Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά οι φήμες σιγά σιγά επαληθεύονται , καμία διαφορά εξωτερικά το one x με το επερχόμενο one x+

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η htc σκοπεύει να κυκλοφορηση το συγκεκριμένο μοντέλο

http://cdn.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/imagecache/w680h550/postimages/276955/htc-one-x-plus-pictures-exclusive-2.jpg.

http://www.androidcentral.com/htc-one-x-pictures-leak-out-looks-just-htc-one-x

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά οι φήμες σιγά σιγά επαληθεύονται , καμία διαφορά εξωτερικά το one x με το επερχόμενο one x+

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η htc σκοπεύει να κυκλοφορηση το συγκεκριμένο μοντέλο

http://cdn.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/imagecache/w680h550/postimages/276955/htc-one-x-plus-pictures-exclusive-2.jpg.

http://www.androidcentral.com/htc-one-x-pictures-leak-out-looks-just-htc-one-x

Αν το κυκλοφορήσει με την ίδια μπαταρία... κλαφτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πανω που ελεγα οτι ηταν απλα φημες αφου δεν ανακοινωσαν κατι στο event.

Ενταξει τι να πουμε, ειναι απλα για γελια οι ανθρωποι και αδιορθωτοι.

Τις τελευταίες δυο μέρες ανάβει αριστερά πάνω ψηλά δίπλα από το λογότυπο htc αμυδρά ένα κόκκινο φωτακι. Γνωρίζει κανείς κάτι;

[ATTACH]27199[/ATTACH]

Τις τελευταίες δυο μέρες ανάβει αριστερά πάνω ψηλά δίπλα από το λογότυπο htc αμυδρά ένα κόκκινο φωτακι. Γνωρίζει κανείς κάτι;

[ATTACH]27199[/ATTACH]

Ο αισθητήρας εγγύτητας του τηλεφώνου (proximity sensor). Κανονικά ανάβει μόνο κατά την διάρκεια των κλήσεων. Αν εγκατέστησες την τελευταία έκδοση του viber είναι bug. Σε μένα και σε πολλούς άλλους (όχι μόνο με one x αλλά και galaxy s2 και 3) αυτό συνέβη.

Εμένα γιατί μου φαίνεται για άσχημο photoshop?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ο αισθητήρας εγγύτητας του τηλεφώνου (proximity sensor). Κανονικά ανάβει μόνο κατά την διάρκεια των κλήσεων. Αν εγκατέστησες την τελευταία έκδοση του viber είναι bug. Σε μένα και σε πολλούς άλλους (όχι μόνο με one x αλλά και galaxy s2 και 3) αυτό συνέβη.

Επιβεβαιώνω κι εγώ με s3!! Πας και κανείς exit από το viber ή περνάς κάποια παλιότερη έκδοση. Φαντάζομαι θα βγάλουν κάποιο update σύντομα ;)

Εμένα είναι αναμμένο μόνιμα, αλλα αν κλείσεις Viber σβήνει

Αυτό λέω και εγώ και ο efthimis31. Άρα φταίει το viber. Οπότε εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης και αναμονή μέχρι να το διορθώσουν.

Α γεια σου!! Λέω κι εγώ τόσο καιρό δεν άναβε τώρα τι έγινε.... Απλά είπα να μην το αναφέρω να μην με πει κανένας περίεργο :p

Nice find...

ΥΓ. Επίσης έχω την εντύπωση ότι επηρέασε κ την μπαταρία αυτό.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδες γνωμες με πια ειναι η πιο γρηγορη και σταθερη ρομ ?

Ανάλογα τι ζητάς.. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές aosp jb στο xda αρκετά πιο γρήγορες από sense roms αλλά θυσιάζεις διάφορα δυνατά σημεία του κινητού όπως gps, camera κτλ..

Αν δεν σε νοιάζει το θέμα jelly bean υπάρχουν οι sense και οι no sense roms με ics 4.0.4.. Εγώ χρησιμοποιώ τώρα την android revolution (γρήγορη και σταθερή) η οποία ουσιαστικά είναι εμφανισιακά stock με sense αλλά έχουν αφαιρεθεί πολλά άχρηστα και έχουν γίνει διάφορα mods. Έχω δοκιμάσει την renovate που κρατάει εμφάνιση sense σε settings κτλ αλλά ουσιαστικά το sense σαν launcher έχει αφαιρεθεί. Επίσης υπάρχουν οι cyanogen αλλά πάλι εκεί όπως σου είπα χάνεις πράγματα

Η κλασσική (σπαστική αλλά σωστή) απάντηση για τις cooked roms είναι "δοκιμάζεις και διαλέγεις".. Κάθε χρήστης θεωρεί διαφορετικά στοιχεία απαραίτητα στο κινητό του οπότε είναι πολύ σχετικό το ποια rom θα σε βολέψει.

s21 ultra 256

+1 κι εγω το βλεπω για μαιμου φωτο

και photoshop να είναι, το πρόβλημα ισχύει.. το έπαθα και εγώ σήμερα και μετά από 2-3 reboot, απεγκατέστησα το viber και επανήλθε. τώρα αν κάποιος έβαλε εκεί το σημαδάκι με photoshop για να τονίσει το πρόβλημα,δεν παίζει και μεγάλο ρόλο

s21 ultra 256

και photoshop να είναι, το πρόβλημα ισχύει.. το έπαθα και εγώ σήμερα και μετά από 2-3 reboot, απεγκατέστησα το viber και επανήλθε. τώρα αν κάποιος έβαλε εκεί το σημαδάκι με photoshop για να τονίσει το πρόβλημα,δεν παίζει και μεγάλο ρόλο

Το λέτε ρε παίδες; δική μ είναι η φωτο από iPad. Εκτός αν το άλλο παιδί μιλά για υπ υποτιθέμενο καινούριο HTC one x

Το λέτε ρε παίδες; δική μ είναι η φωτο από iPad. Εκτός αν το άλλο παιδί μιλά για υπ υποτιθέμενο καινούριο HTC one x

Παιδιά έχω το έχω πάθει και αυτό αλλά όταν ανεβαίνει πολύ ο θερμοκρασία..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Πως μπορω να δω ποια παρτιδα ειναι το κινητο (sh25,sh24...) σε ενα μαγαζι χωρις να ανοιξω την συσκευασια?Φαινεται απ εξω(IMEI)?

Eννοουσαμε για τις φωτο με το one-x+

Πως μπορω να δω ποια παρτιδα ειναι το κινητο (sh25,sh24...) σε ενα μαγαζι χωρις να ανοιξω την συσκευασια?Φαινεται απ εξω(IMEI)?
To γραφει στο αυτοκολλητο εξωτερικα,στην πλευρα της συσκευασιας Edited by T_man

Αν κάνω ρουτ το κινητό τώρα , περάσω άλλη ρομ (κυρίως για λόγους μπαταρίας) , και μελλοντικά βγει s-off θα είμαι ok; Δλδ θα μπορώ να επαναφέρουν το κινητό όπως είναι τώρα χωρίς πρόβλημα εγγύησης;

Αν κάνω ρουτ το κινητό τώρα , περάσω άλλη ρομ (κυρίως για λόγους μπαταρίας) , και μελλοντικά βγει s-off θα είμαι ok; Δλδ θα μπορώ να επαναφέρουν το κινητό όπως είναι τώρα χωρίς πρόβλημα εγγύησης;

Κανείς δεν ξέρει, είναι εντελώς υποθετικό αυτό που ρωτάς.. Όπως επίσης αποδείχτηκε ότι και το root μέσω htcdev δεν αποκλείει οριστικά μία συσκευή από service με χρήση εγγύησης. Υπάρχουν πολλές αναφορές στο xda για συσκευές που στάλθηκαν για επισκευή ακόμα και με custom rom επάνω και επισκευάστηκαν κανονικά. Απλά είναι στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να το επισκευάσει αν κρίνει ότι η εκάστοτε βλάβη δεν έχει προκληθεί από εγκατάσταση custom rom, kernel κτλ

s21 ultra 256

καλησπερα σας παιδιά

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ετοιμάζω ένα αεροπορικό ταξίδι, με αποτελεζμα να φοβαμε υπερβολικά με με το θέμα της μπαταρίασ.

Eρώτηση, κατά τη γνώμη σας custom room η στοκ ροομ να χρησιμοπήσω ?

ια να έχω καλύτερη διάρκια ζωής κε να μην ψάχνομε ια πρίζες :)

Αυτή ιτ στιγμή έχω CyanogenMod 10 Nightlies, παρά πόλη καλό, αλά μπαταρία δεν με εντυπυσιαζή....

HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Μετά από hard reset το λαμπάκι από τον αισθητήρα φωτός είναι συνέχεια αναμμένο!Έχω φάει σκάλωμα και δεν μπορώ να θυμηθώ από ποια ρύθμιση είναι!Μπορεί κανείς να μου θυμίσει πως γίνεται? :p:X

καλησπερα σας παιδιά

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ετοιμάζω ένα αεροπορικό ταξίδι, με αποτελεζμα να φοβαμε υπερβολικά με με το θέμα της μπαταρίασ.

Αυτή ιτ στιγμή έχω CyanogenMod 10 Nightlies, παρά πόλη καλό, αλά μπαταρία δεν με εντυπυσιαζή....

Πιο ασφαλής θα ένιωθα με μια battery bank, παρά με αλλαγές σε rom. Υπάρχουν σίγουρα κομψές κι όχι τόσο βαριές ή ογκώδεις!

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

καλησπερα σας παιδιά

Προσωπικά θα έβαζα την στοκ και όσο δεν θα είχα κοντά μου πρίζα θα το είχα μόνο για κλήσεις,θα σε βγάλει έτσι μια βδομάδα για πλάκα.Όταν θα είσαι σε μέρος με ρεύμα,κανείς και τις υπόλοιπες ασχολίες σου.

• The title was changed to HTC One X / X+