Cherio Δημοσιεύτηκε April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2012 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Έκανα το λάθος αρχικά και πόσταρα αλλού την εφαρμογή, τώρα είδα το σωστό section για αναφορά. Υπερατού λοιπόν, έχει 5 τράπουλες. https://play.google.com/store/apps/details?id=jahn.yper1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImphaG4ueXBlcjEiXQ Δημιουργοί http://kiwedevelopment.eu/projects.php?projectreader=12 και ένα βιντεάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 πω πω φιλε!!! απλά τέλειο.τα είχα λιώσει όταν ήμουν μικρός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 'Eχω!Mε παλιά αυτοκίνητα...Διαφορετικό παιχνίδι πραγματικά...Aπρόβλεπτο! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δυστυχώς, ασύμβατο με το Desire μου (Gingerbread). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Πολύ καλό μπράβο. Ελπίζω να προσθέσουν και διπλό με bluetooth. Edit: Τώρα είδα στο site τους οτι η έκδοση με bluetooth έρχεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 τρομερη την εγκατεστησα και εγω, μπραβο που την ανακαλυψες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 πολύ καλό μπράβο θυμήθηκα τα παλιά Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Πολύ καλό φίλε. Με γύρισες πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Αν μπορείς πρόσθεσε και άλλες τράπουλες. Θυμάμαι μία φοβερή με πλοία του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 από τις καλύτερες εφαρμογές στο μαρκετ! επιβάλλεται να προσθέσεις και άλλες κάρτες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Μόλις διάβασα για αυτή την εφαρμογή την έβαλα κατευθείαν,καταπληκτική δουλειά. Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω,θα ήθελα πάρα πολύ να προστεθούν και άλλες κάρτες. Με πήγατε πολλά χρόνια πίσω (τόσα που αποφεύγω να θυμηθώ). Μπράβο σας,πολύ ωραία δουλειά....!!!!! Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Περάσαν τα χρόνια... κάποτε παίζαμε με αυτά τα αθώα παιχνίδια με αλλά παιδιά στις πλατείες και στις αλάνες. Τώρα αυτοί οι χώροι είναι άδειοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Δυστυχώς, ασύμβατο με το Desire μου (Gingerbread). Σε μενα μια χαρα εγκατασταθηκε. Ποσα χρονια πηγα πισω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Σε μενα μια χαρα εγκατασταθηκε. Ποσα χρονια πηγα πισω!! Ούτε από το play store στο web μπόρεσα :( Μακάρι, να ανεβάσουν οι developers (που ειναι άξιοι πολλων συγχαρητηρίων) το .apk στο site τους, δεν βλέπω ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο... Κρίμα, θα γυρνούσα ένα τέταρτο του αιώνα πίσω. Μια χαρά παίζαμε και εμείς τότε χωρίς Η/Υ και κονσόλες.... Edited April 3, 2012 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Φίλε συγχαρητήρια!! Με πήγες πολλά χρόνια πίσω, πλέον όταν λέω σε παιδάκια ότι εμείς παίζαμε με υπερατου και με κοιτάνε σαν εξωγήινο, θα έχω να τους δείχνω τι ήταν!! :lol::lol: THANK YOU!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherio Δημ. April 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιδιά δεν είναι δικιά μου εφαρμογή, την ανακάλυψα απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Τι μου θυμίζει και μένα... Παλαιό και αλησμόνητο! Αλλά η εφαρμογή απο ότι είδα δεν είναι συμβατή με πολλά κινητά (πχ το κινητό μου, samsung galaxy s) γιαυτό και πολλοί δεν το βλέπουν στο market (πείτε το και play store). Εύχομαι να υποστηρίζει σύντομα περισσότερες συσκευές. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Και εγώ Galaxy S έχω και μου τρέχει κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Και εγώ Galaxy S έχω και μου τρέχει κανονικότατα. Περίεργο... Εμένα καταρχάς στο market δεν το βρίσκει καν... Αλλά και απο το απευθείας λινκ ΔΕΝ μου επιτρέπει να το κατεβάσω (βγάζει γκρι το κινητό και αν πάω τον κέρσορα απο πάνω γράφει "Αυτό το αντικείμενο δεν είναι συμβατό με την συσκευή σας"). Το ίδιο και σε άλλο κινητό -samsung galaxy y (με άλλο mail & στοιχεία) Θα μπορούσες μήπως να στείλεις το .apk να το δοκιμάσω (pm); ΥΓ.: τώρα βλέπω στο μάρκετ (το λίνκ πάρα πάνω) ότι όλα τα σχόλια αφορούν προηγούμενη έκδοση, οπότε πιθανότητα o δημιουργός του παιχνιδιού το έχει κάνει έτσι να μην μπορούμε να το κατεβάσουμε προς το παρών! Ξανά παράκληση για το .apk από όποιον μπορεί:rolleyes: !!! Edited April 5, 2012 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherio Δημ. April 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 χμμμ, εμένα παίζει κανονικά και έχω το galaxy y , περίεργο. και το βρίσκει κανονικά αν γράψεις " yperatou " στο play store. Ξαναπροσπάθησε. μπορεί να φταίει που έχεις "πειράξει" το κιν σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 χμμμ, εμένα παίζει κανονικά και έχω το galaxy y , περίεργο. και το βρίσκει κανονικά αν γράψεις " yperatou " στο play store. Ξαναπροσπάθησε. μπορεί να φταίει που έχεις "πειράξει" το κιν σου :) To galaxy y δεν είναι δικό μου (είναι της γυναίκας μου) και είναι ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ! Ούτε ροοτ ούτε τίποτε... Το δικό μου κινητό είναι άλλη ιστορία:lol:, μονίμως "πειραγμένο"! Δεν ξέρω τι να πω, ίσως φταίει η αλλαγή csc (country sales code) στο δικό μου (δεν το έχω σε Ελληνικό -EUR ή COS), ίσως οτι δεν υποστηρίζει συγκεκριμένες εκδόσεις του anroid os (παρότι και εγώ έχω 2.3.6 πάνω όπως κανονικά και το galaxy y). Όπως και να χει ελπίζω να γίνει κάτι! Ξανά-παράκληση: το apk αν μπορεί κάποιος και θα είμαι υπόχρεος:O! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 πολύ καλή εφαρμογή! μας γυρίζει χρόνια πίσω!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherio Δημ. April 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 up μπορείς να κάνεις save και στην sd πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 up μπορείς να κάνεις save και στην sd πλέον Και επίσης πλέον φαινεται στο market (εμένα δεν το εμφάνιζε), πιθανόν και σε όσους δεν φαινόταν παλαιότερα! Εγώ το κατέβασα στο κινητό επιτέλους (χθες που δοκίμασα το βρήκε)! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotisW700i Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αν σας αρέσουν τα υπέρ ατού μπορείτε να δοκιμάσετε και το Supercar Trumps Έχω φτιάξει και ένα πινακάκι το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τις bonus κάρτες! Παράθεση Resources based economy supporter kutt.it/nomoney History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts