toroman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ρε παιδια να ρωτησω κατι ? Το update εχει να κανει σε ποια εταιρια εισαι η δεν εχει σημασια ? Δηλαδη κ χωρις sim μπορω να παρω καποια αναβαθμιση ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Aν διαβασεις στα σχολια του παραπανω link που λεει οτι αναβαθμιστηκε η ΑΤ&Τ εκδοση με τον 2πυρηνο S4 θα δεις οτι ο καινουργιος kernel φερνει βελτιωση στην διαχειριση της μνημης και στο multitasking. Το "πεταει" (και ειδικα σε custom) προσωπικα δεν μου λεει κατι. Ολοι πληρωσαμε το ιδιο και ολοι θελουμε να εχουμε τo καλυτερο και το τελευταιο OS. Θα πρεπε όμως.Custom χωρίς mods είναι stock με root. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Θα πρεπε όμως.Custom χωρίς mods είναι stock με root. Πιστευω οτι απο την τελευταια προταση στο ποστ μου καταλαβαινεις πως το λεω... Edited August 3, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) παιδιά άμα περάσω μια Rom κ στις οδηγιες λέει να την περάσεις με custom recovery κ εγώ την περάσω με cmw θα έχει πρόβλημα μετά . Αν ναι που να βρω μια custom recovery ? Edited August 4, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 παιδιά άμα περάσω μια Rom κ στις οδηγιες λέει να την περάσεις με custom recovery κ εγώ την περάσω με cmw θα έχει πρόβλημα μετά . Αν ναι που να βρω μια custom recovery ? Cwm=custom recovery Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dirac14 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούργιος χρήστης του forum και θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής πρόβλημα: Πριν λίγες μέρες αγόρασα από το open365 το one x. Στην προσπάθειά μου να συνδεθώ με το 3G δίκτυο της Wind, η συσκευή έδειχνε να προσπαθεί να συνδεθεί, ωστόσο δεν άναβε ούτε το εικονίδιο σύνδεσης δεδομένων και τελικά έδινε "αποσυνδέθηκε". Αφού δοκίμασα διάφορα (έβαλα χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της wind, το γύρισα στο "μόνο GSM", επανεκκίνησα το κινητό κλπ), πήρα στη wind, όπου με ενημέρωσαν ότι η σύνδεσή μου είναι μια χαρά οπότε θα πρέπει να φταίει η συσκευή. Τελικά πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών της htc και αφού έδωσα το IMEI number μου είπαν ότι η συσκευή έχει εισαχθεί από Γερμανία και είναι κλειδωμένη από τη Vodafone Γερμανίας. Ρώτησα πώς είναι δυνατόν η SIM μου να λειτουργεί κατά τα άλλα μια χαρά στη συσκευή (κλήσεις, μηνύματα, γενικά όλα άψογα) και πήρα την απάντηση ότι μάλλον κάτι στραβό έγινε όταν το ξεκλείδωσαν (όποιοι το ξεκλείδωσαν)! Το αποτέλεσμα τώρα είναι ότι έχω μια φοβερή συσκευή που όλα λειτουργούν κανονικά, εκτός από το 3G, το οποίο όμως είναι πολύ σημαντικό για μένα, αφού τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τον περνάω σε χώρο χωρίς wifi. Έχετε καμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω για να το φτιάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 to navigon λειτουργει στο One x ? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούργιος χρήστης του forum και θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής πρόβλημα: Πριν λίγες μέρες αγόρασα από το open365 το one x. Στην προσπάθειά μου να συνδεθώ με το 3G δίκτυο της Wind, η συσκευή έδειχνε να προσπαθεί να συνδεθεί, ωστόσο δεν άναβε ούτε το εικονίδιο σύνδεσης δεδομένων και τελικά έδινε "αποσυνδέθηκε". Αφού δοκίμασα διάφορα (έβαλα χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της wind, το γύρισα στο "μόνο GSM", επανεκκίνησα το κινητό κλπ), πήρα στη wind, όπου με ενημέρωσαν ότι η σύνδεσή μου είναι μια χαρά οπότε θα πρέπει να φταίει η συσκευή. Τελικά πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών της htc και αφού έδωσα το IMEI number μου είπαν ότι η συσκευή έχει εισαχθεί από Γερμανία και είναι κλειδωμένη από τη Vodafone Γερμανίας. Ρώτησα πώς είναι δυνατόν η SIM μου να λειτουργεί κατά τα άλλα μια χαρά στη συσκευή (κλήσεις, μηνύματα, γενικά όλα άψογα) και πήρα την απάντηση ότι μάλλον κάτι στραβό έγινε όταν το ξεκλείδωσαν (όποιοι το ξεκλείδωσαν)! Το αποτέλεσμα τώρα είναι ότι έχω μια φοβερή συσκευή που όλα λειτουργούν κανονικά, εκτός από το 3G, το οποίο όμως είναι πολύ σημαντικό για μένα, αφού τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τον περνάω σε χώρο χωρίς wifi. Έχετε καμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω για να το φτιάξω; Το δοκιμασες στο αυτοματο? Η wind τωρα τελευταια κανει κατι κουλα ωρες ωρες με το 3G.Γυρισετο σε αυτοματο χωρις ενεργα data και κανε επανεκινηση Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Το αμερικανικο ειναι με αλλο επεξεργαστη νομιζω,οποτε για τον κερνελ ειδωμεν!! Τελικά ο κερνελ θα παραμείνει το ιδιο 2.6.... αλλά θα νέα έκδοση . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1814338 Τώρα γιατί δεν βάζουν τριάρι δεν ξέρω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Πόση ώρα βγάζετε ρε παιδιά με το κινητό? (στην οθόνη εννοώ) Ας μου απαντήσει κάποιος που το δουλεύει και χρησιμοποιεί μόνο wifi και ελάχιστο 3g. Πολύ απελπισία η αυτονομία σε μένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Cwm=custom recovery Εγώ νομίζω ότι cmw = clockworkmod γιατί σε άλλες Rom λέει να την περάσεις με cmw . Κ εγώ που δοκίμασα την renovate με cmw ενώ λέει με custom Rom , μετά έκανε όλη την ώρα επανεκκίνηση κ όταν μπήκα σε fastboot δεν εμπενε στο recovery κολλούσε κ ξανά επανεκκίνηση ώσπου πέρασα stock Rom . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Τελικά ο κερνελ θα παραμείνει το ιδιο 2.6.... αλλά θα νέα έκδοση . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1814338 Τώρα γιατί δεν βάζουν τριάρι δεν ξέρω . Προφανως δεν τον εχει φτιαξει η nvidia η τον εχει ετοιμο αλλα δεν προλαβαν να τον βαλουν (χλωμο). Ας ελπισουμε στην 4.1 να μας δωσει τον 3. Αυτο το improved battery life θελω να το δω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Προφανως δεν τον εχει φτιαξει η nvidia η τον εχει ετοιμο αλλα δεν προλαβαν να τον βαλουν (χλωμο). Ας ελπισουμε στην 4.1 να μας δωσει τον 3. Αυτο το improved battery life θελω να το δω! Υπάρχει και άλλη λύση . ( μας έχει συνηθησει η htc) Αγοράζουμε το one x + αν τελικά έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά . http://www.digitallife.gr/htc-one-x-plus-benchmark-47330 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfreak Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Υπάρχει και άλλη λύση . ( μας έχει συνηθησει η htc) Αγοράζουμε το one x + αν τελικά έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά . http://www.digitallife.gr/htc-one-x-plus-benchmark-47330 δεν φανταζομαι να ερθει μεχρι τελος του ετους? γτ ετσι και παρω τωρα το ONE X και μεχρι τα χριστουγεννα βγει καινουριο ε καλα θα κλαψω...δεν μου ερχεται αλλο ρημα στο μυαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 δεν φανταζομαι να ερθει μεχρι τελος του ετους? γτ ετσι και παρω τωρα το ONE X και μεχρι τα χριστουγεννα βγει καινουριο ε καλα θα κλαψω...δεν μου ερχεται αλλο ρημα στο μυαλο... Εφοσον θα εχει κι αυτο τον tegra3 με ενα overclocking ερχεται στα ισια του. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο αλλα το τι επιπλεον χαρακτηριστικα-βελτιωσεις θα εχει σαν συνολο σε σχεση με το one-x. Το καλο ειναι οτι αφου θα βγει κι αυτο με τον tegra3 σημαινει οτι η nvidia θα στηριξει τον εοεξεργαστη και νομιζω συντομα θα δουμε και τον 3xx kernel Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Το X+ θα ειναι branded (at&t) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfreak Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εφοσον θα εχει κι αυτο τον tegra3 με ενα overclocking ερχεται στα ισια του. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο αλλα το τι επιπλεον χαρακτηριστικα-βελτιωσεις θα εχει σαν συνολο σε σχεση με το one-x. Το καλο ειναι οτι αφου θα βγει κι αυτο με τον tegra3 σημαινει οτι η nvidia θα στηριξει τον εοεξεργαστη και νομιζω συντομα θα δουμε και τον 3xx kernel i see....κατι ειναι και αυτο....ευτυχως γτ θα ηταν μεγαλη μλκ να μην κλεισει ουτε καν 9μηνο σαν το καλυτερο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εφοσον θα εχει κι αυτο τον tegra3 με ενα overclocking ερχεται στα ισια του. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο αλλα το τι επιπλεον χαρακτηριστικα-βελτιωσεις θα εχει σαν συνολο σε σχεση με το one-x. Το καλο ειναι οτι αφου θα βγει κι αυτο με τον tegra3 σημαινει οτι η nvidia θα στηριξει τον εοεξεργαστη και νομιζω συντομα θα δουμε και τον 3xx kernel Πολλα "αν" παίζουν με την HTC. Αυτο είναι το πρόβλημα γι' αυτήν την πολυ καλη συσκευη. Αν θα βγει S-Off, αν θα δεησει η Nividia να χρησιμοποιήσει τον 3.x.x kernel, αν η HTC δεν κυκλοφορήσει στους 6 μήνες άλλη παρόμοια συσκευη με λίγο καλύτερα specs. Το πρόβλημα τους σαν εταιρεία είναι ότι δεν έχουν ανταγωνιστικές συσκευές στην μεσαία και φθηνή κατηγορία, με αποτέλεσμα, όταν πέφτουν οι πωλήσεις στα κορυφαία μοντέλα μετα απο κάποιους μήνες κυκλοφορίας, να αναγκάζονται να βγάζουν κάτι νέο ώστε να διατηρήσουν τα έσοδα τους σε κάποιο επίπεδο. Πίστευα ότι το One x+ θα ηταν ενα μινι tablet τυπου Note η θα έβγαινε για να ανταγωνιστεί την έκδοση του Siii που κυκλοφορεί στην ασιατική αγορα και Ιαπωνία. Όμως πολυ φοβάμαι ότι θα το δούμε σύντομα στην Ευρώπη γιατι έχει αργήσει αν προορίζεται γι αυτο τον σκοπο. Ελπίζω να κάνουν λάθος και να πρόκειται για ένα 5.3" μίνι tablet που θα κρατούσε το one X στην αγορα χωρίς κάψιμο απο την HTC και παράλληλα θα προσέφερε στην εταιρεία τον τζίρο που της χρειάζεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Καλα βλαμμενοι ειναι? Πανε να βγαλουν One x+ χωρις κανενα λογο? Εκτος και αν γινει αυτο που λεει ο te_salat. Και για την επομενη εκδοση μετα την 4.1 θα πουν "α, το one x δεν αναβαθμιζεται γιατι θα χασετε τα δεδομενα σας":lol::p Edited August 5, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 to navigon λειτουργει στο One x ? Ξερει κανεις να μου απαντησει???? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ξερει κανεις να μου απαντησει???? Ναι, κανονικά δουλεύει.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ναι, κανονικά δουλεύει.. Κάπου διάβασα ότι χρειάζεται ίντερνετ να δουλέψει. Ισχύει κάτι τέτοιο? Κουφό μου φαίνετε Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Κάπου διάβασα ότι χρειάζεται ίντερνετ να δουλέψει. Ισχύει κάτι τέτοιο? Κουφό μου φαίνετεΙντερνετ θελουν ολα για να κατεβασουν τα απαραιτητα δεδομενα μαζι με τους χαρτες κατα την εγκατασταση. Μετα δεν χρειαζεται κανενα απο τα συνηθη που κυκλοφορουν (navigon, ndrive, copilot, sygic κλπ) .Απλα εχουν καποιες εξτρα λειτουργιες που χρειαζεται νετ αν θελησεις να τις χρησιμοποιεισεις (που συνηθως δεν τις χρησιμοποιει κανεις). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 μιας και πιασατε αυτη τη κουβεντα, θα προτιμουσατε καποιο απο τα αναφερθεντα προγραμματα ή το htc locations που ειναι προεγκατεστημενο? Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 μιας και πιασατε αυτη τη κουβεντα, θα προτιμουσατε καποιο απο τα αναφερθεντα προγραμματα ή το htc locations που ειναι προεγκατεστημενο? Ndrive,αλλα ειμαστε off topic, υπαρχει αναλογη ενοτητα για θεματα gps Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts