kax Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παιδιά στην Ελλάδα σε λευκό χρώμα δεν κυκλοφορεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 πΑρελαβα και εγω και αφου εγκατασταθηκαν οι εφαρμογες και ταυτοχρονα φορτιζει, μου εβγαλε και αναβαθμιση το θεμα ειναι πως ενω την κατεβασα,στην εγκατασταση εχει κολησει η οθονη στο πρασινο κυκλακι με το βελος στη μεση εδω και 10 λεπτα Τοση ωρα ειναι σωστο η κολησε? τι να κανω? Βοηθατε χριστιανοι!!!! Βγάλτο από την μπρίζα και θα συνεχίσει. Και μένα το έκανε το πρώι που το πήρα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το δικό μου One X, από expansys. Επειδή σήμερα είχα την ανιψιά μου σπίτι με ξεθέωσε και μόλις τώρα το άνοιξα... :) Πρώτες εντυπώσεις παραπάνω από καλές... Περισσότερες αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 λοιπον φορτιζει αυτη τη στιγμη το θηριο. Με χαρα αναφερω οτι δεν παρατηρω καμια κιτρινιλα,πρασινιλα,ροζίλα:lol: Το δικο μου ειναι γαλλικό παντως, γιατι στο κουτι γραφει γαλλικά εχω στησει εφαρμογες και διαφορα αλλα και τωρα μου κατεβαζει αναβαθμιση Ειναι πανεμορφο το λευκο παντως φτου φτου:lol: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Άντε καλορίζικα μας... :D Και εσύ από expansys? Το δικό μου πάντως είναι αγγλικό (γκρι), μιας και που είχε αγγλικά πίσω και αγγλικό φορτιστή. Εσένα τι update σου βρήκε? Εμένα βρήκε μόνο το 1.28.401.9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Άντε καλορίζικα μας... :D Και εσύ από expansys? Το δικό μου πάντως είναι αγγλικό (γκρι), μιας και που είχε αγγλικά πίσω και αγγλικό φορτιστή. Εσένα τι update σου βρήκε? Εμένα βρήκε μόνο το 1.28.401.9. εγω απο vnp αθηνα το πηρα Α δεν ξερω τωρα την κατεβαζω και θα την εγκαταστησω οταν φορτιστει πληρως το τηλεφωνο Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 εγω απο vnp αθηνα το πηρα Α δεν ξερω τωρα την κατεβαζω και θα την εγκαταστησω οταν φορτιστει πληρως το τηλεφωνο Τι γλωσσα ειναι γιατι το δικο μου απο vnp εχει ρωσικα η κατι τετοιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 (edited) Παιδια δεν ειδα να αναφερθει (δεν διαβασα πολλες σελιδες βεβαια μη βαρατε) αλλα το ηχειο μου φαινεται υπερ-ψοφιο.Γιατι?Εχω θεμα? Και σε ενα τραγουδι συγκεκριμενα σε αλλα δεν το κανει (3-4 που δοκιμασα) μου παραμορφωνε και τον ηχο!Απο ακουστικα παντως με την ενισχυση παιζει τουμπανο! ΥΓ Βεβαια σε ανοιχτη συνομιλια ειναι κομπλε ο ηχος.Αρα υποθετω ειναι θεμα software.Θα δοκιμασω με αλλο player. Edited May 6, 2012 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Από που μπορώ να προμηθευτώ τα καλύτερης ποιότητας screen protector ??? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Παιδια δεν ειδα να αναφερθει (δεν διαβασα πολλες σελιδες βεβαια μη βαρατε) αλλα το ηχειο μου φαινεται υπερ-ψοφιο.Γιατι?Εχω θεμα? Και σε ενα τραγουδι συγκεκριμενα σε αλλα δεν το κανει (3-4 που δοκιμασα) μου παραμορφωνε και τον ηχο!Απο ακουστικα παντως με την ενισχυση παιζει τουμπανο! Εξαρταται απο την ποιοτητα εγγραφης των τραγουδιων που εχεις. Γενικα εχει καλο καθαρο ηχο με εμφαση στα πριμα. Η ενταση του δεν ειναι η κορυφαια αλλα συμφωνα με τις συγκριτικες μετρησεις που εχουν γινει σε διαφορα sites, ειναι λιγα db πιο κατω απο τα κορυφαια. Μπορεις να ακουσεις ανετα μουσικη σε χωρους που δεν εχουν φασαρια. Από που μπορώ να προμηθευτώ τα καλύτερης ποιότητας screen protector ??? Πριν λιγες μερες εδωσα 10 ευρω για ενα καλο screen protector που διεθεται και προστασια για το κρυσταλλο της καμερας. Τον εβγαλα μετα απο μια μερα γιατι δεν μπορει να καλυψει την οθονη απο ακρη σε ακρη λογο του οτι ειναι κυρτη στο τελειωμα της. Φαινεται ασχημα αφου αφηνει 2mm ακαλυπτα περιμετρικα της οθονης. Δεν νομιζω λοιπον να υπαρχουν αλλοι που να καλυπτουν ολη την οθονη. Δεν γινεται γιατι δεν κολλα στα στις ακρες. Προτιμησα να το αφησω χωρις προστασια και απλα το βαζω σε patch που με το βαλε βγαλε καθαριζει την οθονη. Η δε προστασια της καμερας, θολωνε τις φωτογραφιες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Τι γλωσσα ειναι γιατι το δικο μου απο vnp εχει ρωσικα η κατι τετοιο.... Το δικο μου ειναι γαλλικο και με το morelocale περασα ελληνικα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Στις ρυθμίσεις στην επιλογή 'τροφοδοσία' έχει τσεκαρισμένο την 'γρήγορη εκκίνηση'. Το έχετε αφήσει έτσι ή βγάλατε την επιλογή;; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Στις ρυθμίσεις στην επιλογή 'τροφοδοσία' έχει τσεκαρισμένο την 'γρήγορη εκκίνηση'. Το έχετε αφήσει έτσι ή βγάλατε την επιλογή;; Άστο έτσι. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 παιδιά μια απορία για allshare πιο πρόγραμμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Στις ρυθμίσεις στην επιλογή 'τροφοδοσία' έχει τσεκαρισμένο την 'γρήγορη εκκίνηση'. Το έχετε αφήσει έτσι ή βγάλατε την επιλογή;; Εγώ προσωπικά το έχω βγάλει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Εγώ προσωπικά το έχω βγάλει.... Απλά δεν ξέρω ποιές μπορεί να είναι οι εφαρμόγες που ίσως να έχουν πρόβλημα όπως λέει στην υποσημείωση από κάτω.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Απλά δεν ξέρω ποιές μπορεί να είναι οι εφαρμόγες που ίσως να έχουν πρόβλημα όπως λέει στην υποσημείωση από κάτω.. Μέχρι στιγμής καμία εφαρμογή δεν μου έχει βγάλει σφάλμα ή κάποια ένδειξη δυσλειτουργίας!Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά δεν νομίζω οτι θα σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα...Άν κάποιο άλλο μέλος έχει διαφορετική άποψη ας βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 παιδια κατι περιεργο μου κανει το κινητο.... ενω το χω στο ρευμα το λεντακι δεν ειναι κοκκινο και ουτε σταθερο.αναβσβινει,οπως για παραδειγμα οταν εχουμε μηνυμα,και ειναι μια κοκκινο και μια πρασινο...:mad: τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 καλημερα το έχετε δει αυτο το toolkit το εχει δοκιμάσει κανένας? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604439 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 παιδια κατι περιεργο μου κανει το κινητο.... ενω το χω στο ρευμα το λεντακι δεν ειναι κοκκινο και ουτε σταθερο.αναβσβινει,οπως για παραδειγμα οταν εχουμε μηνυμα,και ειναι μια κοκκινο και μια πρασινο...:mad: τι παιζει? Και μενα καποια στιγμη μου εκανε την ιδια κουλαμαρα και μετα του περασε! Δε θελω να σε αγχωσω μα το δικο μου αυτη τη στιγμη το ρχω στειλει πισω στο expansys ζητοντας αντικατασζταση της συσκευης επειδη παρουσιασε αδυναμια φορτισης... το βαζα στον φορτιστη, αναβε το ledακι κοκκινο κανονικα μα η μπαταρια δε γεμιζε και σθνεχισε να πεφτει! Μακαρι το "προβλημα" σου να μην αποτελει προαγγελο για αδυναμια φορτισης της μπαταριας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 καλημερα το έχετε δει αυτο το toolkit το εχει δοκιμάσει κανένας? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604439 Κάνει τις ίδιες διαδικασίες ξεκλειδώματος του bootloader αλλά σε γραφικό περιβάλλον. Και πάλι όμως εμπεριέχει το htcdev.com που θέτει τη συσκευή εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καλησπέρα, είμαι και εγώ έτυμος να προβώ στην αγορά ενός one x, πήγα το είδα από κοντά και ενθουσιάστηκα, πανάλαφρο, ταχύτατο με πολύ καλή κατασκευή και υλικά. Ανησυχώ λίγο, να είμαι ειλικρινής, με τον αριθμό τον συσκευών που παρουσίασαν προβλήματα με την οθόνη και από ότι κατάλαβα είναι θέμα τύχης σε τι κομμάτι θα πέσεις, το συγκεκριμένο που έπιασα στα χέρια μου βέβαια, δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Έχω μια απορία, γιατί αυτή η διαφορά τιμής, 699 στα μεγάλα καταστήματα 550 στα μικρά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Γιατί δε είναι ελληνικής εισαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Γιατί δε είναι ελληνικής εισαγωγής. Που έχουν όμως κανονικά εγγύηση στη χώρα μας (αρκεί να είναι ευρωπαϊκές συσκευές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Αυτό εννοείται εγώ απάντησα γιατί είναι πιο φτηνά στα συγκεκριμένα μαγαζιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts