Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη βλεπω τις τελευταιες ημερες αρκετους νεους κατοχους του one-x ( καλοριζικο κιολας σε ολους) ,να ρωτησω-ειχε κανεις σας το αρχικο προβλημα με την οθονη που ειχαμε στις πρωτες παρτιδες? Αν οχι θα σημαινει πως το θεμα μαλον εκλεισε.

Κανω εδω την ερωτηση γιατι στο αντιστοιχο τοπικ που υπαρχει δεν βλεπω καμια κινητικοτητα εδω και πολλες μερες για το συγκεκριμενο θεμα παρ ολο που ερχονται ολοενα και νεοι κατοχοι.

To δικό μου είναι ht25 και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με την οθόνη, ούτε με κανένα άλλο θέμα όσο το έχω δουλέψει.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν ο προτζεκτορας παιρνει hdmi τοτε μπορεις αλλα χρειαζεσαι ανταπτορα που βγαζει απο micro usb σε hdmi.

Κανε αναζητηση "mhl adaptor"

Πολυ ωραια, διορθωθηκε λοιπον κι ολα καλα. Thanks

Χαιρετώ τους κατόχους του HOX .

Έχω το ΗΟΧ εδώ και ένα μήνα σχεδόν. Αραιά χρησιμοποιώ τα HandsFree ακουστικά DrDre (monster) για μουσική. Παρατήρησα ότι πολλές φορές, όταν ξεσυνδέω τα ακουστικά απο το κινητό , και μετά θέλω να μιλήσω απο το ακουστικό της συσκευής, δεν ακούω τίποτα! (δεν ξέρω αν ουτε ο άλλος ακούει) . η γραμμή ανοίγει χτυπάει το τηλέφωνο το σηκώνει ο άλλος αλλά δεν ακούει(?) δεν ακούω(!). Με λίγα λόγια νεκρώνεται το ακουστικό της συσκευής. Αρχικά δεν κατάλαβα τι παίζει και νόμιζα έφταιγε η cosmote . Αλλά μετά είδα ότι όταν το πιάνει(με την ξεσύνδεση HandsFree) δεν φτιάχνει. Αρχικά το διόρθωσα με ένα restart! Ψάχνοντας λίγο το ίντερνετ βρήκα στο google play μια εφαρμογή που είναι ουσιαστικά ένα shortcut στην αρχική οθώνη που πατάς και ενεργοποιέις - απενεργοποιείς τον ήχο στα ακουστικά η στο μεγάφωνο της συσκευής. το πρόγραμμα λέγεται Wired Headphone/Headset Fix ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53b29kc2xpbmsuYW5kcm9pZC53aXJlZGhlYWRwaG9uZXJvdXRpbmdmaXgiXQ.. ) . διαβάζοντας λίγο σχετικά με το θέμα , διαπίστωσα ότι είναι θέμα των android συσκευών (κάτι σαν bug) . Βασικά μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν το έχει αναφέρει. Λογικά μόνο σε μένα παρουσιάστηκε. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά;;;;

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι τελευταία (χωρίς να το έχω φορτώσει ιδιαίτερα) αρχίζει να σέρνεται και να μην υπακούει αστραπιαία πια , το κινητό. Η "μεγαλύτερη" (απο όσο θυμάμαι) τροποποίηση-αλλαγή που έχω κάνει , είναι να απενεργοποιήσω μερικές υπηρεσίες-προγράμματα απο της ρυθμίσεις εφαρμογών (κάτι προεγκατεστημένες πχ. 7digital , skydrive for HTC Sence, κα.)

Είμαι με την τελευταία έκδοση λογισμικού (1.29). Καμιά ιδέα;

ΥΓ. Sorry αν σας κούρασα! :X

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Επειδη βλεπω τις τελευταιες ημερες αρκετους νεους κατοχους του one-x ( καλοριζικο κιολας σε ολους) ,να ρωτησω-ειχε κανεις σας το αρχικο προβλημα με την οθονη που ειχαμε στις πρωτες παρτιδες? Αν οχι θα σημαινει πως το θεμα μαλον εκλεισε.

Κανω εδω την ερωτηση γιατι στο αντιστοιχο τοπικ που υπαρχει δεν βλεπω καμια κινητικοτητα εδω και πολλες μερες για το συγκεκριμενο θεμα παρ ολο που ερχονται ολοενα και νεοι κατοχοι.

Εγώ το πήρα εχθές και το έψαξα πολύ και δεν είδα κανένα πρόβλημα. Ρ¨ωτησα στο μαγαζί αν έχει πρόβλημα αν το αλλ΄'αζουν και μου είπε ναι, αλλά δεν λεχει τελικά.

Μια απορεία, βίντεο κλήση πως κάνουμε;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Βιντεοκλήση μόνο με third party apps όπως το skype. Δεν υπάρχει native εφαρμογή.

Βιντεοκλήση μόνο με third party apps όπως το skype. Δεν υπάρχει native εφαρμογή.

Skype όμως πληρώνεις... Καλά την παλεύουν;

Οι βιντεοκλησεις μέσω Διαδυκτιου, δηλαδή WiFi η 3g είναι δωρεάν από το Skype.

Πληρώνεις μόνο αν θες να καλείς σταθερά η κινητά που δεν διαθέτουν την εφαρμογή ηππρόσβαση στο διαδίκτυο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οι βιντεοκλησεις μέσω Διαδυκτιου, δηλαδή WiFi η 3g είναι δωρεάν από το Skype.

Πληρώνεις μόνο αν θες να καλείς σταθερά η κινητά που δεν διαθέτουν την εφαρμογή ηππρόσβαση στο διαδίκτυο.

Αν πιάνω 3g σήμα εκείνη τη στιγμή δηλαδή μπορώ;

Και πάλι σε περιορίζει στο να έχει ο άλλος skype. Δεν υπάρχει λόγος να μην το έχουν βάλει.....

Επόμενη απορεία. Με gmail μπορώ να το συγχρονίσω μέσα από το κινητό για τις επαφές και αν ναι πως;

Ευχαριστώ και sry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος με android.

Ναι μπορείς να κάνεις και με 3g βιντεοκλήσεις απλά θα καταναλώσεις τα mb από το data plan σου οπότε καλύτερα να σαι σε wifi.

Ναι μπορείς να συγχρονίσεις τις επαφές με το gmail. Αφού τις προσθέσεις σαν Gmail contacts στον υπολογιστή σου, προσθέτεις το ίδιο email σαν λογαριασμό στο κινητό. Από εκεί μετά στα settings - accounts επιλέγεις ότι θες να σου κάνει sync τις επαφές.

Ναι μπορείς να κάνεις και με 3g βιντεοκλήσεις απλά θα καταναλώσεις τα mb από το data plan σου οπότε καλύτερα να σαι σε wifi.

Ναι μπορείς να συγχρονίσεις τις επαφές με το gmail. Αφού τις προσθέσεις σαν Gmail contacts στον υπολογιστή σου, προσθέτεις το ίδιο email σαν λογαριασμό στο κινητό. Από εκεί μετά στα settings - accounts επιλέγεις ότι θες να σου κάνει sync τις επαφές.

ok θα το ψάξω από αύριο.

αυτή τη στιγμή γράφω από το κινητό. πολύ γρήγορη πλοήγηση.

Από πότε; :blink:

εννοώ πληρώνεις στον πάροχο για το ίντερνετ αν δεν είσαι σε WiFi

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Παιδιά SOS!!

βρήκα ένα άσπρο από σκρουτζομαγαζο

Λέει πως είναι από Γερμανία και δεν έχει ελληνικο μενού υπαρχει τέτοια περιπτωση;;;

Να το πάρω;; αυτά που είναι vodefone έχουν ελληνικα; μην λέει ότι θελει και δεν ξέρει την τιφλα του

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

καπου ειχε αναφερθει αν δεν κανω λαθος πως τα "γερμανικα" δεν εχουν ελληνικα απο μαμα.

Ομως με το morelocale απο το μαρκετ θα εισαι ΟΚ

Και να μην έχει θα μπορείς να βάλεις μετά με το more locale 2 από το play store.

Και να μην έχει θα μπορείς να βάλεις μετά με το more locale 2 από το play store.

δεν το ξέρω αλλά αυτό θα μεταφράσει ότι είναι από android ιδιο αλλά όχι το sense σωστά;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Παιδιά SOS!!

βρήκα ένα άσπρο από σκρουτζομαγαζο

Λέει πως είναι από Γερμανία και δεν έχει ελληνικο μενού υπαρχει τέτοια περιπτωση;;;

Να το πάρω;; αυτά που είναι vodefone έχουν ελληνικα; μην λέει ότι θελει και δεν ξέρει την τιφλα του

Aποφυγε γενικα αυτα που ειναι branded τις vodafone.Ενας βασικος λογος οτι θα εχεις καθυστερησεις στα updates.Την ειχα πατησει με παλιοτερες συσκευες τοτε που ημουν στην voda και μαλιστα καποια σημαντικα updates που ειχαν δωθει στο ευρυ κοινο σε εμας δεν τα εδωσαν ποτε. Edited by truckman

Οταν χρησιμοποιώ την συσκευή για κάποια ώρα (πχ web browsing), παρατηρώ ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία στο πάνω μέρος της συσκευής (χονδρικά γύρω από τον φακό της κάμερας). Δεν καίει βέβαια κιόλας αλλά μπορείς να διακρίνεις την διαφορά της θερμοκρασίας σε σχέση με το κάτω τμήμα που είναι πιο δροσερό. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Οταν χρησιμοποιώ την συσκευή για κάποια ώρα (πχ web browsing), παρατηρώ ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία στο πάνω μέρος της συσκευής (χονδρικά γύρω από τον φακό της κάμερας). Δεν καίει βέβαια κιόλας αλλά μπορείς να διακρίνεις την διαφορά της θερμοκρασίας σε σχέση με το κάτω τμήμα που είναι πιο δροσερό. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Είναι απόλυτα φυσιολογικο. Εκει βρίσκεται ο επεξεργαστής και σε κάποιες λειτουργίες ζεστενεται περισσότερο. Η HTC έχει αναφέρει ότι ακόμα και να φθάσει τους 60° c δεν έχει πρόβλημα.

Ενημερωτικά σας λέω ότι ο official browser ανεβάζει πιο εύκολα θερμοκρασία σε σχέση με άλλους. Εγω χρησιμοποιω τον Chrome (χθες δόθηκε νέα beta).

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Είναι φυσιολογικό...

Με πρόλαβε ο Κώστας... :)

Έχουμε καμία ενημέρωση για s off;

Ο βασικός λόγος που γουστάρω το android είναι γιατί θέλω να αλλάζω συνέχεια roms...Ειδικά για sense συσκευές η RHD του mike το έκανε turbo...αλλά με HTC dev χάνεις την εγγύηση......οπότε...το ρισκάρουμε η περιμένουμε κάτι νέο;;

τελεια εφαρμογη Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μόλις παρέλαβα και φορτίζω (αφού το λέει ο κατασκευαστής). ;)

Μια απορία: στο S/N λέει HT24JW. Εδώ όμως το JW δεν αναφέρεται. Πού κατασκευάστηκε λοιπόν;

Να αναφέρω πως μου στείλανε και adaptor για φόρτιση διότι ο εργοστασιακός φορτιστής είναι αγγλικού τύπου. Το βιβλιαράκι της εγγύησης έχει κι ελληνικά. :shifty:

• The title was changed to HTC One X / X+