toroman Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 http://androidcommunity.com/htc-one-x-gets-jelly-bean-on-telus-in-canada-20130125/ Αντε σιγα σιγα Τι εννοείς με αυτό ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις . Ρωτας αν φτιαχνεται η οθονη ....Σου εχει χαλασει ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 jelly bean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 jelly bean4.1.1 η 4.1.2 θα παρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 4.1.1 η 4.1.2 θα παρει; Εγω την 4.1.1 εχω για την ωρα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ρωτας αν φτιαχνεται η οθονη ....Σου εχει χαλασει ? πρεπει να ρωταει ποια εταιρια φτιαχνει τις οθονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Όχι ρε παιδιά λέω ποια εταιρία τις φτιάχνει ! Κ κάτι ακόμα ένα φίλος μου θέλει να μάθει προγραμματισμό πάνω στο android καμία ιδέα κάποιος ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Εγω την 4.1.1 εχω για την ωραΚαι εγω την 4.1.1 εχω απο το κουτι με το htc one x+που εχω απλως λεω μηπως ηρθε η ωρα για την 4.1.2 και την εβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Όχι ρε παιδιά λέω ποια εταιρία τις φτιάχνει ! Κ κάτι ακόμα ένα φίλος μου θέλει να μάθει προγραμματισμό πάνω στο android καμία ιδέα κάποιος ? Ξερει προγραμματισμο αρχικα? Αν ναι σε ποια γλωσσα/framework ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Παιδιά έχει αλλάξει κανείς ηχείο στο τηλέφωνο του στην arvato (λόγο προβληματικού ηχείου)και να είδε κάποια διάφορα στον ήχο??(π.χ ποιο δυνατό ηχείο)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά μι ερώτηση ένα φιλαράκι έχει περάσει το αναβάθμισει το κινητό σε jb δεν είναι ρουτ.είναι μαμά.αλλά το κινητό του έχει σαλταρει.ανοίγει και κλείνει μόνο του.διακόπτει όλες τις εφαρμογές.έχει κάνει hard reset αρκετά και δεν στρώνει με τίποτα.τι μπορούμε να κάνουμε?είναι κοσμοτε να το πάει εκεί για service η να κατεβάσω το επίσημο αρχείο εχε και να το περάσω? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά μι ερώτηση ένα φιλαράκι έχει περάσει το αναβάθμισει το κινητό σε jb δεν είναι ρουτ.είναι μαμά.αλλά το κινητό του έχει σαλταρει.ανοίγει και κλείνει μόνο του.διακόπτει όλες τις εφαρμογές.έχει κάνει hard reset αρκετά και δεν στρώνει με τίποτα.τι μπορούμε να κάνουμε?είναι κοσμοτε να το πάει εκεί για service η να κατεβάσω το επίσημο αρχείο εχε και να το περάσω? Να επικοινωνήσει κατευθείαν με HTC......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Όχι ρε παιδιά λέω ποια εταιρία τις φτιάχνει ! Κ κάτι ακόμα ένα φίλος μου θέλει να μάθει προγραμματισμό πάνω στο android καμία ιδέα κάποιος ? Στην ουσία java είναι.. Αν ξέρει προγραμματισμό σε java μπορεί να φτιάξει ότι θέλει στο android.. Περισσότερα εδώ κι εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
se7en Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Χαιρετώ το FORUM. Σαν νέος στο χώρο, παρακαλώ τη βοήθειά σας στο εξής : Σκοπεύω να αγοράσω άμεσα το HTC One X +, και από μια αναζήτηση στο skroutz, αρχικά κατέληξα στο μαγαζί birdphone, για την σχετικά καλή τιμή του, αλλά κυρίως για τα πολλά και καλά σχόλια που είχε το εν λόγω e-shop. Σήμερα, και διαβάζοντας το forum, είδα ότι αρκετοί από εσάς έχουν αγοράσει από το expansys, το οποίο πράγματι, είχε καλύτερη τιμή (περίπου 20 ευρώ διαφορά από το καλύτερο του skroutz) Έχετε εμπειρία από τα δύο καταστήματα? Τo birdphone μου άρεσε γιατί είχε και φυσική παρουσία (μπορώ να παραλάβω τη συσκευή από εκεί, προς αποφυγείν μπλεξίματος με courrier, που για μένα είναι συν). Γιατί όμως τόση διαφορά από το expansys? Νομίζω και τα δύο καταστήματα φέρνουν εισαγωγή από εξωτερικό, δεν θα ήθελα όμως να είναι branded (π.χ. t-mibile Γερμανίας ή Vodafone UK, ή και γω δεν ξέρω τι..) Ξέρετε από την εμπειρία σας αν οι συσκευές είναι international ξεκλείδωτες ή branded? Αν θεωρείτε ότι αν συμβεί κάτι (χτύπα ξύλο) και η υποστήριξη που θα έχω από το birdphone θα είναι καλύτερη/γρηγορότερη, δεν έχω πρόβλημα να δώσω 20 ευρώ παραπάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Χαιρετώ το FORUM. Σαν νέος στο χώρο, παρακαλώ τη βοήθειά σας στο εξής : Σκοπεύω να αγοράσω άμεσα το HTC One X +, και από μια αναζήτηση στο skroutz, αρχικά κατέληξα στο μαγαζί birdphone, για την σχετικά καλή τιμή του, αλλά κυρίως για τα πολλά και καλά σχόλια που είχε το εν λόγω e-shop. Σήμερα, και διαβάζοντας το forum, είδα ότι αρκετοί από εσάς έχουν αγοράσει από το expansys, το οποίο πράγματι, είχε καλύτερη τιμή (περίπου 20 ευρώ διαφορά από το καλύτερο του skroutz) Έχετε εμπειρία από τα δύο καταστήματα? Τo birdphone μου άρεσε γιατί είχε και φυσική παρουσία (μπορώ να παραλάβω τη συσκευή από εκεί, προς αποφυγείν μπλεξίματος με courrier, που για μένα είναι συν). Γιατί όμως τόση διαφορά από το expansys? Νομίζω και τα δύο καταστήματα φέρνουν εισαγωγή από εξωτερικό, δεν θα ήθελα όμως να είναι branded (π.χ. t-mibile Γερμανίας ή Vodafone UK, ή και γω δεν ξέρω τι..) Ξέρετε από την εμπειρία σας αν οι συσκευές είναι international ξεκλείδωτες ή branded? Αν θεωρείτε ότι αν συμβεί κάτι (χτύπα ξύλο) και η υποστήριξη που θα έχω από το birdphone θα είναι καλύτερη/γρηγορότερη, δεν έχω πρόβλημα να δώσω 20 ευρώ παραπάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εγω πηρα απο εδω απο μελεος HTC απο expansys και εστειλα το ΙΜΕΙ στο ελλαδικο service και μου ειπε οτι το καλυπτει κανονικα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Να επικοινωνήσει κατευθείαν με HTC......... Δηλαδή να μην το πάει στην κοσμοτε καθόλου?να μιλήσει κατευθείαν με HTC? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Δηλαδή να μην το πάει στην κοσμοτε καθόλου?να μιλήσει κατευθείαν με HTC? Αν θελει να περιμενει κανα εξαμηνο,να το παει στην κοσμοτε.Αν παλι τον βιαζει ας το παει στην htc οπως σου ειπε ο Σωτηρης,για να του το φιαξουν Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gibrilm Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Γεια σε ολους , θα ηθελα να αγορασω ενα htc 0ne x 32 gb λευκο και ψαχνωντας στο internet παρατηρησα οτι ολα τα ηλεκτρονικα μαγαζια τυπου best price και skroutz σχεδον ολα εχουν κινιτα απο Γερμανια και t-mobile . θα ηθελα να μ πειτε την γνωμη σας για τα παρακατω 1 ) ΠΟια η διαφορα με unbranded κινητα htc 0ne x και εχουν και μεγαλη αποκλιση στην τιμη . . ? ? 2 ) update γινονται κανονικα . . ? ? 3 ) το service σε περιπτωση προβληματος λυνεται ευκολα . . ? ? 4) οταν κανει boot το κινητο και βγαινει το logo της t-mobile σημαινει οτι εχει πειραχθει το κινιτο απο t-mobile 5) αξίζει να το αγορασω στα 425 γερμανικο κ t-mobile . . ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Χαιρετώ το FORUM. Σαν νέος στο χώρο, παρακαλώ τη βοήθειά σας στο εξής : Σκοπεύω να αγοράσω άμεσα το HTC One X +, και από μια αναζήτηση στο skroutz, αρχικά κατέληξα στο μαγαζί birdphone, για την σχετικά καλή τιμή του, αλλά κυρίως για τα πολλά και καλά σχόλια που είχε το εν λόγω e-shop. Σήμερα, και διαβάζοντας το forum, είδα ότι αρκετοί από εσάς έχουν αγοράσει από το expansys, το οποίο πράγματι, είχε καλύτερη τιμή (περίπου 20 ευρώ διαφορά από το καλύτερο του skroutz) Έχετε εμπειρία από τα δύο καταστήματα? Τo birdphone μου άρεσε γιατί είχε και φυσική παρουσία (μπορώ να παραλάβω τη συσκευή από εκεί, προς αποφυγείν μπλεξίματος με courrier, που για μένα είναι συν). Γιατί όμως τόση διαφορά από το expansys? Νομίζω και τα δύο καταστήματα φέρνουν εισαγωγή από εξωτερικό, δεν θα ήθελα όμως να είναι branded (π.χ. t-mibile Γερμανίας ή Vodafone UK, ή και γω δεν ξέρω τι..) Ξέρετε από την εμπειρία σας αν οι συσκευές είναι international ξεκλείδωτες ή branded? Αν θεωρείτε ότι αν συμβεί κάτι (χτύπα ξύλο) και η υποστήριξη που θα έχω από το birdphone θα είναι καλύτερη/γρηγορότερη, δεν έχω πρόβλημα να δώσω 20 ευρώ παραπάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. το πηρα απο expansys και δεν ειναι branded!!!νομιζω οτι το αναφερει και καπου στο site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Δηλαδή να μην το πάει στην κοσμοτε καθόλου?να μιλήσει κατευθείαν με HTC? Αν θελει να περιμενει κανα εξαμηνο,να το παει στην κοσμοτε.Αν παλι τον βιαζει ας το παει στην htc οπως σου ειπε ο Σωτηρης,για να του το φιαξουν Το τηλέφωνο σου, όπου και να απευθυνθείς (λογικά) θα καταλήξει στην ARVATO, επίσημο service τη HTC, για επισκευή. Πάρε κατευθείαν την htc (από προσωπική εμπειρία γράφω), courier θα αναλάβει να πάρει και να επιστρέψει την συσκευή σου από το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 καλησπερα παιδια ενας φιλος αντιμετωπιζει το προβλημα με τη κιτρινιλα στην οθονη κατω απο το σημα της HTC το κινητο το εχει 2 μηνες αγορασμενο απο τη birdphone. Καταρχην τους εστειλε μαιλ με φωτο της συσκευής και της αποδειξης . Θα κανουν αντικατασταση οθονης ή συσκευης? S/N HT24 Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 καλησπερα παιδια ενας φιλος αντιμετωπιζει το προβλημα με τη κιτρινιλα στην οθονη κατω απο το σημα της HTC το κινητο το εχει 2 μηνες αγορασμενο απο τη birdphone. Καταρχην τους εστειλε μαιλ με φωτο της συσκευής και της αποδειξης . Θα κανουν αντικατασταση οθονης ή συσκευης? S/N HT24 Οθόνη θα αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Exω εδω και καιρο την InsertCoin JB αλλα λεω να κανω μια αλλγη. Εχει κανεις την Viper JB ? Πως τα παει απο μπαταρια ? Antutu/Quadrant scores? Ty in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Υπάρχει κάπου το αρχείο ruu.exe.αν το έχει κάποιος μπορεί να μου το στείλει σε λινκ?ευχαριστώ Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Υπάρχει κάπου το αρχείο ruu.exe.αν το έχει κάποιος μπορεί να μου το στείλει σε λινκ?ευχαριστώ Ποιο ruu θέλεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts