makis22 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Τι εντυπωσεις να σου πει καποιος για ενα root :confused::blink: Χμμμ........σαν ν'αχεις δικιο,βάζοντας μια coustom Rom ίσως;........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εγώ ήμουν stock τόσο καιρό αλλά βαρέθηκα να περιμένω πότε θα βγάλει την 4.0.4 (2.17). Ρούταρα κι έβαλα AndroidRevolution HD και απλά απολαμβάνω τα οφέλη της 4.0.4 με τις διορθώσεις που φέρνει το νέο base. Πιστεύω η απόδοση του κινητού θα ήταν ίδια αν είχα παραμείνει stock και είχα λάβει την ενημέρωση. Οπότε ρούταρε μόνο αν βαρίεσαι να περιμένεις για τις ενημερώσεις! Πρώτη φορά που ήμουν ευχαριστημένος με stock κατάσταση! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
to_kladeutiri Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Με την 4.0.4 τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα, οποτε οι customιες ειναι περισσοτερο για παιχνιδι. Παράθεση www.to-kladeutiri.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 βγήκε και για το αγγλικό μοντελάκι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Xoxoxo το κατεβάζω τώρα. Για hard reset από Σεπτέμβρη όταν γυρίσω Ρώμη. Τα λέμε σε λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 θελω να κανω ροοτ αλλα να εχω την γνησια ρομ! ολο αυτο χωρις να κανω hard reset γινεται ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ααχχχ My precious. Θεαματική βελτίωση στο λίγο που το δουλεύω, ούτε ένα κόλλημα και 6070 sto quadrant. Δεν είναι και άσχημα. Θα δω αν έχει και βελτίωση στην θερμοκρασία και στην μπαταρία (αν και το βλέπω δύσκολο). Άργησε λίγο σε σχέση με τα ευρωπαϊκά μοντέλα, αλλά άξιζε τον κόπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εγώ ήμουν stock τόσο καιρό αλλά βαρέθηκα να περιμένω πότε θα βγάλει την 4.0.4 (2.17). Ρούταρα κι έβαλα AndroidRevolution HD και απλά απολαμβάνω τα οφέλη της 4.0.4 με τις διορθώσεις που φέρνει το νέο base. Πιστεύω η απόδοση του κινητού θα ήταν ίδια αν είχα παραμείνει stock και είχα λάβει την ενημέρωση. Οπότε ρούταρε μόνο αν βαρίεσαι να περιμένεις για τις ενημερώσεις! Πρώτη φορά που ήμουν ευχαριστημένος με stock κατάσταση! Γειά σου φίλε Finn, εσύ πρέπει να κατάλαβες γιατί ρωτάω. Αλήθεια η καινούργια η miui τις λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 τι εγινε πηραν τα αγγλικα (HTC_001) το update???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ααχχχ My precious. Θεαματική βελτίωση στο λίγο που το δουλεύω, ούτε ένα κόλλημα και 6070 sto quadrant. Δεν είναι και άσχημα. Θα δω αν έχει και βελτίωση στην θερμοκρασία και στην μπαταρία (αν και το βλέπω δύσκολο). Άργησε λίγο σε σχέση με τα ευρωπαϊκά μοντέλα, αλλά άξιζε τον κόπο.. Με γειες, με γειες!! Με reset θα πάρει κι άλλο. Δες, δες!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Περιμένω εντυπώσεις κυρίως από την θερμοκρασία Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ξέχωρα από τη πλάκα, τώρα, το κινητό έχει μεταμορφωθεί. Είναι πραγματικά άψογο. Όλα δουλέυουν όπως πρέπει! 0 lag, 0 κολύματα, ταχύτατο! Για θερμοκρασία εγώ τουλάχιστον δεν είχα παρατηρήσει κάτι ούτε με 4.0.3, ούτε και τώρα. Παιχνίδια ούτως ή άλλως δεν παίζω (στο κινητό, για να μην αφήνουμε και εντυπώσεις).:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Δεν υπαρχει διαφορα στην θερμοκρασια. Στην μπαταρια ισως να βελτιωνει τα πραγματα αλλα δεν ξερω αν ειναι placebo effect. Edited August 24, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Κρίμα,η θερμοκρασία ήταν κάτι σημαντικό για μένα,για ψυχολογικούς τομείς κυρίως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καμια σχεση η θερμοκρασια στην 4.0.4 με τη 4.0.3. Μερα με τη νυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 παιδια θα του κανω ενα crash test για την θερμοκρασια λογικα απο κυριακη με παιχνιδακια και θα σας πω. Παντως σε browsing που εκανα σημερα και παλιοτερα ανεβαζε θερμοκρασια (παντα ομως σε λογικα πλαισια, ισα ισα που το ενιωθα στα δαχτυλα) σημερα καθολου. θα το διαπιστωσω ομως καθαρα με μετρηση οχι με την ιδεα μου, να ειμαστε και αντικειμενικοι, μια και οπως λεει ο φιλος απο πανω, για πολλους ειναι σημαντικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ουτε εγω εχω κατσει να το μετρησω. Η αισθηση ομως που μου δινει ειναι πανω-κατω η ιδια. Τωρα αν υπαρχει διαφορα σε απολυτους αριθμους πιθανον ναι, αλλα δεν εχει και τοση σημασια. Hard reset δεν εχω κανει. Τι να πω μπορει σε αλλους να εχει κατσει καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Με την 4.0.4 κάτι γίνεται πλέον. Κολλήματα (spikes) δεν έχει σχεδόν καθόλου και η αυτονομία ανέβηκε λίγο. Χωρίς sense καταλαβαίνεις περισσότερη διαφορά. Θερμοκρασία δεν παρατήρησα ποτέ, αφού δεν λιώνει και δεν καίγομαι δεν με ενοχλεί. Όλα κυλάνε σχετικά ομαλά αλλά σπιρτάδα σαν του s3 δεν έχει ακόμα. Δεν είναι ενοχλητικό αυτό βέβαια. Δεν μεταμορφώνει το κινητό η 4.0.4 αλλά σίγουρα του δίνει αρκετή ώθηση. Τα μείον της συσκευης πλέον είναι η υποστήριξη,η αυτονομία και οι βραδινές φωτο/βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Αν θα διξει κατι θα ειναι μονο στα παιχνιδια. Στο browsing γιατι να ανεβασει θερμοκρασια; Ποτε δεν το ειχα εσθανθει να ζεστενεται στο σερφαρισμα. Βεβαια ερχομουνα απο S2 οποτε μικρο-ανεβασματα ουτε που θα τα παρατηρουσα:D Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 ρε παιδια προσπαθω να κανω εγκατασταση την 4.0.3 ωστε να παρω το update ειχα βαλει κατευθειαν την 4.0.4 και δε μπορω να ξανα γυρισω στη παλια.κλεινω το τηλ και παταω πατημενο το κουμπι volume down και μπαινει στο bootloader εκει παταω fastboot και τρεχω το RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11_Radio_1.1204.105.14_release_260491_signed σαν διαχειριστης και ξεκιναω την εγκατασταση,κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Δεν μπορείς να κάνεις υποβάθμιση της ROM αν το τηλέφωνό σου δεν είναι s-off εκτός αν θες να περάσεις την ίδια ROM ή νεότερη ή έχοντας την ίδια βάση. Πχ έχεις την 1.29.401.11 και θες να περάσεις την 1.29.401.7 γίνεται. Edited August 24, 2012 by avensakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Δεν μπορείς να κάνεις υποβάθμιση της ROM αν το τηλέφωνό σου δεν είναι s-off εκτός αν θες να περάσεις την ίδια ROM ή νεότερη ή έχοντας την ίδια βάση. Πχ έχεις την 1.29.401.11 και θες να περάσεις την 1.29.401.7 γίνεται. εχω βαλει αυτη που ειχες δωσει στις προηγουμενες σελιδες τη 2.17.401.2 και θελω να ξανα γυρισω στην παλια 1.29.401.11 ωστε να παρω το update κατευθειαν.αν θυμασαι καλα το ειχαμε ξανα κλειδωσει το bootloader γιατι ημουν σε custom rom,και γυρισαμε σε stock rom αν βρει καποιος τι αγγλικη 2.17 που φορανε τα htc_001 ας μου τη στειλει ευχαριστω Edited August 25, 2012 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Κατεβαζω κ εγω την αναβάθμιση:yahoo::yahoo::yahoo: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) αν μπορει καποιος ας βοηθησει,ψαχνω την αγγλικη 2.17 που φορανε τα htc_001 Edited August 25, 2012 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Η ίδια είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts