Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρο είναι, απλα δε θα συμβεί σύντομα.

Μπαταρία μπορεις ν αλλάξεις και μόνος σου απλα θέλει να πιάνουν λίγο τα χέρι; σου. Εγω σκέφτομαι να βάλω του one x+

Αν δεν αλλάζεις μόνος σου μόνο στην HTC το στέλνεις για να την αλλάξει?

1+ Never Settle

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, και ζητάς και του hox+ άμα θες.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καταρχάς με το sense 5 και εγώ τόσο υπολογίζω ότι θα έρθει . Απλά λέω ποτέ θα την πάρουν οι devs ? Γιατί έτσι είχε γίνει και με την 4.1.1 και εγώ και οσοι ειμασταν ροοτ την είχαμε πριν δύο μήνες από τους άλλους ! Και το άλλο που ήθελα να ρωτήσω ειναι αν ξέρει κάποιος πόσο κοστίζει η μπαταρία από το + γιατί σκέφτομαι και εγώ να την αλλάξω γιατί σέρνεται τελείως όμως και αν ξέρει κάποιος σε ποιο σημείο ειναι η κεραια τ κινητού γιατί έχω πολύ χαμηλο σήμα και πολύ συχνά μου λεει ότι δεν έχω καθόλου σήμα !
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γύρω στο 30 η μπαταρία.

Αν υπάρξει leak θα το χουμε. O football πάντως τα κοψε αυτά.

Ναι, και ζητάς και του hox+ άμα θες.
Ειναι σιγουρο αυτο?Ρωτησες στην htc?

Γύρω στο 30 η μπαταρία.

Αν υπάρξει leak θα το χουμε. O football πάντως τα κοψε αυτά.

Έχεις βρει κάπου την μπαταριά του one χ+ για αγορά?

Ποιος είναι ο hox+?

htc one x+

Edited by Sorteps

Παίδες, σχετικά με την μπαταρία το HOX+ είναι πολύ δυνατό.

Σχεδόν τα πάντα τα κάνω με το κινητό, και από κλήσεις πραγματοποιώ πάνω από 3.000 λεπτά μηνιαίως.

Η μπαταρία του μου κρατάει καθημερινά πάνω από 8 ώρες βαριάς (εώς πολύ βαριάς) χρήσης.

Το απόγευμα, χρησιμοποιώ την HTC External Battery Bank που μπορεί να φορτίσει πλήρως τη συσκευή έως 2 φορές.

Ο χρόνος πλήρους φόρτισης με αυτό το μηχανάκι πέφτει στο μισό.

Εξαιρετικές λύσεις και επιδόσεις από έναν εξαιρετικό κατασκευαστή.

Finn αυτο με την μπαταρια του Χ+ εισαι σιγουρος;;;

Στο xda πολλοί το επιβεβαίωσαν. Εγω θα την πάρω απ το eBay παρ'όλα αυτα και προχωράω μόνος.

Το θέμα είναι αν το πας στην HTC πόσο να κοστίσει η αλλαγή μπαταρίας και επίσης πόσες μέρες θα κρατήσουν το κινητό εκεί? Παρεμπιπτόντως η HTC που βρίσκεται?

Πάντως το κινητό σε κατάσταση αδρανοποίησης δεν καίει καθόλου μπαταρία..ελάχιστη.

Αν πάρουμε το sense 5 η εμφάνιση του κινητού θα γίνει σαν το HTC One?

Edited by thanospc
1+ Never Settle

Το θέμα είναι αν το πας στην HTC πόσο να κοστίσει η αλλαγή μπαταρίας και επίσης πόσες μέρες θα κρατήσουν το κινητό εκεί? Παρεμπιπτόντως η HTC που βρίσκεται?

Πάντως το κινητό σε κατάσταση αδρανοποίησης δεν καίει καθόλου μπαταρία..ελάχιστη.

Αν πάρουμε το sense 5 η εμφάνιση του κινητού θα γίνει σαν το HTC One?

Τους παιρνεις ενα τηλεφωνο και τους ρωτας και αν σου πουν το Οκ υπολογισε γυρω στη μια βδομαδα

το προγραμμα που εχει το HOX και λεει εξοικονομηση ενεργειασ κανει δουλεια.? το κινιτο χθεσ το πηρα το εκανα πλιρισ φορτισι και σιμμερα με χαλαρη χρισι εχι 56%100
HTC ONE X :rolleyes:

το προγραμμα που εχει το HOX και λεει εξοικονομηση ενεργειασ κανει δουλεια.? το κινιτο χθεσ το πηρα το εκανα πλιρισ φορτισι και σιμμερα με χαλαρη χρισι εχι 56%100

Ναι κανει. Αν ενεργοποιησεις και την εξοικονομηση της οθονης ακομα περισσοτερη.

Η μπαταρια χρειαζεται 10-15 φορτισεις για να "στρωσει"

Παίδες πόσο χώρο διαθέτουν τα HOX/HOX+ για εγκατάσταση εφαρμογών; Εννοώ το data partition :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Παίδες πόσο χώρο διαθέτουν τα HOX/HOX+ για εγκατάσταση εφαρμογών; Εννοώ το data partition :)

Στο μενού του hox+ δε βρίσκω την πληροφόρηση που αναζητάς. Στις ρυθμίσεις των εφαρμογών μου λέει ότι συνολικά έχει 64G, και ότι χρησιμοποιώ τα 21 από αυτά...

Στο μενού του hox+ δε βρίσκω την πληροφόρηση που αναζητάς. Στις ρυθμίσεις των εφαρμογών μου λέει ότι συνολικά έχει 64G, και ότι χρησιμοποιώ τα 21 από αυτά...

Για τις εφαρμογες εχει 2gb,υπεραρκετος χωρος που δυσκολα γεμιζει

Παιδια..εχω ξεκλειδωτο τs tο κινητο με bootloader κτλ..Μολις φλασαρα την viper x ..το κινητο το πηρα απο χερι και ηταν ξεκλειδωτο με custom rom..περασα το TWRP και φλασαρα μετα απο κοπο την ρομ..Το θεμα ειναι οτι ενω φαινεται το TWRP να λειτουργει σωστα δεν κανει διαγραφη ουτε οταν ζηταω μεσα απο τα μενου ουτε οταν περναει την ρομ..ολοι η φακελοι παραμενουν μεσα..τι μπορει να φταιει..πως μπορω να το εγκαταστησω ξανα;;νομιζω το ειχα κατεβαζει και το ειχα εγκαταστησει μεσω recovery..

Φιλικά Γιώργος

εκανα hard reset στη συσκευη και ειχε ως αποτελεσμα την απωλεια(;)ολων των αρχειων απο camera και μουσικη...καθε φορα που θα κανω reset,χρειαζεται να ξαναπερναω ολα τα mp3 στη συσκευη?(καηκαμε...)για τις φωτο δε καιγομαι διοτι ποτε δεν αφηνω πανω απο 4-5...κι αυτες δεν ηταν σημαντικες...υπαρχει τροπος για επαναφορα των αρχειων?να υποθεσω οχι...επισης μαζι με τις φωτο που εχασα...χαθηκαν και οι 15 που ειχε το τηλ προεγκατεστημενες και τις εμφανιζε στη γκαλερι...αυτο παλι...να αναφερω οτι τις φωτο τις ειχα μετακινησει στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο δοκιμαστικα...συνεδεσα το κινητο στο laptop ομως δεν τις εμφανιζει...λογικα τις εχει διαγραψει...

Για τις εφαρμογες εχει 2gb,υπεραρκετος χωρος που δυσκολα γεμιζει

Αυτό που μου λες, το έχω διαβάσει και εχώ στα specs της συσκευής μου.

Παρόλ' αυτά, δεν έχω βρει κάποιο μενού που να μου παρέχει αυτή την πληροφόρηση.

Δηλαδή να μου λέει ότι οι τάδε 5 εφαρμογές, χρησιμοποιούν το 24% από τα 2Gb που έχει διαθέσιμα.

(Τα νούμερα είναι τυχαία χάριν παραδείγματος).

Γνωρίζει κάποιος από που μπορούμε να το παρακολουθήσουμε αυτό;

Δηλαδή να μου λέει ότι οι τάδε 5 εφαρμογές, χρησιμοποιούν το 24% από τα 2Gb που έχει διαθέσιμα.

Δεν έχω στα χέρια μου το hox (θα το έχω σε καμμία εβδομάδα), αλλά θα σου πω τι κάνω στο Razr μου. Ελπίζω μπορείς να το κάνεις και στο hox.

1. Στις Ρυθμίσεις \ Εφαρμογές \ Όλα, υπάρχει μία μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, που δείχνει τον συνολικό και τον κατειλημμένο χώρο που διατίθεται για εγκατάσταση εφαρμογών (στο Razr ο συνολικός διαθέσιμος είναι 3,8 GB!).

2. Εγκατάστησε αυτό από το Play και δες το App Storage. Δεν δίνει τον συνολικό χώρο της μνήμης που διατίθεται για εγκατάσταση εφαρμογών, αλλά σου δείχνει πόσο χώρο καταλαμβάνει κάθε μία εγκατεστημένη εφαρμογή.

Αν θυμαμαι καλα,γιατι το εχω δωσει το hoxακι,στο μενου της αποθηκευσης πρεπει να λεει ποσο ειναι

Δεν έχω στα χέρια μου το hox (θα το έχω σε καμμία εβδομάδα), αλλά θα σου πω τι κάνω στο Razr μου. Ελπίζω μπορείς να το κάνεις και στο hox.

1. Στις Ρυθμίσεις \ Εφαρμογές \ Όλα, υπάρχει μία μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, που δείχνει τον συνολικό και τον κατειλημμένο χώρο που διατίθεται για εγκατάσταση εφαρμογών (στο Razr ο συνολικός διαθέσιμος είναι 3,8 GB!).

Με αυτό τον τρόπο διαβάζω ότι χρησιμοποιώ 22GB / 64...

επείγων..μπηκα σε fastboot και φλασαρα το TWRP μου βγαζει τα οκ...αλλα ανοιγει και δεν κανει τιποτα..αν ζητησω να μπει σε recovery κανει τα ιδια..Φλασαρα το boot της viper x αλλα μετα τι να κανω που δεν μπαινει revovery να φλασαρω την ρομ..Εμεινα χωρις τηλεφωνο

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to HTC One X / X+