Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ερωτηση, ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος για format χωρις να χασω τα δεδομενα της καρτας??
Eισαι ρουταρισμενος η οχι?

Μπορει να γίνει και πριν και μετά,αλλά αυτό που έχουμε διαπιστώσει στην πράξη, είναι ότι το μετά το update είναι το σημαντικό και μάλιστα επιβαλεται σε μια αλλαγή έκδοσης λειτουργικού.

Eγω παντως αυτο με το reset μετα απο μια σοβαρη αναβαθμιση ποτε μου δεν το καταλαβα. Αν εχεις καποιο προβλημα μετα το update η βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα γενικα να το κανεις. Αλλιως οταν ολα λειτουργουν νερο και το κινητο πεταει, για ποιον λογο? Για να παρεις λιγους ποντους παραπανω στα bench η για να σου ανοιγει 0.1 sec γρηγοροτερα το menu π.χ (και αν)?

Edited by ardi21

γενικά όπως θα ξέρετε είναι πολύ δύσκολο να γονατίσεις την ραμ του χοξ... και όμως αυτές τις μέρες βρήκα δυο εφαρμογές που το μπορούν...:p πρώτη ο dolphin browser που είναι πράγματι ίσως ο γρηγορότερος και δεύτερη το flipboard το οποίο είναι πανέμορφο...φυσικά και τα δυο πήραν πόδι...:lol:

κατά τα άλλα εν αναμονή της αναβάθμισης και γω:)

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Eγω παντως αυτο με το reset μετα απο μια σοβαρη αναβαθμιση ποτε μου δεν το καταλαβα. Αν εχεις καποιο προβλημα μετα το update η βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα γενικα να το κανεις. Αλλιως οταν ολα λειτουργουν νερο και το κινητο πεταει, για ποιον λογο? Για να παρεις λιγους ποντους παραπανω στα bench η για να σου ανοιγει 0.1 sec γρηγοροτερα το menu π.χ (και αν)?
Kαι μονο το οτι θα παρεις μερικους ποντους στα bench(και δεν μιλαω για 10-20),οπως και το οτι θα εκτελει γρηγοροτερα καποιες λειτουργιεςν εστω και δεκατα του δευτερολεπτου σηναινει οτι η συσκευη δουλευει καλυτερα ;).Εκτος αυτου το οτι δεν βλεπουμε καποιο θεμα αμεσα δεν σημαινει οτι ολα θα λειτουργουν σωστα,πολλες φορες προκυπτουν θεματα στην πορεια εξ αιτιας του οτι δεν εγινε το hard reset.Σε μια αλλαγη λειτουργικου πολλα πραγματα αλλαζουν.Υπηρξαν αμετρητες φορες που περνουσαμε νεα ρομ,ιδιας κατηγοριας (πχ 2.3.6) και βλεπαμε χρηστες να παραπονιουνται για πολλα προβληματα,ειτε στην αρχη ειτε μετα απο λιγο καιρο,ενω οι υπολοιποι που ειχαν κανει hard reset δεν ειχαν το παραμικρο.Περιττο να σου πω,οτι παρα πολλες φορες,μου ετυχε να κανω καθαρη εγκατασταση νεας ρομ και κατα το ανοιγμα να παρατηρω ειτε ψιλο-lag,ειτε απο κανα fc,ειτε διαφορα αλλα κουλα που ισως πολλοι να μην τα επαιρναν καν χαμπαρι.Μετα απο hard reset ομως εξαφανιζονταν τα παντα.Προσωπικα δεν διανοουμαι να περασω νεα ρομ χωρις hard reset

Kαι μονο το οτι θα παρεις μερικους ποντους στα bench(και δεν μιλαω για 10-20),οπως και το οτι θα εκτελει γρηγοροτερα καποιες λειτουργιεςν εστω και δεκατα του δευτερολεπτου σηναινει οτι η συσκευη δουλευει καλυτερα ;).Εκτος αυτου το οτι δεν βλεπουμε καποιο θεμα αμεσα δεν σημαινει οτι ολα θα λειτουργουν σωστα,πολλες φορες προκυπτουν θεματα στην πορεια εξ αιτιας του οτι δεν εγινε το hard reset.Σε μια αλλαγη λειτουργικου πολλα πραγματα αλλαζουν.Υπηρξαν αμετρητες φορες που περνουσαμε νεα ρομ,ιδιας κατηγοριας (πχ 2.3.6) και βλεπαμε χρηστες να παραπονιουνται για πολλα προβληματα,ειτε στην αρχη ειτε μετα απο λιγο καιρο,ενω οι υπολοιποι που ειχαν κανει hard reset δεν ειχαν το παραμικρο.Περιττο να σου πω,οτι παρα πολλες φορες,μου ετυχε να κανω καθαρη εγκατασταση νεας ρομ και κατα το ανοιγμα να παρατηρω ειτε ψιλο-lag,ειτε απο κανα fc,ειτε διαφορα αλλα κουλα που ισως πολλοι να μην τα επαιρναν καν χαμπαρι.Μετα απο hard reset ομως εξαφανιζονταν τα παντα.Προσωπικα δεν διανοουμαι να περασω νεα ρομ χωρις hard reset

Οπως το βλεπει ο καθενας αλλα τα bench και τα δεκατα του δευτερολεπτου απο την στιγμη που δεν καταλαβαινεις καμια διαφορα στην πραγματικη χρηση δεν μου λενε απολυτως τιποτε. Απο ενα σημειο και μετα ειναι καθαρα placebo και συνηθεια πιστευω.

Εγω που θα πάρω το ΗΟΧ+ θα ανοίξει επίσημο thread?

Ρωτάω γιατί δεν θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα.

Πούλησα το HOX μου και θα πάρω απο expansys το ΗΟΧ+

So this is how liberty dies, with thunderous applause

οχι. δεν με ενδιαφερει να σωσω προγραμματα, εκτος απο 1-2 που εχουν backup.

Οπότε δεν έχεις λόγο να μη φορμαριστει και η sd,σωστά?

Εγω που θα πάρω το ΗΟΧ+ θα ανοίξει επίσημο thread?

Ρωτάω γιατί δεν θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα.

Πούλησα το HOX μου και θα πάρω απο expansys το ΗΟΧ+

Εχεις ρωτησει αν θα εχεις κανονικα εγγυηση;:rolleyes:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

δεν γίνεται ευρωπαϊκή συσκευή να μην έχει εγγύηση.

Και να μην την αλλάξουν στην Ελλάδα. θα την στείλω αγγλία.

εγγύηση πάντως θα έχω αλλά με μεγαλύτερη μανούρα , που την θυσιάζω για αυτήν την συσκευή.

θα προτιμουσα οχι :(
Λοιπόν,κοίτα τώρα τι γίνεται,αν ήσουν ρουτ τα πράγματα ήταν απλά,μέσω cwm έκανες ότι ήθελες επιλεκτικά.Το κακό εδώ είναι ότι για φορματ μέσω ρυθμίσεων η μέσω του bootloader δεν έχεις επιλογή να μην φορμαριστει η sd,περίμενε λίγο να μπω στο recovery να δω τι παίζει από εκεί και θα κάνω edit αυτό το ποστ

EDIT λοιπον,μεσω του recovery υπαρχει η επιλογη wipe data/factory reset η οποια λογικα δεν κανει φορματ την sd και λεω λογικα,γιατι ναι μεν σε οσες συσκευες καναμε wipe data μεσω recovery ποτε δεν πειραζε την εσωτερικη μνημη,εδω ομως δεν ειμαι σιγουρος το πως θα συμπεριφερθει λογω του οτι η htc εχει συνδεσει το format του συστηματος με το format της sd,απ οτι βλεπουμε τουλαχιστον με τος προηγουμενους τροπους.Παιρνεις αντιγραφα και δοκιμαζεις

Edited by truckman

εγγύηση πάντως θα έχω αλλά με μεγαλύτερη μανούρα , που την θυσιάζω για αυτήν την συσκευή.

Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με HTC και επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση, εφόσον είναι ευρωπαϊκή συσκευή!

Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με HTC και επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση, εφόσον είναι ευρωπαϊκή συσκευή!

Ολα καλα τοτε! Απλα οι χρονοι θα ειναι μεγαλυτεροι (φανταζομαι).

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Είναι εντελώς σίγουρο ότι το HOX+ δε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα;;;;

Το έγραψε η ίδια η HTC στο fb page σαν απάντηση σε κάποιον που ρώτησε.

μου απάντησαν απο το επίσημο γκρούπ του facebook της HTC ( το ελληνικό) και είπανε ότι δεν θα κυκλοφορήσει

Καλημερα.Έχει γούστο λέει,σήμερα να...:)

Στο xda παντως δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για Ευρώπη,ειδωμεν!!

Edited by truckman

Καλημερα.Έχει γούστο λέει,σήμερα να...:)

Στο xda παντως δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για Ευρώπη,ειδωμεν!!

Φίλε εκεί από ότι βλέπω γράφουν ότι νανε...σήμερα. η αύριο πιστεύω θα έρθει..ρώτησα και στην htc στο φβ..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Φίλε εκεί από ότι βλέπω γράφουν ότι νανε...σήμερα. η αύριο πιστεύω θα έρθει..ρώτησα και στην htc στο φβ..
Οχι ρε Νικο,τα παιδια εκει ειναι τσακαλια :dash: απλα λιγο παρεξηγημενα :lol: Στο fb τι σου ειπαν?

Οχι ρε Νικο,τα παιδια εκει ειναι τσακαλια :dash: απλα λιγο παρεξηγημενα :lol: Στο fb τι σου ειπαν?

Στο φβ μου είπαν πολύ σύντομα μέχρι το ΤΕΛΟΣ του μήνα..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Λοιπόν,κοίτα τώρα τι γίνεται,αν ήσουν ρουτ τα πράγματα ήταν απλά,μέσω cwm έκανες ότι ήθελες επιλεκτικά.Το κακό εδώ είναι ότι για φορματ μέσω ρυθμίσεων η μέσω του bootloader δεν έχεις επιλογή να μην φορμαριστει η sd,περίμενε λίγο να μπω στο recovery να δω τι παίζει από εκεί και θα κάνω edit αυτό το ποστ

EDIT λοιπον,μεσω του recovery υπαρχει η επιλογη wipe data/factory reset η οποια λογικα δεν κανει φορματ την sd και λεω λογικα,γιατι ναι μεν σε οσες συσκευες καναμε wipe data μεσω recovery ποτε δεν πειραζε την εσωτερικη μνημη,εδω ομως δεν ειμαι σιγουρος το πως θα συμπεριφερθει λογω του οτι η htc εχει συνδεσει το format του συστηματος με το format της sd,απ οτι βλεπουμε τουλαχιστον με τος προηγουμενους τροπους.Παιρνεις αντιγραφα και δοκιμαζεις

thanx man, θα κανω ενα copy την καρτα και βλεπουμε. κατσε να ερθει η jb και βλεπουμε

Το έγραψε η ίδια η HTC στο fb page σαν απάντηση σε κάποιον που ρώτησε.

μου απάντησαν απο το επίσημο γκρούπ του facebook της HTC ( το ελληνικό) και είπανε ότι δεν θα κυκλοφορήσει

Οποτε αφηνουμε το το plus και παμε για το HOX.

• The title was changed to HTC One X / X+