Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λίστα με εφαρμογές σε προσφορά αυτή την περίοδο που ανανεώνετε συνεχώς:

http://www.androidpolice.com/2013/12/23/holiday-app-and-game-sales-give-yourself-the-gift-of-thrift-continuously-updated/

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές για τον καιρό σε προσφορά 0,72€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock
sent from my Nexus 4

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές για τον καιρό σε προσφορά 0,72€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock

Πολύ καλή η εφαρμογή!!!

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Μια ερώτηση σε όσους έχουν την τελευταία έκδοση του poweramp,έβαλαν επιλογή εξόδου από την εφαρμογη ή συνεχίζει να τρέχει μόνιμα στο background και να τρώει καμιά τριανταριά mb ασκοπα?

1€ μόνο;;; Χτυπήστε το άμεσα παιδιά! 1η φορά πέφτει από τα 4 5 που κάνει (δε θυμάμαι ακριβώς τιμή)

Μπά, κι εγώ 0.99 το είχα πάρει σε αντίστοιχη προσφορά

Αξίζει η εφαρμογή;

Αν εννοείς το poweramp, είναι από τις καλύτερες εφαρμογές για αναπαραγωγή μουσικής και ειδικά σε αυτή την τιμή είναι must have!

Εμένα γιατί δε μου αρέσει; :(

Το αγόρασα κι εγώ, θα κάνω μια προσπάθεια...

Edited by nikoskat

Αν εννοείς το poweramp, είναι από τις καλύτερες εφαρμογές για αναπαραγωγή μουσικής και ειδικά σε αυτή την τιμή είναι must have!

Μόλις την αγόρασα κι εγώ, για να τη δούμε και σήμερα μιας και πάνε χρόνια απ'όταν δοκίμασα την trial version στο x10 mini τότε.. :)

Poweramp αγοράστηκε καθώς την περίμενα πολύ καιρό τώρα σε προσφορά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Dark space skin, επίσης πολύ όμορφο θέμα για το power amp.

Από τις πρώτες εφαρμογές που αγόρασα και δεν άλλαξα έκτοτε..

Μπορεί να μην έχει τα εφέ με τα άλμπουμ κτλ κτλ που έχουν άλλες αλλά προσωπικά τη προτιμώ με διάφορα από ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

το κλειδι του Poweramp ειναι ισως τα πιο χρησιμα 3,5 ευρω που ξοδεψα ποτε στο play store πριν 2 περιπου χρονια

ειδικα τωρα που το κατεβασαν στα €0,77 μην το σκεφτεστε καθολου! Αν ακουτε μουσικη απο το κινητο σας, ειναι οτι καλυτερο, απλα δεν εχει ανταγωνισμο :happy:

το κλειδι του Poweramp ειναι ισως τα πιο χρησιμα 3,5 ευρω που ξοδεψα ποτε στο play store πριν 2 περιπου χρονια

ειδικα τωρα που το κατεβασαν στα €0,77 μην το σκεφτεστε καθολου! Αν ακουτε μουσικη απο το κινητο σας, ειναι οτι καλυτερο, απλα δεν εχει ανταγωνισμο :happy:

Είμαι κι εγώ από αυτούς που το αγόρασαν με την τελευταία προσφορά και φυσικά δεν το μετάνιωσα, απλά αναρωτιέμαι τι παραπάνω έχει (εκτός απ'το πολύ καλό equalizer ίσως) απ'τους υπόλοιπους music players για να έχει γίνει τόσο αγαπητός. Κάτι χάνω σίγουρα, γιατί χωρίς να "τη λέω" μεμονωμένα στον φίλο που έβαλα σε παράθεση, έχω δει αρκετούς εξάλλου να λένε χαλάλι του τα 3,5 ευρώ. Δεν αμφισβητώ ούτε και κατηγορώ τα παιδιά, προς θεού μην παρεξηγηθώ. Απλά αναρωτιέμαι αν κάνει κάτι παραπάνω αυτή η εφαρμογή εκτός του να παίζει τη μουσική που έχουμε στη συσκευή μας με σαφώς καλύτερο ήχο απ'ότι οι υπόλοιποι players ας πούμε. Αξίζει όμως πραγματικά αυτό 3,5 ευρώ;

Εμένα πάνω απ την έκδοση 1.4 το PowerAMP, με custom rom, κρασάρει και δεν ανοίγει καν. Θα το αγόραζα κ εγώ αλλά....

Εμένα πάνω απ την έκδοση 1.4 το PowerAMP, με custom rom, κρασάρει και δεν ανοίγει καν. Θα το αγόραζα κ εγώ αλλά....

Εγώ πάλι την ψωνίζω με αυτό το κατσικωμα στη μνημη της συγκεκριμενης εφαρμογής και την επιμονη του developer να μην βαζει επιλογη εξοδου.

Εγώ πάλι την ψωνίζω με αυτό το κατσικωμα στη μνημη της συγκεκριμενης εφαρμογής και την επιμονη του developer να μην βαζει επιλογη εξοδου.

:confused::confused:

Πιάνει λίγη ram εε;; Θα ξαναδοκιμάσω να τη κατεβάσω μήπως και ανοίγει με τα τελευταία updates. Πάντως απ την ώρα που αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2, δεν ανοίγει σε custom rom..

:confused::confused:

Πιάνει λίγη ram εε;; Θα ξαναδοκιμάσω να τη κατεβάσω μήπως και ανοίγει με τα τελευταία updates. Πάντως απ την ώρα που αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2, δεν ανοίγει σε custom rom..

30 δεν το λες και λίγη.. και αν είναι και συνέχεια ανοικτή συσκευές με 512 ραμ θα της ξετινάζει

30 δεν το λες και λίγη.. και αν είναι και συνέχεια ανοικτή συσκευές με 512 ραμ θα της ξετινάζει

Ειρωνικά το λέω ;)

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά