Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πετάξω κάτι κουλό. Παίζει να υπάρξουν ή να υπάρχουν drivers για εξωτερικό στικάκι tv tuner? Αφού μπήκαμε στο χορό με εξωτερικούς δίσκους why not Και με εξωτερική συσκευή; Στο play market πάντως δεν βρίσκω καμία εφαρμογή για ελληνική τηλεόραση live streaming.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειμαι με arhd 12 με hboot 1.28 και τελευταίες μέρες μου κάνει ένα κουλο. Μετά από ξεκλειδωμα για 1-2 δευτερόλεπτα η status bar δεν ανταποκρίνεται. Έχει τύχει σε κανένα?
s21 ultra 256

Νωρίτερα σήμερα δόθηκε μια νέα έκδοση στους elevated members που επιτέλους λύνει το πρόβλημα με το wifi.. Όλες οι γνωστές rom ήδη αναβαθμίστηκαν οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε... :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Οπότε σιγά σιγά πρέπει να πάρει σειρά και το over the air update..πιστεύω σε μια δύο εβδομάδες να χαρούμε και ΕΜΕΙΣ που τα έχουμε μαμά..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Νωρίτερα σήμερα δόθηκε μια νέα έκδοση στους elevated members που επιτέλους λύνει το πρόβλημα με το wifi.. Όλες οι γνωστές rom ήδη αναβαθμίστηκαν οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε... :p

Δηλαδη ακομα στις δοκιμες βρισκονται? Πως πηραν το update τοτε Ασια-Ολλανδια?

Παιδιά επειδή (εν αγνοία του προβλήματος) πείρα το oneX του MIB ξέρετε αν υπάρχει arvato στην Κρήτη?

Εχω ξενερώσει αρκετά!

Γιατι να ψαξεις για arvato στην κρητη?Παρε την htc hellas,θα σου κανουν φακελο (αν δεν εχουν κανει του MIB,δεν ξερω αν επικοινωνησε μαζι τους) και θα στειλουν αμεσα κουριερ να παρουν το κινητο σου,το αλλο πρωι θα ειναι στην arvato αθηνας.

Να πετάξω κάτι κουλό. Παίζει να υπάρξουν ή να υπάρχουν drivers για εξωτερικό στικάκι tv tuner? Αφού μπήκαμε στο χορό με εξωτερικούς δίσκους why not Και με εξωτερική συσκευή; Στο play market πάντως δεν βρίσκω καμία εφαρμογή για ελληνική τηλεόραση live streaming.

Για drivers δεν ξέρω, αλλά κάποιοι χρησιμοποιούν αυτό: http://www.tivizen.com/apps/mobiletv/tivizenDVB-T-WiFi-Android.htm

Γιατι να ψαξεις για arvato στην κρητη?Παρε την htc hellas,θα σου κανουν φακελο (αν δεν εχουν κανει του MIB,δεν ξερω αν επικοινωνησε μαζι τους) και θα στειλουν αμεσα κουριερ να παρουν το κινητο σου,το αλλο πρωι θα ειναι στην arvato αθηνας.

Αυτην την διαδικασία δεν την γνώριζα, είναι τυπική διαδικασία σε περίπτωση service?

Πολυ καλο μου ακούγεται. Την Δευτέρα μάλλον θα πάρω, αν δεν μου σπασει τα νευρα και το ανοίξω μόνος μου. Ευχαριστω truckman.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Στο play market πάντως δεν βρίσκω καμία εφαρμογή για ελληνική τηλεόραση live streaming.

Δοκίμασε το TVGoo Live TV, στο μάρκετ. Επιλέγεις Ελλάδα και έχει σχεδόν όλα τα Ελληνικά κανάλια.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ολλανδία δεν έχουν πάρει κάτι ακόμη.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Περίπου, η τελευταία έκδοση είναι release-keys κι όχι test όπως οι προηγούμενες. Λογικά λοιπόν αυτή θα είναι και η επίσημη έκδοση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε το TVGoo Live TV, στο μάρκετ. Επιλέγεις Ελλάδα και έχει σχεδόν όλα τα Ελληνικά κανάλια.

Μόλις το δοκίμασα. Κατ' αρχάς από μεγάλα είδα μόνο mega και skai πιάνει. Αλλά και πάλι δεν μου δουλεύει. Επιλέγω με ποιο πρόγραμμα θέλω να παίξει αλλά δεν τρέχει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αυτην την διαδικασία δεν την γνώριζα, είναι τυπική διαδικασία σε περίπτωση service?

Πολυ καλο μου ακούγεται. Την Δευτέρα μάλλον θα πάρω, αν δεν μου σπασει τα νευρα και το ανοίξω μόνος μου. Ευχαριστω truckman.

Παρκαλω:) To δικο μου ειναι στην arvato (δυστυχως),προχθες μολις πατησα να κλεισουν τα δεδομενα δικτυου,επαθε κοκομπλοκο,χαθηκε το σημα,αρχισε ενα μονιμο ελαφρο ζεσταμα,το android core να εχει ανεβει στα 45% (εξου και το ψιλοζεσταμα),η μπαταρια να αδειαζει εν ριπη οφθαλμου και οι ρυθμισεις για τα δικτυα ολες απενεργοποιημενες.Δυστυχως δεν μπορεσα να το επαναφερω,ουτε με hard reset και το εστειλα στην arvato.Mαλον καπου κρασαρε η ρομ,το πιθανοτερο,αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις δεν το διακινδυνευσα.Πηρα λοιπον την arvato,αυτοι με παρεπεμψαν στην εξυπηρετηση πελατων της htc,οπου και πηρα.Η εξυπηρετηση τους ακαριαια!!Μου ανοιξαν φακελο με το ιμει μου και μου ειπαν θα στειλουν κουριερ να το παραλαβει.Η συνομιλια μας με την htc εγινε γυρω στις 10 το πρωι και στις 1 το μεσημερι ειχε ερθει ηδη κουριερ και το ειχε παρει!!!Θελω να δω και τη συνεχεια...η πρωτη μου επαφη παντως με την htc ηταν αψογη...ειδωμεν για τα υπολοιπα Edited by truckman

Περίπου, η τελευταία έκδοση είναι release-keys κι όχι test όπως οι προηγούμενες. Λογικά λοιπόν αυτή θα είναι και η επίσημη έκδοση.

Α μαλιστα.

Μα καλα στην Ασια τι update πηραν? Αλλο?

παιδιά με το gps είστε γενικά ευχαριστημένοι?
Eιναι πολυ δυνατο ;)

Ποιον τροπο χρησιμοποιειτε παιδια για να κανετε backup εφαρμογες και τα δεδομενα τους χωρις να ειστε root? Βρηκα αυτον http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1581653, υπαρχει κανενας αλλος πιο διαδομενος?

Παιδιά αμα πάω στον boatloader και πατήσω factory reset τι θα γινει . ( έχω custom Rom )

Ότι γίνεται όταν κάνεις wipe data/factory reset στο recovery.. Ή ότι γίνεται όταν κάνεις επαναφορά από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιον τροπο χρησιμοποιειτε παιδια για να κανετε backup εφαρμογες και τα δεδομενα τους χωρις να ειστε root? Βρηκα αυτον http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1581653, υπαρχει κανενας αλλος πιο διαδομενος?
Με το mybackup κανεις τη δουλεια σου μια χαρα

Ότι γίνεται όταν κάνεις wipe data/factory reset στο recovery.. Ή ότι γίνεται όταν κάνεις επαναφορά από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

Εννοώ θα πάθει τίποτα η ρομ μου ? Ια διαγραφει ? Το hboot δεν νομιζω να παθαίνει τίποτα . Γιατί έλεγα να το δοκιμάσω μπας κ στρώσει η μπαταρία του γιατί δε με βλέπω καλά . Γίνετε να παίζω πέντε λεπτά στο κινητό και να κατεβαίνει 10% !? Κ το έχω κ στην εξοικονόμηση ενέργειας !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοώ θα πάθει τίποτα η ρομ μου ? Ια διαγραφει ? Το hboot δεν νομιζω να παθαίνει τίποτα . Γιατί έλεγα να το δοκιμάσω μπας κ στρώσει η μπαταρία του γιατί δε με βλέπω καλά . Γίνετε να παίζω πέντε λεπτά στο κινητό και να κατεβαίνει 10% !? Κ το έχω κ στην εξοικονόμηση ενέργειας !
Τιποτα δεν παθαινει,προχωρα αφοβα

Με το mybackup κανεις τη δουλεια σου μια χαρα

Έχω το mybackup pro, αλλά απ'ότι παρατηρώ και διαβαζω, κάνει backup μόνο τα apk όταν δεν είσαι root και όχι τα data τους.

edit. Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει αντιληπτό, μιλάω για τα data των εφαρμογών, αυτά που βρίσκονται δηλαδή στο φάκελο /data, όχι για δεδομένα γενικά που μπορεί να βρίσκονται στην sdcard.

Edited by Eladrin

καλημέρα παιδιά.παρατηρώ μερικές φορές όταν ξεχνάω στην φόρτιση το κινητό όλο το βράδυ να μην έχει φορτίσει παρά μέχρι την μέση-σας έχει τύχει αυτό; υπάρχει τρόπος επίσης με κάποια ρύθμιση να μειώσουμε την πράσινιλα στις φωτό ? Εύχαριστω εκ των προτέρων

• The title was changed to HTC One X / X+