Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γνωριζω αν ειναι γερμανεικο.το αγορασα απο το birdphone, και οταν το ανοιγω εχει το σημα τις vodafone.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν γνωριζω αν ειναι γερμανεικο.το αγορασα απο το birdphone, και οταν το ανοιγω εχει το σημα τις vodafone.

Branded είναι λογικά.Θα περιμένεις:/

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

αυτα τα ασχημα ειναι με τα branded,περιμενεις ποτε θα τους ερθει να δωσουν το updates και δεν μιλαω μονο για την htc γιατι δεν ειναι θεμα πλεον των εταιρειων κατασκευης,αλλα των παροχων.Ειναι παλια και πικραμενη ιστορια αυτο,δυστυχως

Aν δεν θελεις να περιμενεις αλλο περασε την μονος σου,εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα.

Κι απ ότι διαβάζω στο xda της βοντα το update ορίστηκε για Νοέμβριο.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ρε παιδια και εγώ δεν έχω πάρει ακόμα update τη στο καλο γίνεται το κινητό το είχα αγοραστή απο το play247 στο Μαρούσι ποτέ στο καλο θα έρθει αυτό το update ευχαριστω

Ρε παιδια και εγώ δεν έχω πάρει ακόμα update τη στο καλο γίνεται το κινητό το είχα αγοραστή απο το play247 στο Μαρούσι ποτέ στο καλο θα έρθει αυτό το update ευχαριστω

Δες τα παραπανω ποστ. Μαλλον και 'συ branded εισαι.

αυτα τα ασχημα ειναι με τα branded,περιμενεις ποτε θα τους ερθει να δωσουν το updates και δεν μιλαω μονο για την htc γιατι δεν ειναι θεμα πλεον των εταιρειων κατασκευης,αλλα των παροχων.Ειναι παλια και πικραμενη ιστορια αυτο,δυστυχως

Aν δεν θελεις να περιμενεις αλλο περασε την μονος σου,εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα.

υπαρχει καποιος οδηγος.

υπαρχει καποιος οδηγος.

Δεν ειναι κάτι δυσκολο φιλε μου .

Βρίσκεις το firmware (RUU ---> ετσι λέγετε ) που θελεις και το κατεβάζεις στον υπολογιστη σου .

Βάζεις το τηλέφωνο σε fastboot το συνδέεις στο pc και τρέχεις το RUU που κατέβασες (ειναι αρχείο exe )

Samsung galaxy s21+

Κάτι παίζει με το σήμα του wifi ξαφνικά. Έχω την εντύπωση ότι έχει χάσει την ισχύ του. Ακόμη και πάνω από το ρουτερ, δύσκολα πάει στις 3 γραμμές.

Το περίεργο είναι ότι πολλές φορές δείχνει συνδεδεμένο, χωρίς καμία γραμμή στο σήμα και όμως δουλεύει κανονικά.

Μια εβδομάδα το έχω από ανταλλαγή, αλλά πρώτη φορά το κάνει. Έπιανε καμπάνα όπου και να ήμουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ποιά έκδοση έχει μέσα;; την 4.0.3 η 4.0.4 ; .. δοκίμασε να πιέσεις με τα δάχτυλα.σου το σημείο εκεί που είναι η μπροστινή κάμερα.και πίεσε το αν ανεβεί το σήμα.ΕΧΕΙΣ και εσύ πρόβλημα με την ένωση από μέσα.
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Βρε παιδιά δεν μπορεί να αλλάξει ο καιρός και να ενημερώνεται από άλλο sit

Όχι φίλε μου..δεν νομίζω.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Κάτι παίζει με το σήμα του wifi ξαφνικά. Έχω την εντύπωση ότι έχει χάσει την ισχύ του. Ακόμη και πάνω από το ρουτερ, δύσκολα πάει στις 3 γραμμές.

Το περίεργο είναι ότι πολλές φορές δείχνει συνδεδεμένο, χωρίς καμία γραμμή στο σήμα και όμως δουλεύει κανονικά.

Μια εβδομάδα το έχω από ανταλλαγή, αλλά πρώτη φορά το κάνει. Έπιανε καμπάνα όπου και να ήμουν.

Και εμενα ακριβως το ιδιο μετα το τελευταιο update που εγινε τον Αυγουστο,ενω πριν ειχα καμπανα σημα..

Mετα απο root εχω το εξης προβλημα, εγκαθηστω καποια custom rom και αφου την εχει δεχθει κανονικα η συσκευη, με το που κανει boot και μπενει στην οθονη αναμονης, κανει κατευθειαν reboot. Να σημειωσω οτι δοκιμασα τρεις roms και κανει με ολες το ιδιο πραγμα.

Για ποιο λογο μπορει να συμβαινει αυτο;

Mετα απο root εχω το εξης προβλημα, εγκαθηστω καποια custom rom και αφου την εχει δεχθει κανονικα η συσκευη, με το που κανει boot και μπενει στην οθονη αναμονης, κανει κατευθειαν reboot. Να σημειωσω οτι δοκιμασα τρεις roms και κανει με ολες το ιδιο πραγμα.

Εγκαθιστας το αντίστοιχο hboot της κάθε ρομ;;Αλλιώς θα πέφτεις σε bootloop...

Πρέπει να περάσεις και τον αντίστοιχο kernel.

Εγκαθιστας το αντίστοιχο hboot της κάθε ρομ;;Αλλιώς θα πέφτεις σε bootloop...

Δεν είναι το hboot είναι ο kernel...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Είχα δει σε ένα hox ενός γνωστού μου που είχε βάλει σε κάθε οθόνη κ διαφορετική φωτο !!πως γίνεται αυτο ξέρει κανεις;;;Έχει φύγει για σπουδές κ δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω :(
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Είχα δει σε ένα hox ενός γνωστού μου που είχε βάλει σε κάθε οθόνη κ διαφορετική φωτο !!πως γίνεται αυτο ξέρει κανεις;;;Έχει φύγει για σπουδές κ δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω :(

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tamanegi.wallpaper.multipicture&feature=search_result

Κάτι τέτοιο ψάχνεις , μιας και απ' όσο θυμάμαι δεν το υποστηρίζει καμία συσκευή εξ αρχής. Χρειάζεται δηλαδή εφαρμογή τρίτων. Θέλει λίγο ψάξιμο μέχρι να το σετάρεις, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

Μόνο που δεν ξέρω άν δουλεύει με το sense, μιας και ο δημιουργός λέει πως με το 3 δεν συνεργάζεται. Τώρα άν δουλεύει με το 4..

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πρέπει να περάσεις και τον αντίστοιχο kernel.

Δεν είναι το hboot είναι ο kernel...

Έχεις απόλυτο δίκιο, ήθελα να γράψω το boot.img

Δυστυχώς αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του S-On

Παιδιά που είχαν μάθει να φλασάρουν rom μέσω CW Recovery, αν δεν διαβάσουν καλά τους οδηγούς για φλασάρισμα στο HOX ξεχνάν να φλασάρουν τον κέρνελ και έχουν προβλήματα. Και στο XDA δεν φένεται φως στο θέμα του S-Off :(

Στην εφαρμογη της μουσικης δεν υπαρχει τροπος οταν εισαγεις ενα κομματι να ανανεωνεται η λιστα χωρις να χρειαστει επανεκινηση το τηλεφωνο? Η μονο σε μενα το κανει? (εχω απενεργοποιησει και την γρηγορη εκκινηση) Edited by ardi21

Στην εφαρμογη της μουσικης δεν υπαρχει τροπος οταν εισαγεις ενα κομματι να ανανεωνεται η λιστα χωρις να χρειαστει επανεκινηση το τηλεφωνο? Η μονο σε μενα το κανει? (εχω απενεργοποιησει και την γρηγορη εκκινηση)

Αν ανοιξεις το player και πας πισω στη λιστα με τους φακελους και πατησεις παλι αναπαραγωγη ολων θα το συμπεριλαβει και το νεο...

• The title was changed to HTC One X / X+