Jump to content

Ξένες Σειρές - Προτάσεις

PARGINOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε μ'αρεσε καθολου...η πρωτη ηταν δυνατη
Είναι όμως τρομερά ενδιαφέρον και ο πιτσιρικάς πολύ καλός!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

The 100[season 5]

tumblr_or3hq1AaCN1uukatko1_500.jpg

Ανταξια των προηγουμενων κραταει το ενδιαφερον μεχρι το τελος. Καποιες κλισε φασεις οι πρωταγωνιστες κανουν καποια λαθη στις σκεψεις τους που ερχονται σε αντιθεση με τις παλιοτερες σεζον αλλα καπως επρεπε να βγουν τα επεισοδια. Το τελευταιο 10λεπτο εξαιρετικο και αναμενω πως και πως την 6 σεζον. 8/10 για την σεζον

The Cardinal[season 2]

DUas5ecWkAIw48o.jpg

https://www.imdb.com/title/tt5583512/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2

Κορυφη και η δευτερη σεζον. Τελειως αλλο τοπιο στον καταπρασινο Καναδα. Στην πρωτη ειχαμε χιονια. 6 επεισοδια χωρις να κανει κοιλια. Δειτε την σιγουρα αρκετοι δεν την γνωριζετε. 8/10 για την σεζον

The 100[season 5]

tumblr_or3hq1AaCN1uukatko1_500.jpg

Ανταξια των προηγουμενων κραταει το ενδιαφερον μεχρι το τελος. Καποιες κλισε φασεις οι πρωταγωνιστες κανουν καποια λαθη στις σκεψεις τους που ερχονται σε αντιθεση με τις παλιοτερες σεζον αλλα καπως επρεπε να βγουν τα επεισοδια. Το τελευταιο 10λεπτο εξαιρετικο και αναμενω πως και πως την 6 σεζον. 8/10 για την σεζον

The Cardinal[season 2]

DUas5ecWkAIw48o.jpg

https://www.imdb.com/title/tt5583512/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2

Κορυφη και η δευτερη σεζον. Τελειως αλλο τοπιο στον καταπρασινο Καναδα. Στην πρωτη ειχαμε χιονια. 6 επεισοδια χωρις να κανει κοιλια. Δειτε την σιγουρα αρκετοι δεν την γνωριζετε. 8/10 για την σεζον

H δευτερη σεζον ειναι πολυ καλυτερη απο την πρωτη...και θυμιζει αρκετα True Detective season 1.

Γενικα σαν σειρα θα τησ εβαζα 7.5/10

• 2 weeks later...

Ozark[season 2]

Σειρα διαμαντι. Η πρωτη σεζον αρκετα εισαγωγικη η δευτερη ανεβηκε 2 επιπεδα πανω. Θα την εβαζα στα ιδια επιπεδα με τις τελευταιες σεζον του breaking bad. Πολυ καλη αναπτυξη χαρακτηρων τρομεροι χαρακτηρες και ηθοποιοι. Στον τεχνικο τομεα η φωτογραφια ειναι στα υψηλα στανταρ του netflix στις σειρες οπως και η ατμοσφαιρα. Δειτε την οπωσδηποτε μεσα στις 3 καλυτερες σειρες των τελευταιων 2 χρονων. 9.5/10

https://www.imdb.com/title/tt5057054/?ref_=ttep_ep_tt

Εχω δει τα 3 πρωτα επεισοδια του Jack Ryan. Aν και ειμαι καπως επιφυλακτικος με αμερικανικες παραγωγες που πραγματευονται την ισλαμικη τρομοκρατια (συνηθως η προπαγανδα και η μονομερεια τρεχουν απ τα μπατζακια) ,μεχρι στιγμης ειναι καλη σειρα, με σκηνες δρασης πολυ καλοφτιαγμενες και κατι παει να πει και για τα κινητρα της απεναντι πλευρας. Αν και καπως αμυδρα και δεν ξερω ποσο θα το προχωρησει ,γιατι οπως ειπα δεν την εχω δει ολη. Τουλαχιστον ειναι μια σειρα δρασης αξιοπρεπης,καλοφτιαγμενη για το ειδος της,τουλαχιστον για μενα που δεν αντεχω τις στρατοκρατικες πριτσες.

Βγήκε IRON FIST season 2!!!

Φουλ ωρίμανση πλέον για τον ήρωα!!

Amazon Fire stick 4k max

Πολύ καλός για τέταρτη χρονιά ο Saul.

Εξαιρετικό το Sharp Objects όπως άκρως ενδιαφέρον βρήκα και το Castle Rock.

Συμπαθητικός και ο El Chapo στην τρίτη σεζόν.

Λάτρεψα One Punch Man και τώρα απολαμβάνω το Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Sent from my Amstrad CPC 6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

μπα, saul εγω θα πω για αλλη μια χρονια/σεζον, βαρετος...

ακομα περιμενουμε να ξυπνησει, να δουμε ως ποτε...

sharp objects/castle rock δεν βλεπω,

el chapo επισης μετριοτατο, οπως εγραψα και σε αλλο φορουμ,

κακη επιλογη και του νετφλιξ, αλλα και δικη μου..

τα δυο τελευταια δεν τα εχω ξανακουσει

προσωπικα 2η σεζον atypical βλεπω τωρα,

που ειναι εκπληκτικη, οπως και η πρωτη,

the sinner, που ειναι καλο, χωρις να ειναι κατι φοβερο και

mr mercedes που στη 2η σεζον ειναι λιγο... οτι ναναι,

αλλα θελω να δω που το παει..

μπα, saul εγω θα πω για αλλη μια χρονια/σεζον, βαρετος...

ακομα περιμενουμε να ξυπνησει, να δουμε ως ποτε...

sharp objects/castle rock δεν βλεπω,

el chapo επισης μετριοτατο, οπως εγραψα και σε αλλο φορουμ,

κακη επιλογη και του νετφλιξ, αλλα και δικη μου..

τα δυο τελευταια δεν τα εχω ξανακουσει

προσωπικα 2η σεζον atypical βλεπω τωρα,

που ειναι εκπληκτικη, οπως και η πρωτη,

the sinner, που ειναι καλο, χωρις να ειναι κατι φοβερο και

mr mercedes που στη 2η σεζον ειναι λιγο... οτι ναναι,

αλλα θελω να δω που το παει..

Αν δεν βλέπεις sharp objects/castle rock, απλά χάνεις τις 2 ίσως πιο ενδιαφέρουσες σειρές της σεζόν.

Amazon Fire stick 4k max

Έχω διαβάσει το βιβλίο Sharp objects και δυστυχώς ξέρω το τέλος αλλά σκέφτομαι παρόλα αυτά να ξεκινήσω τη σειρά γιατί ακούω τα καλύτερα... Όπως και το castle rock

Peaky blinders τα σπάει απλα!!!

Δεν έχεις άδικο αλλά οι έλληνες τηλεθεατές, φαίνεται θέλουν power of love και άλλα τρας μιας και οι 3 κύκλοι που έπαιξαν στην ΕΡΤ-1 έκαναν 5% τηλεθέαση την ώρα που το power of love έκανε 25%.Να δούμε ο 4ος που ξεκινά σύντομα τι θα κάνει

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Δεν έχεις άδικο αλλά οι έλληνες τηλεθεατές, φαίνεται θέλουν power of love και άλλα τρας μιας και οι 3 κύκλοι που έπαιξαν στην ΕΡΤ-1 έκαναν 5% τηλεθέαση την ώρα που το power of love έκανε 25%.Να δούμε ο 4ος που ξεκινά σύντομα τι θα κάνει
Καλα αμα περιμένουμε απο αυτούς.

Ο 4ος υπάρχει ήδη μάλλον λες για τον 5ο.

Miku, έχουμε καταλάβει ότι βλέπεις ερτ (και νομίζεις ότι κάνεις κάποιο κατόρθωμα) και έχεις κουράσει στο θέμα αυτό...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Αν έχω κουράσει αγαπητέ/αγαπητή βάλε με στη λίστα αγνόησες να ησυχάσεις!Θα γράφω ό,τι θέλω και δε θα περιμένω από εσένα να με κρίνεις με το αν βλέπω ΕΡΤ ή όχι.Ας μου κάνει παρατήρηση ο διαχειριστής.

ΥΓ εσύ βλέπε όλα τα τρας της ελληνικής τηλεόρασης που μάλλον σου έχουν ήδη κάψει το μυαλό:wink:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλα αμα περιμένουμε απο αυτούς.

Ο 4ος υπάρχει ήδη μάλλον λες για τον 5ο.

Εννοώ τι θα κάνει στην Ελλάδα μέσα από την ΕΡΤ.Η ΕΡΤ έχει παίξει τους 3 πρώτους κύκλος και ξεκινάει το Σεπτέμβριο ο 4ος.Στο BBC θα παίξει ο 5ος αν δεν κάνω λάθος.

https://series.ert.gr/peaky-blinders/

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Έχω διαβάσει το βιβλίο Sharp objects και δυστυχώς ξέρω το τέλος αλλά σκέφτομαι παρόλα αυτά να ξεκινήσω τη σειρά γιατί ακούω τα καλύτερα... Όπως και το castle rock

Και εγώ το σκεφτόμουν παρά το ότι έχω διαβάσει το βιβλίο, αλλά δε μπορώ να πω ότι με συγκλόνισε η μεταφορά. Τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο που είδα και όσο άντεξα από το δεύτερο. Παρότι εκτιμώ πολύ την Patricia Clarkson (αδιαμφισβήτητα ο πιο κουλ και ένας από τους καλύτερους guest χαρακτήρες στο Six Feet Under), δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στην Amy Adams, οπότε απλά το κόβω να περιμένω το επόμενο πόνημα της Flynn.

Το Castle Rock είναι πολύ παράξενη σειρά. Κουραστική σχεδόν. Σίγουρα είναι καλύτερη από την προηγούμενη μεταφορά του King στην TV (το χάλι του Mist δεν περιγράφεται...) αλλά είναι ένας αχταρμάς που προσπαθεί να συνδυάσει ένα σκασμό μυθολογίες από τον King και καταλήγει πιο μπερδεμένο στα πρώτα επεισόδια από ότι ήταν το Lost μετά από τρεις σεζόν. Καλές οι εποχές του Lost αλλά...ποτέ ξανά!

Edited by DesertSMisSRaiN

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ΥΓ εσύ βλέπε όλα τα τρας της ελληνικής τηλεόρασης που μάλλον σου έχουν ήδη κάψει το μυαλό:wink:

Ελάχιστη τηλεόραση βλέπω πια λόγω έλλειψης χρόνου. Τώρα ποιος είναι καμένος φαίνεται από τα γραφόμενά του...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ελάχιστη τηλεόραση βλέπω πια λόγω έλλειψης χρόνου. Τώρα ποιος είναι καμένος φαίνεται από τα γραφόμενά του...

Βάλε βρε κανένα επιχείρημα :D

Το Sharp Objects το ειδα και ειναι μεγαλη πατατα...κριμα γιατι η ηθοποιος ειναι εξαιρετικη

το the rain το εχει δει κανείς έχει τέρατα??
Οχι.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

το the rain το εχει δει κανείς έχει τέρατα??

Το Δανέζικο;

Όχι, αλλά έχει ανθρώπους που είναι τέρατα :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

''«JANET KING, Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ» ΝΕΑ δραματική σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια, στην #ΕΡΤ3

Πρεμιέρα, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 24:00

και σε επανάληψη την Κυριακή στις 21:00''

Μετά από άδεια μητρότητας δώδεκα μηνών, η ανώτατη εισαγγελέας Janet King επιστρέφει για να αντιμετωπίσει ένα φόνο και μια συνωμοσία, η οποία έχει απλώσει πλοκάμια σε όλο το δικαστικό σύστημα και απειλεί όλα αυτά που αγαπά.

Με τον Tony Gillies, τώρα διευθυντή και ανερχόμενο εισαγγελέα η Janet τοποθετεί τις νομικές υποθέσεις και τη μητρότητα σε ίσο βαθμό. Μετά το διάταγμα του Γενικού Εισαγγελέα ότι υπάρχει στενότερη σχέση συνεργασίας μεταξύ του DPP και της Αστυνομίας, ο Επικεφαλής Jack Rizzoli ακολουθεί μια προσέγγιση στις υποθέσεις δίωξης και ιδιαίτερα την εκστρατεία της Janet για να εκθέσει την αλήθεια πίσω από μια συγκλονιστική δολοφονία που πλήττει την ίδια την καρδιά του δικαστικού συστήματος.

Παραγωγή: Banijay Group company, ABC1

Σκηνοθεσία : Grant Brown Peter Andrikidis Ian Watson

Πρωταγωνιστούν : Marta Dusseldorp Peter Kowitz Damian Walshe-Howling Ella Scott Lynch Hamish Michael Andrea Demetriades Jeanette Cronin

ΕΡT3 - «JANET KING» - Δραματική Σειρά (trailer)

και

#ΤΡΕΠΑΛΙΟΥΜ ΝΕΑ σειρά επιστημονικής φαντασίας, παραγωγής #KELIJA που θα ολοκληρωθεί σε έξι ωριαία επεισόδια στην #ΕΡΤ3

Πρεμιέρα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/09/2018, στις 23:00

και σε επανάληψη το Σάββατο στις 21:00

Σε έναν κόσμο όπου οι θέσεις εργασίας είναι σπάνιες, σε μια πόλη στην οποία απασχολείται μόνο το 20% του πληθυσμού αφήνοντας το 80% μόνιμα εκτός εργασίας, μια νέα γυναίκα, η Izia, αγωνίζεται να επιβιώσει.

Γεννήθηκε σε αυτό που αποκαλούν "Η Ζώνη". Εκεί ζουν όλοι οι άνεργοι, που οριοθετούνται από ένα Τείχος που τους χωρίζει από την Πόλη (όπου εξακολουθούν να υπάρχουν θέσεις εργασίας).

Με την πάροδο του χρόνου, έχει δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των δύο περιοχών: κάποιοι από τους ανέργους έχουν σχεδιάσει μια εξέγερση. Οι Ακτιβιστές, εντείνουν τις πράξεις σαμποτάζ και πίεσης και η ισορροπία εξουσίας έχει γίνει αδύναμη.

Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πράγματα, η κυβέρνηση έχει εφαρμόσει ένα "Νόμο Αλληλεγγύης για την Απασχόληση": 10.000 κάτοικοι θα επιλεγούν από τη ‘Ζώνη’ για να εργαστούν στην πόλη. Για την Izia, αυτή είναι η ευκαιρία μιας ζωής: πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιλεχθεί.

Μπορεί τελικά να κερδίσει κάποια χρήματα, ίσως ακόμη και πολλά, και να τα χρησιμοποιήσει για να πληρώσει έναν λαθρέμπορο για να βοηθήσει την ίδια και τον γιο της Νώε να φύγουν για τον "Νότο και να συναντήσει τον σύζυγο της που είναι εκεί τώρα και εργάζεται.

Σκηνοθεσία: Vincent Lannoo

Edited by MIKU