junglist Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Παιδιά, να ρωτήσω τι γίνεται αν εγκαταστήσουμε μια δωρεάν εφαρμογή σε προσφορά, που κανονικά είναι επί πληρωμή. 1. Όταν λήξει η προσφορά και συνεχίσουμε να την έχουμε εγκατεστημένη, θα παίρνει κανονικά αναβαθμίσεις; 2. Αν την απεγκαταστήσουμε, και θελήσουμε να την εγκαταστήσουμε ξανά, θα μας ζητάει πληρωμή; 3. Αν έχουμε κρατήσει το .apk που νόμιμα κατεβάσαμε, και την εγκαταστήσουμε κάποια στιγμή, θα παίρνουμε αναβαθμίσεις;Ποια εφαρμογή κατεβαίνει σε apk ενώ την πλήρωσες ή είναι σε προσφορά; Μιλάς για εκτός Play store; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 (edited) Ποια εφαρμογή κατεβαίνει σε apk ενώ την πλήρωσες ή είναι σε προσφορά; Μιλάς για εκτός Play store; Sent from my m1 note using TapatalkΚατεβαίνει με την εφαρμογή SdMaid που την βρίσκεις επίσης στο Google play! Μπορείς να πάρεις το αρχείο μιας που εφαρμογής που έχεις στο κινητό σου σε .apk Και να το κρατήσεις για μελλοντική χρήση ή για να το στείλεις σε κάποια άλλη συσκευή σου. Νομιμα. Χωρίς να μπλέξεις με σελίδες που έχουν σπασμένα κτλ. Παράδειγμα εξαγωγή αρχείου apk μέσω SdMaid. (δεν θέλει root) https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm Δεν είμαι σίγουρη όμως αν πάρεις το apk από μια εφαρμογή που πλήρωσες, αν το στείλεις σε άλλη συσκευή θα το δει σαν πληρωμένο... Edited July 18, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ποια εφαρμογή κατεβαίνει σε apk ενώ την πλήρωσες ή είναι σε προσφορά; Μιλάς για εκτός Play store; Sent from my m1 note using Tapatalk Το Super Backup Pro, μαζί με επαφές, μητρώο κλήσης κλπ, το έχω ρυθμίσει να παίρνει και app backup όταν εγκαθιστώ εφαρμογές από οποιαδήποτε πηγή, άρα κι απ' το Play Store, και φυσικά κι αυτές που αγοράζω νόμιμα. Με βοηθάει να κάνω downgrade όταν μια νέα έκδοση εφαρμογής έχει πρόβλημα. Τα αποθηκεύει σε φάκελο της microSD που έχω ρυθμίσει από πριν. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Κατεβαίνει με την εφαρμογή SdMaid που την βρίσκεις επίσης στο Google play! Μπορείς να πάρεις το αρχείο μιας που εφαρμογής που έχεις στο κινητό σου σε .apk Και να το κρατήσεις για μελλοντική χρήση ή για να το στείλεις σε κάποια άλλη συσκευή σου. Νομιμα. Χωρίς να μπλέξεις με σελίδες που έχουν σπασμένα κτλ. Παράδειγμα εξαγωγή αρχείου apk μέσω SdMaid. (δεν θέλει root) https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm Δεν είμαι σίγουρη όμως αν πάρεις το apk από μια εφαρμογή που πλήρωσες, αν το στείλεις σε άλλη συσκευή θα το δει σαν πληρωμένο... Το Super Backup Pro, μαζί με επαφές, μητρώο κλήσης κλπ, το έχω ρυθμίσει να παίρνει και app backup όταν εγκαθιστώ εφαρμογές από οποιαδήποτε πηγή, άρα κι απ' το Play Store, και φυσικά κι αυτές που αγοράζω νόμιμα. Με βοηθάει να κάνω downgrade όταν μια νέα έκδοση εφαρμογής έχει πρόβλημα. Τα αποθηκεύει σε φάκελο της microSD που έχω ρυθμίσει από πριν. ;) Ενδιαφερον ..................απορια ,αν παρετε μπακαπ απο εφαρμογη που πηραμε προσφορα απο το amazon ,οταν θα κανω εγκατασταση την εφαρμογη θα δουλεψει σωστα ; μηπως θελει παλι το amazon ; το δοκιμασατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ενδιαφερον ..................απορια ,αν παρετε μπακαπ απο εφαρμογη που πηραμε προσφορα απο το amazon ,οταν θα κανω εγκατασταση την εφαρμογη θα δουλεψει σωστα ; μηπως θελει παλι το amazon ; το δοκιμασατε; Για πες, ποια είναι; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Για πες, ποια είναι; εχω καποιες πολυ καιρο ,οπως και το officesuite , καποιος ανεβαζε προσφορες και απο εκει, εχει χαθει, δεν ξερω τι γινετε, υπηρχαν καλες προσφορες ,δεν ξερω αν σταματησαν να βγαζουν προσφορες απο το amazon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 εχω καποιες πολυ καιρο ,οπως και το officesuite , καποιος ανεβαζε προσφορες και απο εκει, εχει χαθει, δεν ξερω τι γινετε, υπηρχαν καλες προσφορες ,δεν ξερω αν σταματησαν να βγαζουν προσφορες απο το amazonΔεν θα δουλέψουν χωρίς το appstore αυτές. Και έχει αναφερθεί αρκετό καιρό τώρα, ότι έχει σταματήσει να δίνει όπως παλιά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Για να συμπληρωσω, σταματησε απο τοτε που ξεκινησε το amazon underground, (που εχει καποια μειονεκτηματα αλλα μεγαλωσε την προσφερομενη συλλογη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Για ηχογράφηση κλήσεων τι προτεινεται ACR φίλε μου. Την χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Δεν θα δουλέψουν χωρίς το appstore αυτές. Και έχει αναφερθεί αρκετό καιρό τώρα, ότι έχει σταματήσει να δίνει όπως παλιά. Sent from my m1 note using Tapatalk Για να συμπληρωσω, σταματησε απο τοτε που ξεκινησε το amazon underground, (που εχει καποια μειονεκτηματα αλλα μεγαλωσε την προσφερομενη συλλογη). Ok, ευχαριστώ, δεν το γνώριζα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phpmalik.wallzyPro Τα πιο ποιοτικά wallpapers που έχω δει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phpmalik.wallzyPro Τα πιο ποιοτικά wallpapers που έχω δει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌντως πολύ καλό! Και με δυνατότητα Download των φωτογραφιών (κάτι που δεν γίνεται σε όλα τα Application τέτοιου είδους) Και η ανάλυση τους είναι καλή! Edited July 19, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Μιας και αναφέρατε το Amazon underground, έχουν σταματήσει πλέον οι προσφορές εκεί? Μετά από ένα update που έγινε δεν βλέπω πλέον τις προσφορές που υπήρχαν, βασικά δεν έχει πλέον προσφορές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Παιδιά, να ρωτήσω τι γίνεται αν εγκαταστήσουμε μια δωρεάν εφαρμογή σε προσφορά, που κανονικά είναι επί πληρωμή. 1. Όταν λήξει η προσφορά και συνεχίσουμε να την έχουμε εγκατεστημένη, θα παίρνει κανονικά αναβαθμίσεις; 2. Αν την απεγκαταστήσουμε, και θελήσουμε να την εγκαταστήσουμε ξανά, θα μας ζητάει πληρωμή; 3. Αν έχουμε κρατήσει το .apk που νόμιμα κατεβάσαμε, και την εγκαταστήσουμε κάποια στιγμή, θα παίρνουμε αναβαθμίσεις; Αν το εγκαταστήσεις και το απεγκαταστήσεις άμεσα, ακολουθείται η διαδικασία refund του playstore. Δηλαδή, σου επιστρέφονται τα χρήματα (στην προκειμένη, δεν έχεις πληρώσει κάτι) και η εφαρμογή αφαιρείται από τον λογαριασμό σου. Άν θέλεις να μείνει στον λογαριασμό σου για αργότερα, πατάς να το κατεβάσεις και πριν κατέβει πατάς ακύρωση. Έτσι θα μείνει στις αγορασμένες. Μιας και αναφέρατε το Amazon underground, έχουν σταματήσει πλέον οι προσφορές εκεί? Μετά από ένα update που έγινε δεν βλέπω πλέον τις προσφορές που υπήρχαν, βασικά δεν έχει πλέον προσφορές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μάλλον μας τελείωσαν οι actually free εφαρμογές... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 CELL 13- platform portal puzzle (παιχνίδι. Δωρεάν για 7 ημέρες) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.errorsevendev.games.cell13Pro Simple for Facebook pro (Εφαρμογή) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativetrends.simple.app.pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Αν το εγκαταστήσεις και το απεγκαταστήσεις άμεσα, ακολουθείται η διαδικασία refund του playstore. Δηλαδή, σου επιστρέφονται τα χρήματα (στην προκειμένη, δεν έχεις πληρώσει κάτι) και η εφαρμογή αφαιρείται από τον λογαριασμό σου. Άν θέλεις να μείνει στον λογαριασμό σου για αργότερα, πατάς να το κατεβάσεις και πριν κατέβει πατάς ακύρωση. Έτσι θα μείνει στις αγορασμένες. Όταν η εφαρμογή είναι επί πληρωμή και την απεγκαταστήσεις, αφαιρείται από τη βιβλιοθήκη και γίνεται refund. Όταν είναι δωρεάν και την απεγκαταστήσεις, παραμένει στη βιβλιοθήκη ακόμη και αν πρόκειται για επί πληρωμή εφαρμογή σε προσφορά δωρεάν. Από τη βιβλιοθήκη αφαιρείται μόνο αν γίνει refund. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Όταν η εφαρμογή είναι επί πληρωμή και την απεγκαταστήσεις, αφαιρείται από τη βιβλιοθήκη και γίνεται refund. Όταν είναι δωρεάν και την απεγκαταστήσεις, παραμένει στη βιβλιοθήκη ακόμη και αν πρόκειται για επί πληρωμή εφαρμογή σε προσφορά δωρεάν. Από τη βιβλιοθήκη αφαιρείται μόνο αν γίνει refund.Η πρώτη παράγραφος εννοείς αν γίνει μέσα σε λίγα λεπτά από την αγορά, έτσι; Δεν ισχύει γενικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Η πρώτη παράγραφος εννοείς αν γίνει μέσα σε λίγα λεπτά από την αγορά, έτσι; Δεν ισχύει γενικά. Sent from my m1 note using TapatalkΑν θυμάμαι καλά μπορείς να πάρεις refund μέχρι 2 (ή 1?) ώρες μετά την αγορά μιας εφαρμογής! Αν μεσα σε αυτό το διάστημα κάνεις απεγκατασταση μιας εφαρμογής φεύγει από τα αγορασμένα και σου επιστρέφει τα λεφτά. Αν περάσει το 2ωρο της προθεσμίας γίνεται απλή απεγκατασταση (και κρατάει τα λεφτά) και μένει η εφαρμογή στην λίστα με τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει και μπορείς ανά πάσα στιγμή στο μέλλον να την κατεβάσεις ξανά χωρίς να χρεωθεις ξανά την αγορά της (μιας και κρατάει τα χρήματα που ξοδεψες) . Αν κάνω λάθος διορθώστε με για να ξέρω Edited July 20, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Η πρώτη παράγραφος εννοείς αν γίνει μέσα σε λίγα λεπτά από την αγορά, έτσι; Δεν ισχύει γενικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Ναι, έχει ένα χρονικό όριο για το refund. Νομίζω (@lek88) είναι δύο μέρες, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Με το προηγούμενο ποστ, ήθελα να τονίσω το τι γίνεται με τις επί πληρωμή εφαρμογές όταν τις παίρνεις σε προσφορά δωρεάν. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και άμεσα να τις απεγκαταστήσεις, παραμένουν στη βιβλιοθήκη σαν να τις έχεις αγοράσει κανονικά. Edited July 20, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Όταν η εφαρμογή είναι επί πληρωμή και την απεγκαταστήσεις, αφαιρείται από τη βιβλιοθήκη και γίνεται refund. Όταν είναι δωρεάν και την απεγκαταστήσεις, παραμένει στη βιβλιοθήκη ακόμη και αν πρόκειται για επί πληρωμή εφαρμογή σε προσφορά δωρεάν. Από τη βιβλιοθήκη αφαιρείται μόνο αν γίνει refund.Δοκίμασε σε παρακαλώ αυτό που λέω με εφαρμογή που είναι για λίγο δωρεάν. Δεν θα μείνει στις αγορασμένες. Άν δεν το είχα δοκιμάσει δεν θα το έλεγα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εγω που εκανα απεγκατασταση ενα icon pack μολις τωρα, που ειναι δωρεαν για λιγο καιρο, πηγε στη βιβλιοθηκη. Μηπως καταλαβα κατι λαθος; Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Δοκίμασε σε παρακαλώ αυτό που λέω με εφαρμογή που είναι για λίγο δωρεάν. Δεν θα μείνει στις αγορασμένες. Άν δεν το είχα δοκιμάσει δεν θα το έλεγα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκίμασα μόλις διάβασα αυτό που έγραψες, για αυτό το αναφέρω. Και τώρα που το ξανα ανέφερες, το ξαναδοκίμασα. Παραμένουν κανονικά στη βιβλιοθήκη. Πρόσεξε, λέμε για τις επί πληρωμή εφαρμογές που δίνονται δωρεάν, όχι απλά με έκπτωση. NickTSPre σωστά κατάλαβες. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εγω που εκανα απεγκατασταση ενα icon pack μολις τωρα, που ειναι δωρεαν για λιγο καιρο, πηγε στη βιβλιοθηκη. Μηπως καταλαβα κατι λαθος; Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓράφω από Tapatalk. Ελπίζω να βγουν σωστά οι φωτογραφίες. Κάνω εγκατάσταση, αμέσως απεγκατάσταση (στα screenshot φαίνεται η ώρα) και φαίνεται σαν να μην την αγόρασα ποτέ. Μετά πάτησα να κατέβει και έκανα ακύρωση. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο τελευταίο screenshot. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 FREE Bread Ninja (Game) Simple for Facebook Pro (App) Memies (Icon Pack) Smart Swipe (App) Vibration Meter PRO (App) CELL 13 - Platform Portal Puzzle (Game) Project X (Icon Pack) Clipboard Manager Pro (App) Mars 3D Live Wallpaper (App) EZ Notes - Notes & To-Do Lists (App) DmonD (Icon Pack) Voice Recorder - Sound Recorder PRO (App) Round Corners (App) Volume Plus (App) klocki (Game) MIUI 8 (Icon Pack) Vpn Hosts (no root) (App) Hexasmash 2 - Physics Ball Shooter Puzzle (Game) Circlet (Icon Pack) Six (Icon Pack) Metal Detector PRO (Game) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Γράφω από Tapatalk. Ελπίζω να βγουν σωστά οι φωτογραφίες. Κάνω εγκατάσταση, αμέσως απεγκατάσταση (στα screenshot φαίνεται η ώρα) και φαίνεται σαν να μην την αγόρασα ποτέ. Μετά πάτησα να κατέβει και έκανα ακύρωση. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο τελευταίο screenshot. Δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό φίλε μου. Και στα δύο κινητά που έχω, παραμένουν κανονικά στη βιβλιοθήκη. Edited July 20, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts