StratosGR Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weatheradfree Στα 10 λεπτά. 3.29 το δείχνει σε μένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Και σε μένα με χώρα Γερμανία κα Ελλάδα Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Βάλτε Ιταλία δεν πιανει με χώρα Γερμανία. Το αγόρασα χθες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Με χώρα Γερμανία το αγόρασα 0.10, μόλις τώρα. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Βάλτε Ιταλία δεν πιανει με χώρα Γερμανία. Το αγόρασα χθες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Με χώρα Γερμανία το αγόρασα 0.10, μόλις τώρα. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Αποτυχία με Ιταλία. Το κατάφερα τελικά με Γερμανία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εγώ το πήρα κανονικά στα 10 λεπτά με Ιταλία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Αλλάζει εύκολα η είναι φασαρία; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Αλλάζει εύκολα η είναι φασαρία; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εύκολα, ακολούθησε τη διαδικασία στο post #1614 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εύκολα, ακολούθησε τη διαδικασία στο post #1614Σε ευχαριστώ φίλε μου Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Με adaway δεν βγάζει διαφημίσεις, αξίζει για άλλο λόγο το pro? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Με adaway δεν βγάζει διαφημίσεις, αξίζει για άλλο λόγο το pro? Αν το κάνεις για τις διαφημίσεις μόνο, όχι, δεν αξίζει. Ακόμη και αν δεν τις έκοβε το adaway, το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είχε ενοχλητικές διαφημίσεις, μόνο στην κάτω μπάρα εμφανιζόταν και πουθενά αλλού. Στο pro δεν αλλάζει κάτι, απλά η κάτω μπάρα γράφει την ημερομηνία αντί για διαφημίσεις. Αξίζει όμως για άλλους λόγους. Πρώτον το 10λεπτο δεν θεωρείται ποσό, δεύτερον βοηθάς τον προγραμματιστή, καθώς πολλά δεκάλεπτα είναι ικανά να μαζέψουν ένα καλό ποσό και τρίτον, αν κάποια μέρα πάρεις κινητό που δε θα το ρουτάρεις, θα το έχεις ήδη αγορασμένο. Edited August 31, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 το τρίτο δεν θα γίνει ποτέ, στα άλλα συμφωνώ, απλά είπα μήπως έχει άλλες διαφορές. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Πιο πολύ βαριέσαι την διαδικασία αλλαγής χώρας όχι φυσικά τα 10 λεπτά Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Πιο πολύ βαριέσαι την διαδικασία αλλαγής χώρας όχι φυσικά τα 10 λεπτά Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ διαδικασία αλλαγής χώρας είναι 2 λεπτά. Ανοίγεις Google maps, Πηγαίνεις Γερμανία Βάζεις μια πινέζα σε μια πόλη Κάνεις αντιγραφή - επικόλληση τα στοιχεία της διεύθυνσης, Και είσαι έτοιμος. 2-3 λεπτά maximum. Sent from my ONEPLUS A3000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εγώ έβαλα διεύθυνση κανονικά Γερμανίας και μου βγάζει πάλι τιμή 3.29, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εγώ έβαλα διεύθυνση κανονικά Γερμανίας και μου βγάζει πάλι τιμή 3.29, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το λάθος αν προχωρήσεις στο βγάζει 10 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 αν προχωρήσεις στο βγάζει 10 λεπτά Ωραίος, ευχαριστώ πολύ :) Στην Ελλάδα της κρίσης να πληρώνουμε περισσότερα από τους Γερμανούς,τι να πει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Η διαδικασία αλλαγής χώρας είναι 2 λεπτά. Ανοίγεις Google maps, Πηγαίνεις Γερμανία Βάζεις μια πινέζα σε μια πόλη Κάνεις αντιγραφή - επικόλληση τα στοιχεία της διεύθυνσης, Και είσαι έτοιμος. 2-3 λεπτά maximum. Sent from my ONEPLUS A3000 εγώ πάλι έβαλα κράτος γερμάνια διεύθυνση και Τ.Κ τα της πόλης μου και τα δέχτηκε κανονικά.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εύκολα, ακολούθησε τη διαδικασία στο post #1614 Η διαδικασία αλλαγής χώρας είναι 2 λεπτά. Ανοίγεις Google maps, Πηγαίνεις Γερμανία Βάζεις μια πινέζα σε μια πόλη Κάνεις αντιγραφή - επικόλληση τα στοιχεία της διεύθυνσης, Και είσαι έτοιμος. 2-3 λεπτά maximum. Sent from my ONEPLUS A3000 το τσιμπησα σας ευχαριστω.ειμαι κατοικος φρανκφουρτης.ειχα και το hd widgets αλλα ας βρισκεται.για 10 λεπτα ειδικα!σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 το φρι που είχα τόσα χρόνια τώρα τελευταία μου σκίζει την μπαταρία και μάλλον θα φάει ξήλωμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλημέρα έκανα και εγώ την διαδικασία με την αλλαγή χώρας και τσίμπησα με 0,10€ την εφαρμογή και όλα καλά. Από εδώ και πέρα ποια διεύθυνση κρατάω την κανονική ή την άλλη; Και αν κρατήσω την ψεύτικη υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Μπορείς και τις δύο. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Sent from my ONEPLUS A3000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 το φρι που είχα τόσα χρόνια τώρα τελευταία μου σκίζει την μπαταρία και μάλλον θα φάει ξήλωμαΈχω το Premium τόσα χρόνια και ποτέ δεν το εβλεπαρ ψηλά στην κατανάλωση. Είναι διαίσθηση αυτό που λες ή όντως το βλέπεις μέσω BBS να έχει wakelocks; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) 1077 wakeup triggers έχει σε 20 ώρες και η δεύτερη εφαρμογή έχει 250.αγόρασα το προ, για να δούμε. Edited September 1, 2017 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 1077 wakeup triggers έχει σε 20 ώρες και η δεύτερη εφαρμογή έχει 250.αγόρασα το προ, για να δούμε. Wakeup triggers έχει ελάχιστα (τo pro). Wakeup cpu έχει αρκετά, αλλά αυτό δεν καταναλώνει παρά ελάχιστη μπαταρία. Πρώτος και με υπερδιπλάσια διαφορά σε αυτά είναι ο chrome και ακολουθεί ο κέρβερος. To weather είναι αρκετά πίσω. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts