Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα έλεγε πολύ να έμπαινε η μπαταρία του One X+ στο απλό, αλλά κάποιος που ρώτησε λέει εδώ http://androidhellas.com/forum/index.php?/topic/1437-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-hands-on-%CF%84%CE%BF%CF%85-htc-one-x/ οτι του είπαν από το service οτι δε θα αλλάζουν.Κρίμα γιατι στην αυτονομία είναι το μόνο κομμάτι που χάνει.

http://blog.gsmarena.com/htc-one-x-battery-test-concludes-the-results-are-inside/

HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι άσχετο αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει στο απλό hox gorilla glass 2 από το + ?
Ακομη και να γινοταν εγω δεν θα το εκανα.Η μονη διαφορα τους ειναι οτι το 2 ειναι λιγο πιο λεπτο με οτι συνεπαγεται αυτο ;)

Κάτι άσχετο αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει στο απλό hox gorilla glass 2 από το + ?

Φυσικά.

Θέλει όλο το κινητό να γίνει βίδες, κανένα τέταρτο ζέσταμα με το σεσουάρ, να ξεκολλήσεις το γυαλί από την οθόνη χωρίς να την χαράξεις, να κολλήσεις το νέο γυαλί παλι χωρίς να την χαράξεις και να μην σου τρέξουν κόλλες στην οθόνη και έξω από το κινητό :p

Προϋπόθεση, διδακτορικό στην πλαστική χειρουργική :lol:

Η μονη διαφορα τους ειναι οτι το 2 ειναι λιγο πιο λεπτο με οτι συνεπαγεται αυτο ;)

Όπως τα λέει ο φίλος ;)

Φυσικά.

Θέλει όλο το κινητό να γίνει βίδες, κανένα τέταρτο ζέσταμα με το σεσουάρ, να ξεκολλήσεις το γυαλί από την οθόνη χωρίς να την χαράξεις, να κολλήσεις το νέο γυαλί παλι χωρίς να την χαράξεις και να μην σου τρέξουν κόλλες στην οθόνη και έξω από το κινητό :p

Προϋπόθεση, διδακτορικό στην πλαστική χειρουργική :lol:

Όπως τα λέει ο φίλος ;)

:lol::lol: +1 Σωστος ο Νικος!!

Απο την 4.0.4 και μετα, το τηλεφωνο πραγματικα εχει μεταμορφωθει. Τωρα βλεπω οτι πεταει πραγματικα.

Προσωπικα δεν μ' ενοχλει η μπαταρια του. Εχω φορτιστη στο γραφειο και στο αυτοκινητο.οποτε μονιμα την εχω γεματη. Σαββατο-Κυριακο την κανω κανενα κυκλο.

+1 Μια απο τα ιδια.Να δουμε ομως και την συμπεριφορα της jb σε αυτο το θεμα γατι μια κι εχει νεο κερνελ ενδεχεται να εχουμε διαφορες σε αυτο το θεμα.Ο κερνελ ειναι απο τους βασικοτερους υπευθυνους για το θεμα καταναλωσης (θελω να ελπιζω σε καλυτερα αποτελεσματα) Edited by truckman

Νομιζω factory reset και hard reset κανουν το ιδιο πραγμα δηλαδη επαναφερουν την συσκευη στην εργοστασιακη κατασταση.Το μονο που δεν σβηνει νομιζω ειναι η καρτα μνημης.

http://www.knowyourcell.com/htc/htconex/htconexuserguides/1489916/how_to_hard_reset_your_htc_one_x.html

http://www.hard-reset.com/htc-one-x-hard-reset.html

καλησπερα σκεφτομαι ν τ αγορασω το κιν αξιζει τα λεφτα του? τρωει κολληματα? εχει θεματα με την μπαταρια η τ ακουστικο του? τελος εχω βρει το σ3 με 40 ευρω παραπανω πιο μου προτεινεται?

τελος εχω βρει το σ3 με 40 ευρω παραπανω πιο μου προτεινεται?

Τέτοιες ερωτήσεις παρακαλώ να γίνονται αποκλειστικά και μόνο στους Διαξιφισμούς.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δοκίμασα να περάσω την Maximus v4 και ενω τα έχω κάνει όλα σωστά (Η έτσι πιστεύω) κλείδωσα το κινητό, αναβάθμησα σε 1,23, ξεκλείδωσα το κινητό, πέρασα recovery, το boot image μεσω του fast boot v4, εκανα εγκατασταση την rom αλλα έχω κολλησει στην πρώτη οθόνη τησ htc.

Καμια ιδεα?

Από το λίγο που την κοιτούσα χτες, για να περαστεί απαιτούνται συγκεκριμένα cid συσκευών. Με το build που κυκλοφόρησε δεν μπορεί να τρέξει παντού.

Καλημερα!

Πεταει το κινητο ακομα και με το "βαρυ" sense!!

http://imageshack.us/a/img846/5715/5466265184.th.png

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

καλημερα στη παρέα σκέφτομαι να παρω τη συσκευή και διαβάζω στο νήμα μονο καλα λόγια εκτός της μπαταρίας δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η τιμη της συσκευής πέφτει ετσι;αξιζει να το παρω συγνώμη αν ειμαι off topic

Airplane mode over night...

Όχι κι άσχημα ε;

Επίσης δείτε και την απόδοση της μπαταρίας με μέτρια χρήση...

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα στη παρέα σκέφτομαι να παρω τη συσκευή και διαβάζω στο νήμα μονο καλα λόγια εκτός της μπαταρίας δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η τιμη της συσκευής πέφτει ετσι;αξιζει να το παρω συγνώμη αν ειμαι off topic

Καλημέρα :)

Να τη πάρεις γιατι αξιζει !!!!Ειναι πολυ καλο κινητο σε ολα του εκτος απο τη μπαταρία :( Χάθηκε ο κόσμος να έβαζαν μια μεγαλύτερη αφου έιχαν σκοπό να τη κάνουν unibody ????:mad::mad:Νομιζω όμως ότι με τη JB θα καλυτέρευσει λίγο η μπαταρία ;)

Βεβαια με τη χρήση που του κάνω εγω μου βγάζει την ημέρα :)

Γενικα σε όλες τις συσκευές με android πέφτει η τιμη σχετικά νωρις!!Μονο τα iPhone's έχουν υψηλή μεταπωλητικη αξία :mad:

Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Δοκίμασα να περάσω την Maximus v4 και ενω τα έχω κάνει όλα σωστά (Η έτσι πιστεύω) κλείδωσα το κινητό, αναβάθμησα σε 1,23, ξεκλείδωσα το κινητό, πέρασα recovery, το boot image μεσω του fast boot v4, εκανα εγκατασταση την rom αλλα έχω κολλησει στην πρώτη οθόνη τησ htc.

Καμια ιδεα?

Με δεδομένο ότι ο bootloader σου είναι 1.23 απλά καν' του ένα reboot και μετά λογικά θα μπει. Μου το 'κανε κι εμένα αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με δεδομένο ότι ο bootloader σου είναι 1.23 απλά καν' του ένα reboot και μετά λογικά θα μπει. Μου το 'κανε κι εμένα αυτό.

Δεν μπαίνει... Έκανα 2-3 reboot και δοκίμασα να περάσω την ρομ και το boot.img αλλες τόσες κάνοντας κάθε φορά full wipe, clear dalvic κλπ.

Πέρασα με clean install την ARHD που ειχα πριν ολα καλά με την πρώτη.

Άρα δεν έχεις περάσει το firmware και γι' αυτό δεν bootάρει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι και εγώ s-off!Αλλά το λινκ που δώσατε στις προηγούμενες σελίδες δεν λειτουργεί..μπορείτε να δώσετε κάποιο άλλο να τη δοκιμάσω και εγώ την beta 4.1 ? :rolleyes:

Δεν μπαίνει... Έκανα 2-3 reboot και δοκίμασα να περάσω την ρομ και το boot.img αλλες τόσες κάνοντας κάθε φορά full wipe, clear dalvic κλπ.

περασες RUU stock πρωτα αφου κλειδωσες το κινητο?

σου γραφει επανω hboot 1.23?

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Άρα δεν έχεις περάσει το firmware και γι' αυτό δεν bootάρει.

περασες RUU stock πρωτα αφου κλειδωσες το κινητο?

σου γραφει επανω hboot 1.23?

Πέρασα μόνο το stock boot.img αφου κλείδωσα το κινητο και μετά πέρασα το firmware.

Μου έγραψε ότι το πέρασε σωστά όταν το πέρναγα και στον bootloader λεει 1,23.

Πέρασα μόνο το stock boot.img αφου κλείδωσα το κινητο και μετά πέρασα το firmware.

Μου έγραψε ότι το πέρασε σωστά όταν το πέρναγα και στον bootloader λεει 1,23.

εγω κλειδωσα bootloader.

περασα με RUU stock απο εδω european http://www.filefactory.com/f/7cc7b2fbdd03c031/

αφου boot αρισε , πας cmd και γραφεις adb reboot oem-78

φλασαρεις το zip οπως λεει τα βηματα στην maximus v4.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

εγω κλειδωσα bootloader.

περασα με RUU stock απο εδω european http://www.filefactory.com/f/7cc7b2fbdd03c031/

αφου boot αρισε , πας cmd και γραφεις adb reboot oem-78

φλασαρεις το zip οπως λεει τα βηματα στην maximus v4.

Δεν αναβάθμισες τον bootloader σε 1,23?

Την ρομ δεν με αφηνει να την κατεβασω γιατι δεν ειμαι premium.

Έχω κατεβάσει μια αλλη στοκ και θα δοκιμασω την αναβαθμιση απο στοκ κατασταση αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργησει λογο του οτι εχω ήδη κανει αναβαθμιση bootloader.

Καλησπέρα σε όλους... Μετά από πολλά χρόνια iphone επιτέλους βρήκα ένα android που να μου αρέσει... το HTC ONE X. Το θέμα είναι ότι θα μου έρθει από Αγγλία και δεν θα έχει μέσα Ελληνικά... Επειδή είμαι λίγο άσχετος ακόμα με τα Android και γενικά τα HTC.... Υπάρχει τρόπος να περαστεί μέσα Ελληνικό Firmware?

ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους... Μετά από πολλά χρόνια iphone επιτέλους βρήκα ένα android που να μου αρέσει... το HTC ONE X. Το θέμα είναι ότι θα μου έρθει από Αγγλία και δεν θα έχει μέσα Ελληνικά... Επειδή είμαι λίγο άσχετος ακόμα με τα Android και γενικά τα HTC.... Υπάρχει τρόπος να περαστεί μέσα Ελληνικό Firmware?

ευχαριστώ

Θα έχει ελληνικά,μην ανησυχείς!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• The title was changed to HTC One X / X+