p_k Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Μήπως τον είχες αγοράσει παλαιότερα και δεν το θυμάσαι; Γι αυτό δεν δείχνει τιμή αγοράς κατά πάσα πιθανότητα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Μα τώρα έκανα λογαριασμό στην Google... Εδώ κ χρόνια είχα ios! Αυτό μου κάνει εντύπωση... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Μα τώρα έκανα λογαριασμό στην Google... Εδώ κ χρόνια είχα ios! Αυτό μου κάνει εντύπωση... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Gmail το έκανες τώρα ή το είχες? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Τώρα! Επίσης πότε δεν είχα ιδέα για τον launcher... Βλέπεις με το iPhone δεν μπορείς να πειραματιζεσαι με την συσκευή... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Τώρα! Επίσης πότε δεν είχα ιδέα για τον launcher... Βλέπεις με το iPhone δεν μπορείς να πειραματιζεσαι με την συσκευή... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠήγαινε όποτε μπορέσεις στο Play Store -> Hamburger menu (τρεις παύλες επάνω αριστερά) -> Account -> Purchase History να δούμε αν σου εμφανίζει κάτι στις Αγορές σου. Σ' εμένα για παράδειγμα γράφει ότι έχω αγοράσει τον Prime στις 1/10/2012, με τιμή € 0.25. Έχεις γράψει ότι τώρα έγινες χρήστης Android οπότε σε πιστεύω ότι δεν έχεις αγοράσει την εφαρμογή στο παρελθόν, απλά είναι περίεργο γιατί δεν σου εμφανίζει την τιμή αγοράς. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 (edited) Μήπως το έδιναν δωρεάν για ελάχιστη ώρα? Επίσης μπορεί να ήθελε η Google να καλοσορισει τον φίλο που άφησε το ios.... :lol: :lol: Edited December 30, 2020 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Μήπως το έδιναν δωρεάν για ελάχιστη ώρα?Δε νομίζω, γιατί στο Discord ο δημιουργός αναφέρει για αγορά στα $ 0.99. Αν υπήρχε έστω και κάποια στιγμή που θα την έδινε δωρεάν, πιστεύω θα το ανέφερε στην ανακοίνωση του. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι για κάποια περίοδο το site στο οποίο αναφέρθηκε ο kamunias παραπάνω, να είχε κάτι σαν happy hour, και μπορούσες να την αποκτήσεις δωρεάν. Έχει γραφτεί νομίζω στο παρελθόν ότι μέσα από κάποια sites υπάρχουν επιπλέον προσφορές σε διάφορες εφαρμογές/παιχνίδια από το Play Store. Κάτι άλλο δεν μπορώ να φανταστώ πέρα από το να την είχε αγοράσει στο παρελθόν, κάτι που δεν έχει συμβεί σύμφωνα με τον kamunia. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Δεν υπάρχει στις αγορές... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Μπορείς να εγκαταστήσεις τον nova μα δούμε αν έχεις και τον prime; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Μπορείς να εγκαταστήσεις τον nova μα δούμε αν έχεις και τον prime; Μα ανέβασε screenshot : ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει στις αγορές... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως εφόσον έχεις τον nova τότε με κλειστά μάτια χρησιμοποίησέ τον. Είναι νούμερο 1 εφαρμογή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Μα ανέβασε screenshot : ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως εφόσον έχεις τον nova τότε με κλειστά μάτια χρησιμοποίησέ τον. Είναι νούμερο 1 εφαρμογή.Συμφωνώ αν κρίνω απ αυτά που διαβάζω αλλά για να πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει πως μπορώ να φτιάξω πχ την αρχική μου κ όλα τα υπόλοιπα, θα ασχοληθώ παραπάνω με κάποιο βίντεο από YouTube κτλπ.... Παιδιά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, έστειλα screenshot τώρα ίσως έγινε αυτο που ανέφερε κάποιος πιο πάνω, ίσως έτυχε κ μπήκα την κατάλληλη στιγμή.... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 This War of Mine σήμερα 31/12 λήγει η έκπτωση στα 1.89 (από 11). Υπάρχει έκπτωση και στο expansion Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 (edited) Ίσως κάνω εγώ κάποιο λάθος... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλή χρονιά σε όλους. Μήπως είσαι σε google family και o nova έχει αγοραστεί με κάποιον άλλο λογαριασμό της οικογένειας ή απλα με άλλο λογαριασμό που περασμένος στη συσκευή; Edited January 1, 2021 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Καλή χρονιά σε όλους. Μήπως είσαι σε google family και o nova έχει αγοραστεί με κάποιον άλλο λογαριασμό της οικογένειας ή απλα με άλλο λογαριασμό που περασμένος στη συσκευή;Δεν έχω ιδέα ούτε τι είναι ο Google family κ ούτε ασχολείται κάποιος από την οικογένεια μου, γιατί τόση εντύπωση ρε παιδιά... Οκ από 0,59 δεν ξέρω πόσο ήταν το βρήκα δωρεάν, όχι από 100€ για να το κάνουμε τόσο θέμα! Καλή χρονιά σε όλους! Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Δεν έχω ιδέα ούτε τι είναι ο Google family κ ούτε ασχολείται κάποιος από την οικογένεια μου, γιατί τόση εντύπωση ρε παιδιά... Οκ από 0,59 δεν ξέρω πόσο ήταν το βρήκα δωρεάν, όχι από 100€ για να το κάνουμε τόσο θέμα! Καλή χρονιά σε όλους! Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το κάνουμε θέμα για το ποσό, απλά προσπαθούμε να εξηγήσουμε πως γίνεται να έχεις βρει μόνο εσύ δωρεάν, μια εφαρμογή που δεν δόθηκε ποτέ δωρεάν. Αυτή είναι άλλωστε η ουσία ενός τεχνολογικού φόρουμ, να βρίσκουμε τις απαντήσεις/λύσεις μεταξύ μας. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Κι εγώ τον βρήκα δωρεάν κάποια στιγμή πριν μήνες. Αλλά τον αφαίρεσα πάλι γιατί δεν με βόλεψε. Άρα υπήρχε κι άλλες φορές δωρεάν. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Αρκετές φορές κατά το παρελθόν υπήρξε σε μεγάλη έκπτωση ή και δωρεάν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Δεν το κάνουμε θέμα για το ποσό, απλά προσπαθούμε να εξηγήσουμε πως γίνεται να έχεις βρει μόνο εσύ δωρεάν, μια εφαρμογή που δεν δόθηκε ποτέ δωρεάν. Αυτή είναι άλλωστε η ουσία ενός τεχνολογικού φόρουμ, να βρίσκουμε τις απαντήσεις/λύσεις μεταξύ μας.Δεν το λέω με κακή έννοια, φυσικά γι αυτό είναι το φόρουμ αλλά εφόσον έστειλα κ screenshot κτλπ νομίζω πλέον είναι ξεκάθαρο πως ήταν θέμα τύχης κ συγκυρίας... Το θέμα είναι να τον αξιοποιήσω κ όχι απλά να τον έχω εγκατεστημένο.... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Έχει τρομερή παραμετροποίηση. Για μένα είναι ο καλύτερος και τον δουλεύω χρόνια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Κι εγώ τον βρήκα δωρεάν κάποια στιγμή πριν μήνες. Αλλά τον αφαίρεσα πάλι γιατί δεν με βόλεψε. Άρα υπήρχε κι άλλες φορές δωρεάν. Δηλαδή έχεις αγορασμένο τον παρακάτω? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Γιατί τόση έκπληξη; Και εγώ τον έχω δωρεάν στο κινητό, αλλά δεν τον χρησιμοποίησα μέχρι τώρα γιατί με βόλεψε ο poco launcher. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 (edited) γιατί με βόλεψε ο poco launcher.σε τι ακριβώς σε βόλεψε αφού δεν κάνει τίποτα σε σύγκριση με τον σουπερ νόβα? αν θέλεις κάτι για να υπάρχει και μόνο μια χαρά είναι και όπως και πολλοί άλλοι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited January 1, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 (edited) Δεν το λέω με κακή έννοια, φυσικά γι αυτό είναι το φόρουμ αλλά εφόσον έστειλα κ screenshot κτλπ νομίζω πλέον είναι ξεκάθαρο πως ήταν θέμα τύχης κ συγκυρίας... Το θέμα είναι να τον αξιοποιήσω κ όχι απλά να τον έχω εγκατεστημένο.... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικά, τον χρησιμοποιούσα μέχρι που πήρα το One plus. Αν σε καλύπτει ο launcher του κινητού σου, εννοείται ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κανέναν άλλο.. Αν θέλεις παραπάνω παραμετροποίηση, τότε ναι. Κανείς δε μπορεί να σου πει κάτι πάνω σε αυτό,, μόνο εσύ. Πάντως είναι από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, launcher εδώ και χρόνια. Edited January 1, 2021 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Καταρχήν καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και χαρές. Δεύτερον, το θεμα κουρασε λίγο. Οι τελευταίες 4 σελιδες ειναι αφιερωμενες στο αν ειναι δωρεαν η οχι ο nova, ποιος launcher βολευει τον καθενα κλπ. Απο την αλλη ενα νεο μελος δε θα εχει νοημα να περιηγηθεί στις αρχικές σελιδες οποτε δε θα αποτελεί προβλημα μια συζητηση να διαρκει σελιδες επί σελιδων. Μη ξαναρχισουμε όμως τη συζητηση οπως και με τα antivirous..... Ο καθενας μας παιρνει την πληροφορία και το τι μας αρεσει ή βολευει ειναι καθαρά υποκειμενικό. Τελικά σαν Έλληνες, αν δεν έχουμε να διαφωνουμε ή να 'τσακωνόμαστε' με κατι δεν μπορουμε. Και αφου λειπει η apple ας διαφωνισουμε για το οτιδηποτε εμφανιστεί πρώτο.... Χαχαχαχαχαχα. :-P :-P :-P Sent from my S20 FE 5G Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Δηλαδή έχεις αγορασμένο τον παρακάτω? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime Δωρεάν τον είχα κατεβάσει. Τώρα δεν τον έχω πλέον. Δεν με βόλεψε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts