιδιά,3 ώρες το έχω αναμενο και είναι στο 79 τα εκατό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 πόσο κάνει να φορτίσει βρεπαιδιά,3 ώρες το έχω αναμενο και είναι στο 79 τα εκατό Αν το φορτίζεις από υπολογιστή κάνει περισσότερη ώρα...Στη πρίζα το δικό μου κάνει περίπου κανά 3ώρο χωρίς όμως να του έχω δώσει ιδιαίτερη προσοχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Κατεβασε απο το store αυτην την εφαρμογη και οταν το φορτισεις πληρως δες τι miliampers σου γραφει και στειλε μου πμ το κατεβαζω τωρα και θα σου πω ευχαριστω Το μόνο που κάνει, όπως ήδη σου είπα, είναι να διαγράφει τα cache και data partition, δεν πειράζει τίποτα άλλο.. Εξαρτάτε αν το φορτίζεις σβηστό ή αναμμένο.. Αν είναι σβηστό δεν είναι φυσιολογικό αν είναι αναμμένο τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί σαν αναμμένο όταν φορτίσει πλήρως κόβει μόνο του τη φόρτιση και ξαναρχίζει μόνο όταν πέσει κάτω από το 90%.. Οπότε από τη στιγμή που τελειώνει η φόρτιση μέχρι να το δεις εσύ το πρωί λογικό είναι να έχει χάσει λίγο από τη φόρτισή του.. δε παιζει ρόλο αυτο και τωρα να το φορτισω και σε 3 ωρες που θα ειναι στο 100% μολις το βγαλω παλι 99 θα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 πόσο κάνει να φορτίσει βρεπαιδιά,3 ώρες το έχω αναμενο και είναι στο 79 τα εκατό Όταν είναι αναμμένο αργεί περισσότερο.. Σβηστό με τον φορτιστή του κάνει κάπου στις 2.5 ώρες.. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί πάντα το φορτίζω βράδυ με αργό φορτιστή.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εγω το δικο μου που το φορτιζω το βραδυ, απ'οσο εχω παρατηρησει, το πρωι ειναι στο 100% οταν το βγαζω απο το φορτιστη και πεφτει στο 99% μονο αν το χρησιμοποιησω για μερικα λεπτα. Αν δεν το χρησιμοποιησω, ακομα και μετα απο πολυ ωρα εξακολουθει να ειναι στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εγω το δικο μου που το φορτιζω το βραδυ, απ'οσο εχω παρατηρησει, το πρωι ειναι στο 100% οταν το βγαζω απο το φορτιστη και πεφτει στο 99% μονο αν το χρησιμοποιησω για μερικα λεπτα. Αν δεν το χρησιμοποιησω, ακομα και μετα απο πολυ ωρα εξακολουθει να ειναι στο 100%. ετσι εκανε και μενα παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Παιδια επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα, τελικα ανακαλυψα οτι μου ειχε.. χαλασει το καλωδιο. Ενω το φορτιζα απο τον επισημο φορτιστη του, το καλωδιο (απο αλλο HTC) ειχε "χαλασει" και το κινητο αναγνωριζε τον φορτιστη σαν USB. Ειστε σιγουροι οτι το κινητο φορτιζει σαν AC και οχι σαν USB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παιδιά κανένα νέο για το update έχουμε;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παιδια επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα, τελικα ανακαλυψα οτι μου ειχε.. χαλασει το καλωδιο. Ενω το φορτιζα απο τον επισημο φορτιστη του, το καλωδιο (απο αλλο HTC) ειχε "χαλασει" και το κινητο αναγνωριζε τον φορτιστη σαν USB. Ειστε σιγουροι οτι το κινητο φορτιζει σαν AC και οχι σαν USB? Μπορουμε να το δουμε αυτο, καπως; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ρυθμίσεις/πληροφορίες συσκευής/κατάσταση/κατάσταση μπαταρίας. Όταν το συνδέεις για φόρτιση αναφέρει αν φορτίζει μέσω ac ή usb (τουλάχιστον έτσι είναι στο s3 αλλά νομίζω ότι πρέπει να είναι το ίδιο σε όλα τα android). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Α, μαλιστα. Δεν το γνωριζα. Το ac το ειχα δει αλλα δεν ηξερα οτι ελεγε usb εκει στην αντιστιχη περιπτωση. Βεβαια δεν το πολυχρησιμοποιω ετσι. Αναρωτιεμαι ομως, αν για καποιο λογο δεν καταλαβαινει σωστα τον φορτιστη και παει να μπει σε τετοιο mode, δεν θα κανει την σχετικη ερωτηση για το mode λειτουργειας της συνδεσης; Εκει λογικα θα το παρεις πρεφα οτι κατι δεν παει καλα. Ασε που και ετσι να εχει γυρισει, δεν δικαιολογειται να φορτιζει ολο το βραδυ και το πρωι να μην εχει γεμισει! Μου φαινεται κομματι δυσκολο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Α, μαλιστα. Δεν το γνωριζα. Το ac το ειχα δει αλλα δεν ηξερα οτι ελεγε usb εκει στην αντιστιχη περιπτωση. Βεβαια δεν το πολυχρησιμοποιω ετσι. Αναρωτιεμαι ομως, αν για καποιο λογο δεν καταλαβαινει σωστα τον φορτιστη και παει να μπει σε τετοιο mode, δεν θα κανει την σχετικη ερωτηση για το mode λειτουργειας της συνδεσης; Εκει λογικα θα το παρεις πρεφα οτι κατι δεν παει καλα. Ασε που και ετσι να εχει γυρισει, δεν δικαιολογειται να φορτιζει ολο το βραδυ και το πρωι να μην εχει γεμισει! Μου φαινεται κομματι δυσκολο.Kι ομως...σε αυτο που λεει ο @vlachaquito εχει απολυτο δικιο.Για δοκιμαστε καποιο αλλο καλωδιο,γιατι το τι κουλαμαρες μπορει να γινουν απο το καλωδιο δεν λεγεται!! (χαλαει πολυ ευκολα οσο κι αν φαινεται περιεργο).Eκτος απο αυτο,δεν εχετε καποιο αλλο φορτιστη να δοκιμασετε?Οποιος εχει εξοδο micro usb ταιριαζει @vlachaquito για το factory reset που λεγαμε προχθες...τελικα μεσα απο το recovery δεν πειραζει την sd,το δοκιμασα Edited November 4, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Αναρωτιεμαι ομως, αν για καποιο λογο δεν καταλαβαινει σωστα τον φορτιστη και παει να μπει σε τετοιο mode, δεν θα κανει την σχετικη ερωτηση για το mode λειτουργειας της συνδεσης; Το usb έχει 4 πινάκια, 2 για ρεύμα και 2 για δεδομένα. Από ότι έχω καταλάβει το κινητό καταλαβαίνει διαφορά καλωδίου βλέποντας σε από τα 4 πινακια εχει "κίνηση" είτε αυτό είναι ρευμα είτε αυτό δεδομένα. Στο usb έχουν κίνηση και τα 4 πινάκια ενώ στο ac μόνο τα 2.Όταν καταλάβει ότι είναι usb δεν σου βγάζει όμως να διαλέξεις τρόπο σύνδεσης αν δεν λάβει και δεδομένα τα οποία καταλαβαίνει απο τα πινάκια που είναι για δεδομενα (πχ έχεις κλειστό τον υπολογιστή). Ένα άλλο σενάριο που παίζει είναι ότι καταλαβαίνει διαφορά επειδή ο υπολογιστής δίνει στο usb του 500mΑ ενώ οι φορτιστές δίνουν πλέον 1Α (1000mΑ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 οταν εχει χαλασει το καλωδιο, οπως ετυχε σε εμενα, αναγνωριζει τον φορτιστη παντα σαν USB. επισης εμενα με το συγκεκριμενο καλωδιο ειχε προβληματα στην συνδεση του κινητου στο κομπιυτερ σαν εξωτερικο δισκο. Φυσικα το καλωδιο δεν ειναι πουθενα αλλοιωμενο... @truckman thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Αν και μου φαινεται λιγο κουλο ολο αυτο, το δεχομαι αφου το εχετε δει. Και παλι ομως νομιζω οτι μεχρι το πρωι θα επρεπε να ειχε φορτισει, εκτος αν ειχε διακοψει τελειως την φορτιση. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Αν και μου φαινεται λιγο κουλο ολο αυτο, το δεχομαι αφου το εχετε δει. Και παλι ομως νομιζω οτι μεχρι το πρωι θα επρεπε να ειχε φορτισει, εκτος αν ειχε διακοψει τελειως την φορτιση.Καθολου κουλο δεν ειναι.Το καλωδιο συνηθως χαλαει ειτε εσωτερικα (διακοπη απο το συχνο και σφιχτο τυλιγμα,ειναι σαν τριχες τα συρματα) ειτε απο κινηση σε καποιο απο τα pins των usb.Στην πρωτη περιπτωση μπορει να το βαζεις και να δουλευει και μετα απο καποια ωρα που επερχεται μια θερμοκρασια λογω ροης ρευματος να υπαρξει διακοπη,εχω μπρικαρει κινητο απο καλωδιο. Δοκιμασε εναν αλλο φορτιστη,βρες καποιον απο γνωστο σου αν δεν εχεις,ετσι για να σου φυγει ο προβληματισμος και να μαθεις αν φταιει αυτο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ενταξει, δεν εννοουσα να χαλασει καλωδιο! Αλοιμονο. Πρωτη φορα θα ειναι; Εννοουσα την ολη περιπτωση , δηλαδη απο φορτιστη να το βλεπει σαν πορτα usb. Τελος παντων. Δεν εχει νοημα. Αφου το εχετε δει, σας εχει συμβει δεν εχω λογο ν' αμφιβαλω. Ετσι θα ειναι. Σιγουρα το να δοκιμασει εναν αλλο φορτιστη ειναι αυτο που πρεπει να κανει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ενταξει, δεν εννοουσα να χαλασει καλωδιο! Αλοιμονο. Πρωτη φορα θα ειναι; Εννοουσα την ολη περιπτωση , δηλαδη απο φορτιστη να το βλεπει σαν πορτα usb. Τελος παντων. Δεν εχει νοημα. Αφου το εχετε δει, σας εχει συμβει δεν εχω λογο ν' αμφιβαλω. Ετσι θα ειναι. Σιγουρα το να δοκιμασει εναν αλλο φορτιστη ειναι αυτο που πρεπει να κανει. εγώ έναν φορτιστή της ΝΟΚΙΑ δουλεύω και φορτίζει άριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts