Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, Τελικά με ενημέρωσαν για το λάθος τους και θα μου δώσουν καινούργια συσκευή, μόνο που δεν θα είναι λευκή αλλά μαύρη η οποία μάλιστα θα είναι και ελληνική. Βέβαια μου είπαν οτι η εγγύηση ισχύει κανονικά αν πάω στην Arvato με την απόδειξη το οποίο μου φάνηκε περίεργο. Πάντως η συσκευή που είχα ήταν άψογη χωρίς κανένα πρόβλημα. Αύριο παραλαμβάνω τον γίγαντα.
Αντε καλοριζικο αφου βρηκες ακρη και η σκουρα ειναι κι αυτη πρωτη μουρη (αυτην εχω :happy: )

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλησπερα παιδια και συγνωμη προκαταβολικος αν χαλαω το θεμα , εχω ενα Οne X και μου χαλασε η οθονη στν μεση και επανω ενω δειχνει δεν μπορω να την πατισω γιατιι ειναι νεκρη σ αυτα τα σειμεια !

ο φιλος μου που το ειχε εχει χασει το ΙΜΕΙ απο την συσκευασια

και δεν μπορω να το βρω

οταν μπαινω setings δεν μ αφηνη να δω ΙΜΕΙ

υπαρχει καποιος αλλος τροπος

να το δω ?

ευχαριστω γιαυι πρεπει να φυγει για σερβης

Kαλησπερα παιδια και συγνωμη προκαταβολικος αν χαλαω το θεμα , εχω ενα Οne X και μου χαλασε η οθονη στν μεση και επανω ενω δειχνει δεν μπορω να την πατισω γιατιι ειναι νεκρη σ αυτα τα σειμεια !

και δεν μπορω να το βρω

να το δω ?

Μπορεί να λέει στην απόδειξη .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mαλον δεν θα εχουν περαστει τα apn της wind.Πηγαινε ρυθμισεις,πατα πανω στο εικονιδιο Δικτυο κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης Δες αν υπαρχουν δυο apn που να γραφουν ,το ενα wind internet και το αλλο wind mms.Aν δεν υπαρχουν βαλε φωνη να σου πω πως θα τα περασεις πανευκολα

@fanatikos το κανει αυτο το κουλο το tapatalk με το edit.Οταν θελεις να κανεις τροποποιηση,βγες απο το ποστ,ξαναμπες και θα σε αφησει να το κανεις

Δσυδτυχως δεν εχει κανενα apn...τωρα μολις το ειδα....

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Δσυδτυχως δεν εχει κανενα apn...τωρα μολις το ειδα....
no problem.Πήγαινε εδώ http://www.mediafire.com/?jrlnn94z9lt47pc μόλις το κατεβάσεις αποσυμπιεσε το και κάντο αντιγραφή στην sdcard του τηλεφώνου.Τώρα πήγαινε στο play store και κατέβασε την εφαρμογή Apn backup restore.Μόλις την τρέξεις επέλεξε restore και στο search που θα σου βγάλει δείξε τον φάκελο που είχες αντιγράψει πριν,ο οποίος έχει τα apn της wind.Σε 3-4 δευτερα θα είσαι κομπλέ.Αν δεις οτι δεν στα βγάζει,κάνε ένα reboot Edited by T_man

no problem.Πήγαινε εδώ http://www.mediafire.com/?jrlnn94z9lt47pc μόλις το κατεβάσεις αποσυμπιεσε το και κάντο αντιγραφή στην sdcard του τηλεφώνου.Τώρα πήγαινε στο play store και κατέβασε την εφαρμογή Apn backup restore.Μόλις την τρέξεις επέλεξε restore και στο search που θα σου βγάλει δείξε τον φάκελο που είχες αντιγράψει πριν,ο οποίος έχει τα apn της wind.Σε 3-4 δευτερα θα είσαι κομπλέ.Αν δεις οτι δεν στα βγάζει,κάνε ένα reboot

:blink: εγω το εκανα απλα βαζοντας χειροκινητα τις ρυθμισεις στο πεδιο νεο apn...το βρηκα σε ενα τοπικ και τις περασα...οπως και να χει σευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου....με τη διαγνωση σου βρεθηκε η λυση αμμμεσως....

ρε παιδια ,χωρις να καταλαβω το πως,εχει χαθει το εικονιδιο του latityde.τι να κανω?

Εννοείς το Latitude

Κανε ενα restart για αρχη και αν δεν επανέλθει ,κατέβασε το ξανά .

Samsung galaxy s21+

:blink: εγω το εκανα απλα βαζοντας χειροκινητα τις ρυθμισεις στο πεδιο νεο apn...το βρηκα σε ενα τοπικ και τις περασα...οπως και να χει σευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου....με τη διαγνωση σου βρεθηκε η λυση αμμμεσως....

Παρακαλώ :) Το ίδιο αποτέλεσμα έχουν και οι δύο τρόποι,απλά με αυτόν που σου πρότεινα γινεται αυτοματοποιημένα η διαδικασία σε 3 δευτέρα,τίποτα περισσότερο.

Μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του viber ο proximity sensor μένει συνέχεια αναμένος εκτός αν κάνεις force close το viber. Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Παιδια ριξτε μια ματια εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4312153

και καντε και το τεστ να δειτε!

Εχουμε θεμα, εδω;

PS: Στο store εχουν βγει πολλες προσφορες σε payed εφαρμογες με τιμες ξεφτιλα. 0.25€. Και σε κορυφαιους τιτλους. Οπωσδηποτε μια βολτα!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Nα ρωτησω κατι λιγο γενικοτερο εγω...εχω παρατηρησει οτι επειδη μπαινω συνηθως βραδυ εδω κατα τις 5 το πρωι πεφτει το συστημα και δεν μπορω να φορτωσω καμια σελιδα...ειναι γενικοτερο αυτο?εννοω ειναι καποια τακτικη να πεφτει ο σερβερ εκεινη την ωρα η μηπως ειναι θεμα τις δικιας μου συνδεσης?

Τι εννοεις πεφτει ο σερβερ;

Παντως εχε υποψιν σου οτι ολοι οι παροχοι εκτελουν αργα το βραδι ολες τις εργασιες δικτυου που εχουν επιπτωσεις στην κινηση ή στη ροη δεδομενων.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τι εννοεις πεφτει ο σερβερ;

Παντως εχε υποψιν σου οτι ολοι οι παροχοι εκτελουν αργα το βραδι ολες τις εργασιες δικτυου που εχουν επιπτωσεις στην κινηση ή στη ροη δεδομενων.

τοτε κατι τεοιο συμβαινει....βασικα οταν παω να μπω σε μια ενοτητα εκεινη την ωρα μου βγαζει ενα μηνυμα οτι το συστημα ειναι απασχολημενο και να προσπαθησω να ξαναμπω αργοτερα...αλλα προφανως θα συμβαινει κατι σχετικα μαυτο που ανεφερες για τις εργασιες...

και δεν μπορω να το βρω

να το δω ?

Yπαρχουν 4 τροποι να βρουμε το IMEI/MEID στην συσκευη μας (η τουλαχιστον αυτους βρηκα εγω ,αν ξερει κανεις αλλο τροπο ας τον αναφερει ) :

1) Locate from the Settings menu:

a. From the Home screen, tap All apps.

b. Tap Settings.

c. Tap About phone.

d. Tap Phone identity.

2) From the Home screen, tap Phone and dial *#06#. This will display the handset's IMEI.

3) From the Bootloader screen (this method required if you need a scanable barcode).

a. With the device powered off, press and hold the VOLUME DOWN key.

b. While continuing to hold VOLUME DOWN, press the POWER key for 10 seconds. You will see the Back, Home and Recent apps keys blink while holding down the POWER key.

c. When the keys have finished blinking, release the POWER key. While still holding VOLUME DOWN, press and release the POWER key one more time.

d. When the screen with the three Androids is displayed, release the VOLUME DOWN key. The IMEI and scanable barcode are displayed on the lower half of the screen.

4) Πληκτρολογουμε *#*#3424#*#* στο πληκτρολογιο που παιρνουμε τηλεφωνο και μας ανοιγει το HTC Function Test application (v3.01.01g) οπου μπορουμε να κανουμε ελεγχο της συσκευης σε πολλους παραμετρους οπως audio, sensors, vibrations, backlight, buttons, bluetooth ,wifi και πολλα αλλα , οπως επισης και να δουμε το ΙΜΕΙ .

Edited by keltonas

ρε παιδια ,χωρις να καταλαβω το πως,εχει χαθει το εικονιδιο του latityde.τι να κανω?

Αν δεν σε βοηθά αυτό και δε μπορείς να κάνεις restart που σου είπαν, μήπως σε βολεύει να ανοίγεις το maps και να το ανοίγεις από εκεί; Εμένα είτε το ανοίξω από το maps είτε φορτώσω και το χάρτη μου με τα σημεία μου, το ίδιο μου ανοίγει..

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Αυτο κανω μιας και με το ρισταρτ τιποτα...περιςργα πραγματα ομως...που πηγε το εικονιδιο...

Μήπως είσαι στη καρτέλα frequent κι όχι στην all;;; :rolleyes::lol: (λέμε τώρα!)

Αυτο κανω μιας και με το ρισταρτ τιποτα...περιςργα πραγματα ομως...που πηγε το εικονιδιο...

Υπάρχει σίγουρα ανεξάρτητη εφαρμογή; Νομίζω είναι πλεόν ενσωματωμένο στο google maps. Σύμφωνα και με αυτό http://www.google.com/mobile/latitude/ δεν υπάρχει ανεξάρτητη εφαρμογή στο android.

Υπάρχει σίγουρα ανεξάρτητη εφαρμογή; Νομίζω είναι πλεόν ενσωματωμένο στο google maps. Σύμφωνα και με αυτό http://www.google.com/mobile/latitude/ δεν υπάρχει ανεξάρτητη εφαρμογή στο android.

+1 στον τελευταίο.. :lol: εδώ και κάποια updates του maps, έχει χαθεί το ξεχωριστό εικονίδιο του latitude. Μόνο μέσα από το maps ανοίγει! Εγώ σε παρέσυρα λάθος :X

Επιτέλους έχω στα χέρια μου το τηλέφωνο. Μου το αλλάξανε ζήτησαν και συγνώμη. Παρατήρησα βέβαια ότι κάνει ένα μικρο κυματισμό η οθόνη στο γνωστό σημείο πάνω αριστερά δλδ. Το διαπίστωσα ειδικά όταν έκανε το update σε 4.0.4 που η οθόνη ήταν μαύρη τελείως. Αντίθετα στο λευκό δεν παρατήρησα κάτι. Είναι τόσο τραγικό το πρόβλημα που θέλει επίσκεψη στο service, ρωτάω τα παιδιά που έχουν το ίδιο θέμα και αν ναι τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση;

Μου ρίξανε κατάρα οι iphonakides :lol::lol::lol::lol: που τελικά δεν έφυγα από την αγαπημένη HTC

Επιτέλους έχω στα χέρια μου το τηλέφωνο. Μου το αλλάξανε ζήτησαν και συγνώμη. Παρατήρησα βέβαια ότι κάνει ένα μικρο κυματισμό η οθόνη στο γνωστό σημείο πάνω αριστερά δλδ. Το διαπίστωσα ειδικά όταν έκανε το update σε 4.0.4 που η οθόνη ήταν μαύρη τελείως. Αντίθετα στο λευκό δεν παρατήρησα κάτι. Είναι τόσο τραγικό το πρόβλημα που θέλει επίσκεψη στο service, ρωτάω τα παιδιά που έχουν το ίδιο θέμα και αν ναι τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση;

Μου ρίξανε κατάρα οι iphonakides :lol::lol::lol::lol: που τελικά δεν έφυγα από την αγαπημένη HTC

oχι,τραγικο δεν ειναι,αν δεν σε πειραζει εσενα no problem,δεν παθαινει τιποτα.Εγω να φανταστεις,μετα απο 2,5 χρονια ετυχε να πατησω το λαπτοπ σε καποιο σημειο κατα τυχη και εκανε κυματισμο.

Δεν ειναι τπτ και ουτε θα το ξαναδεις ποτε στην καθημερινη σου χρηση εκτος και αν το κανεις επιτηδες. Αν δεν ειχε βγει η "βρωμα" δεν θα το ηξερες καν...

Δεν ξερω και αν σου το δεχτουν για service κιολας.

• The title was changed to HTC One X / X+