Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα την αναβθμιση σε 4.0.4 καθε μερα μου βγαζει το εξης μνμ

Σταματατησε να δουλευει το google process gapps

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ξέρει μήπως όποιος έχει πάρει το HOX απο expansys με κάποιο πρόβλημα και το έχει στείλει για αλλαγή, πόσο καιρό παίρνει ;oλη η διαδικασία ; και μια ακόμα ερώτηση: Το κινητό το πήρα 30 Mαίου, βρήκα μια κιτρινίλα στην οθόνη χτές και επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν να τους δώσω τα στοιχεία παραγγελίας για να μου ανοίξουν φάκελο επιστροφής. Εχουν περάσει όμως 2,5 μήνες από την αγορά. Ρωτάω μήπως κανείς ξέρει, μιας και μου λένε για φάκελο επιστροφής, λέτε να μου δώσουν άλλο η θα το στείλουν στην HTC για επισκευή.

Θα σου στείλουν αλλο αφού το ελέγξουν. Εμένα η όλη διαδικασία πήρε 20 ημέρες.

1) Note 8

2) Note III

Μετα την αναβθμιση σε 4.0.4 καθε μερα μου βγαζει το εξης μνμ

Σταματατησε να δουλευει το google process gapps

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?

Πας για επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο απο την αρχη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πας για επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο απο την αρχη.

Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα hard reset μετα απο την αναβαθμιση....

Πηρα backup με το my backup pro και εκανα επαναφορα και ξανα στησιμο

Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα hard reset μετα απο την αναβαθμιση....

Πηρα backup με το my backup pro και εκανα επαναφορα και ξανα στησιμο

Οταν εκανες επαναφορα των εφαρμογων με το mybackup επανεφερες και τα δεδομενα των εφαρμογων η σκετες τις εφαρμογες?

Οταν εκανες επαναφορα των εφαρμογων με το mybackup επανεφερες και τα δεδομενα των εφαρμογων η σκετες τις εφαρμογες?

Η επαναφορα ηταν 2 αρχεια

το ενα αρχειο ηταν οι εφαρμογες και το δευτερο δεδομενα

εκανα επαναφορα και των δυο

Η επαναφορα ηταν 2 αρχεια

το ενα αρχειο ηταν οι εφαρμογες και το δευτερο δεδομενα

εκανα επαναφορα και των δυο

Εκει εγινε το προβλημα. Υπαρχουν ασυμβατοτητες στο file system απ οτι φαινεται αναμεσα στην 4.0.3 με την 4.0.4 και σου εκανε το θεμα αυτο λογω και της επαναφορας δεδομενων.Δυστυχως πας παλι για επαναφορα ρυθμισεων γιατι τα δεδομενα καποιας εφαρμογης σου κανουν νερα.Αυτη τη φορα μην κανεις restore δεδομενων, ειναι γνωστο το προβλημα οταν αλλαζουν εκδοσεις λειτουργικου

Παιδιά το cid HTC_203 που ανήκει;

--Κατέβασε το cid getter

Σύμφωνα με αυτό, είναι Γαλλικό.

που βλέπεις το CID;

cid getter

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

τελικά θα μας πει κανένας αν ξέρει τίποτα σχετικά με το θέμα του Facebook with Sence? γιατί λείπει από την συσκευή? :worry:

Θα σου στείλουν αλλο αφού το ελέγξουν. Εμένα η όλη διαδικασία πήρε 20 ημέρες.

ποια διαδικασία ακολουθησες για να το στείλεις ? Γιατί εμένα μου ήρθε η γενική ταχυδρομική κ οταν μου είπε που να το στείλω είπα στην arvato κ τους εδωσα κ το τηλεφωνο τους λέτε να γίνει καμία βλακεία ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την οθόνη λέτε να μουν την αντικαταστήσουν επειδή είναι μέσα στην εγγύηση ή θα με βάλουν να πληρωσω ?

αφού έχεις εγγύηση θα στην αλλάξουν.

Γιατι έχω διαβάσει κάποιους να λένε ότι πλήρωσαν κιόλας πολλά λεφτά για να τους το φτιάξουν . Αλλά φοβάμαι ότι εβαλα την χρέωση σε αυτούς για τα μεταφορικά κ ότι δεν θα το πάρουν ?! Edited by toroman
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι έχω διαβάσει κάποιους να λένε ότι πλήρωσαν κιόλας πολλά λεφτά για να τους το φτιάξουν . Αλλά φοβάμαι ότι εβαλα την χρέωση σε αυτούς για τα μεταφορικά κ ότι δεν θα το πάρουν ?!
Aν διαπιστωθει οτι η ζημια οφειλεται σε υπαιτιοτητα του χρηστη φυσικα και θα σου παρουν λεφτα (ισχυει σε ολες τις μαρκες αυτο και σε ολα τα ειδη).

Στην δκη σου περιπτωση ομως ειναι κατασκευαστικο ελατωμα και θα στην αλλαξουν μεσα στην εγγυηση.

edit: με τα μεταφορικα τωρα,τι να σου πω..στην σμαρτεκ που ειχα στειλει 2-3 φορες πληρωνα την αποστολη εγω και μου το εστελναν με δικα τους εξοδα αυτοι.Πολυ πολυ να στο γυρισει πισω το courier (δεν εδινες μωρε κι εσυ 11-12 ευρω να ξεμπερδευες?)

Edited by truckman

Με τα μεταφορικά έκανα μ@λ@κι@ ?! Μορε ανγχωθηκα κ εγώ εκείνη την στιγμη χαζομάρα μου . Κ κάτι άλλο οταν ελεγε αποστολέα είπα το όνομα της εταιρίας κ εδωσα το τηλέφωνο τους . Δεν νομίζω να το πανε άλλο γιατί με είχαν πάρει από την γενική κ είπαν ότι θα έρθουν να πάρουν ένα δεμα για την arvato ....τώρα . Edited by toroman
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ξέρεις κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω απο το goole play εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει παλαιότερα?Κάτι σαν εκκαθάριση ιστορικού δηλαδή... :p

Παιδιά ξέρεις κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω απο το goole play εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει παλαιότερα?Κάτι σαν εκκαθάριση ιστορικού δηλαδή... :p

Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό, ακόμα...

Vodafone branded γερμανίας αγορασμένο από Ελλάδα και δεν έχω πάρει ακόμα το Update κι εγώ.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Για τη σύνδεση στο internet μέσω pc τι ρυθμίσεις πρέπει να διορθώσω κοιτάξω κτλ???

τιποτα απλα μολις το συνδεσεις με το καλωδιο θα διαλεξεις την επιλογη προσβαση στο ιντερνετ αλλα προσεχε να χεις κλεισει το antivirus απο το pc

• The title was changed to HTC One X / X+