toroman Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 ρε παιδια αυτη η maXimus v3.0 που είναι το Link γιατί δεν βρίσκο κάτι για να την κατεβάσω μέχρι την v2.2 έχει link ξερή κανείς κάτι? :confused: Θα το ανεβάσει σε λίγο . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Ρε παιδιά εγώ λέω να το στείλω πίσω για εγγύηση γιατί κάνει κυματισμους η οθόνη στο πλάι αλλά δεν ξέρω πως να το αναφέρω σαν πρόβλημα . Εγώ το πήρα από το birdphone δεν λέτε να αντιμετωπίσω κανένα κανένα πρόβλημα εεε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 άντε να δούμε!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) ενα wallpeper απο εμενα,,,,,,,,, Edited August 11, 2012 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 φιλε μιχαλη ο τροπος που δειχνει για να γυρισουμε σε stock rom απο custom δεν ειναι αυτος που δειχνει στο βιντεο στο youtube? Ναι αυτός είναι !! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) φιλε μου δεν τα εβαλα για να κατεβω σε κανενα παγκοσμιο ρεκορ.. απλα τα εβαλα για να πω οτι εκανε δουλεια η 4.0.4 :)...................... Δεν είπα κάτι τέτοιο φίλε μου. Απλά σου λέω ότι δεν μπορώ να καταλάβω κάτι από αυτά τα stats αν δεν δω και το "οθόνη" ;) Ρε παιδιά εγώ λέω να το στείλω πίσω για εγγύηση γιατί κάνει κυματισμους η οθόνη στο πλάι αλλά δεν ξέρω πως να το αναφέρω σαν πρόβλημα . Εγώ το πήρα από το birdphone δεν λέτε να αντιμετωπίσω κανένα κανένα πρόβλημα εεε ? Αν είναι ενοχλητικό στείλτο. Περιέγραψε το κανονικά με δικά σου λόγια. Το δικό μου δεν κάνει καθόλου κυματισμούς ακόμα και αν πιέσω με δύναμη πάνω από την θύρα usb :D Edited August 12, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Εγώ θα ήθελα να δω στο θέμα θερμοκρασίας πως θα τα πάει,σήκωνε πολύ μεγάλη θερμοκρασία κι αυτό με ανησυχούσε αλλά μου την έσπαγε κιόλας. Στην σειρά 24 έχετε δει προβλήματα;ρωτάω μήπως έχω χάσει επεισόδια. Επίσης θα ήθελα με την νέα αναβάθμιση να πείτε για αυτονομία. Πλησιάζει του galaxy? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Καλημερα,θα μπορουσαν οσοι εχουν αυτο το S.N.HT23MW111987 να μου πουν ποια stock rom φορανε για να ψαξω να τη βρω να τη βαλω για να κανω το update το καινουργιο.και πως σας φαινεται το update? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Πρώτο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση... Έπεσα για ύπνο στις 3 και το hox είχε 34% μπαταρία Στις 9 το πρωί το βρήκα σβηστό με 0 μπαταρία Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Πρώτο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση... Έπεσα για ύπνο στις 3 και το hox είχε 34% μπαταρία Στις 9 το πρωί το βρήκα σβηστό με 0 μπαταρία Δεν νομίζω να ειναι πρόβλημα της αναβαθμισεις κατι αλλο σου τρώει την μπαταρία ψαξτο λίγο . Δεν ηταν ενα απλό update γιαυτό ειπαν καποια παιδια να γινει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και να χτιστεί το τηλέφωνο απο την αρχή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Δεν νομίζω να ειναι πρόβλημα της αναβαθμισεις κατι αλλο σου τρώει την μπαταρία ψαξτο λίγο . Δεν ηταν ενα απλό update γιαυτό ειπαν καποια παιδια να γινει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και να χτιστεί το τηλέφωνο απο την αρχή . MA τόσο καιρό που το είχα δεν το έκανε ποτέ και καινούργιο πρόγραμμα έχω καιρό να βάλω. Τεσπα έκανα backup me to my backup pro και το απόγευμα θα κάνω hard reset Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 MA τόσο καιρό που το είχα δεν το έκανε ποτέ και καινούργιο πρόγραμμα έχω καιρό να βάλω. Τεσπα έκανα backup me to my backup pro και το απόγευμα θα κάνω hard reset Ναι αλλα αλλαξες εκδοση λειτουργικου;) Οσοι δεν κανατε hard reset μετα το update να ξερετε οτι στην πορεια ενδεχεται να σας βγουν διαφορα κουλα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Παιδιά το Facebook with HTC Sence δεν είναι πλέον στις ρύθμισις συγχρονισμού? γιατί? δηλαδή πρέπει να είμαστε συνδεδεμένη μόνιμα στο facebook για να δουλεύει αυτό το πράγμα? παλιά έκανε συγχρονισμό μια φορα και όταν έκανες LogOut κράταγε τις τελευταίες ενημέρωσης...θυμάμαι από το Desire ξέρει κανένας γιατί λείπει αυτή η λειτουργία? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Το τηλέφωνο μου απλά τα σπάει μετά την αναβάθμιση σε 2.17.401.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Καλημερα,θα μπορουσαν οσοι εχουν αυτο το S.N.HT23MW111987 να μου πουν ποια stock rom φορανε για να ψαξω να τη βρω να τη βαλω για να κανω το update το καινουργιο.και πως σας φαινεται το update? ευχαριστω Βρες το RUU 1.29.401.11 και πέρασε το στη συσκευή σου. Στη συνέχεια ψάχνοντας για αναβάθμιση θα βρείς την 2.17.401.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Βρες το RUU 1.29.401.11 και πέρασε το στη συσκευή σου. Στη συνέχεια ψάχνοντας για αναβάθμιση θα βρείς την 2.17.401.2. Φιλε μου αυτη ειναι? OTA_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11-1.29.401.7_release_260531 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1606676 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Φιλε μου αυτη ειναι? OTA_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11-1.29.401.7_release_260531 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1606676 Αυτή χρειάζεσαι: http://www.filefactory.com/file/5jzd27lmtdqt/n/RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11_Radio_1.1204.105.14_release_260491_signed.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αυτή χρειάζεσαι: http://www.filefactory.com/file/5jzd27lmtdqt/n/RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11_Radio_1.1204.105.14_release_260491_signed.exe πατησα στο λινκ που μου στειλες αλλα δεν ειμαι premium και δεν μ αφηνει να τη κατεβασω αν μπορεις κανενα αλλο λινκ η στειλε μου ονομασια να τη βρω εγω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 πατησα στο λινκ που μου στειλες αλλα δεν ειμαι premium και δεν μ αφηνει να τη κατεβασω αν μπορεις κανενα αλλο λινκ η στειλε μου ονομασια να τη βρω εγω.ευχαριστω Κάτσε λίγο να ψάξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Δοκίμασε αυτό http://hoxroms.serveftp.com/RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11_Radio_1.1204.105.14_release_260491_signed.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Δοκίμασε αυτό http://hoxroms.serveftp.com/RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11_Radio_1.1204.105.14_release_260491_signed.exe σε υπερ ευχαριστω κατεβαινει,και με την εγκατασταση....................αν μπορεις!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Έχεις custom rom με unlocked bootloader.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Έχεις custom rom με unlocked bootloader.? ναι ετσι το πηρα με τι maximus 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ξέρεις πως να κάνεις μέσω fastboot flash boot.img & recovery.img.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Ξέρεις πως να κάνεις μέσω fastboot flash boot.img & recovery.img.? Δεν το χω κανει,ειναι αυτο:http://www.youtube.com/watch?v=SZuAjz4PIjU Δεν το χω κανει,ειναι αυτο:http://www.youtube.com/watch?v=SZuAjz4PIjU εχω κατεβασει ενα φακελο που λεγεται fastboot και εχει μεσα 4 αρχεια adb,AdbWinApi.dll,AdbWinUsbApi.dll,fastboot,τα αλλα που τα βρισκω? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 12, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts