Jump to content

Zenithink ZT280-C10 / Zepad C91

Plak4ever
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μπορει καποιος να προτεινει μια καλη θηκη μιας και οτι βρισκω ειναι ψιλομαπα ?

Χωρις πληκτρολογιο. Ειτε απο αμαζον ειτε εβαγ.

• Απαντήσεις 436
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θηκη δεν μπορω να προτεινω μιας και απο φωτογραφια δεν μπορεις να καταλαβεις καλα ελαστικοτητα/ανθεκτικοτητα/χρωμα/ποιοτητα κλπ εγω πηρα μια με πληκτρολογιο, αν δεν χρειαζεστε το φυσικο πληκτρολογιο θα ελεγα να μεινετε μακρια μιας και οι διαστασεις του tablet με την θηκη πλεον καταργουν την φορητοτητα.

χτες δοκιμασα να συνδεσω το ταμπλετακι με την lcd μου μεσω mini hdmi.

δοκιμασα με ενα φτηνο καλωδιο 6ευρω μετα απο πολυ προσπαθεια να το πιεζω με διαφορους τροπους καταφερα να δωσω σημα στην τν.

Εντυπωσεις: τελεια εικονα HD οι γραμματοσειρες φαινονται καλυτερα απο οτι στην οθονη του ταμπλετ.

Εχοντας συνδεσει ασυρματο πληκτρολογιο/ποντικι το σκρολαρισμα και γενικα το ανοιγμα εφαρμογων πλοηγηση ηταν πιο γρηγορα και χωρις το παραμικρο lag σε σχεση με το ταμπλετ.

H μπαταρια φανηκε να κραταει περισσοτερο οταν ηταν συνδεδεμενο με την τν (θα το τσεκαρω καλυτερα οταν βρω καλυτερο καλωδιο)

Στον αντιποδα τωρα: απο την ενσωματωμενη εφαρμογη του youtube δεν μπορεσα να δω βιντεο χωρις τις ενοχλητικες 2 μαυρες γραμμες, αν χρησιμοποιησω καποιον browser με flash ηταν οκ τα βιντεο στο youtube.

Aλλο ενοχλητικο οπως ειπα ειναι οτι χρειαζεται πολυ πιεση και στραβωμα για να πετυχεις καλη επαφη στην συνδεση με το καλωδιο. ελπιζω να εφταιγε το καλωδιο και οχι η θυρα του ταμπλετ.

Δεν μπορεσα να κανω βιντεοκληση με skype όχι οτι ειναι χρήσιμο απλά ειναι fancy :lol:

[off topic

μετα απο λιγο καιρο συμβιωσης με το εν λογω ταμπλετ εχω καταληξει σε μερικα συμπερασματα.

προκειται για ενα "τιμιο" οπως λεγεται μηχανημα. με λιγο πειραγμα και λιγη υπομονη ειναι ικανοποιητικα λειτουργικο. Εγω ας πουμε το αγορασα για να κανω την τηλεοραση μου smart αλλα ταυτοχρονα οταν εχω υπηρεσια να μπορω να το παιρνω να διαβαζω κανα βιβλιο/περιοδικο γιαυτο το σκοπο ειναι υπερ του δεοντος value for money και κατι ακριβοτερο η ΠΟΛΥ ακριβοτερο δεν μου προσφερε κατι παραπανω.

ΟΜΩΣ μιας και ειμαι κατοχος netbook (απο παλια που λεφτα υπηρχαν :lol:) μπορω να επιβεβαιωσω την αποψη μου οι τα ταμπλετ γενικοτερα ειναι κατι αχρηστο. μπορει να ακουγεται σκληρο αυτο που λεω ομως εχω πιασει τον εαυτο μου να προτιμω να ανοιγω το νετμπουκ παρα το ταμπλετ (συνηθεια?), οπως και οταν καθομαι στον καναπε και θελω ας πουμε να μπω fb H twitter προτιμω να μπω απο το επαρκες 3.5" κινητο μου. αυτο βεβαια ειναι αποψη μου

σορυ για το

off topic]

PS εχει πετύχει κανεις bluetooth να δουλεύει? ποια εταιρία? αυτο δεν δουλευει

PS2 νομίζω εδω μεσα το διαβασα οτι δεν αναγνωριζει usb-hub. στο slate λενε οτι το hub λειτουργει αρκει να εχεις σχετικά κοντό καλώδιο. αν πέσει κανενα στο χερι μου θα το δοκιμασω

Edited by Keepkouking

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

καλησπερα παιδια,επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω το συγκεκριμενο tablet εχει καποια ιδιαιτερη αδυναμια???κατι που πρεπει να προσεξω??απο οθονη τι λεει???με ενδιαφερει για διαβασμα e-books και αρχειων office και για ταινιες.....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

καλησπερα παιδια,επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω το συγκεκριμενο tablet εχει καποια ιδιαιτερη αδυναμια???κατι που πρεπει να προσεξω??απο οθονη τι λεει???με ενδιαφερει για διαβασμα e-books και αρχειων office και για ταινιες.....

για ebooks θα σε βολεψει η μεγάλη οθονη αν και δεν εχει τις καλυτερες γωνιες θεασης, εμενα προσωπικα δεν με εχει ενοχλησει ουτε σε ebooks ουτε σε περιοδικα που διαβαζω συχνα. ταινιες παιζει τα παντα απο high definition απροβληματιστα+ ελληνικους υποτιτλους, διαβαζει flashάκια και εξωτερικους σκληρους δισκους (άψογο hdmi output αν ενδιαφερεσαι για συνδεση με tv). απο office λίγο που εχω δουλεψει, ικανοποιητικο μου φαινεται (οσο ικανοποιημενος μπορεις να εισαι σε 10" οθονη με εικονικο πληκτρολογιο).

αδυναμιες : γενικα μην εχεις στο μυαλο σου ταχυτητα/ποιοτητα ipad, αλλα γι αυτα τα πραγματακια που αναφερεις ταινιες / βιβλια / ανεκτο office εγω θα το διαλεγα. Δεν εχει bt (παιρνει εξωτερικο) δεν εχει gps(παιρνει εξωτερικο)

Δες και video στο youtube θα σε διαφωτισουν αρκετα

-οχι πάντα...

για ebooks θα σε βολεψει η μεγάλη οθονη αν και δεν εχει τις καλυτερες γωνιες θεασης, εμενα προσωπικα δεν με εχει ενοχλησει ουτε σε ebooks ουτε σε περιοδικα που διαβαζω συχνα. ταινιες παιζει τα παντα απο high definition απροβληματιστα+ ελληνικους υποτιτλους, διαβαζει flashάκια και εξωτερικους σκληρους δισκους (άψογο hdmi output αν ενδιαφερεσαι για συνδεση με tv). απο office λίγο που εχω δουλεψει, ικανοποιητικο μου φαινεται (οσο ικανοποιημενος μπορεις να εισαι σε 10" οθονη με εικονικο πληκτρολογιο).

αδυναμιες : γενικα μην εχεις στο μυαλο σου ταχυτητα/ποιοτητα ipad, αλλα γι αυτα τα πραγματακια που αναφερεις ταινιες / βιβλια / ανεκτο office εγω θα το διαλεγα. Δεν εχει bt (παιρνει εξωτερικο) δεν εχει gps(παιρνει εξωτερικο)

Δες και video στο youtube θα σε διαφωτισουν αρκετα

οταν λες για ταχυτητα τι εννοεις???ψιλοκολλαει στην περιηγηση???το touch ανταποκρινεται καλα????οτι δεν ειναι apple το ξερω .....δεν διαθετω ομως και 700+ ευρω για ipad....

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

υστερα απο το αδικο μπαναρισμα μου κατεμε ξαναεπανερχομαι λοιπον στο θεμα μας.

εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει με τον ανταπτορα εθερνετ για να μπει στο ιντερνετ?γιατι εγω το συνδεσα και δεν μπορεσα να μπω.πρεπει να κανουμε καποιες ρυθμισεις?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

προσπαθω να κανω Update στο τελευταιο firmare αλλα τζιφος.

ξεκιναω το tablet με πατημενο το κουμπι camera και power, δειχνει την αρχικη οθονη για upgrade αλλα μετα συνεχίζει και φορτώνει το υπάρχον android. έχω φυσικά περάσει το f/w στο zt-update folder στο root της sdcard..

καμιά ιδέα?

μηπως φταιει οτι η καρτα είναι 32GB?

...

δοκιμασα και με 1gb κάρτα, αλλά τζίφος

Ρε παιδια, μου ηρθε μια φλασια.. εκανα μεχρι τώρα copy το zt-update ως directory στο root τησ sd, μάλλον θα πρεπει να κανω τα περιεχομενά του??

Θα το δοκιμασω οταν γυρίσω σπίτι.

Edited by thenetpoet

Ρε παιδια, μου ηρθε μια φλασια.. εκανα μεχρι τώρα copy το zt-update ως directory στο root τησ sd, μάλλον θα πρεπει να κανω τα περιεχομενά του??

Θα το δοκιμασω οταν γυρίσω σπίτι.

ναιιιι :))

οταν λες για ταχυτητα τι εννοεις???ψιλοκολλαει στην περιηγηση???το touch ανταποκρινεται καλα????οτι δεν ειναι apple το ξερω .....δεν διαθετω ομως και 700+ ευρω για ipad....

εγω εχω περασει μια tweaked rom, σε συνδυασμό με (holo) launcher και λιγο o/c τωρα ειναι smooth και εννοειται αλλον browser. στην αρχικη του κατασταση αν το "τσιτωσεις" θα σε ταλαιπωρησει με ψιλοκρασαρισματα στον browser και lag. αν όμως το θες για ταινιες- ebooks κυριως δεν θα καταλαβεις προβληματα.

Γενικα ακόμα δεν μου εχει αρνηθει κατι απο αυτα που το προοριζα ακομα και 3d παιχνιδακια παιζεις απλά δεν πρέπει να ξεχνας οτι δουλευεις σε ενα 10ιντσο κοστους 130 ευρω (ίσα και λιγότερα από ενα low-end smartphone). στα συν ξεχασα να πω η μπαταρια του 5 ωριτσες 60% οθονη με wifi ευκολα. Τωρα μην σε παρω στο λαιμο μου και με σιχτιρίζεις μετα :lol::lol::lol::lol:

εδω ενα καλο βιντεο

@navystam εχεις δοκιμάσει στις ρυθμίσεις μια επιλογη που δειχνει ενα εικονιδιο με 3 pc κάτω απο το wifi και bluetooth?

-οχι πάντα...

εγω εχω περασει μια tweaked rom, σε συνδυασμό με (holo) launcher και λιγο o/c τωρα ειναι smooth και εννοειται αλλον browser. στην αρχικη του κατασταση αν το "τσιτωσεις" θα σε ταλαιπωρησει με ψιλοκρασαρισματα στον browser και lag. αν όμως το θες για ταινιες- ebooks κυριως δεν θα καταλαβεις προβληματα.

Γενικα ακόμα δεν μου εχει αρνηθει κατι απο αυτα που το προοριζα ακομα και 3d παιχνιδακια παιζεις απλά δεν πρέπει να ξεχνας οτι δουλευεις σε ενα 10ιντσο κοστους 130 ευρω (ίσα και λιγότερα από ενα low-end smartphone). στα συν ξεχασα να πω η μπαταρια του 5 ωριτσες 60% οθονη με wifi ευκολα. Τωρα μην σε παρω στο λαιμο μου και με σιχτιρίζεις μετα :lol::lol::lol::lol:

εδω ενα καλο βιντεο

@navystam εχεις δοκιμάσει στις ρυθμίσεις μια επιλογη που δειχνει ενα εικονιδιο με 3 pc κάτω απο το wifi και bluetooth?

ναι το εχω δοκιμασει.

μολις το δοκιμασα. εβαλα το ασπρο καλωδιακι στην port. συνδεσα καλωδιο δικτύου απο το ταμπλετ στο ρουτερ. επελεξα απο τις ρυθμισεις τα 3pc και σε 1 δευτερολεπτο κατω δεξια στις ειδοποιησεις εφανιστηκε ενα πρασσινο εικονιδιακι και ειχα ιντερνετ κανονικα. εισαι σιγουρος οτι βαζεις σωστο καλωδιο δικτύου?

-οχι πάντα...

μολις το δοκιμασα. εβαλα το ασπρο καλωδιακι στην port. συνδεσα καλωδιο δικτύου απο το ταμπλετ στο ρουτερ. επελεξα απο τις ρυθμισεις τα 3pc και σε 1 δευτερολεπτο κατω δεξια στις ειδοποιησεις εφανιστηκε ενα πρασσινο εικονιδιακι και ειχα ιντερνετ κανονικα. εισαι σιγουρος οτι βαζεις σωστο καλωδιο δικτύου?

ενα καλώδιο εχει μαζι το ταμπλετ για συνδεση ιντερνετ.

αυτο εβαλα και μπαινει σε συγκεκριμενη θεση.

θα το ξανακανω να δω μηπως εκανα κατι λαθος .

ναιιιι :))

το δοκιμασα αλλα παλι τα ιδια, update δεν κανει..

βγαζει entering mmc upgrade, και μετα skip recovery και προχωραει να φορτωσει το παλιο firmware.

για το upgrade εχω κατεβασει το ZT282_H3_1a_1GB_C91_Android4.0_0327_V1.16 απο το site της meri..

anybody????

@navystam: δεν εννοω το ασπρο καλωδιο αν είναι λάθος αλλά το καλώδιο που κουμπώνεις στο ρουτερ αν ειναι σωστό / σε καλή κατάσταση.

@laios23: σου έγραψα κάτι πιο πισω σελίδα ::):

@thenetpoet: έχεις φορμάρει την καρτα σου σε fat32? αν όχι κάντο αν ναι ...ξανακάντο. επίσης μπες καλύτερα και κατεβασε την απο το official site της zenithink. στην sd σου θα υπάρχει φάκελος με όνομα zt-update και μέσα στον φάκελο τα αρχεία της ρομ. έτσι το κάνεις?

-οχι πάντα...

ωπ σορρυ δεν το ειχα δει....αρα αποτι μ λες να το παρω ετσι???η μαλλον να στο θεσω αλλιως...στα 170ε που το βρισκω αγορα υπαρχει κατι καλυτερο???η εστω με κατι της παραπανω???αν οχι τοτε το παραγγελνω.....

το μονο που με φοβιζει ειναι η αποκριση του touch καθοτι συνηθισμενος με iphone.....καταλαβαινεις......

Edited by laios23

ωπ σορρυ δεν το ειχα δει....αρα αποτι μ λες να το παρω ετσι???η μαλλον να στο θεσω αλλιως...στα 170ε που το βρισκω αγορα υπαρχει κατι καλυτερο???η εστω με κατι της παραπανω???αν οχι τοτε το παραγγελνω.....

το μονο που με φοβιζει ειναι η αποκριση του touch καθοτι συνηθισμενος με iphone.....καταλαβαινεις......

η διαφορα ειναι πολυ μεγάλη στην αποκρισιμοτητα σε σχεση ίσως με την πιο αποκρισιμη συσκευή που έχεις (iphone). πριν 2 μηνες που εκανα ενδελεχως ερευνα αγορας δεν βρηκα κατι καλυτερο τωρα δεν ξερω με λιγα euro παραπανω τι μπορεις να βρεις? ips οθονη? dual core? δεν ξερω και βαριέμαι να ψαξω :lol: αν θες να ριξεις μια τελευταια ματια δες στο http://www.pandawill.com έχει έναν wizard που βάζεις οτι χαρακτηριστικα θες και ευρος τιμών και σου βγαζει αποτελεσματα. απο κει και περα δικα σου τα ευρω και η επιλογη

-οχι πάντα...

@thenetpoet: έχεις φορμάρει την καρτα σου σε fat32? αν όχι κάντο αν ναι ...ξανακάντο. επίσης μπες καλύτερα και κατεβασε την απο το official site της zenithink. στην sd σου θα υπάρχει φάκελος με όνομα zt-update και μέσα στον φάκελο τα αρχεία της ρομ. έτσι το κάνεις?

ετσι ακριβως το εχω κανει... δυστυχως χωρις αποτελεσμα.

ειδα στο xda developers η στο slateroid οτι καποιοι ειχαν το ιδιο προβλημα και σε καποιους λύθηκε με sandisk 2gb κάρτα.. εγώ έχω sandisk 1gb αλλα μου φαίνεται κουφό να θέλει συγκεκριμένη χωρητικότητα.

Edited by thenetpoet

Εχετε άποψη γι' αυτή τη θήκη; http://www.ebay.com/itm/360-Rotating-Case-for-Zenithink-ZEPAD-ZT-280-C91-10-2-Film-Stylus-pen-E30Z-/221038773925?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item3376f006a5

Σε σχέση μ' αυτήν που προτείνεται στη σελίδα 3 http://www.ebay.com/itm/Blue-Leather-Pouch-Cover-Case-for-10-Zenithink-ZT280-C91-Viewpad-10Pro-/230819210447?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item35bde5a4cf ποια να προτιμήσω; (η τιμή είναι περίπου ίδια...)

Πι.Ες: Καλά... ακόμα δεν ήρθε το ταμπλετάκι... βρακιά ψωνίζουμε! :lol:

PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr

Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/

@navystam: δεν εννοω το ασπρο καλωδιο αν είναι λάθος αλλά το καλώδιο που κουμπώνεις στο ρουτερ αν ειναι σωστό / σε καλή κατάσταση.

@laios23: σου έγραψα κάτι πιο πισω σελίδα ::):

το ξαναδοκιμασα με αλλο καλώδιο και οντος εγινε οπως το λες.αρα μαλλον το καλωδιο εθερνετ εφταιγε...

Βαζω το C91 upgrade firmware λογικά αφού το tablet ειναι με 1GB RAM & 8 GB flash ε?

Πως μπορώ να καταλάβω τι έκδοση C91 είναι το tablet ρε παιδιά?

Στα settings μου βγαζει internal storage 870MB και internal flash 6 GB άρα θεωρώ οτι έχω το 1024+8GB και πρέπει να περάσω το firmare του C91 upgrade που όμως δεν περνάει....

Πως μπορώ να καταλάβω τι έκδοση C91 είναι το tablet ρε παιδιά?

Στα settings μου βγαζει internal storage 870MB και internal flash 6 GB άρα θεωρώ οτι έχω το 1024+8GB και πρέπει να περάσω το firmare του C91 upgrade που όμως δεν περνάει....

πήγαινε στο about να δεις πόση μνήμη έχεις (η βρες κάποιο αππ που να σου λέει) , αυτό που κοιτάς είναι απλά χώρος αποθηκευτικός (ένα κομμάτι δηλαδή του 8gb)

λοιπον, κατεβασα το elixir 2 και μου εβγαλε τα παρακατω στοιχεια.

Battery

Level: 98

Scale: 100

Health: good

Plugged: AC

Status: 2

Technology: Li-ion

Temperature: 0℃

Voltage: 8260 mV

Uptime: 5m

Real uptime: 5m

Stay on: never stay on

Internal storage

data

Visible: yes

Path: /data

Canonical path: /data

Block size: 4096 bytes

Total: 870 MB 92 KB

Free: 808 MB 504 KB

Available: 803 MB 788 KB

cache

Visible: no

Path: /cache

Canonical path: /cache

system

Path: /system

Canonical path: /system

Total: 278 MB 896 KB

Free: 76 MB 244 KB

Available: 71 MB 528 KB

External storage

Path: /mnt/sdcard

Canonical path: /mnt/sdcard

Total: 3 GB 735 MB

Free: 3 GB 379 MB 872 KB

Available: 3 GB 379 MB 872 KB

Removable: yes

Emulated: no

State: mounted

Processor

Processor: ARMv7 Processor rev 1 (v7l)

Freq range: 500 MHz - 800 MHz

Current freq: 800 MHz

BogoMIPS: 1599.07

Available processors: 1

Available processors: 1

Memory

information

Free: 82 MB 84 KB

Threshold: 47.1 MB

Memory limit: 48 MB

Large limit: 256 MB

Max memory for VM: 48 MB

/proc/meminfo

Total: 380 MB 836 KB

Free: 13 MB 788 KB

Buffers: 3 MB 188 KB

Cached: 68 MB 320 KB

Active: 200 MB 348 KB

Inactive: 81 MB 180 KB

Swap total: 0 B

Swap free: 0 B

Μπορει καποιος φιλος να τρεξει την ιδια εφαρμογή και να ποστάρει τα αποτελέσματα για σύγκριση ?

Επίσης έχω την υποψία οτι μου έστειλαν το C91 με τα 512ΜΒ RAM γιατί το μόνο firmware που περνάει είναι το

10" C91 (512MB+8GB) android4.0 2012-03-14_2n_3n_3a

ενώ το firmware του C91 upgrade με τα 1024MB RAM είναι το 10" C91 (1024MB+8GB) android4.0 2012-03-27_1a

Για πειτε, εσεις τι έχετε περάσει ως fιrmware στο tablet σας?

Edited by thenetpoet