JoeBar Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 μπορει να μου λυσει καποιοσ μια απορια φορτιζω μονο με usb κανονικα η φορτιση κανενα προβλημα απλα δεν μηδενιζουν τα στατιστικα της μπαταριας μου,τι να κάνω? Αν έχεις κάνεις restart και δεν στα έχει μηδενίσει, δοκίμασε με ένα φορτιστή 1000mah και αν δεν μηδενίζουν ακόμα, τότε θα σου πρότεινα την χρονοβόρα λύση του reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_13 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 καλησπέρα παιδιά. το έχω σχεδόν ένα μήνα το κινητό και ήθελα να βάλω ρομ όμως έχω 2-3 ερωτήσεις... κάπου είδα για αρχή ότι αν κάνεις ροοτ χάνεις εγγύηση, ισχύει? υπάρχει κάποιο τουτοριαλ για ροοτ και ανροοτ ώστε να το σβήσω άμα χρειαστεί? και τέλος αξίζει το ροοτ στο one X ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 παιδια χθες το κινητο εκανε κατι λεριεργο.ενω ειχα ανοιχτη καμερα για να βγαλω φωτο και αργουσε να"φτιαξει"το χρωμα της εικονας παραπανω αποτι αλλες φορες και η καμερα με πεταγε στο αρχικο μενου στα 4-5 δευτερολεπτα.επισης ενω ειχα καλο σημα δεν εμνε καλα στο ιντερνετ.σε ενα σαιντ για να μπω σε καποιες επιλογες εκανα 2-3 ρισταρτ.παραλληλα η μπαταρια εκανε βουτια μεσα σε 2 ωρες.... προσωπικα εχω 2 σκεψεις. 1)να δημιουργει προβλημα στο κινητο η συνδεση ενς ηχειου που χω παρει και 2)για κλεισιμο καμερας να μην ειχα προσεξει οτι ηταν ενεργοποιημενη η εξ ενεργειας.τι λετε? καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 παιδια χθες το κινητο εκανε κατι λεριεργο.ενω ειχα ανοιχτη καμερα για να βγαλω φωτο και αργουσε να"φτιαξει"το χρωμα της εικονας παραπανω αποτι αλλες φορες και η καμερα με πεταγε στο αρχικο μενου στα 4-5 δευτερολεπτα.επισης ενω ειχα καλο σημα δεν εμνε καλα στο ιντερνετ.σε ενα σαιντ για να μπω σε καποιες επιλογες εκανα 2-3 ρισταρτ.παραλληλα η μπαταρια εκανε βουτια μεσα σε 2 ωρες.... προσωπικα εχω 2 σκεψεις. 1)να δημιουργει προβλημα στο κινητο η συνδεση ενς ηχειου που χω παρει και 2)για κλεισιμο καμερας να μην ειχα προσεξει οτι ηταν ενεργοποιημενη η εξ ενεργειας.τι λετε? καμια ιδεα? Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα το πρόβλημα, νομίζω ότι κάποια εφαρμογη σου δημιούργησε όλα αυτα. Πιθανώς και το ηχείο αν δεν είναι συμβατό. Προσωπικά δεν είχα ποτε κρασαρισμα της κάμερας η κάποιας άλλης official εφαρμογής. Αντιθέτως μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα εφαρμογές τρίτων που κρασάρουν και συμπαρασυρουν το sense. Γίνεται όμως αντιληπτή η αιτία και με το που πετάξω την εφαρμογη όλα είναι οκ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 καλησπέρα παιδιά. το έχω σχεδόν ένα μήνα το κινητό και ήθελα να βάλω ρομ όμως έχω 2-3 ερωτήσεις... κάπου είδα για αρχή ότι αν κάνεις ροοτ χάνεις εγγύηση, ισχύει? υπάρχει κάποιο τουτοριαλ για ροοτ και ανροοτ ώστε να το σβήσω άμα χρειαστεί? και τέλος αξίζει το ροοτ στο one X ή όχι?Ναι ισχυει, ο μονος τροπος ως στιγμης ειναι μεσω htcdev και θα χασεις την εγγυηση.Θα σου προτεινα να κανεις λιγο υπομονη,καποια στιγμη θα βγει s-off. Για το τουτοριαλ που ρωτας δεν ξερω και αν καποιος μπορει απο τα παιδια που το εχουν ρουταρει θα ηταν καλα να εγραφε εναν οδηγο με τις διαδικασιες για root-unroot (αν και αυτη τη στιγμη χωρις το s-off δεν υπαρχει λογος για unroot,αμα μπεις στη μαυρη λιστα της htc γιατι να το ξερουταρεις?). Τελος,το αν αξιζει η οχι το ρουτ στο one-x..ειναι το ιδιο σαν να μου λες αν αξιζει το ρουτ σε οποιαδηποτε android συσκευη.Φιλε μου ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα.Με ενα απλο ρουτ δεν αλλαζει το παραμικρο στο κινητο σου,απλα παιρνεις δικαιωματα superuser και εχεις προσβαση στο συστημα,τιποτα αλλο!!Απο εκει και περα ειναι το τι θα κανει ο καθενας μας απο την στιγμη που πρακτικα μπορεις να κανεις οτι θελεις το τηλεφωνο σου,αλλος θελει να φλασαρει custom ρομ,αλλος θελει απλα να <μεταμορφωσει> την συσκευη του αλλαζοντας εικονιδια,notification κλπ,αλλος το θελει απλα για καποια backup η για να τρεξουν εφαρμογες που χρειαζονται ρουτ κλπ.Προσωπικα αν και ειμαι κατα των custom roms θεωρω μεγαλο φαουλ της htc που κλειδωσε τους bootloaders. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 γνωμη μου ειναι πως υπαρχουν πολλοι λογοι για να ρουταρεις το hox , και ο ποιος σημαντικος ειναι οτι 8α δεις ολοκληρη τη δυναμη του τερατος.... μολις σημερα ξαναπηρε ζωη η συσκευη μου και 8α προσπα8ησω το βραδυ η αυριο να γραψω εναν οδηγο για ροοτ... η εγγυηση για μενα ειναι αχρηστη , 10 χρονια που εχω τηλεφωνα δεν μου χρειαστηκε ποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Για εσένα η εγγύηση μπορεί να είναι άχρηστη, δεν είναι όμως για την πλειοψηφία των αγοραστών που δίνουν ένα διόλου ευκαταφρονόνητο πόσο για να αποκτήσουν τη συσκευή. Όποιος θέλει να rootάρει τη συσκευή του, το one x αποτελεί την χειρότερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) γνωμη μου ειναι πως υπαρχουν πολλοι λογοι για να ρουταρεις το hox , και ο ποιος σημαντικος ειναι οτι 8α δεις ολοκληρη τη δυναμη του τερατος.... μολις σημερα ξαναπηρε ζωη η συσκευη μου και 8α προσπα8ησω το βραδυ η αυριο να γραψω εναν οδηγο για ροοτ... η εγγυηση για μενα ειναι αχρηστη , 10 χρονια που εχω τηλεφωνα δεν μου χρειαστηκε ποτε....Σιγουρα υπαρχουν πολλοι λογοι,αυτο ακριβως ειπα κι εγω πιο πριν,αναλογα τα γουστα και τις προτιμησεις του καθε χρηστη.Εγω πχ δεν θελω καθολου τις custom roms αλλα εχω την βιδα να μεταμορφωνω εμφανισιακα τις στοκ συμφωνα με τα γουστα μου οπως επισης θελω να μπορω να βαλω οποιαδηποτε εφαρμογη που θελει ρουτ,γι αυτο κι εχω κολησει ως στιγμης (και πολλοι αλλοι φιλοι που μιλαμε),για το θεμα του ρουταρισματος.Απο εκει και περα να σου πω οτι ποτε δεν ξερεις που θα σου χρειαστει η εγγυηση.Εχουν περασει πολλες δεκαδες κινητα απο τα χερια μου και ποτε δεν ειχα ασχοληθει με το θεμα servis,δεν ηξερα καν τι ειναι,μεχρι που μου χτυπησε την πορτα 2 φορες και μαλιστα η δευτερη ηταν με το s2 και μετα απο 3 μηνες που το ειχα στα χερια μου (εκαψε πλακετα στα καλα καθουμενα).Τα λεφτα της συσκευης ειναι πολλα,γι αυτο και ειμαστε τοσοι πολλοι επιφυλακτικοι.Τη δυνατοτητα του ρουτ ομως την θελουμε ολοι,διαφορετικα ειναι σαν να εχεις μια συσκευη που ποτε δεν ειναι δικη σου!!! Περιμενουμε για τον οδηγο σου :happy: Edited June 11, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) HTC ONE X wins for a fourth week in a row!! :lol: http://www.phonedog.com/videos/official-smartphone-rankings-recap-week-13/ Κρατα γερά HTC :D @@@Για να είμαι ειλικρινής δεν μου έχει λείψει το root για ουσιαστικός λόγους. Περισσότερο σε θέματα δοκίμων και backup μ ενοχλει που δεν το έχω. Απο την άλλη είναι η πρώτη φορα που αισθάνομαι ασφαλής και έχω εγκατεστημένη εφαρμογη με τα pin και τις κάρτες μου. Όσο είχα rooted συσκευη δεν το τολμούσα. Edited June 11, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 μηπως εχει βαλει κανεις το mod για τις τρεις τελειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 μηπως εχει βαλει κανεις το mod για τις τρεις τελειες? Ναι, ουσιαστικά δεν εξαφανίζονται από τα menu.. Εξαφανίζονται από τις εφαρμογές (Sygic ας πούμε μόνιμα η οθόνη στο κάτω μέρος είχε τις 3 τελείες). Η βασική αλλαγή είναι ότι το δεξιό button ανοίγει το menu σε κάθε εφαρμογή και τα recent tasks τα βλέπεις με κράτημα του home button Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 ασχετο, αλλα μολις μου ηρθε η γνησια pouch θηκη της HTC. Εξαιρετικης ποιοτητας, λιγο μεγαλη για τα γουστα μου, μια χαρα για επικινδυνες αποστολες (παραλια, club με βρεγμενα τραπεζια κλπκλπ) και με εξαιρετικη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 έρχεται αύριο το HOX μου από την expansys και θα ήθελα να μου πείτε πιο είναι το καλύτερο holder για αυτοκίνητο από εδώ: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=htc+one+x+car&_sacat=0&_odkw=htc+one+x&LH_TopRatedSellers=1&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_osacat=0&_from=R40 ευρώ φτάνει να είναι πολύ καλό Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 έρχεται αύριο το HOX μου από την expansys και θα ήθελα να μου πείτε πιο είναι το καλύτερο holder για αυτοκίνητο από εδώ: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=htc+one+x+car&_sacat=0&_odkw=htc+one+x&LH_TopRatedSellers=1&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_osacat=0&_from=R40 ευρώ φτάνει να είναι πολύ καλό Εγώ θα πρότεινα αυτό: ExoGear ExoMount ή σε λευκό. Το πήρα πριν κάνα χρόνο και ξεμπέρδεψα με βάσεις μια και καλή. Αξίζει και με το παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 ασχετο, αλλα μολις μου ηρθε η γνησια pouch θηκη της HTC. Εξαιρετικης ποιοτητας, λιγο μεγαλη για τα γουστα μου, μια χαρα για επικινδυνες αποστολες (παραλια, club με βρεγμενα τραπεζια κλπκλπ) και με εξαιρετικη τιμη. Yπαρχει καποιο λινκ με φωτο της?Κοιταω στην επισημη σελιδα του one-x αλλα δεν βλεπω για αξεσουαρ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/180885740155?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2118wt_1139 Απο το αγγλικο ebay ειναι και σε πολυ καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/180885740155?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2118wt_1139 Απο το αγγλικο ebay ειναι και σε πολυ καλη τιμηΠολυ ωραια θηκη.Στερεωνεται σωστα το κινητο μεσα ωστε και να βγαινει ανετα αλλα και να μην πεφτει με το παραμικρο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 ασχετο, αλλα μολις μου ηρθε η γνησια pouch θηκη της HTC. Εξαιρετικης ποιοτητας, λιγο μεγαλη για τα γουστα μου, μια χαρα για επικινδυνες αποστολες (παραλια, club με βρεγμενα τραπεζια κλπκλπ) και με εξαιρετικη τιμη. Είναι καλή αλλά όντως αρκετά μεγάλη σε μεγεθος. Εγώ τελικά πήρα ένα πουγκί της sena. Υπέροχο δέρμα, ακριβώς στις διαστάσεις του κινητού που προσθέτει ελάχιστο όγκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Γεια χαρα σε ολους! ειχα γραψει λιγο πιο πισω για καποια προβληματα που παρουσιασε το κινητο μου. στα της καμερας το προβλημα παραμενει. μπορει να κανω λαθος αλλα εγω νομιζω οτι το προβλημα το σημιουργει το κατα τα αλλα πολυ δυνατο ηχειο της βολτε-τελ που ειχε παρουσιαστει και απο δω σε εκπτωτικη τιμη για τους χρηστους του myphone.gr. και λεω το γιατι. 1)η καμερα τα κανει αυτα μετα τη χρηση του ηχειου 2)πιο παλια,και παλι μετα τη χρηση του,οταν ειχα ακουστικα (τα γνησια που δινει η ΗΤC με την αγορα του κινητου μλοκαρε η αναπαραγωγη μουσικης με ...σκατζακια ως που σταματαγε.τα ιδια και το ραδιο και 3)ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙ το χα ξεχασει πανω στο χαμπακι των usb ,πηγα να ανοιξω το πσ και δεν φορτνε.... μου κψε και βγαλα το ηχειο και ολα οκ στα του κινητου τωρ.τι λετε να κανω? εχω κανει αρκετα ρισταρτ.μονοδρομος το χαρντ ρισετ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Γεια χαρα σε ολους! ειχα γραψει λιγο πιο πισω για καποια προβληματα που παρουσιασε το κινητο μου. στα της καμερας το προβλημα παραμενει. μπορει να κανω λαθος αλλα εγω νομιζω οτι το προβλημα το σημιουργει το κατα τα αλλα πολυ δυνατο ηχειο της βολτε-τελ που ειχε παρουσιαστει και απο δω σε εκπτωτικη τιμη για τους χρηστους του myphone.gr. και λεω το γιατι. 1)η καμερα τα κανει αυτα μετα τη χρηση του ηχειου 2)πιο παλια,και παλι μετα τη χρηση του,οταν ειχα ακουστικα (τα γνησια που δινει η ΗΤC με την αγορα του κινητου μλοκαρε η αναπαραγωγη μουσικης με ...σκατζακια ως που σταματαγε.τα ιδια και το ραδιο και 3)ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙ το χα ξεχασει πανω στο χαμπακι των usb ,πηγα να ανοιξω το πσ και δεν φορτνε.... μου κψε και βγαλα το ηχειο και ολα οκ στα του κινητου τωρ.τι λετε να κανω? εχω κανει αρκετα ρισταρτ.μονοδρομος το χαρντ ρισετ??Κανε ενα hard reset να ησυχασεις,γιατι να στεναχωριεσαι και να βασανιζεσαι ασκοπα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ναι, ουσιαστικά δεν εξαφανίζονται από τα menu.. Εξαφανίζονται από τις εφαρμογές (Sygic ας πούμε μόνιμα η οθόνη στο κάτω μέρος είχε τις 3 τελείες). Η βασική αλλαγή είναι ότι το δεξιό button ανοίγει το menu σε κάθε εφαρμογή και τα recent tasks τα βλέπεις με κράτημα του home button ξερεις αν υπαρχει καποιος τροπος να εξαφανiστουν απο τον go launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Κανε ενα hard reset να ησυχασεις,γιατι να στεναχωριεσαι και να βασανιζεσαι ασκοπα? γιατι βαριεμαι μετα το πουφ και απτην αρχη στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Είναι καλή αλλά όντως αρκετά μεγάλη σε μεγεθος. Εγώ τελικά πήρα ένα πουγκί της sena. Υπέροχο δέρμα, ακριβώς στις διαστάσεις του κινητού που προσθέτει ελάχιστο όγκο. Έχεις κάποιο link φίλε μου για την θήκη της sena? Πάντως η original είναι λίγο φάουλ μιας και που είναι για το Sensation XL το οποίο ναι μεν είναι 4,7" αλλά έχει αναλογία οθόνης 16:10 και όχι 16:9 που έχει το One X. Με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζει σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Στο iphone 4ειχα τρεις μερες χρησης στο sensation δυο μερες στο htc one x4,5 μερες!ειναι φοβερο σε κατασταση αναμονης χανει περιπου 1,5% στις 8 ωρες.βαση παντας της χρησης που κανω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Στο iphone 4ειχα τρεις μερες χρησης στο sensation δυο μερες στο htc one x4,5 μερες!ειναι φοβερο σε κατασταση αναμονης χανει περιπου 1,5% στις 8 ωρες.βαση παντας της χρησης που κανω Μα καλά έχεις τέτοιο θηρίο και σου κρατάει 4.5 μέρες...??? :shock: Στο συρτάρι σου το έχεις...? :lol: Πάντως όντως το κινητό καταναλώνει πολύ λίγο σε standby... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts