MIKU Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 ''Πώς είναι ο νέος, 2ος κύκλος «Big Little Lies»;'' http://flix.gr//news/big-little-lies-2-first-notes.html Η σειρά είναι τώρα στη ΝΟΒΑ και το Μάρτιο του 2020 στην ΕΡΤ (αν υπάρχει ακόμη). ''Το «Chernobyl» είναι μια δυσβάσταχτη -και αναγκαία- ιστορία απόλυτης καταστροφής'' http://flix.gr//news/chernobyl-review.html Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Για μπλακ μιρρορ το χειρότερο είναι ότι το πιάσανε στα χέρια τους Καθαράς Αμερικάνοι. 0shock factor. Ναδα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Cobra Kai[season 2] https://www.imdb.com/title/tt7221388/episodes?season=2 Τι να γραψεις για αυτη την επικη σειρα? Η πρωτη σεζον ηταν η αρχη. Η δευτερη παει ενα βημα παραπερα και ανεβαζει το επιπεδο. Η αναπτυξη χαρακτηρων και κυριως του Τζοννυ και του Λαρουσο ειναι απιστευτη. Η εισοδος του Κρις ηταν επομενο να φερει μια αρκετα πιο βιαιη δευτερη σεζον και αναμενονται τα χειροτερα στην τριτη σεζον. Υπαρχει το teen κομματι στη σειρα και ειναι απολυτα σεβαστο. Εφηβοι ηταν και οι 2 πρωταγωνιστες μας το 1984 οταν βγηκαν οι ταινιες. Ισως η καλυτερη σειρα αυτη τη στιγμη εδω και 2 χρονια. Εχουν κανει εκπληκτικη δουλεια σε ολα τα επιπεδα. Περιμενουμε με μεγαλη ανυπομονησία την τριτη σεζον. Μπραβο. 9.2/10 Την ξεκίνησα σαν αστείο αλλά τελικά κόλλησα άγρια. Δεν ξέρω αν είναι η νοσταλγία ποιυ βγάζει σε κάποιους από εμάς αλλά πραγματικά την απόλαυσα. Περιμένω την τριτη σεζόν που αν φέρουν και την Elisabeth soo θα είναι όλα τα λεφτά. Το φιναλε της δεύτερης από τα καλύτερα που έχω δει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Για μπλακ μιρρορ το χειρότερο είναι ότι το πιάσανε στα χέρια τους Καθαράς Αμερικάνοι. 0shock factor. Ναδα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Οντως τα επεισοδια του Channel 4(νομιζω 1ος+2ος κυκλος) ειχαν περισσοτερο σασπενς,σε κρατουσαν περισσοτερο σε αγωνια.Απο τοτε που το πηρε το netflix εχουμε δει αρκετα επεισοδια κατω του μετριου.Φτανει το επεισοδιο στο τελος και λες "αυτο ηταν ολο?περιμενα να γινει κατι πιο συνταρακτικο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Η αληθεια ειναι οτι βλεπω πολλες σειρες,κασα ντι παπελ μου εκανε μεγαλη εντυπωση,παρακολουθω χρονια τωρα ncis,game of thrones φανταζομαι ολοι σας Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Αφαιρούμε τα ιστορικά γεγονότα η μίνι σειρά Τσερνομπίλ είναι ερωτευσιμη. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Οποίος είχε ζήσει εκείνη την εποχή θυμάται ότι ήταν τρομακτικές οι μέρες που δικαιολογούνται απόλυτα στην σειρά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 (edited) Chernobyl[Mini Series] https://www.imdb.com/title/tt7366338/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Τι να γραψω τωρα για αυτο το επος?Το HBO πηρε μια τραγικη αληθινη ιστορια και την ανελυσε με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Σκηνοθεσια ηθοποιοι ειναι στο υψιστο επιπεδο με τα στανταρ του HBO. Η μουσικη που συνοδευει ολα τα επεισοδια μαζι με την αποπνικτικη ατμοσφαιρα σε αφηνουν εναν κομπο στο στομαχι. Το τελευταιο επεισοδιο εξηγει οσο καλυτερα γινεται οτι συνεβη γυρω απο την εκρηξη ωστε να καταλαβει ολος ο κοσμος. Η σειρα λεγετε Chernobyl αλλα θα κρατησω και το ολο κλιμα που επικρατουσε(και επικρατει) στην σοβιετικη ενωση. Το τελευταιο 3λεπτο με ολες τις επιπλεον πληροφοριες μας κανει να εκτιμησουμε ακομα περισσοτερο την σειρα. Μπραβο και παλι μπραβο. Η αληθεια δεν πρεπει να κρυβετε. Οταν κρυβετε οι συνεπειες και το κοστος αυτων θα ειναι μοιραιες. 10/10 Edited June 17, 2019 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω 10000000000% Τι να μας πει το got μπροστά στο αριστούργημα???? Κάνα 2 3 άτομα που μίλησα μαζί τους, επιμένουν στο got. Τι να πω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω 10000000000% Τι να μας πει το got μπροστά στο αριστούργημα???? Κάνα 2 3 άτομα που μίλησα μαζί τους, επιμένουν στο got. Τι να πω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά τι συγκρίνετε τώρα; Ένα παραμύθι με μια αληθινή ιστορία πέντε επεισοδίων; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Εντελώς άτυχης σύγκριση, έτσι και αλλιώς η κάθε σειρά είναι ξεχωριστή δεν μπορείς να την συγκρίνεις με κάποια άλλη ειδικά όταν και η θεματολογία είναι εντελώς διαφορετική.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Καλά ότι να'ναι. Πριν ο ένας τύπος έλεγε ότι το Cobra Kai είναι καλύτερο του GOT. Τώρα συγκρίνουμε GOT με Chernobyl. Δηλαδή καμία 60αρια επεισόδια με τρελά εκατομμύρια budget με μια σειρά 5 επεισοδίων. Συγκεντρωθειτε λέμε! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Νομίζω ότι είμαι από τους παααααρα πολύ καμένους και κολλημένους με το Karate kid. Εννοώ την ταινία φυσικά. Την έχω δει δεκάδες φορές δεν ξέρω αν έχω ξεπεράσει την κατοσταρα. Το Cobra Kai έχει ως εξής: 1η σεζόν νοσταλγία, αναδρομές και τρελό hype. 2η σεζόν τίποτα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Καλά ότι να'ναι. Πριν ο ένας τύπος έλεγε ότι το Cobra Kai είναι καλύτερο του GOT. Τώρα συγκρίνουμε GOT με Chernobyl. Δηλαδή καμία 60αρια επεισόδια με τρελά εκατομμύρια budget με μια σειρά 5 επεισοδίων. Συγκεντρωθειτε λέμε! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ακριβώς, εδώ συμφωνώ απόλυτα, όχι τίποτα άλλο βγήκαν μερικοί κι έτρεξαν να γράψουν για την καλύτερη σειρά όλων των εποχών με 150 χιλιάδες ψήφους όταν άλλες έχουν εκατομμύρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Συγκρίνω 2 ολοκληρωμένες σειρές, ασχέτως budget και σεναρίου. Η "μικρή και φτωχή" κατάφερε να κάνει ότι δε μπόρεσε η "μεγάλη και ακριβή". Δηλαδή να "μπω" μέσα στη σειρά. Με παρεξηγησατε, δεν είπα ότι το got είναι μούφα, απλά το Chernobyl για μένα είναι αριστούργημα (από εικόνα, μουσική, σκηνοθεσία, όλα) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 (edited) To ποια σειρα ειναι καλυτερη ειναι και λιγο υποκειμενικο θεμα.Σε αλλους αρεσει το game of thrones,σε αλλους οχι,σε αλλους αρεσε αλλα ξενερωσαν τρελα με το τελος.Το οτι μια σειρα ειναι ακριβη παραγωγη δεν σημαινει οτι θα πρεπει να αρεσει απαραιτητα σε ολους.Εγω προσωπικα δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο γιατι πολυ απλα η συγκεκρειμενη σειρα ποτε δεν μου κινησε το ενδιαφερον να την ξεκινησω και δεν ηθελα να πεσω στην παγιδα να ξεκινησω μια σειρα μονο και μονο επειδη την βλεπουν ολοι οι αλλοι.Ποτε δεν με συγκινουσαν τα παραμυθια με δρακους,μαγους,ιπποτες και μαγικα σπαθια,ουτε ημουν ποτε φαν των ταινιων τυπου lord of the rings.Και ολο αυτο το hype και η υπερβολικη προωθηση και διαφημιση μεχρι αηδιας με ξενερωνει ακομα περισσοτερο.To chernobyl μου φαινεται αρκετα πιο ενδιαφερον για να το ξεκινησω διοτι βασιζεται και σε πραγματικη ιστορια.Ξαναλεω οτι ειναι απλα ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ και μην πεσετε ολοι να με φατε.Δυστυχως υπαρχουν και καποιοι ανεγκεφαλοι φανατισμενοι που αν τους πεις οτι δεν βλεπεις game of thrones ή οτι το ξεκινησες αλλα δεν σου αρεσε και το σταματησες,σε αγριοκοιτανε σαν να κατεβηκες απο αλλον πλανητη. Edited June 18, 2019 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Αυτό ακριβώς, τη γνώμη μας λέμε. Σε όποιους αρέσει καλώς. Σε όποιους δεν αρέσει πάλι καλώς. Να την δεις, αξίζει πολύ.ειναι και λιγα επεισόδια, δε κουράζει καθόλου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 STARTUP βλέπει κανείς ή ακόμα κλαιγεστε για το τέλος του GOT και μιλάτε μόνο για τα γνωστά; Καιρό είχα να δω τόσο ενδιαφέρον σειρά που είναι πολύ επίκαιρη με Bitcoin, συμμορίες, ξέπλυμα χρημάτων κλπ.. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Chernobyl! Γνώριζες ότι η διαρροή ακτινοβολίας είχε σαν αποτέλεσμα το δάσος που βρισκόταν εκεί κοντά να αποκτήσει ένα κοκκινωπό χρώμα και να μετονομαστεί τελικά σε κόκκινο δάσος; Επίσης 200 τόνοι ραδιενεργών υλικών βρίσκονται ακόμα μέσα στον αντιδραστήρα! Υπεύθυνοι αναφέρουν ότι μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 100 χρόνια ώστε ο σταθμός να παροπλιστεί εντελώς. Chernobyl, μη χάσεις την πρεμιέρα 10/7 στο #Novacinema4HD. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Chernobyl! Γνώριζες ότι η διαρροή ακτινοβολίας είχε σαν αποτέλεσμα το δάσος που βρισκόταν εκεί κοντά να αποκτήσει ένα κοκκινωπό χρώμα και να μετονομαστεί τελικά σε κόκκινο δάσος; Επίσης 200 τόνοι ραδιενεργών υλικών βρίσκονται ακόμα μέσα στον αντιδραστήρα! Υπεύθυνοι αναφέρουν ότι μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 100 χρόνια ώστε ο σταθμός να παροπλιστεί εντελώς. Chernobyl, μη χάσεις την πρεμιέρα 10/7 στο #Novacinema4HD. Θα κάνει πρεμιέρα στο NOVACINEMA 4 στις 10/7.Όσοι δεν έχετε NOVA ή έχετε πακέτο χωρίς τα κανάλια σινεμά μπορείτε να γραφτείτε δωρεάν για 1 μήνα στο NOVAFLIX .Στις 28/6 θα ανέβει όλος ο κύκλος! https://www.novaflix.gr/myaccount/el/site/signup-step1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Chernobyl! Γνώριζες ότι η διαρροή ακτινοβολίας είχε σαν αποτέλεσμα το δάσος που βρισκόταν εκεί κοντά να αποκτήσει ένα κοκκινωπό χρώμα και να μετονομαστεί τελικά σε κόκκινο δάσος; Επίσης 200 τόνοι ραδιενεργών υλικών βρίσκονται ακόμα μέσα στον αντιδραστήρα! Υπεύθυνοι αναφέρουν ότι μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 100 χρόνια ώστε ο σταθμός να παροπλιστεί εντελώς. Chernobyl, μη χάσεις την πρεμιέρα 10/7 στο #Novacinema4HD. To είδα και εγώ, όπως και πολύς κόσμος απ'ότι καταλαβαίνω... Δε λέω πολύ καλό, απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει τόσο το hype που έχει δημιουργήσει και το διθυραμβικό 9.7 στο IMDB... Αnyway πολύ προσεγμένη παραγωγή, με πλήθος ιστορικών στοιχείων... Σε βάζει στο κλίμα για τα καλά και σίγουρα αξίζει κάποιος να το δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 To είδα και εγώ, όπως και πολύς κόσμος απ'ότι καταλαβαίνω... Δε λέω πολύ καλό, απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει τόσο το hype που έχει δημιουργήσει και το διθυραμβικό 9.7 στο IMDB... Αnyway πολύ προσεγμένη παραγωγή, με πλήθος ιστορικών στοιχείων... Σε βάζει στο κλίμα για τα καλά και σίγουρα αξίζει κάποιος να το δει! Από ό,τι έχω καταλάβει βασίζεται στο βιβλίο.Αν είναι τόσο καλό τότε αξίζει.28/6 θα το δω... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 To είδα και εγώ, όπως και πολύς κόσμος απ'ότι καταλαβαίνω... Δε λέω πολύ καλό, απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει τόσο το hype που έχει δημιουργήσει και το διθυραμβικό 9.7 στο IMDB... Αnyway πολύ προσεγμένη παραγωγή, με πλήθος ιστορικών στοιχείων... Σε βάζει στο κλίμα για τα καλά και σίγουρα αξίζει κάποιος να το δει! Αν σου αρέσει αξιζει , αν δεν σου αρέσει δεν αξίζει.Γιατί σκάτε;Λες και έγινε κάτι αν δεν μας αρέσει μια σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Από ό,τι έχω καταλάβει βασίζεται στο βιβλίο.Αν είναι τόσο καλό τότε αξίζει.28/6 θα το δω... Ειδα σε 2 μέρες και τα 5 πραγματικα συγκλονιστική σειρά.Καλό μάθημα ιστορίας απο όλες τις πλευρές! Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Ειδα σε 2 μέρες και τα 5 πραγματικα συγκλονιστική σειρά.Καλό μάθημα ιστορίας απο όλες τις πλευρές! Sent from my iPhone Xs using Tapatalk ProΚαι απ' ότι άκουσα βγαίνει και ρωσική version. Πραγματικά για γέλια αν ισχύει κάτι τέτοιο. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts