toroman Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ρε παιδιά όταν πάω να βάλω ringtone παλιά είχε trim . Τώρα δεν έχει ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 τι κάνει στην πράξη η εξοικονόμηση ενέργειας, που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς χειροκίνητα? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Παιδιά, συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά, ... αλλά το Htc One X+ Θα έρθει ποτέ Ελλάδα? Η έστω κάποιο σκρουτζομάγαζο αν το έχει φέρει παραεισαγωγή?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Παιδιά, συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά, ... αλλά το Htc One X+ Θα έρθει ποτέ Ελλάδα? Η έστω κάποιο σκρουτζομάγαζο αν το έχει φέρει παραεισαγωγή?!! http://www.skroutz.gr/s/2573542/HTC-One-X-64GB.html είναι λίγο ακριβό ακόμη όμως :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Παδες; το WiFi σας κολλάει καθόλου; εννοώ σα να μην έχετε ίντερνετ για λίγη ώρα, ενώ είστε συνδεδεμένοι κανονικά και το ρουτερ έχει ίντερνετ; Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Εμένα όλα λειτουργούν άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα με το WiFi. Μάλιστα το βρίσκω πολύ δυνατό σήμα και σταθερό, καλύτερο και Απο τοiPad μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 http://www.skroutz.gr/s/2573542/HTC-One-X-64GB.html είναι λίγο ακριβό ακόμη όμως :( Παιδια εγώ είμαι λονδίνο ..το είδα ΧΤΕΣ αλλά δεν έχει διάφορα μεγάλη..άσε που αυτό που είδα σε μια Q2 είχε πρόβλημα με κυματισμους.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Παδες; το WiFi σας κολλάει καθόλου; εννοώ σα να μην έχετε ίντερνετ για λίγη ώρα, ενώ είστε συνδεδεμένοι κανονικά και το ρουτερ έχει ίντερνετ;κανε επανεκινηση το ρουτερ σου αν βλεπεις τιποτα κουλα Παιδια εγώ είμαι λονδίνο ..το είδα ΧΤΕΣ αλλά δεν έχει διάφορα μεγάλη..άσε που αυτό που είδα σε μια Q2 είχε πρόβλημα με κυματισμους..ολα καλα κι ωραια αλλα η htc εχει ενα θεματακι με τα <μη εγχωρια> και αν σου κατσει στραβη τρως μεγαλη πικρα.Αντιθετα στα εισαγωγης της ειναι ταχυτατη Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Δεν θα τα ελεγα καλα τα αποτελεσματα. Στο antutu, 12535 βγαζω εγω με την 4.0.4. Περιεργα πραγματα! Μηπως εχεις ενεργη την εξοικονομηση ενεργειας; Το έκανα με αυτό και με έβγαλε αυτά.δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι γιατί δεν πολύ βγάζω άκρη με αυτά τα προγράμματα.Πάντος το κινητό πετάει στην κυριολεξία και επίσης είδα αρκετή διάφορα με την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Παιδια εγώ είμαι λονδίνο ..το είδα ΧΤΕΣ αλλά δεν έχει διάφορα μεγάλη..άσε που αυτό που είδα σε μια Q2 είχε πρόβλημα με κυματισμους.. τωρα που ηρθε ελλαδα τη βαψαμε το δικο μας θα ξεφτιλιστεί στη πωληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 τωρα που ηρθε ελλαδα τη βαψαμε το δικο μας θα ξεφτιλιστεί στη πωλησηΟχι δεν ηρθε Ελλαδα και απο οτι εχουν πει δεν θα ερθει ποτε,απλα φανηκε σε καποια σκρουτζομαγαζο (θα φανει και σε αλλα,ειναι σιγουρο,δεν λεει ομως κατι) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 kanena νεο για αναβαθμιση έχουμε ? Αν περασουμε καποια custom rom (πχ maximus) , μπορουμε μετα να περασουμε την επίσημη (οταν έρθει) απο αέρα ? Eπειδη έχω ηδη κάνει unlock kai rooting, ποιον θεωρείτε το καλυτερο οδηγο για να περασβ καποια custom rom με JB ? Εχω μπερδευετι για το τι πρεπει να κανω .... (παλι lock to βοοτλοαδερ , κλπ) . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Οχι δεν ηρθε Ελλαδα και απο οτι εχουν πει δεν θα ερθει ποτε,απλα φανηκε σε καποια σκρουτζομαγαζο (θα φανει και σε αλλα,ειναι σιγουρο,δεν λεει ομως κατι) φιλε το cosmodata ειναι στο περιστερι και το ξερω το μαγαζι ειναι πολυ αξιόπιστο αφου το εβαλε στο ιντερνετ το φερνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μόνο εγώ έχω πρόβλημα με την μπαταρία ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 kanena νεο για αναβαθμιση έχουμε ? Αν περασουμε καποια custom rom (πχ maximus) , μπορουμε μετα να περασουμε την επίσημη (οταν έρθει) απο αέρα ? Ποιό το νόημα να περάσεις την επίσημη ota αφού ότι νέο έχει θα το έχεις ήδη? Ξεκολλήστε πια με αυτήν την καραμέλα... Eπειδη έχω ηδη κάνει unlock kai rooting, ποιον θεωρείτε το καλυτερο οδηγο για να περασβ καποια custom rom με JB ? Εχω μπερδευετι για το τι πρεπει να κανω .... (παλι lock to βοοτλοαδερ , κλπ) . Ευχαριστώ Στο θέμα της maXimus υπάρχουν, δόξα το θεό, αναλυτικότατες οδηγίες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 φιλε το cosmodata ειναι στο περιστερι και το ξερω το μαγαζι ειναι πολυ αξιόπιστο αφου το εβαλε στο ιντερνετ το φερνειΒρε δε λεω οτι δεν θα το φερουν διαφορα μαγαζια,το αντιθετο μαλιστα,λεω ομως οτι δεν ερχεται επισημα,ειναι παραεισαγωγες (και λογικα δεν θα το δουμε σε καταστηματα παροχων και μεγαλα μαγαζια που παιρνουν απευθειας απο την htc hellas) οποτε και υποστηριξη απο την εδω αντιπροσωπεια γιοκ ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Βρε δε λεω οτι δεν θα το φερουν διαφορα μαγαζια,το αντιθετο μαλιστα,λεω ομως οτι δεν ερχεται επισημα,ειναι παραεισαγωγες (και λογικα δεν θα το δουμε σε καταστηματα παροχων και μεγαλα μαγαζια που παιρνουν απευθειας απο την htc hellas) οποτε και υποστηριξη απο την εδω αντιπροσωπεια γιοκ ;) υποστηριξει εχεις σε ολες τις ευρωπαικες χωρες,τελος παντων να ρωτησω κατι ξερεις που βρισκεται η εντολη εξοικονομηση ενεργειας να δω αν ειναι ενεργοποιημενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) υποστηριξει εχεις σε ολες τις ευρωπαικες χωρες,τελος παντων να ρωτησω κατι ξερεις που βρισκεται η εντολη εξοικονομηση ενεργειας να δω αν ειναι ενεργοποιημενηΘα πρεπει να σου πει καποιος με jb,εγω ειμαι εντελως στοκ,αλλα λογικα η στην κεντρικη λιστα των ρυθμισεων θα πρεπει να ειναι η στην τροφοδοσια Edited November 14, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Θα πρεπει να σου πει καποιος με jb,εγω ειμαι εντελως στοκ(4.0.4) α νομιζα οτι το εχει και μας και εγω 4,0,4 φοραω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Παιδιά όταν τραβάτε μια φωτογραφία των 8 mega pixels τι ανάλυση σας λέει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Παιδιά όταν τραβάτε μια φωτογραφία των 8 mega pixels τι ανάλυση σας λέει ? Αν έχεις ενεργό το wide (screen, format ή κάπως έτσι τελοσπάντων) βγαίνει λιγότερα mpx.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μόνο εγώ έχω πρόβλημα με την μπαταρία ? Τι πρόβλημα έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 τι κάνει στην πράξη η εξοικονόμηση ενέργειας, που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς χειροκίνητα? Ότι βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Παίδες, επανέρχομαι με το θέμα του wifi. Το βράδυ έκλεισα το κινητό τελείως για φορτιση και τώρα που το άνοιγα είπα να κάνω πάλι κανένα έλεγχο. Στην αρχή πήγαινε μια χαρά, youtybe πχ τα φόρτωνε τα βιντεάκια όλα μια χαρά, ιστοσελίδες κανονικά. Όταν πήγε στην αναμονή για λίγο, τότε ξεκίνησε πάλι το θέμα, αυτό που γίνεται είναι πχ στο YouTube, δε φορτώνει το βιντεάκι παρά μόνο στην αρχή που λίγο, και στο ίντερνετ τις σελίδες. Πχ ψάχνω κάτι στο google, βγει αποτελέσματα και όταν πατάω σε ένα ενώ ξεκινά να φορτώνει τη σελίδα μένει εκεί. Για να ξεκολλήσει κάνω reload και τότε τη φορτώνει. ΥΓ για να επανέλθει το κινητό, κλείνω το wifi και το ξανα ανοίγω Καμία ιδέα; Edited November 15, 2012 by georpapa Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Τι πρόβλημα έχεις? Δε μου βγάζει ούτε μέρα με ενεργοποιημένο την εξοικονόμηση ενέργειας κ φυσικά χαλαρή χρήση ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts