Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παιδιά καλημέρα. Κοιτάζω τα specs του κινητού στο net αλλά δεν βρίσκω σαφή απάντηση. Η απορία μου είναι η εξής: το one x υποστηρίζει την λειτουργία usb on the go και το glonass στο gps;

Όχι και στα δύο.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@alextrela

Επειδή είμαστε off topic θα τα πω όσο πιο σύντομα γίνεται.

Κατ' αρχας δεν είπα ότι γνωρίζω το meego. Έγραψα ΝΟΚΙΑ γενικά.

Προφανώς στο Ν9 η σύνδεση ανοίγει όταν επιλέγεις κάποια εφαρμογή που την χρειάζεται. Αυτο σημαινει ότι τον υπόλοιπο χρόνο δεν έχεις ειδοποίησεις για νέα mails, για μηνύματα στο facebook και λοιπές notifications.

Σωστά? Αν έχεις ειδοποίησεις σημαινει ότι είναι σε λειτουργία η σύνδεση με 3g η GPRS γι αυτές. Διαφορετικά δεν περνάνε στην συσκευη σου.

Πολυ σωστα, ετσι ακριβως θα ηθελα να λειτουργει και στο One X να σε καλα....:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ενα ''κολπο'' ειναι το εξης:

Δημιουργεις μια κενη επαφη οπου προσθετεις μονο τη φωτογραφια που θες και την αποθηκευεις στη μνημη του τηλεφωνου.

Στη συνεχεια πηγαινεις στην επαφη που εχεις ηδη (με τον αριθμο) και κανεις συνδεση με την επαφη/φωτογραφια που δημιουργησες πριν.

Στις επιλογες τωρα της επαφης θα σε ρωτησει πια φωτο να χρησιμοποιησει και επιλεγεις αυτη που δημιουργησες στην αρχη...:)

Πλεον η φωτογραφια του καλουντα θα εμφανιζεται οπως πρεπει...

Αντί να δημιουργήσεις νέα επαφή, μπορείς απλά να αντικαταστήσεις την εικόνα που έχει η επαφή, με νέα καλύτερης ανάλυσης, από το κινητό σου όμως.

1) Note 8

2) Note III

Μερικά ενδιαφέροντα βίντεο και για το One X

Αντοχη:

Οθόνη:

Σήμα:

Βίντεο:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καταρχας για το Lag δεν ξερω αν εχετε παει στης ρυθμισεις / επιλογες για προγραμματιστες /το προτελευταιο ΟΡΙΟ ΔΙΕΡΓΑΣ . ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ τσεκαρετε το πολυ 4 διεργασειες .

ερχομαι απο το Nexus s στο οποιο ειχα φλασαρι ολες της διαθεσιμες ρομ , πηρα το συγκεκριμενο κινητο , γιατι ηθελα μεγαλυτερη οθόνη από 4" και και το galaxy note Μου φανηκε πολυ μεγαλο , αυτο ειναι πολυ καλο στο χερι μου , η οθονη του μου φανηκε ιδανική . αυτα για αρχη .

για λιγο καιρο δεν προκειται να το φλασαρω ,θα πειραματιστω πολυ μαζη του εχει πολλες δυνατοτητες .

καλη ανασταση να εχουμε

Ρε παιδια επειδη το κινητο το δοκιμασα για λιγο και μου αρεσε αρκετα και περιμενω και το S3 για να αποφασισω μπορειτε να μου πειτε λιγο απο ποιοτητα κατασκευης πως παει?ακουγονται πολλα για σκονη κατω απο την οθονη που μαλλον οφειλεται στο κενο που υπαρχει μεταξυ οθονης και πλαισιου...επισης οταν πιεζουν την οθονη στα πλαινα κανει κυματισμους και θορυβους...στο xda εχουν ανοικτει αρκετα topic για παρομοια θεματα και προβληματα!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591677

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1585082

και βιντεο

http://youtu.be/ExXfmctuyUA

κοιτωντας και το one x του φιλου μου πραγματι κατω απο το gorilla glass ειχε 2-3 κομματακια σκονης!αλλα δεν ξερουμε εαν προυπηρχαν ή μπηκαν αφου το αγορασε!γιατι εαν ισχυει το 2ο τοτε το προβλημα ειναι πολυ σοβαρο αφου ολη η οθονη με τον καιρο θα γεμισει σκονη!

Edited by ximikos_fil

Αφου σκοπευεις να περιμενεις, μεχρι να αποφασισεις θα εχουν ξεκαθαρισει τα πραγματα.

Σε καθε νεα σουπερ συσκευη παντα λεγονται πολλα.

Για την σκονη μιλουν για το κενο οχι κατω απο την οθονη,

Αν συνεβαιναν ολα αυτα θα ηταν για κλεισιμο η HTC.

Θα σου πω μεθαυριο που παραλαμβανω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αφου σκοπευεις να περιμενεις, μεχρι να αποφασισεις θα εχουν ξεκαθαρισει τα πραγματα.

Σε καθε νεα σουπερ συσκευη παντα λεγονται πολλα.

Για την σκονη μιλουν για το κενο οχι κατω απο την οθονη,

Αν συνεβαιναν ολα αυτα θα ηταν για κλεισιμο η HTC.

Θα σου πω μεθαυριο που παραλαμβανω.

γιαυτο τα παρεθεσα και εγω εδω αυτα....για να τα επιβεβαιωσουμε ή να τα διαψευσουμε ειδικα αυτοι που εχουν την συσκευη στα χερια τους και σιγουρα ξερουν καλυτερα...να σου πω την αληθεια ημουν ενα κλικ πριν την παρω αλλα διαβαζωντας ολα αυτα ειπα να περιμενω...

Εγω απο χθες το μεσημερι που το πηρα δεν εχει ιχνος σκονης και κομματακι δυσκολο να μπει εκτος κι αν προυπηρχε απο το πρωτο λεπτο που το πηρε καποιος απο τη συσκευασια του δηλαδη:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια οσοι το εχουν αγορασει απο expansys μπορουν να κοιταξουν στο κατω μερος του κουτιου αν γραφει made in Taiwan η China?

Made in Taiwan γράφει εμένα... αλλά γιατί ρωτάς?

Και στο δικο μου το ιδιο made in Taiwan απο expansys.

Σε καποιες χωρες εχουν κυκλοφορησει made in china.

Παιδια μια ματια που εριξα στο XDA για ολα αυτα που γραφει ο Χημικος παραπανω, ειναι σχεδον ανυπαρκτα. Αν σκεφτουμε οτι στο XDA δεχονται ποστ απο ολο τον κοσμο, ειναι μηδαμινα περιστατικα που ειναι μεσα στα αποδεκτα ορια.

Σε καποιες χωρες εχουν κυκλοφορησει made in china.

Παιδια μια ματια που εριξα στο XDA για ολα αυτα που γραφει ο Χημικος παραπανω, ειναι σχεδον ανυπαρκτα. Αν σκεφτουμε οτι στο XDA δεχονται ποστ απο ολο τον κοσμο, ειναι μηδαμινα περιστατικα που ειναι μεσα στα αποδεκτα ορια.

Σε ενα poll που εγινε στο xda το 27% δηλωσε προβληματικη συσκευη...δεν ειναι καθολου μικρο ποσοστο εαν αναλογιστεις ακριβως ποσο πολλοι ανα τον κοσμο ποσταρουν εκει....

Σε ενα poll που εγινε στο xda το 27% δηλωσε προβληματικη συσκευη...δεν ειναι καθολου μικρο ποσοστο εαν αναλογιστεις ακριβως ποσο πολλοι ανα τον κοσμο ποσταρουν εκει....

Θα δεις σε λιγο καιρο τι θα λενε. Τα ιδια γινονται καθε φορα.

κανεις?ειμαι ετοιμος να το κανω..

Χανεις την εγγυηση μην το κανεις.

@@@@Σχετικα με τα προβληματα που αναφερονται στο xda διαβασα 6-7 σελιδες.

Αν κανουμε μια αναδρομη πχ στο SGS2 η στο iphone 4 υπηρχαν τις πρωτες μερες αναλογα παραπονα.

Το οτι εχουμε σ αυτο το γκαλοπ 23,5% δεν λεει τιποτα απο μονο, για τον απλουστατο λογο οτι ελαχιστοι απ οσους δεν εχουν κανενα προβλημα ασχολουνται με τετοια ποστ.

Επειτα αν διαβαστει προσεκτικα το thread υπαρχουν αναφορες σε προβληματα που το πιθανοτερο θα επιδιορθωνονταν με μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Πολλοι ειναι νεοι με ελαχιστα μηνυματα και αγνοια.

Σιγουρα εχουν εμφανισθει καποιες συσκευες με τα 2-3 προβληματα αλλα αυτο ειναι φυσιολοφικο στην αρχη της παραγωγης οποιουδηποτε προιοντος.

Πολλα ανακαλυπτονται αφου βγουν στην αγορα και διορθωνονται στην πορεια.

Edited by Te_salat

Χανεις την εγγυηση μην το κανεις.

θελω να ξεφωρτοθω τις τρεις τελειες ρε γ@μ@το..οπως και το sense..(με titanium)..:mad:

Και στο δικο μου made in Taiwan απο expansys!!!!!!

εχθές παρέλαβα και εγώ απο expansys λευκό.

Μέτα από πολύ καιρό έπιασα στα χέρια μου κάτι τόσο καλό και με ενθουσίασε η ποιότητά κατασκευής του.με μια αναβάθμιση θα λυθούν και τα μικρο προβλήματα σίγουρα, όπως γίνετε σε καθε νεα συσκευή.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Παιδιά, πείτε μου κάτι. Όταν είστε σε κάποια εφαρμογή και θέλετε να πάτε στην αρχική οθόνη πατώντας το home, κάνει και σε εσάς μισό λεπτό να φορτώσει την αρχική οθόνη; Εμένα το κάνει και είναι πολύ εκνευριστικό! Μπορεί να φταίει το ότι πέρα από το widget του καιρού/ρολογιού έχω και 8 φακέλους γεμάτους εφαρμογές;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

εμένα δε το κάνει καθόλου.μια φορά μόνο Μου το κανε αλλά είχα ανοίξει πολλά βαριά προγράμματα και πάτησα το home κ καθυστέρησε για να ξαναφορτωση το sense.

Γενικά στο τομέα της λειτουργίας κ του smooth εχω μείνει πολύ πιο ευχαριστημένος ειδικά απ'το ξερό UI του S2 και ειδικά στη λειτουργία της lock screen είναι η μέρα με τη νύχτα με τα κομπιάσματα που Μου'κανε το S2

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to HTC One X / X+