m7ixalis Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Τελικά οι φήμες σιγά σιγά επαληθεύονται , καμία διαφορά εξωτερικά το one x με το επερχόμενο one x+ Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η htc σκοπεύει να κυκλοφορηση το συγκεκριμένο μοντέλο http://cdn.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/imagecache/w680h550/postimages/276955/htc-one-x-plus-pictures-exclusive-2.jpg. http://www.androidcentral.com/htc-one-x-pictures-leak-out-looks-just-htc-one-x Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Τελικά οι φήμες σιγά σιγά επαληθεύονται , καμία διαφορά εξωτερικά το one x με το επερχόμενο one x+ Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η htc σκοπεύει να κυκλοφορηση το συγκεκριμένο μοντέλο http://cdn.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/imagecache/w680h550/postimages/276955/htc-one-x-plus-pictures-exclusive-2.jpg. http://www.androidcentral.com/htc-one-x-pictures-leak-out-looks-just-htc-one-x Αν το κυκλοφορήσει με την ίδια μπαταρία... κλαφτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Και πανω που ελεγα οτι ηταν απλα φημες αφου δεν ανακοινωσαν κατι στο event. Ενταξει τι να πουμε, ειναι απλα για γελια οι ανθρωποι και αδιορθωτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_man Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ας περιμένουμε πρώτα να το δούμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Τις τελευταίες δυο μέρες ανάβει αριστερά πάνω ψηλά δίπλα από το λογότυπο htc αμυδρά ένα κόκκινο φωτακι. Γνωρίζει κανείς κάτι; [ATTACH]27199[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Τις τελευταίες δυο μέρες ανάβει αριστερά πάνω ψηλά δίπλα από το λογότυπο htc αμυδρά ένα κόκκινο φωτακι. Γνωρίζει κανείς κάτι; [ATTACH]27199[/ATTACH] Ο αισθητήρας εγγύτητας του τηλεφώνου (proximity sensor). Κανονικά ανάβει μόνο κατά την διάρκεια των κλήσεων. Αν εγκατέστησες την τελευταία έκδοση του viber είναι bug. Σε μένα και σε πολλούς άλλους (όχι μόνο με one x αλλά και galaxy s2 και 3) αυτό συνέβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Εμένα γιατί μου φαίνεται για άσχημο photoshop? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ο αισθητήρας εγγύτητας του τηλεφώνου (proximity sensor). Κανονικά ανάβει μόνο κατά την διάρκεια των κλήσεων. Αν εγκατέστησες την τελευταία έκδοση του viber είναι bug. Σε μένα και σε πολλούς άλλους (όχι μόνο με one x αλλά και galaxy s2 και 3) αυτό συνέβη. Επιβεβαιώνω κι εγώ με s3!! Πας και κανείς exit από το viber ή περνάς κάποια παλιότερη έκδοση. Φαντάζομαι θα βγάλουν κάποιο update σύντομα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Εμένα είναι αναμμένο μόνιμα, αλλα αν κλείσεις Viber σβήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Εμένα είναι αναμμένο μόνιμα, αλλα αν κλείσεις Viber σβήνει Αυτό λέω και εγώ και ο efthimis31. Άρα φταίει το viber. Οπότε εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης και αναμονή μέχρι να το διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Τις τελευταίες δυο μέρες ανάβει αριστερά πάνω ψηλά δίπλα από το λογότυπο htc αμυδρά ένα κόκκινο φωτακι. Γνωρίζει κανείς κάτι; Α γεια σου!! Λέω κι εγώ τόσο καιρό δεν άναβε τώρα τι έγινε.... Απλά είπα να μην το αναφέρω να μην με πει κανένας περίεργο :p Ο αισθητήρας εγγύτητας του τηλεφώνου (proximity sensor). Κανονικά ανάβει μόνο κατά την διάρκεια των κλήσεων. Αν εγκατέστησες την τελευταία έκδοση του viber είναι bug. Σε μένα και σε πολλούς άλλους (όχι μόνο με one x αλλά και galaxy s2 και 3) αυτό συνέβη. Nice find... ΥΓ. Επίσης έχω την εντύπωση ότι επηρέασε κ την μπαταρία αυτό. Edited September 28, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 παιδες γνωμες με πια ειναι η πιο γρηγορη και σταθερη ρομ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 παιδες γνωμες με πια ειναι η πιο γρηγορη και σταθερη ρομ ? Ανάλογα τι ζητάς.. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές aosp jb στο xda αρκετά πιο γρήγορες από sense roms αλλά θυσιάζεις διάφορα δυνατά σημεία του κινητού όπως gps, camera κτλ.. Αν δεν σε νοιάζει το θέμα jelly bean υπάρχουν οι sense και οι no sense roms με ics 4.0.4.. Εγώ χρησιμοποιώ τώρα την android revolution (γρήγορη και σταθερή) η οποία ουσιαστικά είναι εμφανισιακά stock με sense αλλά έχουν αφαιρεθεί πολλά άχρηστα και έχουν γίνει διάφορα mods. Έχω δοκιμάσει την renovate που κρατάει εμφάνιση sense σε settings κτλ αλλά ουσιαστικά το sense σαν launcher έχει αφαιρεθεί. Επίσης υπάρχουν οι cyanogen αλλά πάλι εκεί όπως σου είπα χάνεις πράγματα Η κλασσική (σπαστική αλλά σωστή) απάντηση για τις cooked roms είναι "δοκιμάζεις και διαλέγεις".. Κάθε χρήστης θεωρεί διαφορετικά στοιχεία απαραίτητα στο κινητό του οπότε είναι πολύ σχετικό το ποια rom θα σε βολέψει. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_man Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Εμένα γιατί μου φαίνεται για άσχημο photoshop?+1 κι εγω το βλεπω για μαιμου φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 +1 κι εγω το βλεπω για μαιμου φωτο και photoshop να είναι, το πρόβλημα ισχύει.. το έπαθα και εγώ σήμερα και μετά από 2-3 reboot, απεγκατέστησα το viber και επανήλθε. τώρα αν κάποιος έβαλε εκεί το σημαδάκι με photoshop για να τονίσει το πρόβλημα,δεν παίζει και μεγάλο ρόλο Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 και photoshop να είναι, το πρόβλημα ισχύει.. το έπαθα και εγώ σήμερα και μετά από 2-3 reboot, απεγκατέστησα το viber και επανήλθε. τώρα αν κάποιος έβαλε εκεί το σημαδάκι με photoshop για να τονίσει το πρόβλημα,δεν παίζει και μεγάλο ρόλο Το λέτε ρε παίδες; δική μ είναι η φωτο από iPad. Εκτός αν το άλλο παιδί μιλά για υπ υποτιθέμενο καινούριο HTC one x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Το λέτε ρε παίδες; δική μ είναι η φωτο από iPad. Εκτός αν το άλλο παιδί μιλά για υπ υποτιθέμενο καινούριο HTC one x Παιδιά έχω το έχω πάθει και αυτό αλλά όταν ανεβαίνει πολύ ο θερμοκρασία.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Πως μπορω να δω ποια παρτιδα ειναι το κινητο (sh25,sh24...) σε ενα μαγαζι χωρις να ανοιξω την συσκευασια?Φαινεται απ εξω(IMEI)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_man Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) και photoshop να είναι, το πρόβλημα ισχύει.. το έπαθα και εγώ σήμερα και μετά από 2-3 reboot, απεγκατέστησα το viber και επανήλθε. τώρα αν κάποιος έβαλε εκεί το σημαδάκι με photoshop για να τονίσει το πρόβλημα,δεν παίζει και μεγάλο ρόλοEννοουσαμε για τις φωτο με το one-x+ Πως μπορω να δω ποια παρτιδα ειναι το κινητο (sh25,sh24...) σε ενα μαγαζι χωρις να ανοιξω την συσκευασια?Φαινεται απ εξω(IMEI)?To γραφει στο αυτοκολλητο εξωτερικα,στην πλευρα της συσκευασιας Edited September 28, 2012 by T_man Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Αν κάνω ρουτ το κινητό τώρα , περάσω άλλη ρομ (κυρίως για λόγους μπαταρίας) , και μελλοντικά βγει s-off θα είμαι ok; Δλδ θα μπορώ να επαναφέρουν το κινητό όπως είναι τώρα χωρίς πρόβλημα εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Αν κάνω ρουτ το κινητό τώρα , περάσω άλλη ρομ (κυρίως για λόγους μπαταρίας) , και μελλοντικά βγει s-off θα είμαι ok; Δλδ θα μπορώ να επαναφέρουν το κινητό όπως είναι τώρα χωρίς πρόβλημα εγγύησης; Κανείς δεν ξέρει, είναι εντελώς υποθετικό αυτό που ρωτάς.. Όπως επίσης αποδείχτηκε ότι και το root μέσω htcdev δεν αποκλείει οριστικά μία συσκευή από service με χρήση εγγύησης. Υπάρχουν πολλές αναφορές στο xda για συσκευές που στάλθηκαν για επισκευή ακόμα και με custom rom επάνω και επισκευάστηκαν κανονικά. Απλά είναι στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να το επισκευάσει αν κρίνει ότι η εκάστοτε βλάβη δεν έχει προκληθεί από εγκατάσταση custom rom, kernel κτλ Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 καλησπερα σας παιδιά Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ετοιμάζω ένα αεροπορικό ταξίδι, με αποτελεζμα να φοβαμε υπερβολικά με με το θέμα της μπαταρίασ. Eρώτηση, κατά τη γνώμη σας custom room η στοκ ροομ να χρησιμοπήσω ? ια να έχω καλύτερη διάρκια ζωής κε να μην ψάχνομε ια πρίζες :) Αυτή ιτ στιγμή έχω CyanogenMod 10 Nightlies, παρά πόλη καλό, αλά μπαταρία δεν με εντυπυσιαζή.... Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Μετά από hard reset το λαμπάκι από τον αισθητήρα φωτός είναι συνέχεια αναμμένο!Έχω φάει σκάλωμα και δεν μπορώ να θυμηθώ από ποια ρύθμιση είναι!Μπορεί κανείς να μου θυμίσει πως γίνεται? :p:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 καλησπερα σας παιδιά Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ετοιμάζω ένα αεροπορικό ταξίδι, με αποτελεζμα να φοβαμε υπερβολικά με με το θέμα της μπαταρίασ. Eρώτηση, κατά τη γνώμη σας custom room η στοκ ροομ να χρησιμοπήσω ? ια να έχω καλύτερη διάρκια ζωής κε να μην ψάχνομε ια πρίζες :) Αυτή ιτ στιγμή έχω CyanogenMod 10 Nightlies, παρά πόλη καλό, αλά μπαταρία δεν με εντυπυσιαζή.... Πιο ασφαλής θα ένιωθα με μια battery bank, παρά με αλλαγές σε rom. Υπάρχουν σίγουρα κομψές κι όχι τόσο βαριές ή ογκώδεις! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_man Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 καλησπερα σας παιδιά Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ετοιμάζω ένα αεροπορικό ταξίδι, με αποτελεζμα να φοβαμε υπερβολικά με με το θέμα της μπαταρίασ. Eρώτηση, κατά τη γνώμη σας custom room η στοκ ροομ να χρησιμοπήσω ? ια να έχω καλύτερη διάρκια ζωής κε να μην ψάχνομε ια πρίζες :) Αυτή ιτ στιγμή έχω CyanogenMod 10 Nightlies, παρά πόλη καλό, αλά μπαταρία δεν με εντυπυσιαζή....Προσωπικά θα έβαζα την στοκ και όσο δεν θα είχα κοντά μου πρίζα θα το είχα μόνο για κλήσεις,θα σε βγάλει έτσι μια βδομάδα για πλάκα.Όταν θα είσαι σε μέρος με ρεύμα,κανείς και τις υπόλοιπες ασχολίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts