thanos_margon Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Δεν γνωριζω αν ειναι γερμανεικο.το αγορασα απο το birdphone, και οταν το ανοιγω εχει το σημα τις vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Δεν γνωριζω αν ειναι γερμανεικο.το αγορασα απο το birdphone, και οταν το ανοιγω εχει το σημα τις vodafone. Branded είναι λογικά.Θα περιμένεις:/ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 αυτα τα ασχημα ειναι με τα branded,περιμενεις ποτε θα τους ερθει να δωσουν το updates και δεν μιλαω μονο για την htc γιατι δεν ειναι θεμα πλεον των εταιρειων κατασκευης,αλλα των παροχων.Ειναι παλια και πικραμενη ιστορια αυτο,δυστυχως Aν δεν θελεις να περιμενεις αλλο περασε την μονος σου,εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Κι απ ότι διαβάζω στο xda της βοντα το update ορίστηκε για Νοέμβριο. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Estefan1960 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ρε παιδια και εγώ δεν έχω πάρει ακόμα update τη στο καλο γίνεται το κινητό το είχα αγοραστή απο το play247 στο Μαρούσι ποτέ στο καλο θα έρθει αυτό το update ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ρε παιδια και εγώ δεν έχω πάρει ακόμα update τη στο καλο γίνεται το κινητό το είχα αγοραστή απο το play247 στο Μαρούσι ποτέ στο καλο θα έρθει αυτό το update ευχαριστω Δες τα παραπανω ποστ. Μαλλον και 'συ branded εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 αυτα τα ασχημα ειναι με τα branded,περιμενεις ποτε θα τους ερθει να δωσουν το updates και δεν μιλαω μονο για την htc γιατι δεν ειναι θεμα πλεον των εταιρειων κατασκευης,αλλα των παροχων.Ειναι παλια και πικραμενη ιστορια αυτο,δυστυχως Aν δεν θελεις να περιμενεις αλλο περασε την μονος σου,εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα. υπαρχει καποιος οδηγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 υπαρχει καποιος οδηγος. Δεν ειναι κάτι δυσκολο φιλε μου . Βρίσκεις το firmware (RUU ---> ετσι λέγετε ) που θελεις και το κατεβάζεις στον υπολογιστη σου . Βάζεις το τηλέφωνο σε fastboot το συνδέεις στο pc και τρέχεις το RUU που κατέβασες (ειναι αρχείο exe ) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Κάτι παίζει με το σήμα του wifi ξαφνικά. Έχω την εντύπωση ότι έχει χάσει την ισχύ του. Ακόμη και πάνω από το ρουτερ, δύσκολα πάει στις 3 γραμμές. Το περίεργο είναι ότι πολλές φορές δείχνει συνδεδεμένο, χωρίς καμία γραμμή στο σήμα και όμως δουλεύει κανονικά. Μια εβδομάδα το έχω από ανταλλαγή, αλλά πρώτη φορά το κάνει. Έπιανε καμπάνα όπου και να ήμουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ποιά έκδοση έχει μέσα;; την 4.0.3 η 4.0.4 ; .. δοκίμασε να πιέσεις με τα δάχτυλα.σου το σημείο εκεί που είναι η μπροστινή κάμερα.και πίεσε το αν ανεβεί το σήμα.ΕΧΕΙΣ και εσύ πρόβλημα με την ένωση από μέσα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Βρε παιδιά δεν μπορεί να αλλάξει ο καιρός και να ενημερώνεται από άλλο sit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Βρε παιδιά δεν μπορεί να αλλάξει ο καιρός και να ενημερώνεται από άλλο sit Όχι φίλε μου..δεν νομίζω. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Κάτι παίζει με το σήμα του wifi ξαφνικά. Έχω την εντύπωση ότι έχει χάσει την ισχύ του. Ακόμη και πάνω από το ρουτερ, δύσκολα πάει στις 3 γραμμές. Το περίεργο είναι ότι πολλές φορές δείχνει συνδεδεμένο, χωρίς καμία γραμμή στο σήμα και όμως δουλεύει κανονικά. Μια εβδομάδα το έχω από ανταλλαγή, αλλά πρώτη φορά το κάνει. Έπιανε καμπάνα όπου και να ήμουν. Και εμενα ακριβως το ιδιο μετα το τελευταιο update που εγινε τον Αυγουστο,ενω πριν ειχα καμπανα σημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Πως βλεπετε την αναβαθμιση σε 4.1? Κατα τον Οκτωβρη οπως το S3 η πιο μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Πως βλεπετε την αναβαθμιση σε 4.1? Κατα τον Οκτωβρη οπως το S3 η πιο μετα? Λογικα κατι θα μαθουμε στο event στις 19... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billyboba Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Mετα απο root εχω το εξης προβλημα, εγκαθηστω καποια custom rom και αφου την εχει δεχθει κανονικα η συσκευη, με το που κανει boot και μπενει στην οθονη αναμονης, κανει κατευθειαν reboot. Να σημειωσω οτι δοκιμασα τρεις roms και κανει με ολες το ιδιο πραγμα. Για ποιο λογο μπορει να συμβαινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Mετα απο root εχω το εξης προβλημα, εγκαθηστω καποια custom rom και αφου την εχει δεχθει κανονικα η συσκευη, με το που κανει boot και μπενει στην οθονη αναμονης, κανει κατευθειαν reboot. Να σημειωσω οτι δοκιμασα τρεις roms και κανει με ολες το ιδιο πραγμα. Για ποιο λογο μπορει να συμβαινει αυτο; Εγκαθιστας το αντίστοιχο hboot της κάθε ρομ;;Αλλιώς θα πέφτεις σε bootloop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Mετα απο root εχω το εξης προβλημα, εγκαθηστω καποια custom rom και αφου την εχει δεχθει κανονικα η συσκευη, με το που κανει boot και μπενει στην οθονη αναμονης, κανει κατευθειαν reboot. Να σημειωσω οτι δοκιμασα τρεις roms και κανει με ολες το ιδιο πραγμα. Για ποιο λογο μπορει να συμβαινει αυτο; Πρέπει να περάσεις και τον αντίστοιχο kernel. Εγκαθιστας το αντίστοιχο hboot της κάθε ρομ;;Αλλιώς θα πέφτεις σε bootloop... Δεν είναι το hboot είναι ο kernel... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_man Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ρε παιδιά τι GPS έχει αυτό το hox ?!?!Δεν παίζεται με τίποτα!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Είχα δει σε ένα hox ενός γνωστού μου που είχε βάλει σε κάθε οθόνη κ διαφορετική φωτο !!πως γίνεται αυτο ξέρει κανεις;;;Έχει φύγει για σπουδές κ δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω :( Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Είχα δει σε ένα hox ενός γνωστού μου που είχε βάλει σε κάθε οθόνη κ διαφορετική φωτο !!πως γίνεται αυτο ξέρει κανεις;;;Έχει φύγει για σπουδές κ δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω :( https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tamanegi.wallpaper.multipicture&feature=search_result Κάτι τέτοιο ψάχνεις , μιας και απ' όσο θυμάμαι δεν το υποστηρίζει καμία συσκευή εξ αρχής. Χρειάζεται δηλαδή εφαρμογή τρίτων. Θέλει λίγο ψάξιμο μέχρι να το σετάρεις, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Μόνο που δεν ξέρω άν δουλεύει με το sense, μιας και ο δημιουργός λέει πως με το 3 δεν συνεργάζεται. Τώρα άν δουλεύει με το 4.. Edited September 17, 2012 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Πρέπει να περάσεις και τον αντίστοιχο kernel. Δεν είναι το hboot είναι ο kernel... Έχεις απόλυτο δίκιο, ήθελα να γράψω το boot.img Δυστυχώς αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του S-On Παιδιά που είχαν μάθει να φλασάρουν rom μέσω CW Recovery, αν δεν διαβάσουν καλά τους οδηγούς για φλασάρισμα στο HOX ξεχνάν να φλασάρουν τον κέρνελ και έχουν προβλήματα. Και στο XDA δεν φένεται φως στο θέμα του S-Off :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Στην εφαρμογη της μουσικης δεν υπαρχει τροπος οταν εισαγεις ενα κομματι να ανανεωνεται η λιστα χωρις να χρειαστει επανεκινηση το τηλεφωνο? Η μονο σε μενα το κανει? (εχω απενεργοποιησει και την γρηγορη εκκινηση) Edited September 18, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 ΜΕΤΑ ΤΟ boot.img ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ fastboot erase cache & WIPE..... Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Στην εφαρμογη της μουσικης δεν υπαρχει τροπος οταν εισαγεις ενα κομματι να ανανεωνεται η λιστα χωρις να χρειαστει επανεκινηση το τηλεφωνο? Η μονο σε μενα το κανει? (εχω απενεργοποιησει και την γρηγορη εκκινηση) Αν ανοιξεις το player και πας πισω στη λιστα με τους φακελους και πατησεις παλι αναπαραγωγη ολων θα το συμπεριλαβει και το νεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts