Sorteps Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Εχω συσκευη htc one x παρτιδα ht24.... Αγορασμενο απο Ελλαδα (απο Γερμανο.) Μετα τη προσφατη αναβαθμιση σε 4.2.2 το wifi ξανακανει το γνωστο προβλημα ... Αν δεν ειμαι στο δωματιο που ειναι το router το κινητο ΔΕΝ συνδεεται! Το βρισκει μεν με δυνατο σημα αλλα το σημα μηδενιζεται μολις παει να συνδεθει και δεν συνδεεται. Hard reset δεν εχω κανει μετα την αναβαθμιση. Μπορει καποιος να βοηθησει; (Στην προηγουμενη εκδοση android ειχε ερθει μια μικρη αναβαθμιση και το προβλημα ειχε λυθει). Ευχαριστω! Και σε μενα το ιδιο θεμα. Σε χωρους μακρια απο το router που συνδεοταν με χαμηλοτερο σημα, πλεον δεν συνδεεται καθολου. Δοκιμάστε το γνωστό κόλπο με το . Επανεκκίνηση του modem-router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1407 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Το πατημα στο πισω μερος ειναι για hardware προβλημα. Εγω τουλαχιστον ειχα το ιδιο θεμα με wifi μολις εγινε και η προηγουμενη αναβαθμιση JB. Μετα εστειλαν μια μικρη αναβαθμιση και το προβλημα τελος. Μολις ηρθε η αναβαθμιση σε 4.2.2 το προβλημα ξαναηρθε. Μαλλον η HTC τα εκανε και παλι θαλασσα ... Τι να πω ... Ουτε reset router ουτε τιποτα δεν πιανει ... Καποια αλλη ιδεα ? 'Η θα στειλουν παλι αναβαθμιση; γνωριζει καποιος; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Το πατημα στο πισω μερος ειναι για hardware προβλημα. Εγω τουλαχιστον ειχα το ιδιο θεμα με wifi μολις εγινε και η προηγουμενη αναβαθμιση JB. Μετα εστειλαν μια μικρη αναβαθμιση και το προβλημα τελος. Μολις ηρθε η αναβαθμιση σε 4.2.2 το προβλημα ξαναηρθε. Μαλλον η HTC τα εκανε και παλι θαλασσα ... Τι να πω ... Ουτε reset router ουτε τιποτα δεν πιανει ... Καποια αλλη ιδεα ? 'Η θα στειλουν παλι αναβαθμιση; γνωριζει καποιος; Ευχαριστω. Aυτο ακριβως. Λογω αναβαθμιση δημιουργηθηκε το θεμα. Λυση δεν παιζει να υπαρχει εκτος και αν το φτιαξει η HTC. Με hard reset δεν νομιζω να φτιαχνει. Εγω προσωπικα βαριεμαι να κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 ποιδια γεια σας! μολις πηρα μεταχειρισμενο το τηλεφωνακι απο φιλο μου..ειχε 4.2.2 το τελευταιο και ελληινκα...μολις το εκανα εγω hard reset στις γλωσσες δεν βρισκο πουθενα ελληνικα! software number: 4.18.401.2 baseband 5.1204.167.31 build number 4.18.401.2 CL231174 release-keys αυτα γραφει...τι γινεται και δεν μπορω να βαλω ελληνικα? ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1407 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ardi21 ... Δοκιμασε να κανεις επανεκκινηση στο κινητο ... Μολις εμφανιστει το λογοτυπο της HTC πατησε το volume down ... Κρατα το πατημενο και θα μπεις σε "ασφαλη λειτουργεια" ... Εκει το wifi δουλευει κανονικα .... Αλλα αν ξανακανεις επανεκκινηση και ανοιξει κανονικα τοτε το προβλημα επανερχεται ... Αυτο κατα τα "σαινια" της HTC δειχνει οτι καποια εφαρμογη εμποριου που τρεχουμε φταιει ... Τωρα γιατι αυτη η εφαρμογη/γες ξυπνουν μετα απο αναβαθμισης ειναι αλλο θεμα ... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι περυσι εδωσα 700 euro για το κινητο αλλα τελικα εμεινα μετα την 4.2.2 με ενα "τουβλο" στη τσεπη .... Και για ποσο καιρο δεν ξερω ... Μεχρι να ξυπνησουν τα "σαινια" της HTC ισως!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ardi21 ... Δοκιμασε να κανεις επανεκκινηση στο κινητο ... Μολις εμφανιστει το λογοτυπο της HTC πατησε το volume down ... Κρατα το πατημενο και θα μπεις σε "ασφαλη λειτουργεια" ... Εκει το wifi δουλευει κανονικα .... Αλλα αν ξανακανεις επανεκκινηση και ανοιξει κανονικα τοτε το προβλημα επανερχεται ... Αυτο κατα τα "σαινια" της HTC δειχνει οτι καποια εφαρμογη εμποριου που τρεχουμε φταιει ... Τωρα γιατι αυτη η εφαρμογη/γες ξυπνουν μετα απο αναβαθμισης ειναι αλλο θεμα ... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι περυσι εδωσα 700 euro για το κινητο αλλα τελικα εμεινα μετα την 4.2.2 με ενα "τουβλο" στη τσεπη .... Και για ποσο καιρο δεν ξερω ... Μεχρι να ξυπνησουν τα "σαινια" της HTC ισως!!!!!! Θα το δοκιμασω, ευχαριστω. Μακαρι να φταιει καμια εφαρμογη μπας και γινει κανενα update και διορθωθει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 ποιδια γεια σας! μολις πηρα μεταχειρισμενο το τηλεφωνακι απο φιλο μου..ειχε 4.2.2 το τελευταιο και ελληινκα...μολις το εκανα εγω hard reset στις γλωσσες δεν βρισκο πουθενα ελληνικα! software number: 4.18.401.2 baseband 5.1204.167.31 build number 4.18.401.2 CL231174 release-keys αυτα γραφει...τι γινεται και δεν μπορω να βαλω ελληνικα? ευχαριστω ! Morelocale2 από play store και βάζεις Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 το θέμα με το WiFi όντως ξανά υπάρχει και είναι λογισμικό. και στους xda έχει αναφερθεί και κάποιοι έβγαλαν κάποιους kernel για διόρθω του προβλήματος αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο. οπότε περιμένουμε την HTC πάλι να το διορθώσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Παιδιά κυνήγηστε τις εταιρείες και αφήστε σιγά σιγά το Wifi. Έπρηξα την wind και μου έδωσε τα 2GB το μηνα με €10. Πλέον δεν ανοίγω σχεδόν ποτέ Wifi. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταναλώσεις. Ενημερώσεις και όλα τα κάνω από το δίκτυο, και η απόκριση είναι καλύτερη, και το κάνεις όπου και οπότε θες. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Παιδιά κυνήγηστε τις εταιρείες και αφήστε σιγά σιγά το Wifi. Έπρηξα την wind και μου έδωσε τα 2GB το μηνα με €10. Πλέον δεν ανοίγω σχεδόν ποτέ Wifi. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταναλώσεις. Ενημερώσεις και όλα τα κάνω από το δίκτυο, και η απόκριση είναι καλύτερη, και το κάνεις όπου και οπότε θες. Βασικά δεν έχει βαση αυτό που λες..Αμα θες να κατεβάσεις ενα παιχνιδι του 1,5gb??Αν είσαι κάπου που δεν πιανεις 3g??Ασε που με τα δεδομένα ανοιχτα η μπαταρία παει ακλαφτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Βασικά δεν έχει βαση αυτό που λες..Αμα θες να κατεβάσεις ενα παιχνιδι του 1,5gb??Αν είσαι κάπου που δεν πιανεις 3g??Ασε που με τα δεδομένα ανοιχτα η μπαταρία παει ακλαφτη.. Αλλο αν θες να κατεβασεις ενα παιχνιδι 1.5 GB. Το θεμα ειναι οτι παλιοτερα ολη την ωρα ειχα την εννοια που θα βρω wifi. Να ζητας κωδικους στα μαγαζια, να σκαναρεις μπας και υπαρχει κανα δικτυο ελευθερο τριγυρω, να ψαχνεις thompson και cyta για να σπασεις, να ζητας, να παρακαλας κλπ. Πλεον τον περισσοτερο χρονο δεν χρειαζομαι wifi. Κι εγω το ανοιγω οταν προκειται να κατεβασω πολλα δεδομενα. Για google maps, chat, browsing, youtube, υπηρεσιες αναζητησης, κατεβασμα μικρων εφαρμογων κλπ, ειναι υπεραρκετα. Μπορεις να δινεις και σε φιλους η στο Laptop αν κριθει ανάγκη. Μπαινεις οπου και να εισαι χωρις να το σκεφτεσαι, δεν τσιγκουνευεσαι την χρηση, ουτε κοιτας ολη την ωρα το 3G watchdog widget μηπως και περασες τα ΜΒ του πακέτου σου. Αλλη φαση. Η μπαταρια ειναι ενα θεμα ομως οπως λες κι εσυ. Οταν σταματησουμε να ψαχνουμε και για λιγες ευκαιριακες μιλιαμπερώρες, τοτε θα ειμαστε κομπλε. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 όπως και να το κάνουμε το WiFi πρέπει να δουλεύει σωστά ;) στο κάτω κάτω πλέον είναι mini tablet και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς SIM. πάντως είναι σίγουρα θέμα λογισμικό και όχι θέμα επαφής του WiFi όπως είχα παλαιότερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 όπως και να το κάνουμε το WiFi πρέπει να δουλεύει σωστά ;) στο κάτω κάτω πλέον είναι mini tablet και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς SIM. πάντως είναι σίγουρα θέμα λογισμικό και όχι θέμα επαφής του WiFi όπως είχα παλαιότερα. Σίγουρα πρέπει να φτιαχτεί. Εχει ξαναγίνει και διορθώθηκε Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1407 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Απαρεδεκτη συμπεριφορα απο HTC σε 2 συνεχομενα γενικα update το ιδιο bugs με wifi ... Η εγχειρηση επετυχε αλλα ο ασθενης απεθανε ... Και το "ωραιο" ειναι οτι στο επισημο HTC desktop help 00800κτλ σου λενε οτι φταιει καποιο προγραμμα του εμποριου ... Αντι να πουν οτι εχθες ερχεται το patch για wifi γιατι μειναμε με ενα τουβλο στη τσεπη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Απαρεδεκτη συμπεριφορα απο HTC σε 2 συνεχομενα γενικα update το ιδιο bugs με wifi ... Η εγχειρηση επετυχε αλλα ο ασθενης απεθανε ... Και το "ωραιο" ειναι οτι στο επισημο HTC desktop help 00800κτλ σου λενε οτι φταιει καποιο προγραμμα του εμποριου ... Αντι να πουν οτι εχθες ερχεται το patch για wifi γιατι μειναμε με ενα τουβλο στη τσεπη!!!! +1000 κι από μένα! Για άλλη μια φορά απαράδεκτοι! Ολόκληρη htc και να ξαναβγάζει update με το bug :lol: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Να ρωτησω κατι. Οι custom rom κυκλοφορησαν την νεα rom based on 4.18.401.2, με το προβλημα του wifi, και στην συνεχεια εβγαλαν update που διορθωνε το wifi issue. Δεν εχει βγει αυτο το update για την επισημη; Edit: Βλεπω στο changelog: -WiFi fix (Thanks for fix solution to RichmondoUK) Αρα, υπομονη οι "μαμα" Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Τελικα οσοι λενε οτι το S3 ειναι πιο αξιοπιστο μαλλον εχουν δικιο...Αν και δεν ειναι το καταλληλο σημειο να το γραψω απο αγανακτηση το γραφω... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Τελικα οσοι λενε οτι το S3 ειναι πιο αξιοπιστο μαλλον εχουν δικιο...Αν και δεν ειναι το καταλληλο σημειο να το γραψω απο αγανακτηση το γραφω... Είναι..εκεί το πολύ πολύ να πάθεις κανένα ξαφνικό θάνατο και να μην ανοίξει ποτέ η συσκευή..όπως παθαίνουν αρκετα..αλλά δεν είναι θέμα λειτουργικού συνηθως Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Γιατί να μη δοκιμάσετε κάτι τέτοιο?Εγω αυτο χρησημοποιώ και εχω σύνδεση οπου βρεθώ κι όπου σταθώ,φτηνά και γρήγοραhttp://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/ Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Γιατί να μη δοκιμάσετε κάτι τέτοιο?Εγω αυτο χρησημοποιώ και εχω σύνδεση οπου βρεθώ κι όπου σταθώ,φτηνά και γρήγοραhttp://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/ Τι σχέση έχει η Wind με το wifi του one X..? Όλες οι συσκευές έχουν παρουσιάσει το πρόβλημα με το wifi μετά το τελευταίο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Εμενα μεχρι 5μ απο router σε ευθεια εχει εξαιρετικο σημα....Σιγα σιγα στα 10μ μετριο και αν μπω σε δωματικο κακο Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 προβλημα μεγαλο με το wfi πολυ κακο ... .θα εχει νεα αναβαθμιση ? Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Καλημέρα, τελικά έχει λειτουργεί σε εσάς το HTC backup? Επίσης παρατηρώ οτι βγάζει πια χειρότερες φωτογραφίες ή είναι ιδέα μου? Edited September 9, 2013 by MaterialDefender Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Να ρωτησω κατι. Οι custom rom κυκλοφορησαν την νεα rom based on 4.18.401.2, με το προβλημα του wifi, και στην συνεχεια εβγαλαν update που διορθωνε το wifi issue. Δεν εχει βγει αυτο το update για την επισημη; Edit: Βλεπω στο changelog: -WiFi fix (Thanks for fix solution to RichmondoUK) Αρα, υπομονη οι "μαμα" με την maximus που είχα δοκιμάσει, και μετά το update πάλι πρόβλημα είχε το WiFi. απλά προσπαθούν να το λύσουν μέσω kernel. εμένα μου είχα προτείνει στο forum τους να δοκιμάσω έναν custom kernel. και με την viper που είμαι τώρα έχω το πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Καλημέρα, τελικά έχει λειτουργεί σε εσάς το HTC backup? Επίσης παρατηρώ οτι βγάζει πια χειρότερες φωτογραφίες ή είναι ιδέα μου? Ναι, λειτουργεί. Το έχω απενεργοποιήσει να γίνεται αυτόματα (γιατί το κάνει κάθε μέρα, και τρώει πολύ μπαταρία). Το κάνω κάθε Σαβ/κο. Οι φωτογραφίες είναι καλύτερες. HTC ONE X+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts