renesis_87 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Χρόνια πολλά σε όλους. Free app of the day στο Amazon το Rayman Fiesta Run! Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Για οσους δεν εχουν δει τις δωρεαν εφαρμογες απο amazon, δυο απο αυτες ειναι το Root Explorer και το Plex (client για Plex Media Server). Ειδικα το πρωτο καιρο περιμενα να βγει σε προσφορα στο google store και τωρα το εχω δωρεαν! :rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Για οσους δεν εχουν δει τις δωρεαν εφαρμογες απο amazon, δυο απο αυτες ειναι το Root Explorer και το Plex (client για Plex Media Server). Ειδικα το πρωτο καιρο περιμενα να βγει σε προσφορα στο google store και τωρα το εχω δωρεαν! :rolleyes: Δεν τα βλέπω δωρεααν εγώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Για οσους δεν εχουν δει τις δωρεαν εφαρμογες απο amazon, δυο απο αυτες ειναι το Root Explorer και το Plex (client για Plex Media Server). Ειδικα το πρωτο καιρο περιμενα να βγει σε προσφορα στο google store και τωρα το εχω δωρεαν! :rolleyes: Έχει λήξει ήδη η προσφορά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Έχει λήξει ήδη η προσφορά Εχεις δικιο, εχει ληξει. Δυστυχως αργησα να το γραψω! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εχεις δικιο, εχει ληξει. Δυστυχως αργησα να το γραψω! Πως μπορούμε να βλέπουμε τι προσφορές έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Πως μπορούμε να βλέπουμε τι προσφορές έχει? Μπαίνοντας στην αρχική σελίδα του appstore της amazon Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 τις συγκεκριμενες παντως και ακομη καποιες αλλες τις βγαζει συχνα δωρεαν οποτε να ειστε στην τσιτα.κατεβαστε και το apk του amazon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Το Machinarium είναι καλό;;; Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Το Machinarium είναι καλό;;; Απίθανο είναι! Το βρήκες κάπου σε προσφορά; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Το Machinarium είναι καλό;;; Το είχα δει κάπου και εγώ, αλλά μου φάνηκε λίγο παιδικό το concept. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Απίθανο είναι! Το βρήκες κάπου σε προσφορά; :) Νομιζω ειναι ακομη σε προσφορα στα €0.95 (απο €4.99) Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Απίθανο είναι! Το βρήκες κάπου σε προσφορά; :) Το έχει σε προσφορά το Play Store φίλε μου με 0,97€. Θα το πάρω έτσι για δοκιμή. Ευχαριστώ! Το είχα δει κάπου και εγώ, αλλά μου φάνηκε λίγο παιδικό το concept. Καλά δεν κάνει και τόσο για παιδικό για το περιβάλλον που έχει, αν και δεν αμφιβάλω βέβαια Edited December 29, 2014 by KILLER146 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλά δεν κάνει και τόσο για παιδικό για το περιβάλλον που έχει, αν και δεν αμφιβάλω βέβαια Δεν το λες και τόσο "παιδικό", βασικά πιστεύω ότι ένα παιδί θα δυσκολευτεί αρκετά με το Machinarium.. θα σου αρέσει πάντως, δεν αμφιβάλλω γι'αυτό. :) Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω κι εγώ αλλά αφού το έχω τερματίσει σε pc και ps3 τελικά αγόρασα το Leo´s Fortune που είναι κι αυτό σε προσφορά, και εξαιρετικά απίθανο απ'όσο πρόλαβα μέχρι στιγμής να διαπιστώσω.! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Δεν το λες και τόσο "παιδικό", βασικά πιστεύω ότι ένα παιδί θα δυσκολευτεί αρκετά με το Machinarium.. θα σου αρέσει πάντως, δεν αμφιβάλλω γι'αυτό. :) Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω κι εγώ αλλά αφού το έχω τερματίσει σε pc και ps3 τελικά αγόρασα το Leo´s Fortune που είναι κι αυτό σε προσφορά, και εξαιρετικά απίθανο απ'όσο πρόλαβα μέχρι στιγμής να διαπιστώσω.! :D Το Leo's Fortune το αγόρασα μόλις χτες που το είχαν βάλει σε προσφορά στο PlayStore με 0,65€ νομίζω και είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι.Αρκετά εθιστικό θα το έλεγα, αφού το ανοίγω Για να παίξω 1-2 πίστες και τελικά κάνω γύρω στις 4-5...........:-P Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 110$ εφαρμογες δωρεαν στο amazon. Οι ιδιες κι οι ιδιες βεβαια αλλα οκ τι να κανουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 110$ εφαρμογες δωρεαν στο amazon. Οι ιδιες κι οι ιδιες βεβαια αλλα οκ τι να κανουμε... Καλά δεν είναι και κάθε φορά οι ίδιες εφαρμογές, βάζει και καμιά διαφορετική εφαρμογή μια στις τόσες που τις βάζει, αν και δεν έχεις και άδικο βέβαια :P Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 110$ εφαρμογες δωρεαν στο amazon. Οι ιδιες κι οι ιδιες βεβαια αλλα οκ τι να κανουμε... To Townsmen Premium είναι παιχνιδαρα και δεν θυμάμαι να το είχε ξαναβάλει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 To Townsmen Premium είναι παιχνιδαρα και δεν θυμάμαι να το είχε ξαναβάλει. με έπεισες και το κατεβάζω! ελπίζω να μην θέλει βλακείες συνεργασίες ομάδες με άλλους παίκτες και λοιπές μπούρδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 To Townsmen Premium είναι παιχνιδαρα και δεν θυμάμαι να το είχε ξαναβάλει. WOW! Ευχαριστώ για το σχόλιο! Δεν το πρόσεξα καθώς κοίταγα τη λίστα. Το Townsmen 2 ήταν ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι από την εποχή του siemens s75 μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Στο amazon appstore προσφορά monument valley και 80 days 1$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μπείτε Αμαζον. Πολύ πράγμα δωρεάν, μαζί και 80 days. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Δεν ξέρω αν ανήκει εδώ η ερώτηση. Έχω "πάρει" κάποιες εφαρμογές από το appstore που δεν έχω όμως πια στη συσκευή. Μπαίνοντας my apps- cloud τις βλέπω αλλά γράφει διπλα open και όχι install. Πως τις εγκαθιστώ? Ok έκανα αποσύνδεση - σύνδεση και το έβγαλε κανονικά. Edited February 13, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Μάγκες, κατεβάστε το Runtastic Heart Rate (τη δωρεάν έκδοση), πηγαίνετε Settings > Enter Promo Code και βάλτε "FREE-NOW" και τσιμπήστε έτσι την Pro έκδοση αξίας 2€!!!:D Βιαστείτε γιατί δεν ξέρω για πόσο ισχύει!!! Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Μάγκες, κατεβάστε το Runtastic Heart Rate (τη δωρεάν έκδοση), πηγαίνετε Settings > Enter Promo Code και βάλτε "FREE-NOW" και τσιμπήστε έτσι την Pro έκδοση αξίας 2€!!!:D Βιαστείτε γιατί δεν ξέρω για πόσο ισχύει!!! κατεβασα κατευθειαν την pro δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts