ardi21 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Για την 4.0.4 ρώτησα..αν τους έλεγα για την 4.1 θα γελαγανε.χεχεχε Στην HTC Ελλαδος ρωτησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Και στην htc Ελλάδας.και στο com. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Εγώ δεν.άντεξα και το ρουταρα.Έβαλα την maximus.το κινητό είναι αισθητά σε όλα ποιο γρήγορο.μια ερώτηση σε όσουν έχουν κάνει ρουτ.όταν έβαλα το boot.img μέσω fastboot μου έγραψε done και μου έλεγε πατήστε ένα πλήκτρο για συνέχεια.πάτησα και βγήκε από το command.λογικά το φλασαρα σωστά....σωστά???:) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Εγώ δεν.άντεξα και το ρουταρα.Έβαλα την maximus.το κινητό είναι αισθητά σε όλα ποιο γρήγορο.μια ερώτηση σε όσουν έχουν κάνει ρουτ.όταν έβαλα το boot.img μέσω fastboot μου έγραψε done και μου έλεγε πατήστε ένα πλήκτρο για συνέχεια.πάτησα και βγήκε από το command.λογικά το φλασαρα σωστά....σωστά???:) ναι φιλε μου καλα το κανες και εμενα ετσι εδειξε.οσο για τους φιλους που λενε για το s3 ας διαβασουν να δουν οτι και εκει τα ιδια σκατα ειναι ασε που το κινητο ειναι ψεφτικο στην αφη για 700 ευρω ενα το hox πιανεις ποιοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 ναι φιλε μου καλα το κανες και εμενα ετσι εδειξε.οσο για τους φιλους που λενε για το s3 ας διαβασουν να δουν οτι και εκει τα ιδια σκατα ειναι ασε που το κινητο ειναι ψεφτικο στην αφη για 700 ευρω ενα το hox πιανεις ποιοτητα Καλύτερα να μην λέμε χοντράδες για μια συσκευή που δεν έχουμε. Ο φανατισμός για ένα κινητό είναι τουλάχιστον γελοίος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Πάντως έχω αρχίσει να κουράζομαι με αυτές τις αναβαθμίσεις της HTC . ειναι πολύ βαρετό, απο τα αρνητικα της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ρε παιδια νταξει .. Δεν εχουμε αναβαθμισεις παραπονα .. Εχουμε αναβαθμισεις παλι παραπονα .. Αν μη τι αλλο για πρςτη φορα διορθωνεται γρηγορα το κινητο.. Ασχολουνται να το φτιαξουναι νωρις .. Για μενα θετικο ειναι .. Οτι το sense εινα αργο το ξεραμε ολοι .. :lol::lol: γρηγορα android και ομορφο μονο nexus .. Για s3 γρηγορο ναι αλλα το touchwiz δεν την παλευει .. Και κατασκευη μη μιλησω .. Και το δουλεψα δεν μιλαω ετσι για να μην με παρετε οτι δεν το εχω :D:p Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ρε παιδια νταξει .. Δεν εχουμε αναβαθμισεις παραπονα .. Εχουμε αναβαθμισεις παλι παραπονα .. Αν μη τι αλλο για πρςτη φορα διορθωνεται γρηγορα το κινητο.. Ασχολουνται να το φτιαξουναι νωρις .. Για μενα θετικο ειναι .. Οτι το sense εινα αργο το ξεραμε ολοι .. :lol::lol: γρηγορα android και ομορφο μονο nexus .. Για s3 γρηγορο ναι αλλα το touchwiz δεν την παλευει .. Και κατασκευη μη μιλησω .. Και το δουλεψα δεν μιλαω ετσι για να μην με παρετε οτι δεν το εχω :D:p Σχετικά με το galaxy siii το δοκίμασα αρκετό καιρό κ μπορεί να είναι ταχύτατο αλλά από widges δεν παλεύει μια ενώ το sense ότι θες κ σχετικά με τις αναβαθμίσεις το siii σήμερα το δούλευα στο γερμανό κ μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση ενώ φορούσε android 4.0.4 κ kernel 3xx τώρα τι γίνεται ?!? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Η ics 4.0.4 με sense 4.1 θα έρθει μέχρι τέλος Αυγούστου. RUU 2.xx.401.x Δεν λέω ποια ROM ακριβώς ακόμα γιατί ακόμα διορθώνουν bugs.!! Η τελευταία TEST ROM προς το παρóν είναι η 2.15.401.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Καλύτερα να μην λέμε χοντράδες για μια συσκευή που δεν έχουμε. Ο φανατισμός για ένα κινητό είναι τουλάχιστον γελοίος. φιλε ακου να σου πω φανατικος δεν ειμαι αν εσυ δεν το χεις δει μπορεις να το πεις εγω το εχω σχεδον καθε μερα και το τσεκαρω,και για μενα που ειχα το s2 ηταν πολυ καλυτερο σαν υλικο και σε ταχυτητα,αν το δεις και τα τσεκαρεις και τα δυο μαζι θα δεις,πχ τσεκαρα τις επαφες ανοιγουν πολυ ποιο γρηγορα στο hox απο οτι στο s3 δεν κανει κολληματα στο scrolling η καμερα του hox ειναι καλυτερη και το βασικο απο ολα δεν ειναι το λειτουργικο γιατι ολα τα ιδια κανουν ειναι το υλικο κατασκευης και η οθονη βαλτα και τα δυο στον ηλιο και να πεφτει απανω στη οθονη και τα λεμε.θα προσπαθησω καποια μερα να δοκιμασω να τραβηξω βιντεο και τα δυο μαζι και θα δεις οτι δε σου λεω ψεματα.κατα εμου πολυ καλυτερο το s2 απο το s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 ειναι πολύ βαρετό, απο τα αρνητικα της HTC. φιλε μου μην χαλιεσαι αν ρωτησεις εδω τα παιδια που ειναι πολυ ψαγμενα θα δεις οτι ολα τα κινητα στην αρχη εχουν προβληματα,εγω ειχα το HTC HD2 μετα το LG OPTIMUS 2X μετα το SAMSUNG GALAXY S2 και τωρα το HTC ONE X αν διαβασεις απο την αρχη αυτων των φορουμ θα δεις οτι ολες οι εταιρειες στην αρχη τα κανουν μπαχαλο,θα μου πεις 700 ευρω πληρωσα εχεις δικιο οι ανθρωποι ειναι μα.....κες δεν μπορουν αυτος που το φτιαξε να το δουλεψει 2 με 3 μερες προσωπικα να δει τι κανει και να τα διορθωσει!!!!αν βαριουνται ετσι ειναι τι να πεις και τωρα τα τραβας εσυ και εγω ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 φιλε ακου να σου πω φανατικος δεν ειμαι αν εσυ δεν το χεις δει μπορεις να το πεις εγω το εχω σχεδον καθε μερα και το τσεκαρω,και για μενα που ειχα το s2 ηταν πολυ καλυτερο σαν υλικο και σε ταχυτητα,αν το δεις και τα τσεκαρεις και τα δυο μαζι θα δεις,πχ τσεκαρα τις επαφες ανοιγουν πολυ ποιο γρηγορα στο hox απο οτι στο s3 δεν κανει κολληματα στο scrolling η καμερα του hox ειναι καλυτερη και το βασικο απο ολα δεν ειναι το λειτουργικο γιατι ολα τα ιδια κανουν ειναι το υλικο κατασκευης και η οθονη βαλτα και τα δυο στον ηλιο και να πεφτει απανω στη οθονη και τα λεμε.θα προσπαθησω καποια μερα να δοκιμασω να τραβηξω βιντεο και τα δυο μαζι και θα δεις οτι δε σου λεω ψεματα.κατα εμου πολυ καλυτερο το s2 απο το s3 Σε κάποια έχεις δίκιο, σε αλλα όμως 100% άδικο. Αν θες να το συζητήσουμε να ποστ αρεις στο σχετικο thread με το VS. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Σε κάποια έχεις δίκιο, σε αλλα όμως 100% άδικο. Αν θες να το συζητήσουμε να ποστ αρεις στο σχετικο thread με το VS. φιλε μου δεν με ενδιαφερει να ασχοληθω η αποψη μου ειναι αυτη ,και ειναι οπως τα λεω σε συγκριση του φιλου με το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Παιδια μια απορια... Εαν κανω ροοτ την συσκευη με τα δεδομενα που ισχυουν αυτην την στιγμη..δηλαδη βγει εκτος εγγυησης,οταν βγει το s-off και δεν υπαρχει προβλημα θα μπορω με καποιο τροπο να το επαναφερω σε οτι αφορα την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Παιδια μια απορια... Εαν κανω ροοτ την συσκευη με τα δεδομενα που ισχυουν αυτην την στιγμη..δηλαδη βγει εκτος εγγυησης,οταν βγει το s-off και δεν υπαρχει προβλημα θα μπορω με καποιο τροπο να το επαναφερω σε οτι αφορα την εγγυηση? Λογικα ναι,γιατι το πλεονεκτημα βασικα του s-off ειναι οτι μπορει να ξανακανει τη συσκευη locked οπως ειναι απο το εργοστασιο,ενω τωρα αν την ξανακλειδωσεις θα εχει ενδειξη relocked που σημαινει οτι καποια στιγμη ειχε ξεκλειδωθει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 φιλε ακου να σου πω φανατικος δεν ειμαι αν εσυ δεν το χεις δει μπορεις να το πεις εγω το εχω σχεδον καθε μερα και το τσεκαρω,και για μενα που ειχα το s2 ηταν πολυ καλυτερο σαν υλικο και σε ταχυτητα,αν το δεις και τα τσεκαρεις και τα δυο μαζι θα δεις,πχ τσεκαρα τις επαφες ανοιγουν πολυ ποιο γρηγορα στο hox απο οτι στο s3 δεν κανει κολληματα στο scrolling η καμερα του hox ειναι καλυτερη και το βασικο απο ολα δεν ειναι το λειτουργικο γιατι ολα τα ιδια κανουν ειναι το υλικο κατασκευης και η οθονη βαλτα και τα δυο στον ηλιο και να πεφτει απανω στη οθονη και τα λεμε.θα προσπαθησω καποια μερα να δοκιμασω να τραβηξω βιντεο και τα δυο μαζι και θα δεις οτι δε σου λεω ψεματα.κατα εμου πολυ καλυτερο το s2 απο το s3 Δεν χρειάζεται να μου δείξεις κάτι. Έχω και τις δύο συσκευές. Έχω έτοιμες φωτο/βιντεο και από τα δύο. Θα τα ανεβάσω στο vs κάποια στιγμή. Αν βρω και κανένα καλό κινητό ακόμα η μια καλή κάμερα θα κάνω ένα vs βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 αυτο με το s-off που λετε τι ειναι και ξανα γυριζει το κινητο σε locked??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Ξέρεις ποια είναι η εντολή που το κάνει από relocked σε locked.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 s-off δεν υπαρχει ακομα για το one x Δεν μπορεις προς το παρον να το κανεις απο relocked σε locked... Το s-on για να το πουμε ετσι απλα ειναι ενα "κλειδωμα" των βασικων αρχειων της συσκευης...σε αυτα τα αρχεια καταγράφεται και η ενδειξη locked/relocked/unlocked...αν πετυχουμε να το κανουμε απο s-on σε s-off τοτε μπορουμε να αλλαξουμε τα παντα...και να γραφει οτι θελει... Ποιο αναλυτικα και στα ελληνικα εδω :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μετά απο αυτήν την ερώτηση στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1823659 Κατέληξα εδώ http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230z.1.10.1&id=14469449146 Τελικά τα πάντα γίνονται για τα λεφτα , 120 $ για το ξεκλείδωμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μετά απο αυτήν την ερώτηση στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1823659 Κατέληξα εδώ http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230z.1.10.1&id=14469449146 Τελικά τα πάντα γίνονται για τα λεφτα , 120 $ για το ξεκλείδωμα . Τι ακριβως ειναι αυτο Μιχαλη?Με τα κινεζικα...δεν τα πηγαινα καλα στο σχολειο :lol: :lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Τι ακριβως ειναι αυτο Μιχαλη?Με τα κινεζικα...δεν τα πηγαινα καλα στο σχολειο :lol: :lol: Με καποιο τροπο οι κινεζοι προμηθευτηκαν την Javacard και τα καταλληλα DIAG αρχεια που υπαρχουν μονο στo service της HTC...αυτη η καρτα εχει την μορφη microsd και συνδετε με ανταπτορα στο κινητο και επιτρεπει το s-off...την χρησιμοποιουν οταν καποιο κινητο εχει brickarei για να το επαναφερουν κτλ...φυσικα δεν ειναι απλη sd εχει δικο της ολοκληρωμενο κυκλωμα επανω που σημαινει οτι ακομα κι αν διαρευσουν τα καταλληλα αρχεια δεν μπορει να γινει δουλεια... Ειναι γνωστη μεθοδος για s-off εδω και κανενα μηνα παντως...αλλα φυσικα οχι για ολους Και φυσικα στους κινεζους πρεπει να στειλεις το κινητο...μην περιμενετε να παρετε Javacard και τα DIAG αρχεια με 120 δολαρια :P Επισης αντε και κανεις s-off με τον "επισημο" τροπο απο τους κινεζους...τι να το κανεις? οσο η κοινοτητα δεν εχει προσβαση σε αυτο, σου ειναι αχρηστο :P Edited August 9, 2012 by NeverMind Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Με καποιο τροπο οι κινεζοι προμηθευτηκαν την Javacard και τα καταλληλα DIAG αρχεια που υπαρχουν μονο στo service της HTC...αυτη η καρτα εχει την μορφη microsd και συνδετε με ανταπτορα στο κινητο και επιτρεπει το s-off...την χρησιμοποιουν οταν καποιο κινητο εχει brickarei για να το επαναφερουν κτλ...φυσικα δεν ειναι απλη sd εχει δικο της ολοκληρωμενο κυκλωμα επανω που σημαινει οτι ακομα κι αν διαρευσουν τα καταλληλα αρχεια δεν μπορει να γινει δουλεια... Ειναι γνωστη μεθοδος για s-off εδω και κανενα μηνα παντως...αλλα φυσικα οχι για ολους Και φυσικα στους κινεζους πρεπει να στειλεις το κινητο...μην περιμενετε να παρετε Javacard και τα DIAG αρχεια με 120 δολαρια :P μαλλον οι κινεζοι δεν το προμηθευτηκαν αυτοι το εβγαλαν!!!!!αφου ολα αυτοι οι κιτρινιαρηδες τα φτιαχνουν αμα βγει αυτο σωθηκαμε ολοι και δε θα φοβομαστε για την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 μαλλον οι κινεζοι δεν το προμηθευτηκαν αυτοι το εβγαλαν!!!!!αφου ολα αυτοι οι κιτρινιαρηδες τα φτιαχνουν αμα βγει αυτο σωθηκαμε ολοι και δε θα φοβομαστε για την εγγυηση Δεν το εβγαλαν αυτοι ελεος μην παραπληροφορεις...αμα παρακολουθεις το θεμα στο xda θα καταλαβεις...ενα παιδι με γνωστο στο service απο ευρωπη, εκανε κι αυτος s-off Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 :P Επισης αντε και κανεις s-off με τον "επισημο" τροπο απο τους κινεζους...τι να το κανεις? οσο η κοινοτητα δεν εχει προσβαση σε αυτο, σου ειναι αχρηστο :P Να ρωτήσω κατι εγω μιας και το γνωρίζεις το θεμα Κάποιοι στο xda μαζι με αυτούς και οι (xmoo -football) δεν έκαναν s-off χρησιμοποιώντας S58i Diag και Javacard ? Τι διαφορα εχει απο την μεθοδο των κινεζων ? και δεν νομίζω να ειναι άχρηστο το s-off για αυτούς. Ερωτήσεις κανω μήπως και μάθω κατι παραπάνω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts