rebel89 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Θα έλεγε πολύ να έμπαινε η μπαταρία του One X+ στο απλό, αλλά κάποιος που ρώτησε λέει εδώ http://androidhellas.com/forum/index.php?/topic/1437-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-hands-on-%CF%84%CE%BF%CF%85-htc-one-x/ οτι του είπαν από το service οτι δε θα αλλάζουν.Κρίμα γιατι στην αυτονομία είναι το μόνο κομμάτι που χάνει. http://blog.gsmarena.com/htc-one-x-battery-test-concludes-the-results-are-inside/ Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Κάτι άσχετο αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει στο απλό hox gorilla glass 2 από το + ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Κάτι άσχετο αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει στο απλό hox gorilla glass 2 από το + ?Ακομη και να γινοταν εγω δεν θα το εκανα.Η μονη διαφορα τους ειναι οτι το 2 ειναι λιγο πιο λεπτο με οτι συνεπαγεται αυτο ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Κάτι άσχετο αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει στο απλό hox gorilla glass 2 από το + ? Φυσικά. Θέλει όλο το κινητό να γίνει βίδες, κανένα τέταρτο ζέσταμα με το σεσουάρ, να ξεκολλήσεις το γυαλί από την οθόνη χωρίς να την χαράξεις, να κολλήσεις το νέο γυαλί παλι χωρίς να την χαράξεις και να μην σου τρέξουν κόλλες στην οθόνη και έξω από το κινητό :p Προϋπόθεση, διδακτορικό στην πλαστική χειρουργική :lol: Η μονη διαφορα τους ειναι οτι το 2 ειναι λιγο πιο λεπτο με οτι συνεπαγεται αυτο ;) Όπως τα λέει ο φίλος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Φυσικά. Θέλει όλο το κινητό να γίνει βίδες, κανένα τέταρτο ζέσταμα με το σεσουάρ, να ξεκολλήσεις το γυαλί από την οθόνη χωρίς να την χαράξεις, να κολλήσεις το νέο γυαλί παλι χωρίς να την χαράξεις και να μην σου τρέξουν κόλλες στην οθόνη και έξω από το κινητό :p Προϋπόθεση, διδακτορικό στην πλαστική χειρουργική :lol: Όπως τα λέει ο φίλος ;):lol::lol: +1 Σωστος ο Νικος!! Απο την 4.0.4 και μετα, το τηλεφωνο πραγματικα εχει μεταμορφωθει. Τωρα βλεπω οτι πεταει πραγματικα. Προσωπικα δεν μ' ενοχλει η μπαταρια του. Εχω φορτιστη στο γραφειο και στο αυτοκινητο.οποτε μονιμα την εχω γεματη. Σαββατο-Κυριακο την κανω κανενα κυκλο.+1 Μια απο τα ιδια.Να δουμε ομως και την συμπεριφορα της jb σε αυτο το θεμα γατι μια κι εχει νεο κερνελ ενδεχεται να εχουμε διαφορες σε αυτο το θεμα.Ο κερνελ ειναι απο τους βασικοτερους υπευθυνους για το θεμα καταναλωσης (θελω να ελπιζω σε καλυτερα αποτελεσματα) Edited October 4, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Πως κανουμε hard reset;οχι factory reset.για να σβησουν τα παντα..η δεν γινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Νομιζω factory reset και hard reset κανουν το ιδιο πραγμα δηλαδη επαναφερουν την συσκευη στην εργοστασιακη κατασταση.Το μονο που δεν σβηνει νομιζω ειναι η καρτα μνημης. http://www.knowyourcell.com/htc/htconex/htconexuserguides/1489916/how_to_hard_reset_your_htc_one_x.html http://www.hard-reset.com/htc-one-x-hard-reset.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevespil Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 καλησπερα σκεφτομαι ν τ αγορασω το κιν αξιζει τα λεφτα του? τρωει κολληματα? εχει θεματα με την μπαταρια η τ ακουστικο του? τελος εχω βρει το σ3 με 40 ευρω παραπανω πιο μου προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 τελος εχω βρει το σ3 με 40 ευρω παραπανω πιο μου προτεινεται? Τέτοιες ερωτήσεις παρακαλώ να γίνονται αποκλειστικά και μόνο στους Διαξιφισμούς. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Δοκίμασα να περάσω την Maximus v4 και ενω τα έχω κάνει όλα σωστά (Η έτσι πιστεύω) κλείδωσα το κινητό, αναβάθμησα σε 1,23, ξεκλείδωσα το κινητό, πέρασα recovery, το boot image μεσω του fast boot v4, εκανα εγκατασταση την rom αλλα έχω κολλησει στην πρώτη οθόνη τησ htc. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Από το λίγο που την κοιτούσα χτες, για να περαστεί απαιτούνται συγκεκριμένα cid συσκευών. Με το build που κυκλοφόρησε δεν μπορεί να τρέξει παντού. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) Καλημερα! Πεταει το κινητο ακομα και με το "βαρυ" sense!! http://imageshack.us/a/img846/5715/5466265184.th.png Edited October 5, 2012 by jimpsar Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 καλημερα στη παρέα σκέφτομαι να παρω τη συσκευή και διαβάζω στο νήμα μονο καλα λόγια εκτός της μπαταρίας δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η τιμη της συσκευής πέφτει ετσι;αξιζει να το παρω συγνώμη αν ειμαι off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) Airplane mode over night... Όχι κι άσχημα ε; Επίσης δείτε και την απόδοση της μπαταρίας με μέτρια χρήση... Edited October 5, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) καλημερα στη παρέα σκέφτομαι να παρω τη συσκευή και διαβάζω στο νήμα μονο καλα λόγια εκτός της μπαταρίας δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η τιμη της συσκευής πέφτει ετσι;αξιζει να το παρω συγνώμη αν ειμαι off topic Καλημέρα :) Να τη πάρεις γιατι αξιζει !!!!Ειναι πολυ καλο κινητο σε ολα του εκτος απο τη μπαταρία :( Χάθηκε ο κόσμος να έβαζαν μια μεγαλύτερη αφου έιχαν σκοπό να τη κάνουν unibody ????:mad::mad:Νομιζω όμως ότι με τη JB θα καλυτέρευσει λίγο η μπαταρία ;) Βεβαια με τη χρήση που του κάνω εγω μου βγάζει την ημέρα :) Γενικα σε όλες τις συσκευές με android πέφτει η τιμη σχετικά νωρις!!Μονο τα iPhone's έχουν υψηλή μεταπωλητικη αξία :mad: Edited October 5, 2012 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Δοκίμασα να περάσω την Maximus v4 και ενω τα έχω κάνει όλα σωστά (Η έτσι πιστεύω) κλείδωσα το κινητό, αναβάθμησα σε 1,23, ξεκλείδωσα το κινητό, πέρασα recovery, το boot image μεσω του fast boot v4, εκανα εγκατασταση την rom αλλα έχω κολλησει στην πρώτη οθόνη τησ htc. Καμια ιδεα? Με δεδομένο ότι ο bootloader σου είναι 1.23 απλά καν' του ένα reboot και μετά λογικά θα μπει. Μου το 'κανε κι εμένα αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Με δεδομένο ότι ο bootloader σου είναι 1.23 απλά καν' του ένα reboot και μετά λογικά θα μπει. Μου το 'κανε κι εμένα αυτό. Δεν μπαίνει... Έκανα 2-3 reboot και δοκίμασα να περάσω την ρομ και το boot.img αλλες τόσες κάνοντας κάθε φορά full wipe, clear dalvic κλπ. Πέρασα με clean install την ARHD που ειχα πριν ολα καλά με την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Πέρασα με clean install την ARHD που ειχα πριν ολα καλά με την πρώτη. Άρα δεν έχεις περάσει το firmware και γι' αυτό δεν bootάρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Είμαι και εγώ s-off!Αλλά το λινκ που δώσατε στις προηγούμενες σελίδες δεν λειτουργεί..μπορείτε να δώσετε κάποιο άλλο να τη δοκιμάσω και εγώ την beta 4.1 ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Δεν μπαίνει... Έκανα 2-3 reboot και δοκίμασα να περάσω την ρομ και το boot.img αλλες τόσες κάνοντας κάθε φορά full wipe, clear dalvic κλπ. Πέρασα με clean install την ARHD που ειχα πριν ολα καλά με την πρώτη. περασες RUU stock πρωτα αφου κλειδωσες το κινητο? σου γραφει επανω hboot 1.23? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Άρα δεν έχεις περάσει το firmware και γι' αυτό δεν bootάρει. περασες RUU stock πρωτα αφου κλειδωσες το κινητο? σου γραφει επανω hboot 1.23? Πέρασα μόνο το stock boot.img αφου κλείδωσα το κινητο και μετά πέρασα το firmware. Μου έγραψε ότι το πέρασε σωστά όταν το πέρναγα και στον bootloader λεει 1,23. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Πέρασα μόνο το stock boot.img αφου κλείδωσα το κινητο και μετά πέρασα το firmware. Μου έγραψε ότι το πέρασε σωστά όταν το πέρναγα και στον bootloader λεει 1,23. εγω κλειδωσα bootloader. περασα με RUU stock απο εδω european http://www.filefactory.com/f/7cc7b2fbdd03c031/ αφου boot αρισε , πας cmd και γραφεις adb reboot oem-78 φλασαρεις το zip οπως λεει τα βηματα στην maximus v4. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 εγω κλειδωσα bootloader. περασα με RUU stock απο εδω european http://www.filefactory.com/f/7cc7b2fbdd03c031/ αφου boot αρισε , πας cmd και γραφεις adb reboot oem-78 φλασαρεις το zip οπως λεει τα βηματα στην maximus v4. Δεν αναβάθμισες τον bootloader σε 1,23? Την ρομ δεν με αφηνει να την κατεβασω γιατι δεν ειμαι premium. Έχω κατεβάσει μια αλλη στοκ και θα δοκιμασω την αναβαθμιση απο στοκ κατασταση αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργησει λογο του οτι εχω ήδη κανει αναβαθμιση bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλησπέρα σε όλους... Μετά από πολλά χρόνια iphone επιτέλους βρήκα ένα android που να μου αρέσει... το HTC ONE X. Το θέμα είναι ότι θα μου έρθει από Αγγλία και δεν θα έχει μέσα Ελληνικά... Επειδή είμαι λίγο άσχετος ακόμα με τα Android και γενικά τα HTC.... Υπάρχει τρόπος να περαστεί μέσα Ελληνικό Firmware? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλησπέρα σε όλους... Μετά από πολλά χρόνια iphone επιτέλους βρήκα ένα android που να μου αρέσει... το HTC ONE X. Το θέμα είναι ότι θα μου έρθει από Αγγλία και δεν θα έχει μέσα Ελληνικά... Επειδή είμαι λίγο άσχετος ακόμα με τα Android και γενικά τα HTC.... Υπάρχει τρόπος να περαστεί μέσα Ελληνικό Firmware? ευχαριστώ Θα έχει ελληνικά,μην ανησυχείς! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts