Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγανο; Μηπως το εχεις χαμηλομενο τελειως απο τα κουμπια δεξια; Εμενα αντιθετα με ξεκουφενει. Αφου δεν το ακουμπαω τελειως στο αυτι. Το εχω λιγο πιο μακρια οταν μιλαω. Μονον σε καποιες σιγκεκριμενες συσκευες μου ειναι πιο χαμηλο, κανονικο θα ελεγα. Απλα για να μην ανεβοκατεβαζω συνεχως την ενταση το απομακρινω λιγο οταν μιλαω και ειναι δυνατα.

:( Δυστυχως το εχω τερμα,φαινεται εχω προβλημα μαλλον...ηταν εξ αρχης ετσι αλλα πιστευα οτι ειναι ετσι η κατασκευη του...

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

το αρθρο που αναφερεις ειναι του ιουλιου...

:ninja::ninja: πλακα κανεις.. νομιζα οτι ειδα οτι ηταν προσφατο..:X

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

:( Δυστυχως το εχω τερμα,φαινεται εχω προβλημα μαλλον...ηταν εξ αρχης ετσι αλλα πιστευα οτι ειναι ετσι η κατασκευη του...

Μαλλον κατι τρεχει τοτε. Ποτε δεν ειχα θεμα με το ακουστικο του. Και σε μερη με αρκετη φασαρια ακουγα και με ακουγαν ανετα και καθαρα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

καλησπερα...

σκεφτομαι να παρω το κινητο και επειδη μαλλον παω για μεταχειρισμενο,θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχει κατι που θα επρεπε να προσεξω ιδιαιτερα?

επισης επειδη θα ειναι το πρωτο μου ανδροιδ,υπαρχει swype??/

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

καλησπερα...

σκεφτομαι να παρω το κινητο και επειδη μαλλον παω για μεταχειρισμενο,θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχει κατι που θα επρεπε να προσεξω ιδιαιτερα?

επισης επειδη θα ειναι το πρωτο μου ανδροιδ,υπαρχει swype??/

κοιτάς την οθόνη για κυματισμους και κιτρινιλες καθώς και το wifi επειδή είχαν παρουσιαστεί τέτοια προβλήματα σε κάποια από τα πρωτα κομμάτια.Επίσης κοιτάς αν ο προηγούμενος κάτοχος έχει ξεκλειδώσει το κινητό.Swype δεν έχει αλλά μπορείς να βάλεις

πως μπορω να βαλω;;;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

πως μπορω να βαλω;;;

Στο play store υπάρχει ότι τραβάει η ψυχή σου

Το ΟΝΕ Χ+ δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στην Ελλάδα (έτσι αναφέρθηκε στο thread) αλλά υπάρχει το ιντερνετ.

Το θέμα είναι ότι το ΟΝΕ Χ+ είναι LTE? 4G? LTE=4G?? και ΑΝ είναι LTE-4G, θα μπορεί να παίζει στο δικό μας 3G?

AN το πάρει κανείς τελικά, με την εγγύηση να υποθέσω οτι δεν θα υποστηρίζεται στην Ελλάδα....

Ημερομηνία κυκλοφορίας κάπου άκουσα 22 οκτ.

Καλά τα λέω;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Το ΟΝΕ Χ+ δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στην Ελλάδα (έτσι αναφέρθηκε στο thread) αλλά υπάρχει το ιντερνετ.

Το θέμα είναι ότι το ΟΝΕ Χ+ είναι LTE? 4G? LTE=4G?? και ΑΝ είναι LTE-4G, θα μπορεί να παίζει στο δικό μας 3G?

AN το πάρει κανείς τελικά, με την εγγύηση να υποθέσω οτι δεν θα υποστηρίζεται στην Ελλάδα....

Ημερομηνία κυκλοφορίας κάπου άκουσα 22 οκτ.

Καλά τα λέω;

Λοιπόν από αυτά που διαβάζω το ONE X+ το αμερικάνικο θα υποστηρίζει LTE, το ευρωπαϊκό όχι (ναι παίζει κανονικά σε 3G).

Ναι δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα (στην αρχή τουλάχιστον δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον, άλλωστε όταν το ανακοίνωσαν εμφανίζοταν κανονικά και στο ελληνικό site της HTC και μετά το μάζεψαν), αλλά εγγύηση θα έχει κανονικά εφόσον πρόκειται για ευρωπαϊκή συσκευή. Πιστεύω επίσης και ότι με το more local2 δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα και με τα ελληνικά.

Απορώ,πως στο sense,ενώ είναι τόσο λειτουργικό και εύχρηστο,δεν υπάρχει επιλογή για δημιουργία φακέλων στο συρτάρι εφαρμογών καθώς και η μετακίνηση και ομαδοποίηση των εφαρμογών κατά βουληση.

Απορώ,πως στο sense,ενώ είναι τόσο λειτουργικό και εύχρηστο,δεν υπάρχει επιλογή για δημιουργία φακέλων στο συρτάρι εφαρμογών καθώς και η μετακίνηση και ομαδοποίηση των εφαρμογών κατά βουληση.

Βέβαια και υπάρχει!Πιάσε μία εφαρμογή και σύρε την και ρίξε την πάνω σε μια άλλη εφαρμογή ... και βουαλά! :P

Βέβαια και υπάρχει!Πιάσε μία εφαρμογή και σύρε την και ρίξε την πάνω σε μια άλλη εφαρμογή ... και βουαλά! :P

προφανώς δεν εννοεί στην αρχική οθόνη, αλλά μπαίνοντας μέσα σε όλες τις εφαρμογές πατώντας το μεσαίο κουμπί αφής

Και εγώ την ιδια απορία ειχα Πάρη .

Τουλάχιστον η δημιουργία φακέλων στο app drawer επρεπε να είναι στάνταρ σε όλα τα android και οχι να χρειάζεσαι αλλον launcher για να κάνεις αυτά που ειναι αυτονόητα .

Samsung galaxy s21+

προφανώς δεν εννοεί στην αρχική οθόνη, αλλά μπαίνοντας μέσα σε όλες τις εφαρμογές πατώντας το μεσαίο κουμπί αφής

Έτσι ακριβώς για το συρτάρι εφαρμογών εννοω

Και εγώ την ιδια απορία ειχα Πάρη .

Τουλάχιστον η δημιουργία φακέλων στο app drawer επρεπε να είναι στάνταρ σε όλα τα android και οχι να χρειάζεσαι αλλον launcher για να κάνεις αυτά που ειναι αυτονόητα .

Ξέρεις τι με χαλάει περισσότερο?το ότι δεν μπορώ να μαζέψω σε μια μεριά τις εφαρμογές γραφείου,σε άλλη τα παιχνίδια,σε άλλη τα GPS,κλπ,όπως συνήθιζα έως τωρα και είναι όλα χύμα ανάλογα με τη σειρά εγκατάστασης.Φιαχναμε και μερικούς φακέλους με τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε συχνά και ήταν όλα νοικοκυρεμενα

Τι να πω, και εμένα με χαλάει, λίγο όμως, γιατί ότι θέλω και χρησιμοποιώ συχνά τα έχω σε φακέλους έξω στην αρχική οθόνη.

Τι να πω, και εμένα με χαλάει, λίγο όμως, γιατί ότι θέλω και χρησιμοποιώ συχνά τα έχω σε φακέλους έξω στην αρχική οθόνη.

Eνταξει,δεν λέω ότι είναι και κάτι τραγικό.Κι εγώ αυτα που θέλω άμεσα τα έχω εξω Απλά θεωρώ αυτονόητο να υπάρχουν αυτές οι επιλογές σε ένα sense που κατά τα αλλά κάνει παπάδες

Edited by truckman

Παίδες ρίξ' τε μια ματιά εδώ γιατί εδώ και 10 μέρες έχω αλλάξει 2 κάρτες wifi και 3 router χωρίς να μπορώ να βγάλω άκρη..

Όχι τίποτα άλλο αλλά την πλήρωσαν οι τεχνικοί της hol που τους έπρηξα..

Όσοι λοιπόν έχετε περίεργα προβλήματα με το wifi του σπιτιού σας κάντε τον κόπο να αναφέρετε το πρόβλημα εκεί..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Τα προβληματα ξεκινησαν με το που εβαλες ζελεδακι;

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τα προβληματα ξεκινησαν με το που εβαλες ζελεδακι;

Ακριβώς.. Γι' αυτό και είπα να το αναφέρω κι εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κακο αυτο, αλλα το εχω ξαναδει το εργο αυτο. Παλαιοτερα, εγω ειχα φαει ηττα με ΑΡ linksys. Δεν ειχα βρει ακρη τοτε, μεχρι που αναγκαστικα να το αλλαξω.

Τωρα εδω βεβαια εναι ακομα σε debuging η rom, οποτε ειναι παριγορο αυτο.

Edited by fanatikos

Κακο αυτο, αλλα το εχω ξαναδει το εργο αυτο. Παλαιοτερα, εγω ειχα φαει ηττα με ΑΡ linksys. Δεν ειχα βρει ακρη τοτε, μεχρι που αναγκαστικα να το αλλαξω.

Τωρα εδω βεβαια εναι ακομα σε debuging η rom, οποτε ειναι παριγορο αυτο.

Δεν παίζει να φταίει κάτι άλλο γιατί με το που κλείνω το wifi στο κινητό το pc δουλεύει μια χαρά..

Δες εδώ. αυτό ακριβώς αντιμετωπίζω κι εγώ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι καταλαβα. Εγω δεν επερνα ΙΡ τοτε. Για καποιο λογο ο ενσωματομενος dhcp δεν μπορουσε να του δωσει διευθυνση. Εκανε συνεχεια negotiate και fail. Το δικο σου ειναι αλλο θεμα. Συνδεεσαι αλλα σου πεταει εξω το πισι αν καταλαβα σωστα. Σαν wifi μενει συνδεμενο ή οχι;

PS: Δες αν μενεις συνδεμενος αλλα απλα χανεις την ΙΡ και εφοσον συμβαινει κατι τετοιο, δοκιμασε να δωσεις σταθερη ΙΡ στο πισι.

Τοτε εγω αυτη τη λυση ειχα βρει προσωρινα, αλλα βεβαια δεν με βολευε και τελικα αναγκαστικα και το αλλαξα με ενα dlink.

Εσενα βεβαια (εφοσον δουλεψει αυτο το κολπο) θα σε βολεψει, αφου πιστευω οτι ειναι κατι προσωρινο. Πιστευω οτι οταν βγει η επισημη ρομ για το hox, θα το εχουν λυσει το θεμα.

Edited by fanatikos

Εδώ είναι το κουλό της υπόθεσης, δεν πετάει το pc έξω απλά το pc έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα.. Πολύ κουλό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to HTC One X / X+