Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΜΙΒ...Καλημέρα και καλορίζικο!!!

Από που το αγόρασες?

Απο το expansys

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα, η αλήθεια είναι πως διαβάζω χρόνια το site σαν επισκέπτης, πλέον είμαι και user.

Λοπόν στην ερώτησή μου...είμαι κάτοχος ενός HTC sensation (T-mobile, s-off), αλλά μετά από μια καλή πτώση σταμάτησαν να λειτουργούν το wi-fi και το bluetooth...λόγω αυτών αλλά και της επικείμενης αναβάθμισης σκέφτομαι να πάρω το one x.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: βλέπω πως η cosmote, έχει προς διάθεση ΜΟΝΟ το one x με τα 16GB, ενώ στην εδώ παρουσίαση της συσκευής γίνεται αναφορά σε αυτή με τα 32GB και βέβαια έχει βγει και το plus με τα 64MB, επίσης βλέπω (γενικά στην αγορά) πως το 16αρι είναι πιο ακριβό από το 32αρι και, κάπου εδώ μπερδέυομαι, μήπως μπορείται να με βοηθήσετε στο γιατί είναι πιο ακριβό το πιο μικρό από το πιο μεγάλο, ποιες οι διαφορές τους ώστε να καταλήξω σε κάποιο (εκτός του plus)?

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάς το 16άρι!

Είναι ακριβώς το ίδιο με το 32άρι απλά βγήκε μερικούς μήνες αργότερα και ως πιο καινούργιο έχει υψηλότερη τιμή και λιγότερο αποθηκευτικό χώρο (στα μεγάλα καταστήματα βέβαια είναι φθηνότερο από το 32άρι 599 έναντι 699), αδιάφορο μιας και δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις από εκεί.

Μια καλή τιμή αυτή τη στιγμή για το 32άρι είναι γύρω στα 440 ευρώ.

Αν τώρα έχεις σκοπό να διαθέσεις περισσότερα μπορείς να κοιτάξεις το 64άρι (αγορά μόνο από εξωτερικό, το οποίο έχει κάποιες μικρές βελτιώσεις σε σχέση με το παλαιότερο 32άρι.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάς το 16άρι!

Είναι ακριβώς το ίδιο με το 32άρι απλά βγήκε μερικούς μήνες αργότερα και ως πιο καινούργιο έχει υψηλότερη τιμή και λιγότερο αποθηκευτικό χώρο (στα μεγάλα καταστήματα βέβαια είναι φθηνότερο από το 32άρι 599 έναντι 699), αδιάφορο μιας και δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις από εκεί.

Μια καλή τιμή αυτή τη στιγμή για το 32άρι είναι γύρω στα 440 ευρώ.

Αν τώρα έχεις σκοπό να διαθέσεις περισσότερα μπορείς να κοιτάξεις το 64άρι (αγορά μόνο από εξωτερικό, το οποίο έχει κάποιες μικρές βελτιώσεις σε σχέση με το παλαιότερο 32άρι.

Ευχαριστώ, αλλά οι εδώ εταιρίες κινητής από όσο είδα έχουν μόνο το 16αρι, τες πα, μάλλον θα ψαχτώ για να αγοράσω ένα από τα δυο πιο μεγάλα (32αρι η 64αρι).

Επειδή δεν έχω ξανααγοράσει κινητό (η κάτι τόσο μεγάλης αξίας) από έξω το expansys είναι έμπιστο? Εννοώ ότι το προιόν που θα στείλει είναι original η υπάρχουν εμπειρίες μη αξιόπιστοων προιόντων?

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Ευχαριστώ, αλλά οι εδώ εταιρίες κινητής από όσο είδα έχουν μόνο το 16αρι, τες πα, μάλλον θα ψαχτώ για να αγοράσω ένα από τα δυο πιο μεγάλα (32αρι η 64αρι).

Επειδή δεν έχω ξανααγοράσει κινητό (η κάτι τόσο μεγάλης αξίας) από έξω το expansys είναι έμπιστο? Εννοώ ότι το προιόν που θα στείλει είναι original η υπάρχουν εμπειρίες μη αξιόπιστοων προιόντων?

Φυσικα και ειναι original, αυτο ελειπε.

Αυτο που ειναι καλο να κοιταξεις ειναι ποτε κατασκευαστηκε το κινητο γιατι ορισμενα κομματια απο τις πρωτες πρωτες παρτιδες ειχαν προβληματακια. Kαι το expansys εχει προιστορια με αυτο το θεμα απ'οτι θυμαμαι.

Ενδεικτικα ο κωδικος της συσκευης να ειναι απο Hx26 και μετα. Ψαξε λιγο στο θεμα, θα βρεις πολλες συζητησεις.

Edited by ardi21

Φυσικα και ειναι original, αυτο ελειπε.

Αυτο που ειναι καλο να κοιταξεις ειναι ποτε κατασκευαστηκε το κινητο γιατι ορισμενα κομματια απο τις πρωτες πρωτες παρτιδες ειχαν προβληματακια. Kαι το expansys εχει προιστορια με αυτο το θεμα απ'οτι θυμαμαι.

Ενδεικτικα ο κωδικος της συσκευης να ειναι απο Hx26 και μετα. Ψαξε λιγο στο θεμα, θα βρεις πολλες συζητησεις.

Ναι, διάβασα σχετικά με κάποια προβλήματα στην οθόνη αλλά αυτά αφορούν και το Plus? Επίσης πως θα βρω το κωδικό της συσκευής θα πρέπει να τους ρωτήσω με mail?

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Ναι, διάβασα σχετικά με κάποια προβλήματα στην οθόνη αλλά αυτά αφορούν και το Plus? Επίσης πως θα βρω το κωδικό της συσκευής θα πρέπει να τους ρωτήσω με mail?

Οχι, αφορουν καποιες πρωτες παρτιδες του απλου 1x

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Οχι, αφορουν καποιες πρωτες παρτιδες του απλου 1x

Εαν αποφασίσω να αγοράσω συσκευή από το expansys ξέρεις πως μπορώ να μάθω το κωδικό της?

Εαν αποφασίσω να αγοράσω συσκευή από το expansys ξέρεις πως μπορώ να μάθω το κωδικό της?

Δεν νομίζω να υπάρχουν ακόμα συσκευές από τις πρώτες παρτίδες στο expansys... Αλλά και να σου τύχει το expansys στο αλλάζει άμεσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δεν νομίζω να υπάρχουν ακόμα συσκευές από τις πρώτες παρτίδες στο expansys... Αλλά και να σου τύχει το expansys στο αλλάζει άμεσα.

Μάλλον θα κατευθυνθώ προς την Plus, νομίζω πως δεν έχει (ακόμη) αναφερθεί κάποιο πρόβλημα για αυτήν, αλλά γενικά πως μαθαίνεις σε μια τέτοια (διαδικτυακή) αγορά το κωδικό μιας συσκευής που θες να αγοράσεις?

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.

Μπορεις να ρωτησεις με μειλ, αλλα δεν ξερω τι απαντηση θα παρεις. κι αν παρεις απαντηση...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εγώ πάντως στο λονδίνο που ήμουν είδα ένα one x+ και είχε η οθόνη πρόβλημα όταν την πίεζες
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εγώ πάντως στο λονδίνο που ήμουν είδα ένα one x+ και είχε η οθόνη πρόβλημα όταν την πίεζες

Ρε παιδια αυτο το πραγμα δεν ειναι "προβλημα". Επειδη βγηκε ενας τυπος στο youtube εγινε προβλημα? Οι κιτρινιλες ναι, το wi-fi φυσικα αλλα αυτο οχι.

Ειναι χαρακτηριστικο των lcd. Τωρα για ποιο λογο καποια το κανουν περισσοτερο, καποια λιγοτερο και καποια καθολου μπορει να οφειλεται σε πολλους παραγοντες.

Φερτε ενα οποιοδηποτε κινητο να αρχισουμε να το ζουλαμε, να το παταμε κτλ και θα βγαλουμε 10 προβληματα.

Δηλαδη αν ηταν κατασκευαστικο λαθος δεν θα το ειχαν διορθωσει εστω στο x+?

Edited by ardi21

Ρε παιδια αυτο το πραγμα δεν ειναι "προβλημα". Επειδη βγηκε ενας τυπος στο youtube εγινε προβλημα? Φερτε ενα οποιοδηποτε κινητο να αρχισουμε να το ζουλαμε, να το παταμε κτλ και θα βγαλουμε 10 προβληματα.

Ειναι χαρακτηριστικο των lcd. Τωρα για ποιο λογο καποια το κανουν περισσοτερο, καποια λιγοτερο και καποια καθολου μπορει να οφειλεται σε πολλους παραγοντες.

Φίλε δεν είναι τον LCD.εγώ τους το πήγα πίσω 2 ΦΟΡΕΣ το κιν και τώρα αυτό που έχω δεν κάνει τίποτα όσο και να το πιέζεις

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ρε παιδια αυτο το πραγμα δεν ειναι "προβλημα". Επειδη βγηκε ενας τυπος στο youtube εγινε προβλημα? Οι κιτρινιλες ναι, το wi-fi φυσικα αλλα αυτο οχι.

Φερτε ενα οποιοδηποτε κινητο να αρχισουμε να το ζουλαμε, να το παταμε κτλ και θα βγαλουμε 10 προβληματα.

Η επίσημη ανακοίνωση της htc είναι ότι δεν πρέπει να κάνει κυματισμούς η οθόνη όσο κι αν την πατάς στο πλάι.

Προσωπικά 4 HOX έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα 2 το έκαναν, οπότε και πήγαν πίσω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε δεν είναι τον LCD.εγώ τους το πήγα πίσω 2 ΦΟΡΕΣ το κιν και τώρα αυτό που έχω δεν κάνει τίποτα όσο και να το πιέζεις

2/3 συσκευες ειχαν το "προβλημα" δηλαδη. Βαζω στοιχημα οτι αν παρεις αλλες 3 θα το ξανασυναντησεις και ας μην ειναι απο τις πρωτες παρτιδες. Οπως το συναντησες και στο x+. Αυτο κατι πρεπει να σου λεει. Τελοσπαντων ψιλα γραμματα εκτος αν καθεσαι και ζουλιεσαι:p

@kollatos αφου το ειπε η htc οκ, πολυ καλως γινονται οι επιστροφες. Ομως δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγαινουν συσκευες με αυτο το θεμα οποιας παρτιδας και να ειναι.

Edited by ardi21

Η επίσημη ανακοίνωση της htc είναι ότι δεν πρέπει να κάνει κυματισμούς η οθόνη όσο κι αν την πατάς στο πλάι.

Προσωπικά 4 HOX έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα 2 το έκαναν, οπότε και πήγαν πίσω..

Καταρχάς kollatos είσαι γαματος το καλώδιο δουλεύει τέλεια μόνο ο εξωτερικός δίσκος 1 τερα μου κάνει κάτι επανεκκινησεις αλλά τεσπα . Σχετικά τώρα με την οθόνη μπορείς να μου πεις αυτό που λέει η HTC γιατί κ εγώ που το έστειλα δύο φορές μου το 'στειλαν πίσω χειρότερα . Κ εμένα μου έλεγαν ότι είναι χαρακτηριστικο της οθόνης !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το είχα διαβάσει στο xda.. Επίσης το expansys Απρίλη-Μάη έκανε αντικατάσταση των τηλεφώνων χωρίς ερωτήσεις καν.. Γενικά η οδηγία ήταν από htc Αγγλίας για Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει κ γιατί λένε αυτά που λένε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπονν παιδες νομιοζω οτι εκανα πατατα και πληρωσε τη νυφη η οθονη...

Το πρωι λοιπον σκεφτηκα τωρα πια που ειναι θεμα ημερων να ερθει το JB τι πιο ομορφο απο το να βαλω ενα φρεσκο screen protector (το προηγουμενο το χα βαλει ψιλοστραβα και οταν το εβλεπα με προσοχη μα πιαναν τα διαολια μου!)

Μ ου χε μεινει ενα μαρκας clear-coat τα οποια τοποθετουνται αφου η ζελατινα ψεκαστει με ενα υγρο που δινεται πακετο με τις ζελατινες.

Οφειλω να πω οτι υγρο εριξα αφθονο τοσο στηυ ζελατινα οσο και στην οθονη του κινητου ωστε αρχικα ν α γλυστραει η ζελατινα πανω στην οθονη και για να τη κεντραρω πιο ευκολα...

Να μη τα πολυλογω μετα απο κανα 2ωρο που το ανοιξα η φωτεινοτητα της οθονης ειχε μειωθει εκτοσ μιας σαν λωριδας στην ακρη, ενω τωρα το απογευμα οταν το ανοιγω ειναι τοσο σκοτεινο που πρακτικα δε βλεπω τιποτα πλην ενος σημειου κατω αριστερα που βγαζει ασπρο φως σα λαμπακι!

Το χα παρει απο τα πρςτα (HT23) αποτο expansys και μου χαν πει οτι η ελληνικη αντιπροωπεια το δεχεται για σερβις;

Να καλεσω την arvato;

τι πρεπει να κανω για να στειλουν κουριερ να το παραλαβει;

Να κανω τον Αλεκο για το ντουζακι που του κανα μπας και μου το περασουν εγγυηση; Ποσο κανει περιπου αλλαγη οθοννης+εργατικα;

Γιωργος

Υ.Γ τουλαχιστον η ζελατινα...αλφαδι!!!

Λοιπονν παιδες νομιοζω οτι εκανα πατατα και πληρωσε τη νυφη η οθονη...

Το πρωι λοιπον σκεφτηκα τωρα πια που ειναι θεμα ημερων να ερθει το JB τι πιο ομορφο απο το να βαλω ενα φρεσκο screen protector (το προηγουμενο το χα βαλει ψιλοστραβα και οταν το εβλεπα με προσοχη μα πιαναν τα διαολια μου!)

Μ ου χε μεινει ενα μαρκας clear-coat τα οποια τοποθετουνται αφου η ζελατινα ψεκαστει με ενα υγρο που δινεται πακετο με τις ζελατινες.

Οφειλω να πω οτι υγρο εριξα αφθονο τοσο στηυ ζελατινα οσο και στην οθονη του κινητου ωστε αρχικα ν α γλυστραει η ζελατινα πανω στην οθονη και για να τη κεντραρω πιο ευκολα...

Να μη τα πολυλογω μετα απο κανα 2ωρο που το ανοιξα η φωτεινοτητα της οθονης ειχε μειωθει εκτοσ μιας σαν λωριδας στην ακρη, ενω τωρα το απογευμα οταν το ανοιγω ειναι τοσο σκοτεινο που πρακτικα δε βλεπω τιποτα πλην ενος σημειου κατω αριστερα που βγαζει ασπρο φως σα λαμπακι!

Το χα παρει απο τα πρςτα (HT23) αποτο expansys και μου χαν πει οτι η ελληνικη αντιπροωπεια το δεχεται για σερβις;

Να καλεσω την arvato;

τι πρεπει να κανω για να στειλουν κουριερ να το παραλαβει;

Να κανω τον Αλεκο για το ντουζακι που του κανα μπας και μου το περασουν εγγυηση; Ποσο κανει περιπου αλλαγη οθοννης+εργατικα;

Γιωργος

Υ.Γ τουλαχιστον η ζελατινα...αλφαδι!!!

Ασε την arvato,την htc θα παρεις τηλεφωνο στο 2111980955 και θα τα κανονισουν ολα αυτοι

Και κατι ακομη,οταν ψεκαζουμε υγρα στην οθονη φροντιζουμε να εχουμε καλυψει πρωτα το ακουστικο και την καμερα με ενα πανακι

Edited by truckman

μπορει καποιος να προτεινει τι χρειαζετε να κανουμε πριν μας ερθει η αναβαθμιση για τα ''μαμα'' κινητα? (back up κτλ)

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Ασε την arvato,την htc θα παρεις τηλεφωνο στο 2111980955 και θα τα κανονισουν ολα αυτοι

Και εγω απλα θα τους πω οτι το ανοιγω και η οθονη κανει τα δικα της, χωρις να αναφερθω σε ενοπχοποιητικες για μενα λεπτομεριες;;;

μπορει καποιος να προτεινει τι χρειαζετε να κανουμε πριν μας ερθει η αναβαθμιση για τα ''μαμα'' κινητα? (back up κτλ)

Πάντα σε τέτοιες μεγάλες αναβαθμίσεις γνώμη μου είναι το κινητό να στείνεται από την αρχή. τώρα για όποιον βαριέται (όπως εγώ :wacko:) και δεν είναι root το mybackup είναι μια χαρά. Αυτοι που είναι root δεν χρειάζεται ξερουν περί titanium...

παιδια καποιο server δεν εχει η htc να παρακολουθουμε την διαδικασια του update;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

δηλαδη πρεπει να κανουμε επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις?αυτος ειναι ο σωστος τροπος?δε ξερω απο android γιαυτο ρωταω

• The title was changed to HTC One X / X+