Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εντυπωσεις να σου πει καποιος για ενα root :confused::blink:

Χμμμ........σαν ν'αχεις δικιο,βάζοντας μια coustom Rom ίσως;........

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ ήμουν stock τόσο καιρό αλλά βαρέθηκα να περιμένω πότε θα βγάλει την 4.0.4 (2.17). Ρούταρα κι έβαλα AndroidRevolution HD και απλά απολαμβάνω τα οφέλη της 4.0.4 με τις διορθώσεις που φέρνει το νέο base. Πιστεύω η απόδοση του κινητού θα ήταν ίδια αν είχα παραμείνει stock και είχα λάβει την ενημέρωση. Οπότε ρούταρε μόνο αν βαρίεσαι να περιμένεις για τις ενημερώσεις! Πρώτη φορά που ήμουν ευχαριστημένος με stock κατάσταση!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

θελω να κανω ροοτ αλλα να εχω την γνησια ρομ!

ολο αυτο χωρις να κανω hard reset γινεται ?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ααχχχ My precious. Θεαματική βελτίωση στο λίγο που το δουλεύω, ούτε ένα κόλλημα και 6070 sto quadrant. Δεν είναι και άσχημα.

Θα δω αν έχει και βελτίωση στην θερμοκρασία και στην μπαταρία (αν και το βλέπω δύσκολο).

Άργησε λίγο σε σχέση με τα ευρωπαϊκά μοντέλα, αλλά άξιζε τον κόπο..

Εγώ ήμουν stock τόσο καιρό αλλά βαρέθηκα να περιμένω πότε θα βγάλει την 4.0.4 (2.17). Ρούταρα κι έβαλα AndroidRevolution HD και απλά απολαμβάνω τα οφέλη της 4.0.4 με τις διορθώσεις που φέρνει το νέο base. Πιστεύω η απόδοση του κινητού θα ήταν ίδια αν είχα παραμείνει stock και είχα λάβει την ενημέρωση. Οπότε ρούταρε μόνο αν βαρίεσαι να περιμένεις για τις ενημερώσεις! Πρώτη φορά που ήμουν ευχαριστημένος με stock κατάσταση!

Γειά σου φίλε Finn, εσύ πρέπει να κατάλαβες γιατί ρωτάω.

Αλήθεια η καινούργια η miui τις λέει;

Ααχχχ My precious. Θεαματική βελτίωση στο λίγο που το δουλεύω, ούτε ένα κόλλημα και 6070 sto quadrant. Δεν είναι και άσχημα.

Θα δω αν έχει και βελτίωση στην θερμοκρασία και στην μπαταρία (αν και το βλέπω δύσκολο).

Άργησε λίγο σε σχέση με τα ευρωπαϊκά μοντέλα, αλλά άξιζε τον κόπο..

Με γειες, με γειες!!

Με reset θα πάρει κι άλλο.

Δες, δες!!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Περιμένω εντυπώσεις κυρίως από την θερμοκρασία

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ξέχωρα από τη πλάκα, τώρα, το κινητό έχει μεταμορφωθεί. Είναι πραγματικά άψογο. Όλα δουλέυουν όπως πρέπει! 0 lag, 0 κολύματα, ταχύτατο!

Για θερμοκρασία εγώ τουλάχιστον δεν είχα παρατηρήσει κάτι ούτε με 4.0.3, ούτε και τώρα. Παιχνίδια ούτως ή άλλως δεν παίζω (στο κινητό, για να μην αφήνουμε και εντυπώσεις).:p

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν υπαρχει διαφορα στην θερμοκρασια. Στην μπαταρια ισως να βελτιωνει τα πραγματα αλλα δεν ξερω αν ειναι placebo effect. Edited by ardi21

Κρίμα,η θερμοκρασία ήταν κάτι σημαντικό για μένα,για ψυχολογικούς τομείς κυρίως

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παιδια θα του κανω ενα crash test για την θερμοκρασια λογικα απο κυριακη με παιχνιδακια και θα σας πω. Παντως σε browsing που εκανα σημερα και παλιοτερα ανεβαζε θερμοκρασια (παντα ομως σε λογικα πλαισια, ισα ισα που το ενιωθα στα δαχτυλα) σημερα καθολου. θα το διαπιστωσω ομως καθαρα με μετρηση οχι με την ιδεα μου, να ειμαστε και αντικειμενικοι, μια και οπως λεει ο φιλος απο πανω, για πολλους ειναι σημαντικο

Ουτε εγω εχω κατσει να το μετρησω. Η αισθηση ομως που μου δινει ειναι πανω-κατω η ιδια. Τωρα αν υπαρχει διαφορα σε απολυτους αριθμους πιθανον ναι, αλλα δεν εχει και τοση σημασια. Hard reset δεν εχω κανει. Τι να πω μπορει σε αλλους να εχει κατσει καλυτερα.

Με την 4.0.4 κάτι γίνεται πλέον.

Κολλήματα (spikes) δεν έχει σχεδόν καθόλου και η αυτονομία ανέβηκε λίγο.

Χωρίς sense καταλαβαίνεις περισσότερη διαφορά.

Θερμοκρασία δεν παρατήρησα ποτέ, αφού δεν λιώνει και δεν καίγομαι δεν με ενοχλεί.

Όλα κυλάνε σχετικά ομαλά αλλά σπιρτάδα σαν του s3 δεν έχει ακόμα. Δεν είναι ενοχλητικό αυτό βέβαια.

Δεν μεταμορφώνει το κινητό η 4.0.4 αλλά σίγουρα του δίνει αρκετή ώθηση.

Τα μείον της συσκευης πλέον είναι η υποστήριξη,η αυτονομία και οι βραδινές φωτο/βίντεο.

Αν θα διξει κατι θα ειναι μονο στα παιχνιδια. Στο browsing γιατι να ανεβασει θερμοκρασια; Ποτε δεν το ειχα εσθανθει να ζεστενεται στο σερφαρισμα. Βεβαια ερχομουνα απο S2 οποτε μικρο-ανεβασματα ουτε που θα τα παρατηρουσα:D

ρε παιδια προσπαθω να κανω εγκατασταση την 4.0.3 ωστε να παρω το update ειχα βαλει κατευθειαν την 4.0.4 και δε μπορω να ξανα γυρισω στη παλια.κλεινω το τηλ και παταω πατημενο το κουμπι volume down και μπαινει στο bootloader εκει παταω fastboot και τρεχω το RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11_Radio_1.1204.105.14_release_260491_signed σαν διαχειριστης και ξεκιναω την εγκατασταση,κανω κατι λαθος?

Δεν μπορείς να κάνεις υποβάθμιση της ROM αν το τηλέφωνό σου δεν είναι s-off εκτός αν θες να περάσεις την ίδια ROM ή νεότερη ή έχοντας την ίδια βάση.

Πχ έχεις την 1.29.401.11 και θες να περάσεις την 1.29.401.7 γίνεται.

Edited by avensakias

Δεν μπορείς να κάνεις υποβάθμιση της ROM αν το τηλέφωνό σου δεν είναι s-off εκτός αν θες να περάσεις την ίδια ROM ή νεότερη ή έχοντας την ίδια βάση.

Πχ έχεις την 1.29.401.11 και θες να περάσεις την 1.29.401.7 γίνεται.

εχω βαλει αυτη που ειχες δωσει στις προηγουμενες σελιδες τη 2.17.401.2 και θελω να ξανα γυρισω στην παλια 1.29.401.11 ωστε να παρω το update κατευθειαν.αν θυμασαι καλα το ειχαμε ξανα κλειδωσει το bootloader γιατι ημουν σε custom rom,και γυρισαμε σε stock rom

αν βρει καποιος τι αγγλικη 2.17 που φορανε τα htc_001 ας μου τη στειλει ευχαριστω

Edited by haritos14

• The title was changed to HTC One X / X+