Jump to content

Ξένες Σειρές - Προτάσεις

PARGINOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει δει κανείς το The night of?

Μου άρεσε πολύ προσωπικά, εξαιρετική σκηνοθεσία, πολύ καλές ερμηνείες και η εγγύηση του HBO

http://www.imdb.com/title/tt2401256/

Με εξαίρεση το όλο "storyline" με τα πόδια του δικηγόρου, που ήταν από τα πιο αηδιαστικά και random πράγματα που έχω δει ποτέ σε σειρά, ήταν μία πάρα πολύ καλή παραγωγή. Νομίζω ότι το 8,9 στο imdb είναι κομματάκι υπερβολικό, αλλά πάντως καλή σειρά.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Με εξαίρεση το όλο "storyline" με τα πόδια του δικηγόρου, που ήταν από τα πιο αηδιαστικά και random πράγματα που έχω δει ποτέ σε σειρά, ήταν μία πάρα πολύ καλή παραγωγή. Νομίζω ότι το 8,9 στο imdb είναι κομματάκι υπερβολικό, αλλά πάντως καλή σειρά.

Αυτό με τα πόδια οντως:lol:

Εγώ δεν το βρήκα καθόλου random.

Αντιθέτως σε ένα τέτοιο δράμα, το βρίσκω να ταιριάζει απόλυτα με το χτίσιμο της ατμόσφαιρας. Εξαιρετικός τρόπος για να περάσεις τον εσωτερικό Γολγοθά του χαρακτήρα στο κοινό,που διακατέχετε από λάθος επιλογές στη ζωή του, μοναξιά, μοναχικότητα και όλες τις στροφές που θα μπορούσε να πάρει και δεν πήρε στο διάβα της ζωής του.

Μου θύμισε ένα σκηνικό από το Breaking Bad στο οποίο καθόντουσαν κάνα 10 λεπτά κ μιλούσαν για τα διαφορετικά είδη ξύλου στα φέρετρα. Φαντάζει κ αυτό άκυρο.Λες τι έχουν να πούνε τόση ώρα για τόσο μικρό θέμα. Εκεί είναι το point ότι σου ξεδιπλώνει πτυχές που δεν είχες καν φανταστεί σαν θεατής ότι μπορεί να έχει..

me > you

Ξεκινάμε 6η σεζόν American Horror Story.

Τα κεφάλια μέσα.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχει δει κανείς το The night of?

Μου άρεσε πολύ προσωπικά, εξαιρετική σκηνοθεσία, πολύ καλές ερμηνείες και η εγγύηση του HBO

http://www.imdb.com/title/tt2401256/

εγω το ειδα.

Αν και αποφευγω να βλεπω σειρες η ταινιες που εχουν μεταναστες υποτιθεται στο cast,καθως συνηθως δεν μου αρεσει το story και καποια αλλα πραγματα,την συγκεκριμενη την κατεβασα αφου πρωτα διαβασα την υποθεση,με κεντρισε.

Κι οντως,η σειρα ειναι επικη.φοβερο το στορυ και καλογυρισμενη,οπως εχω ξαναπει καποιες σειρες εχουν καταφερει να ξεπερνουν πλεον σε ποιοτητα ακριβες ταινιες.

Ο δικηγορος απαιχτος και με συγκινητικο φιναλε.

Ο Πακιστανος συμπαθεστατος τελικα και σαν ηθοποιος επαιξε αψογα τον ρολο του.

Η κοπελα......Αξιολατρευτη,με συγκινησε σε καποιες φασεις.

Γενικα παντως,ολοι οι ηθοποιοι επαιξαν πολυ ωραια,δε θελω να γραψω και περισσοτερα,δειτε την,αξιζει.

Υπαρχει περιπτωση να σηκωσουν και δευτερο κυκλο,καθως μετα το τελος της σειρας το κοινο ζητησε και συνεχεια,μακαρι.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν ξέρω τι τους έχει πιάσει εκεί στην Αμερική και θεωρούν ό,τι όλες οι παλιές σειρές και ταινίες πρέπει ντε και καλά να γίνουν νέες σειρές, αλλά είδα τον Εξορκιστή και είναι πραγματικά για γέλια.

Άνευρο, ανούσιο, με μία χιλιοειπωμένη ιστορία - παπάς με ταραγμένη πίστη και παπάς που έχει περάσει δύσκολα και έχει αμφισβητηθεί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν οικογένεια που δεν πιστεύει.

Νομίζω το γεγονός πως μία άθεη (περίπου) μητέρα, ακούει θορύβους στους τοίχους και ανησυχεί για τη συμπεριφορά της έφηβης κόρης της και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται να κάνει είναι να καλέσει έναν παπά, και όχι έναν εξολοθρευτή ποντικιών και έναν ψυχολόγο τα λέει όλα για την προχειρότητα και την ηλιθιότητα της σειράς.

Μέχρι το τέλος του επεισοδίου έχουμε δει τον παπά να φοράει το (κλασικό) καπέλο του Εξορκιστή της ταινίας ενώ ακούγεται και το (επίσης κλασικό) μουσικό θέμα του Εξορκιστή στο background. Ε αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή του επεισοδίου.

Δεν περίμενα και κάτι ιδιαίτερα καλό γιατί πώς άλλωστε να κάνεις κάτι καλύτερο από την καλύτερη ταινία τρόμου όλων των εποχών, αλλά είχαν 43 χρόνια για να σκεφτούν κάτι έστω λιγάκι original και απέτυχαν ακόμα και σε αυτό. Κρίμα.

Έχουν πέραση τα δαιμόνια φέτος. 3 σειρές φρέσκιες μετράω με παρεμφερές αντικείμενο.

Outcast.

The preacher.

The exorcist.

Με το mini review του εξορκιστή, του φίλου πιο πάνω, δεν ψήνομαι καν να την ξεκινήσω.

me > you

Έχουν πέραση τα δαιμόνια φέτος. 3 σειρές φρέσκιες μετράω με παρεμφερές αντικείμενο.

Outcast.

The preacher.

The exorcist.

Με το mini review του εξορκιστή, του φίλου πιο πάνω, δεν ψήνομαι καν να την ξεκινήσω.

Καμία από τις τρεις δε με κράτησε. Και το Preacher που μου άρεσε το graphic novel το βαρέθηκα στο 2ο επεισόδιο.

Αλλά θα σου πρότεινα να δεις τον Εξορκιστή μόνο και μόνο για να καταλάβεις πόση έλλειψη έμπνευσης χωράει σε ένα επεισόδιο.

Καινούρια ωραία σειρά είναι το Designated Survivor.

Παίζει ο Jack Bauer (Kiefer Sunderland), κάνει έναν υπουργό που έχει ένα από τα χαμηλότερα στην ιεραρχία υπουργεία, που επειδή όλοι οι ανώτεροι σκοτώνονται σε μια τρομοκρατική επίθεση, αναλαμβάνει πρόεδρος.

Είναι καλύτερο απ'οτι ακούγεται :ρ

Είδα τον πιλότο του van helsing. Splatter στοιχεία τύπου z nation κ walking dead αλλά σε πιο light εκδοχή από το δεύτερο.

Script ψιλό αστείο so far και με ζόρισε να το τελειώσω. Λείπει κάθε είδους αυθεντικότητας από τη σειρά.

Αν ψήνεστε για χαλαρό viewing του ρίχνετε ματιά. Θα δω κ το δεύτερο που έχει βγει αλλά 90% δε θα τη συνεχίσω.

me > you

Ο εξορκιστής είναι στάνταρ μέσα στις σειρές πού θα απλά θα περιμένω να ανέβουν 5-6 επεισόδιά.

Το preacher το είδα,την πρώτη σεζόν.ανάμικτα συναισθήματα,ok,ωραία μορφή ο παπάς,όμως την βρήκα και κάπως ανούσια την όλη σειρά και την θεματολογία της.....

Το outcast,αν και αργό,πολύ καλά γυρισμένο κι εχει κάτι πού με κρατάει.

Τώρα ξεκίνησα το trapped.

Σαν story συμπαθητικό φαίνεται...μου θύμισε την έναρξη του twin peaks ως θέμα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τα έχω δει και εγώ όλα αυτά ταξιδιώτη

Περίμενα πολλά από the preacher αλλά απογοητευτηκα προσωπικά. Δεν θα τη συνεχίσω... Έτσι λογικά θα είναι το κόμικ αλλά το ήθελα πιο σκοτεινό

Το outcast μου άρεσε περισσότερο

Είδα και το πρώτο του Εξορκιστη και μου άρεσε πολύ μπορώ να πω. Κλασικά ότι περίμενα

(πως έγινε έτσι η Τζινα Ντειβις :X)

RAY DONOVAN : συνεχίζει σε πολύ υψηλά επίπεδα και σπέρνει ακόμα!

THE STRAIN: ανακοινώθηκε ότι έχει άλλη μια σεζόν του χρόνου και τέλος

Sent from my V975m using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

RAY DONOVAN : συνεχίζει σε πολύ υψηλά επίπεδα και σπέρνει ακόμα!

Σε συγκριση με αλλες σειρες που ειχαν μια-δυο κορυφαιες σεζον και μετα ξεφουσκωναν, οντως συνεχιζει καλα. Η τεταρτη σεζον παντως δεν ειναι σαν τις προηγουμενες.

Αντιθετα το mr Robot ενω το απερριψα ως κακη αντιγραφη του Fight Club στην πρωτη σεζον, στη δευτερη σεζον εχει βελτιωθει παρα πολυ.

Agents of SHIELD

Η προσθήκη του GHOST RIDER τα σπάει!!!

Ειδικά το υπερτουμπανο Charger που οδηγάει (αλά Fast & Furious), είναι απίστευτο εργαλείο!

Amazon Fire stick 4k max

βγήκε και luke Cage σήμερα αλλά στον "θείο" ακόμα τίποτα δεν εμφανίστηκε.

Το ξεκίνησα από χθες, ήδη είδα 4 επεισόδια!

Αρκετά ενδιαφέρον.

Amazon Fire stick 4k max

Έχω στερεψει από σειρές.. Βοήθεια :lol:

Θέλω να είναι ολοκληρωμένη σεζόν, δεν μπορώ επεισόδιο το επεισόδιο.

Το orphan black είναι καλό? Προτείνετε μου καμία

Έχω δει όλες τις πολύ γνωστές :blink:

Έχω στερεψει από σειρές.. Βοήθεια :lol:

Θέλω να είναι ολοκληρωμένη σεζόν, δεν μπορώ επεισόδιο το επεισόδιο.

Το orphan black είναι καλό? Προτείνετε μου καμία

Έχω δει όλες τις πολύ γνωστές :blink:

Οι δύο σεζόν του Orphan Black που έχω δει είναι πολύ καλές. Μετά δεν ξέρω, ψιλοβαρέθηκα και το άφησα.

Πάντως η πρωταγωνίστριά του, είναι απίστευτη και φέτος επιτέλους κέρδισε και το Emmy.

Για ρίξτε μια ματιά στο Westworld. Δείχνει υποσχόμενο.

Το είδα μόλις βγήκε.

Παρέλαση γνωστών ηθοποιών και ΘυμίΖει λίγο Jim Carrey Truman Show η ιστορία.

Amazon Fire stick 4k max