bujinkan Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μετα την αναβθμιση σε 4.0.4 καθε μερα μου βγαζει το εξης μνμ Σταματατησε να δουλευει το google process gapps Ξερει κανεις τι ειναι αυτο? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδιά ξέρει μήπως όποιος έχει πάρει το HOX απο expansys με κάποιο πρόβλημα και το έχει στείλει για αλλαγή, πόσο καιρό παίρνει ;oλη η διαδικασία ; και μια ακόμα ερώτηση: Το κινητό το πήρα 30 Mαίου, βρήκα μια κιτρινίλα στην οθόνη χτές και επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν να τους δώσω τα στοιχεία παραγγελίας για να μου ανοίξουν φάκελο επιστροφής. Εχουν περάσει όμως 2,5 μήνες από την αγορά. Ρωτάω μήπως κανείς ξέρει, μιας και μου λένε για φάκελο επιστροφής, λέτε να μου δώσουν άλλο η θα το στείλουν στην HTC για επισκευή. Θα σου στείλουν αλλο αφού το ελέγξουν. Εμένα η όλη διαδικασία πήρε 20 ημέρες. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μετα την αναβθμιση σε 4.0.4 καθε μερα μου βγαζει το εξης μνμ Σταματατησε να δουλευει το google process gapps Ξερει κανεις τι ειναι αυτο? Πας για επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο απο την αρχη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Πας για επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο απο την αρχη. Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα hard reset μετα απο την αναβαθμιση.... Πηρα backup με το my backup pro και εκανα επαναφορα και ξανα στησιμο Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα hard reset μετα απο την αναβαθμιση.... Πηρα backup με το my backup pro και εκανα επαναφορα και ξανα στησιμοΟταν εκανες επαναφορα των εφαρμογων με το mybackup επανεφερες και τα δεδομενα των εφαρμογων η σκετες τις εφαρμογες? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Οταν εκανες επαναφορα των εφαρμογων με το mybackup επανεφερες και τα δεδομενα των εφαρμογων η σκετες τις εφαρμογες? Η επαναφορα ηταν 2 αρχεια το ενα αρχειο ηταν οι εφαρμογες και το δευτερο δεδομενα εκανα επαναφορα και των δυο Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Η επαναφορα ηταν 2 αρχεια το ενα αρχειο ηταν οι εφαρμογες και το δευτερο δεδομενα εκανα επαναφορα και των δυοΕκει εγινε το προβλημα. Υπαρχουν ασυμβατοτητες στο file system απ οτι φαινεται αναμεσα στην 4.0.3 με την 4.0.4 και σου εκανε το θεμα αυτο λογω και της επαναφορας δεδομενων.Δυστυχως πας παλι για επαναφορα ρυθμισεων γιατι τα δεδομενα καποιας εφαρμογης σου κανουν νερα.Αυτη τη φορα μην κανεις restore δεδομενων, ειναι γνωστο το προβλημα οταν αλλαζουν εκδοσεις λειτουργικου Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Παιδιά το cid HTC_203 που ανήκει; --Κατέβασε το cid getter Edited August 13, 2012 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 που βλέπεις το CID; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδιά το cid HTC_203 που ανήκει; --Κατέβασε το cid getter Σύμφωνα με αυτό, είναι Γαλλικό. που βλέπεις το CID; cid getter Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 HTC_001 και τιποτα ακομη απο αναβαθμιση.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 τελικά θα μας πει κανένας αν ξέρει τίποτα σχετικά με το θέμα του Facebook with Sence? γιατί λείπει από την συσκευή? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Θα σου στείλουν αλλο αφού το ελέγξουν. Εμένα η όλη διαδικασία πήρε 20 ημέρες. ποια διαδικασία ακολουθησες για να το στείλεις ? Γιατί εμένα μου ήρθε η γενική ταχυδρομική κ οταν μου είπε που να το στείλω είπα στην arvato κ τους εδωσα κ το τηλεφωνο τους λέτε να γίνει καμία βλακεία ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Την οθόνη λέτε να μουν την αντικαταστήσουν επειδή είναι μέσα στην εγγύηση ή θα με βάλουν να πληρωσω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Την οθόνη λέτε να μουν την αντικαταστήσουν επειδή είναι μέσα στην εγγύηση ή θα με βάλουν να πληρωσω ? αφού έχεις εγγύηση θα στην αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Γιατι έχω διαβάσει κάποιους να λένε ότι πλήρωσαν κιόλας πολλά λεφτά για να τους το φτιάξουν . Αλλά φοβάμαι ότι εβαλα την χρέωση σε αυτούς για τα μεταφορικά κ ότι δεν θα το πάρουν ?! Edited August 14, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Γιατι έχω διαβάσει κάποιους να λένε ότι πλήρωσαν κιόλας πολλά λεφτά για να τους το φτιάξουν . Αλλά φοβάμαι ότι εβαλα την χρέωση σε αυτούς για τα μεταφορικά κ ότι δεν θα το πάρουν ?!Aν διαπιστωθει οτι η ζημια οφειλεται σε υπαιτιοτητα του χρηστη φυσικα και θα σου παρουν λεφτα (ισχυει σε ολες τις μαρκες αυτο και σε ολα τα ειδη). Στην δκη σου περιπτωση ομως ειναι κατασκευαστικο ελατωμα και θα στην αλλαξουν μεσα στην εγγυηση. edit: με τα μεταφορικα τωρα,τι να σου πω..στην σμαρτεκ που ειχα στειλει 2-3 φορες πληρωνα την αποστολη εγω και μου το εστελναν με δικα τους εξοδα αυτοι.Πολυ πολυ να στο γυρισει πισω το courier (δεν εδινες μωρε κι εσυ 11-12 ευρω να ξεμπερδευες?) Edited August 14, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Με τα μεταφορικά έκανα μ@λ@κι@ ?! Μορε ανγχωθηκα κ εγώ εκείνη την στιγμη χαζομάρα μου . Κ κάτι άλλο οταν ελεγε αποστολέα είπα το όνομα της εταιρίας κ εδωσα το τηλέφωνο τους . Δεν νομίζω να το πανε άλλο γιατί με είχαν πάρει από την γενική κ είπαν ότι θα έρθουν να πάρουν ένα δεμα για την arvato ....τώρα . Edited August 14, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Παιδιά ξέρεις κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω απο το goole play εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει παλαιότερα?Κάτι σαν εκκαθάριση ιστορικού δηλαδή... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Παιδιά ξέρεις κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω απο το goole play εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει παλαιότερα?Κάτι σαν εκκαθάριση ιστορικού δηλαδή... :p Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό, ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Vodafone branded γερμανίας αγορασμένο από Ελλάδα και δεν έχω πάρει ακόμα το Update κι εγώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Για τη σύνδεση στο internet μέσω pc τι ρυθμίσεις πρέπει να διορθώσω κοιτάξω κτλ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Για τη σύνδεση στο internet μέσω pc τι ρυθμίσεις πρέπει να διορθώσω κοιτάξω κτλ??? τιποτα απλα μολις το συνδεσεις με το καλωδιο θα διαλεξεις την επιλογη προσβαση στο ιντερνετ αλλα προσεχε να χεις κλεισει το antivirus απο το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Τζίφος..Και στο firewall έχω κάνει exception αλλά τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Τζίφος..Και στο firewall έχω κάνει exception αλλά τίποτα.... σε αλλο υπολογιστη εχεις να το δοκιμασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts